Labas niekad nesu skrebinusi, taciau noreciau pabandyt... gal kas esate klijave monetas ant medinio daikto? kazi, ar paprasti moment klijai tiktu?
SJA, teoriskai turetu tikt momentukai. yra ir kitokiu kliju medziui metalui tie irgi tinka. tik jau nuotraukos prie tokiu daiktu tai geriau neklijuot.
Zmogiuke, labai gražus darbelis
Vasara gimusi, kaip gražiai padarei vokelį
o aš ir skrebukąžgreituką šiandien sumeistravau tik parodysiu muset ryt
Vasara gimusi, kaip gražiai padarei vokelį
o aš ir skrebukąžgreituką šiandien sumeistravau tik parodysiu muset ryt
vajei, kaip čia tylu
na drumsčiu tylą mano šiandienos darbelis
ups...
kažkaip stabdo mano kompas šiandien taigi, kviečiu į savo blogą, kuriame rasite net du naujus skrebukus komentarai labai laukiami
ups...
kažkaip stabdo mano kompas šiandien taigi, kviečiu į savo blogą, kuriame rasite net du naujus skrebukus komentarai labai laukiami
QUOTE(remini @ 2010 08 03, 05:23)
vajei, kaip čia tylu
ups...
ups...
Komentarus, kaip visada, palieku bloge
nu ir tempai ...nepamenu kad as kada buciau po 2 LO iskart ikelus Taip ir toliau...
QUOTE(remini @ 2010 08 03, 13:23)
vajei, kaip čia tylu
ups...
ups...
man labai patiko brum brum toks gyvas visas... atrodo kad detales juda visos
taip pat patiko nykstukas... paprasta, miela ir silta
na, zinokit, sumeistravau ir labai nedrasiai teikiu konkursui (jei galima su tokiais paprastais dalyvauti) bandziau daryti kazka labai minimalaus... ir vel meciau mapsus i sali ir bandziau pati , dabar ziuriu, gal biskiuka per paprastas gavosi mano skrebukas, bet labai stengiausi... labai noriu patarimu, kaip galeciau ji patobulinti, noriu kritikos ir visokiu kitokiu komentaru...
skrebuke panaudojau 8 zuvytes, tas gabaliukas po nuotraukyte yra padrytas is dezutes ir patepliotas akriliniais dazais.... norejau kazkiek imituoti nutrintas valties lentas, nes medzio imitacijos popieriaus neturiu, daugiausiai laiko uzeme siuvinejimas... tai tiek
kaip visad, nuotrauku kokybe nelabai.... gyvai atrodo geriau
gal reik daugiau bangeliu pasiuvineti??? kaip manot?
skrebuke panaudojau 8 zuvytes, tas gabaliukas po nuotraukyte yra padrytas is dezutes ir patepliotas akriliniais dazais.... norejau kazkiek imituoti nutrintas valties lentas, nes medzio imitacijos popieriaus neturiu, daugiausiai laiko uzeme siuvinejimas... tai tiek
kaip visad, nuotrauku kokybe nelabai.... gyvai atrodo geriau
gal reik daugiau bangeliu pasiuvineti??? kaip manot?
Žmogiuke, aš sužavėta tavo LO Tos spalvos, tas lengvumas, gaivumas... Reikėtų, kad Aukščiausiasis pamatytų tavo skrebuką ir prisimintų, kokia vasara TURI BŪTI |Lietuvoje, nes kažką jis čia šiemet supainiojo
Vasara gimusi nu labai gražiai tu čia darbuojiesi, taip subtilu ir kūrybiška
Remini, ale ir tempai pas tave , spartuolė ir dar ne bele ką padarai su tokiom apsukom, o tokius gražius ir kokybiškus skrebukus. Iš dviejų balsuoju už nykštuką ir "kalėdų žvaiždžių" rėmelį
Marikana, mano akim žiūrint, visai nedaug čia taisyti tereikėtų: paspartuko pačiai nuotraukai labai trūksta ir dešiniajam viršutiniam kampe kartočiau nedidelį motyvą iš pagrindinio ( žydras ir "medinis" pagrindas, žuvytė, bangelė ar pan.)
O va pavadinimas tai mane sužavėjo Tiek pasakos žodžiai, tiek siuvinėjimas, nu nerealu Tu čia rankom šitaip? Bet kokiu atveju spaudžiu dešinę, šaunuolė
Vasara gimusi nu labai gražiai tu čia darbuojiesi, taip subtilu ir kūrybiška
Remini, ale ir tempai pas tave , spartuolė ir dar ne bele ką padarai su tokiom apsukom, o tokius gražius ir kokybiškus skrebukus. Iš dviejų balsuoju už nykštuką ir "kalėdų žvaiždžių" rėmelį
Marikana, mano akim žiūrint, visai nedaug čia taisyti tereikėtų: paspartuko pačiai nuotraukai labai trūksta ir dešiniajam viršutiniam kampe kartočiau nedidelį motyvą iš pagrindinio ( žydras ir "medinis" pagrindas, žuvytė, bangelė ar pan.)
O va pavadinimas tai mane sužavėjo Tiek pasakos žodžiai, tiek siuvinėjimas, nu nerealu Tu čia rankom šitaip? Bet kokiu atveju spaudžiu dešinę, šaunuolė
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 08 03, 19:35)
oi, kaip aciu uz patarimus ir komentarus
taip, pavadinima siuvinejau rankom (visus baltus siulus isnaudojau )... norejau, kad jis ilgesnis butu: Lydekai paliepus, man panorejus... bet nelabai tilpo ir gal per ilgas butu, o cia ta bangele atceit kaip daugtaskis
butinai dar pakoreguosiu kazka, nes nuotrauka spec nestipriai tvirtinau... darkart labai aciu uz patarimus...
ir labai laukiu daugiau kritikos, patarimu... bet cia tokia tyla...
QUOTE(marikana @ 2010 08 03, 11:50)
oi, kaip aciu uz patarimus ir komentarus
taip, pavadinima siuvinejau rankom (visus baltus siulus isnaudojau )... norejau, kad jis ilgesnis butu: Lydekai paliepus, man panorejus... bet nelabai tilpo ir gal per ilgas butu, o cia ta bangele atceit kaip daugtaskis
butinai dar pakoreguosiu kazka, nes nuotrauka spec nestipriai tvirtinau... darkart labai aciu uz patarimus...
as daug ka turiu pasakyti bet butent dabar niekaip neiseis del vaiku ir ju reikalavimu...neuzilgo isdestysiu savo patarimus
Na ir darbuojaties merginos, zavu
Vasara gimus - tavo nestandartiniai darbeliai uzgniauzia kvapa
Remini, labai grazus darbeliai, mane irgi stebina tavo tempai, saunuolė
Marikana, kiek darbo ideta siuvinejant Tik drasiai dalyvauk, dalyvavimas daznai ir paskata kazka kurti buna Pritarsiu Nendartalietei, reiketu kazkokio atsikartojimo motyvo virsui desneje, bet labai idomu ka Skepuke patars
Vasara gimus - tavo nestandartiniai darbeliai uzgniauzia kvapa
Remini, labai grazus darbeliai, mane irgi stebina tavo tempai, saunuolė
Marikana, kiek darbo ideta siuvinejant Tik drasiai dalyvauk, dalyvavimas daznai ir paskata kazka kurti buna Pritarsiu Nendartalietei, reiketu kazkokio atsikartojimo motyvo virsui desneje, bet labai idomu ka Skepuke patars
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 03, 20:16)
as daug ka turiu pasakyti bet butent dabar niekaip neiseis del vaiku ir ju reikalavimu...neuzilgo isdestysiu savo patarimus
oi laukiu laukiu
QUOTE(Glidė @ 2010 08 03, 20:24)
butinai kazka sumastysiu aciu ir taip pat labai laukiu Irmos nuomones