Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Labas 4u.gif niekad nesu skrebinusi, taciau noreciau pabandyt... gal kas esate klijave monetas ant medinio daikto? kazi, ar paprasti moment klijai tiktu?
Atsakyti
SJA, teoriskai turetu tikt momentukai. yra ir kitokiu kliju medziui metalui tie irgi tinka. tik jau nuotraukos prie tokiu daiktu tai geriau neklijuot.
Atsakyti
Zmogiuke, labai gražus darbelis wub.gif
Vasara gimusi, kaip gražiai padarei vokelį thumbup.gif

o aš ir skrebukąžgreituką šiandien sumeistravau ax.gif tik parodysiu muset ryt tongue.gif
Atsakyti
vajei, kaip čia tylu verysad.gif
na drumsčiu tylą tongue.gif mano šiandienos darbelis 4u.gif
ups...
kažkaip stabdo mano kompas šiandien doh.gif taigi, kviečiu į savo blogą, kuriame rasite net du naujus skrebukus mirksiukas.gif komentarai labai laukiami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 08 03, 05:23)
vajei, kaip čia tylu  verysad.gif
na drumsčiu tylą  tongue.gif  mano šiandienos darbelis  4u.gif
ups...
kažkaip stabdo mano kompas šiandien  doh.gif  taigi, kviečiu į savo blogą, kuriame rasite net du naujus skrebukus  mirksiukas.gif  komentarai labai laukiami  4u.gif

Komentarus, kaip visada, palieku bloge mirksiukas.gif
nu ir tempai blink.gif ...nepamenu kad as kada buciau po 2 LO iskart ikelus 4u.gif Taip ir toliau...
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 08 03, 13:23)
vajei, kaip čia tylu  verysad.gif
na drumsčiu tylą  tongue.gif  mano šiandienos darbelis  4u.gif
ups...
kažkaip stabdo mano kompas šiandien  doh.gif  taigi, kviečiu į savo blogą, kuriame rasite net du naujus skrebukus  mirksiukas.gif  komentarai labai laukiami  4u.gif

man labai patiko brum brum smile.gif toks gyvas visas... atrodo kad detales juda visos smile.gif
taip pat patiko nykstukas... paprasta, miela ir silta thumbup.gif
Atsakyti
na, zinokit, sumeistravau ir labai nedrasiai teikiu konkursui (jei galima su tokiais paprastais dalyvauti) blush2.gif bandziau daryti kazka labai minimalaus... ir vel meciau mapsus i sali ir bandziau pati doh.gif , dabar ziuriu, gal biskiuka per paprastas gavosi mano skrebukas, bet labai stengiausi... labai noriu patarimu, kaip galeciau ji patobulinti, noriu kritikos ir visokiu kitokiu komentaru...
skrebuke panaudojau 8 zuvytes, tas gabaliukas po nuotraukyte yra padrytas is dezutes ir patepliotas akriliniais dazais.... norejau kazkiek imituoti nutrintas valties lentas, nes medzio imitacijos popieriaus neturiu, daugiausiai laiko uzeme siuvinejimas... tai tiek
user posted image
user posted image
user posted image

kaip visad, nuotrauku kokybe nelabai.... gyvai atrodo geriau blush2.gif
gal reik daugiau bangeliu pasiuvineti??? kaip manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 rugpjūčio 2010 - 16:27
Žmogiuke, aš sužavėta tavo LO 4u.gif Tos spalvos, tas lengvumas, gaivumas... wub.gif Reikėtų, kad Aukščiausiasis pamatytų tavo skrebuką ir prisimintų, kokia vasara TURI BŪTI |Lietuvoje, nes kažką jis čia šiemet supainiojo g.gif

Vasara gimusi nu labai gražiai tu čia darbuojiesi, taip subtilu ir kūrybiška 4u.gif

Remini, ale ir tempai pas tave blink.gif , spartuolė thumbup.gif ir dar ne bele ką padarai su tokiom apsukom, o tokius gražius ir kokybiškus skrebukus. Iš dviejų balsuoju už nykštuką ir "kalėdų žvaiždžių" rėmelį thumbup.gif

Marikana, mano akim žiūrint, visai nedaug čia taisyti tereikėtų: paspartuko pačiai nuotraukai labai trūksta ir dešiniajam viršutiniam kampe kartočiau nedidelį motyvą iš pagrindinio ( žydras ir "medinis" pagrindas, žuvytė, bangelė ar pan.)
O va pavadinimas tai mane sužavėjo bigsmile.gif Tiek pasakos žodžiai, tiek siuvinėjimas, nu nerealu thumbup.gif Tu čia rankom šitaip? Bet kokiu atveju spaudžiu dešinę, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 08 03, 19:35)
Marikana, mano akim žiūrint, visai nedaug čia taisyti tereikėtų: paspartuko pačiai nuotraukai labai trūksta ir dešiniajam viršutiniam kampe kartočiau nedidelį motyvą iš pagrindinio ( žydras ir "medinis" pagrindas, žuvytė, bangelė ar pan.)
O va pavadinimas tai mane sužavėjo  bigsmile.gif Tiek pasakos žodžiai, tiek siuvinėjimas, nu nerealu  thumbup.gif Tu čia rankom šitaip? Bet kokiu atveju spaudžiu dešinę, šaunuolė  4u.gif

oi, kaip aciu uz patarimus ir komentarus 4u.gif
taip, pavadinima siuvinejau rankom (visus baltus siulus isnaudojau doh.gif )... norejau, kad jis ilgesnis butu: Lydekai paliepus, man panorejus... bet nelabai tilpo ir gal per ilgas butu, o cia ta bangele atceit kaip daugtaskis smile.gif
butinai dar pakoreguosiu kazka, nes nuotrauka spec nestipriai tvirtinau... darkart labai aciu uz patarimus...

ir labai laukiu daugiau kritikos, patarimu... bet cia tokia tyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 rugpjūčio 2010 - 18:52
QUOTE(marikana @ 2010 08 03, 11:50)
oi, kaip aciu uz patarimus ir komentarus  4u.gif
taip, pavadinima siuvinejau rankom (visus baltus siulus isnaudojau  doh.gif )... norejau, kad jis ilgesnis butu: Lydekai paliepus, man panorejus... bet nelabai tilpo ir gal per ilgas butu, o cia ta bangele atceit kaip daugtaskis smile.gif
butinai dar pakoreguosiu kazka, nes nuotrauka spec nestipriai tvirtinau... darkart labai aciu uz patarimus...

ir labai laukiu daugiau kritikos, patarimu... bet cia tokia tyla...

as daug ka turiu pasakyti bet butent dabar niekaip neiseis del vaiku ir ju reikalavimu...neuzilgo isdestysiu savo patarimus 4u.gif
Atsakyti
Na ir darbuojaties merginos, zavu wub.gif
Vasara gimus - tavo nestandartiniai darbeliai uzgniauzia kvapa thumbup.gif
Remini, labai grazus darbeliai, mane irgi stebina tavo tempai, saunuolė cool.gif
Marikana, kiek darbo ideta siuvinejant blink.gif Tik drasiai dalyvauk, dalyvavimas daznai ir paskata kazka kurti buna mirksiukas.gif Pritarsiu Nendartalietei, reiketu kazkokio atsikartojimo motyvo virsui desneje, bet labai idomu ka Skepuke patars bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 03, 20:16)
as daug ka turiu pasakyti bet butent dabar niekaip neiseis del vaiku ir ju reikalavimu...neuzilgo isdestysiu savo patarimus 4u.gif

oi laukiu laukiu bigsmile.gif

QUOTE(Glidė @ 2010 08 03, 20:24)
Marikana, kiek darbo ideta siuvinejant blink.gif Tik drasiai dalyvauk, dalyvavimas daznai ir paskata kazka kurti buna  mirksiukas.gif Pritarsiu Nendartalietei, reiketu kazkokio atsikartojimo motyvo virsui desneje, bet labai idomu ka Skepuke patars bigsmile.gif

butinai kazka sumastysiu mirksiukas.gif aciu 4u.gif ir taip pat labai laukiu Irmos nuomones blush2.gif
Atsakyti