Aciu Labai smagu gauti pagyrima del nuotrauku Nes dabar butent as pati turesiu jomis rupintis, kad turecaiu, ka skrebinti.
Zmogiuke,labai grazus,tvarkingas,bet tuo paciu vasariskai saldus ir gaivus skrebukas!!Saunuole,kad per karscius neistirpai,o darbuojies issijuosus!
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 08 01, 15:57)
Zmogiuke,labai grazus,tvarkingas,bet tuo paciu vasariskai saldus ir gaivus skrebukas!!Saunuole,kad per karscius neistirpai,o darbuojies issijuosus!
Aciu uz grazius zodzius mano skrebukui
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 01, 14:02)
Dabar jau esu galutinai sugedinta Bus man pamoka is anksto girtis.
O taip ilgai uztrukau, nes... MB sumaste paeksperimentuoti su skeneriu, kuriame tik A4 formatas telpa. Tad valanda dar knisosi fotosopindamas sujungimo linija
Bet dabar jau viskas paruosta jusu teismui:
.....
O taip ilgai uztrukau, nes... MB sumaste paeksperimentuoti su skeneriu, kuriame tik A4 formatas telpa. Tad valanda dar knisosi fotosopindamas sujungimo linija
.....
tikrai labai vasariškas skrebukas ir įdomus žiūrėti - kiekvienoje foto vis kažką atrandi
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 01, 15:02)
labai labai
Zmogiuke, labai vasariskas darbelis
Toks subtilus, tvarkingas, suderintas ir tikrai mielai vasariskas Nugi labai labai
Dekui, merginos, uz pagyrimus
Vasara gimusi, jau komentavau bloge, bet dar karta reiskiu susizavejima cia Man labai patinka tavo stiliukas
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 08 02, 11:20)
Sveikos!Nesuos atviruka. Skirtas vaikelio gimimui. Su vokeliu pinigams
koks kruopstus ir grazus darbelis
zmogiuke sauniai pavyko nuliftint. labai idomus skrebukas, smalsu pavelgt vis i kita skrituliuka.