Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

user posted image

labai greitas, vaikiskas skrebukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 29, 14:38)
tai tada garsiai paprasysim merginu :  biggrin.gif jeigu pageidaujate arba nepriestaraujate kad pirmoje zinuteje butu nuoroda i jusu blog'a, prasom man atsiusti az su nuoroda

drinks_cheers.gif patariu visom į pirmą žinutę susikelti savo blogo nuorodą. Dažnai norisi aplankyti Jūsų blogus, bet...nevisų prisimenu ax.gif ypač naujokių ar retai besilankančių, ir tai...nevisada prisimenate pažymėti langelį kad rodytų Jūsų blogą paraše ax.gif

Ar matėte šią moderatorių naujieną atsidarius rankdarbių temą (pirma pranešimuose) čia
Cituoju:
Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".

Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.

ader simpatiškas vaikiškas skrebukas wub.gif . Man l.l panašus į Sassafras raštuotą popierių--ta pati mintis kad kiekvienam langelį po kokį žaisliuką...gal čia ta idėja pasinaudojai?
Žmogiuke: ačiū už patarimą skrebinti dekoratyvinį po tokio jausmų kupino paskutinio LO. Skrebinu toookį saldų dekoratyvinį dvigubą LO, kad apsvaigsi nuo saldumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 birželio 2010 - 13:58
na mano nuoroda yra ikelta per asmenini tinklalapi, niekas nesikabinejo iki siol smile.gif kai atidarinesiu kita tema tai surasysiu visas kurios pareiks pageidavima.
Scrapuke, nezinau tokios sassafras. Pats popierius padiktavo, kad i tuos langelius arba irasyt ka nors arba iklijuot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 30, 06:54)
na mano nuoroda yra ikelta per asmenini tinklalapi, niekas nesikabinejo iki siol  smile.gif kai atidarinesiu kita tema tai surasysiu visas kurios pareiks pageidavima.
Scrapuke, nezinau tokios sassafras. Pats popierius padiktavo, kad i tuos langelius arba irasyt ka nors arba iklijuot. smile.gif

atsiunčiu tau až įkelt blogą 4u.gif
kalbu apie šį Sassafras Lass popierių
user posted image
Atsakyti
pirma karta toki matau bigsmile.gif
Atsakyti
Ader, mano komentaras bloge mirksiukas.gif
O kodel negaliu palikti komentaro anonimiskai, arba tiesiog su vardu? Dbr butinai reikalauja prisijungti pvz. prie google accounto.

Scrapuke, laukiu laukiu smile.gif Megstu saldziai biggrin.gif mmm, o kad koki sokoladuka dbr...
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 30, 07:12)
pirma karta toki matau  bigsmile.gif

Sassafras gamina l.l gražių popieriukų, ir geros kokybės, storoki jie ir kiekvienoj pusėj po skirtingą raštą (nors žinau kad lietuvaites tai nervina tongue.gif ). Mano pastarasis skrebukas buvo su Sassafras popierium. čia daugiau jų kolekcijos.
Scrapuke, laukiu laukiu  Megstu saldziai  mmm, o kad koki sokoladuka dbr...

toks saldus kad šokolado nereikės blink.gif lotuliukas.gif . Bet užsiknisiu ant kiek detalių primečiau doh.gif Toks rytietiško stiliaus (čia į temą su rytais), tai kai pradėjau siuvinėti, prisiūti karoliukus, kristaliukus....kam aš tiek vargo užsitempiau doh.gif dabar žiūriu kad labai panašus į indų sari suknelę lotuliukas.gif, čia bus Adomas a lia Aladinas sultanas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 birželio 2010 - 14:27
aciu zmogiuke 4u.gif

idomus ties sassafras popieriukai, labai ryskus.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 30, 15:25)
čia bus Adomas a lia Aladinas sultanas biggrin.gif

Oho, laukiu su nekantrumu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 30, 12:51)
labai greitas, vaikiskas skrebukas  smile.gif

labai mielas wub.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 30, 15:25)
čia bus Adomas a lia Aladinas sultanas biggrin.gif

kaip idomu bigsmile.gif laukiu nesulaukiu
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 29, 22:38)
tai tada garsiai paprasysim merginu :  biggrin.gif jeigu pageidaujate arba nepriestaraujate kad pirmoje zinuteje butu nuoroda i jusu blog'a, prasom man atsiusti az su nuoroda

Jau parašiau pageidavimą rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Pavadinimas: Viso haremo mėgiamiausia/išrinktinė.

Po kiekvieną psl. atskirai galite pažiūrėti iš arčiau čia
Pirmiausia norėjau pasakyti kad skrebindama šį dvigubą skrebuką skrebinau tiesiog sau pačiai neatsižvelgiant į tai kad dauguma produktų jau seni ir "ne SB madoj", t.y. skrebinau nesekdama šiuolaikinių tendencijų, be jokių minčių ar galbūt spauda tokio norėtų.

Aprašymas: Šis skrebukas įamžina Adomuko pirmą meilę--jo mėlyną meškutę. Nors jis miega su visom, ryte visad pabuna įsikibęs į mėlynąją.
Pagrindinė nuotrauka antram psl. mane labai prajuokino; Pastebėkite kad nors jis įsikibęs į mėlyną meškutę, visvien už nugaros su ištiesta ranka kibina kitą biggrin.gif

Technika: realiai darbelis akinančiai spindi. Parinkau rytietiškas spalvas ir motyvus kad puikiai perteiktų tą Sultono ir jo haremo aplinką.
Nors šį dvigubą skrebuką nepavadinčiau tik dekoratyviniu, kadangi man pavyko sutalpinti netgi 8 nuotraukas, pavadinimą ir tekstą.
Atsakyti