Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

user posted image^

Noriu tik pasakyti, kad nuotraukai efektus ne aš parinkau doh.gif Čia vėl iš darželio fotosesijos. biggrin.gif Mirgu marga... Po nuotrauka uždėjau labai šviesų paspartuką ir rudą rėmelį, kurį sutaupiau iškirpusi iš to pagrindinio rudo lapo vidurio - kitaip tariant, jei apverstumėt šį LO, pamatytumėt kitoj pusėj salotinę skylę. Irma mus taip kažkada išmokė taupyt. 4u.gif

Mano mažoji - ta, į kurią nukreipta strėlė su širdutėm. biggrin.gif Po nuotrauka surašiau auklėtojų ir visų vaikučių vardus bei darželio pavadinimą. Ačiū už dėmesį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulio duktė: 06 rugpjūčio 2010 - 23:45
Noriu tik pasakyti, kad nuotraukai efektus ne aš parinkau 

nu va, o as taip norejau prie ko nors prikibti biggrin.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Nu ir tempai pas tave bigsmile.gif kaip ikibai i SB tai zaibisku greiciu tau skrebinasi, nors ir neatrodo kad sumestinukas.
Tikiuosi nedings azartas 4u.gif

O as norejau pasigirti kad mano adatine/mini albumas jau beveik baigtas assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 07 rugpjūčio 2010 - 13:15
Nusibodo kičiniai rėmeliai biggrin.gif
Pagrindinis lapas buvo vienspalvis - gėlyte aš jį papuošiau, tai - rubonas.

user posted image

Būčiau šiandien dar vieną LO iškepus, bet į svečius užsuko sesė, bandėm skrebint kartu, bet mūsų skoniai totaliai skiriasi, tai rezultatą turim nulinį. biggrin.gif

Džiugu, kad artėji prie adatinės projekto finišo, man jis atrodo tikrai sudėtingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulio duktė: 07 rugpjūčio 2010 - 16:48
Menulio duk. superinis, ziasmingas kaip spalvota vaikyste thumbup.gif
o truputeli noretum konstruktyvios kritikos? ax.gif blush2.gif ...nenoriu nieko sakyti kadangi tu taip retai skrebini tai norisi tik kartu dziaugtis kad aplamai tokiais tempais ir naujai atrastu azartu skrebini, bet...jau antram skrebuke si ta pastebiu ax.gif ...tai ne subjektyvu o viena is "dizaino pagrindu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 08 rugpjūčio 2010 - 00:08
Taip, taip, noriu kritikos ir patarimų (niekad jų nebuvau išsižadėjus). biggrin.gif O dizaino pagrindai man yra pati įdomiausia tema, taip kad rėžk.
Atsakyti
Kol tu, Scrap8, miegi, aš truputį pataisiau savo LO'liuką. blush2.gif Popierių, išmargintą žodžiais, patrumpinau apačioje, ant jo dar uždėjau veliumo gabalėlį, nuotrauką truputį pastūmiau į dešinę. Kaip dabar, hm?.... Laukiu ir naujos, ir ankstesnės kritikos. smile.gif

user posted image

P.S. Jei sunku rašyt pilną niką, galit rašyti tiesiog mėnulė ar pan.
Atsakyti
Mėnulė, wub.gif thumbup.gif man kaip ištroškusiai rankdarbių - atrodo tobulai tiek pirmas tiek antras ... Baltu pavydu akis paganiau, kol močiutė kinkuoja Sofiją doh.gif
Apie skrebinimą artimiausiu laiku, net kalbos būt negali verysad.gif
Atsakyti
Sanrita, užjaučiu friends.gif Betgi mes žinome, kad leliuko šypsena viską atperka. Ir dar tai, kad netrukus sugrįš tas laikas, kai vėl galėsi skrebinti. Aš pati tuo tikiu, nors miglotai įsivaizduoju, kaip galima skrebinti su 2 mažais vaikais. doh.gif Betgi [I]Scrapukė skrebina, Kristi skrebina, [/I]Vasara skrebina... Ir tu, reiškia, skrebinsi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, visų pirma ir čia pasidžiaugsiu superiniu susitikimu Alytuje wub.gif Fantastine komanda, kompanija ir atmosfera.
Labai produktyviai teko pasidarbuoti, vienas visiškai baigtas darbelis ir du 3/2 padaryti. Reiks prisesti uzbaigti.
Dėkui už patarimus ir pasidalinima priemonėmis mirksiukas.gif

Šis darbelis darytas pagal shemą, bet deja jos pavyzdėlio neturiu. Popieriukai Basic Grey ir Coredination. Ant nuotraukos - rub-on'as.
Jei turit kokių patarimų dar - visada pasiruošusi išklausyti, kad kitą kartą būtų kur tobutėt.

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Mėnulio duktra, ale ir isibėgėjai thumbup.gif Antras variantas toks labiau išbaigtesnis. Tik kompoziciškai gal reiktų geriau nuotraukėlę dėti palei kairiajį kraštą, kad tavo spindulėlio žvilgsnis dar pasiliktų lape, o dabar jis jau nebeturi žvilgsniui vietos 4u.gif

Patiko grupės darbelis, tik jau tas fotografas tai doh.gif Pas mus irgi tas pats fotkina, tai sakiau kitais metais uzsiimsiu bent jau grupėj pavadavimu, negaliu žiūrėti i jo interpretacijas doh.gif Nors gal čia tik man taip blush2.gif
Atsakyti
oi Glide, kokia tu greita biggrin.gif gal kartais ir mano darbu nuotraukas turi? blush2.gif as taigi ju nenusifotkinau.

beje galiu pasakyt, kad realiai Glides skrebukas yra ryskesnis, cia per kompa nesimato visu tu atspalviu.
Atsakyti
Jau taip spalvas atrodo datempinėjau biggrin.gif
Turiu tavo žibuokles, o kitas net nežinau kuris tavo blush2.gif Parašys Skypa AZ.
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles smile.gif
A Lua, na ir pasipyle tavo darbeliu thumbup.gif Man labai patiko tas You are my sunshine wub.gif Tos juosteles prisegiotos taip gerai ziurisi wub.gif Kol Glide nepasake, tai ir nepamaciau, kad mergytes zvilgsnis "lipa" is lapo.

Glide, koks produktyvus buvo meetas! Ir tavo darbukas labai mielas. Mergyte kokia grazuole wub.gif Tik ta rodykle virsuje gal kiek "is niekur" ateina.

O pas mane si savaitgali buvo daug sveciu, tad davemes po miesta ir apylinkes, visai laiko skrebui neliko smile.gif
Atsakyti