labai greitas, vaikiskas skrebukas
QUOTE(ader @ 2010 06 29, 14:38)
tai tada garsiai paprasysim merginu : jeigu pageidaujate arba nepriestaraujate kad pirmoje zinuteje butu nuoroda i jusu blog'a, prasom man atsiusti az su nuoroda
patariu visom į pirmą žinutę susikelti savo blogo nuorodą. Dažnai norisi aplankyti Jūsų blogus, bet...nevisų prisimenu ypač naujokių ar retai besilankančių, ir tai...nevisada prisimenate pažymėti langelį kad rodytų Jūsų blogą paraše
Ar matėte šią moderatorių naujieną atsidarius rankdarbių temą (pirma pranešimuose) čia
Cituoju:
Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".
Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.
ader simpatiškas vaikiškas skrebukas . Man l.l panašus į Sassafras raštuotą popierių--ta pati mintis kad kiekvienam langelį po kokį žaisliuką...gal čia ta idėja pasinaudojai?
Žmogiuke: ačiū už patarimą skrebinti dekoratyvinį po tokio jausmų kupino paskutinio LO. Skrebinu toookį saldų dekoratyvinį dvigubą LO, kad apsvaigsi nuo saldumo
na mano nuoroda yra ikelta per asmenini tinklalapi, niekas nesikabinejo iki siol kai atidarinesiu kita tema tai surasysiu visas kurios pareiks pageidavima.
Scrapuke, nezinau tokios sassafras. Pats popierius padiktavo, kad i tuos langelius arba irasyt ka nors arba iklijuot.
Scrapuke, nezinau tokios sassafras. Pats popierius padiktavo, kad i tuos langelius arba irasyt ka nors arba iklijuot.
QUOTE(ader @ 2010 06 30, 06:54)
na mano nuoroda yra ikelta per asmenini tinklalapi, niekas nesikabinejo iki siol kai atidarinesiu kita tema tai surasysiu visas kurios pareiks pageidavima.
atsiunčiu tau až įkelt blogą
kalbu apie šį Sassafras Lass popierių
pirma karta toki matau
Ader, mano komentaras bloge
O kodel negaliu palikti komentaro anonimiskai, arba tiesiog su vardu? Dbr butinai reikalauja prisijungti pvz. prie google accounto.
Scrapuke, laukiu laukiu Megstu saldziai mmm, o kad koki sokoladuka dbr...
O kodel negaliu palikti komentaro anonimiskai, arba tiesiog su vardu? Dbr butinai reikalauja prisijungti pvz. prie google accounto.
QUOTE(ader @ 2010 06 30, 07:12)
pirma karta toki matau
Sassafras gamina l.l gražių popieriukų, ir geros kokybės, storoki jie ir kiekvienoj pusėj po skirtingą raštą (nors žinau kad lietuvaites tai nervina ). Mano pastarasis skrebukas buvo su Sassafras popierium. čia daugiau jų kolekcijos.
toks saldus kad šokolado nereikės . Bet užsiknisiu ant kiek detalių primečiau Toks rytietiško stiliaus (čia į temą su rytais), tai kai pradėjau siuvinėti, prisiūti karoliukus, kristaliukus....kam aš tiek vargo užsitempiau dabar žiūriu kad labai panašus į indų sari suknelę , čia bus Adomas a lia Aladinas sultanas
aciu zmogiuke
idomus ties sassafras popieriukai, labai ryskus.
idomus ties sassafras popieriukai, labai ryskus.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 30, 15:25)
čia bus Adomas a lia Aladinas sultanas
Oho, laukiu su nekantrumu
QUOTE(ader @ 2010 06 30, 12:51)
labai greitas, vaikiskas skrebukas
labai mielas
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 30, 15:25)
čia bus Adomas a lia Aladinas sultanas
kaip idomu laukiu nesulaukiu
QUOTE(ader @ 2010 06 29, 22:38)
tai tada garsiai paprasysim merginu : jeigu pageidaujate arba nepriestaraujate kad pirmoje zinuteje butu nuoroda i jusu blog'a, prasom man atsiusti az su nuoroda
Jau parašiau pageidavimą
Pavadinimas: Viso haremo mėgiamiausia/išrinktinė.
Po kiekvieną psl. atskirai galite pažiūrėti iš arčiau čia
Pirmiausia norėjau pasakyti kad skrebindama šį dvigubą skrebuką skrebinau tiesiog sau pačiai neatsižvelgiant į tai kad dauguma produktų jau seni ir "ne SB madoj", t.y. skrebinau nesekdama šiuolaikinių tendencijų, be jokių minčių ar galbūt spauda tokio norėtų.
Aprašymas: Šis skrebukas įamžina Adomuko pirmą meilę--jo mėlyną meškutę. Nors jis miega su visom, ryte visad pabuna įsikibęs į mėlynąją.
Pagrindinė nuotrauka antram psl. mane labai prajuokino; Pastebėkite kad nors jis įsikibęs į mėlyną meškutę, visvien už nugaros su ištiesta ranka kibina kitą
Technika: realiai darbelis akinančiai spindi. Parinkau rytietiškas spalvas ir motyvus kad puikiai perteiktų tą Sultono ir jo haremo aplinką.
Nors šį dvigubą skrebuką nepavadinčiau tik dekoratyviniu, kadangi man pavyko sutalpinti netgi 8 nuotraukas, pavadinimą ir tekstą.