Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Aciu aciuks.gif Labai smagu gauti pagyrima del nuotrauku smile.gif Nes dabar butent as pati turesiu jomis rupintis, kad turecaiu, ka skrebinti.
Atsakyti
Zmogiuke,labai grazus,tvarkingas,bet tuo paciu vasariskai saldus ir gaivus skrebukas!!Saunuole,kad per karscius neistirpai,o darbuojies issijuosus!
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 08 01, 15:57)
Zmogiuke,labai grazus,tvarkingas,bet tuo paciu vasariskai saldus ir gaivus skrebukas!!Saunuole,kad per karscius neistirpai,o darbuojies issijuosus!

Aciu uz grazius zodzius mano skrebukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 01, 14:02)
Dabar jau esu galutinai sugedinta smile.gif Bus man pamoka is anksto girtis.
O taip ilgai uztrukau, nes... MB sumaste paeksperimentuoti su skeneriu, kuriame tik A4 formatas telpa. Tad valanda dar knisosi fotosopindamas sujungimo linija  doh.gif

Bet dabar jau viskas paruosta jusu teismui:
.....

tikrai labai vasariškas skrebukas mirksiukas.gif thumbup.gif ir įdomus žiūrėti - kiekvienoje foto vis kažką atrandi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 01, 15:02)
Bet dabar jau viskas paruosta jusu teismui:

labai labai wub.gif
Atsakyti
Zmogiuke, thumbup.gif thumbup.gif labai vasariskas darbelis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Toks subtilus, tvarkingas, suderintas ir tikrai mielai vasariskas wub.gif Nugi labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Dekui, merginos, uz pagyrimus aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!Nesuos atviruka. Skirtas vaikelio gimimui. Su vokeliu pinigamsuser posted image
Daugiau nuotrauku - bloge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 02 rugpjūčio 2010 - 10:21
Vasara gimusi, jau komentavau bloge, bet dar karta reiskiu susizavejima cia wub.gif Man labai patinka tavo stiliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 08 02, 11:20)
Sveikos!Nesuos atviruka. Skirtas vaikelio gimimui. Su vokeliu pinigams

koks kruopstus ir grazus darbelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
zmogiuke thumbup.gif sauniai pavyko nuliftint. labai idomus skrebukas, smalsu pavelgt vis i kita skrituliuka.
Atsakyti