Kiek atsimenu asmens kodo tikrai neprašė
sveikos, darbstuolytes kaip sekasi gaminti skrebukus?
QUOTE(marikana @ 2010 07 31, 05:34)
sveikos, darbstuolytes kaip sekasi gaminti skrebukus?
o ka pati skrebini?
Sveikutes,
As gaminu toki netradicini mini albuma/adatine is audiniu skiauteliu: daug siuvinejimo, daug karoliuku, detaliu. Taip pat pirkau antikvarines zirklutes vokieciu gamybos nuo 1920-30m., O adatu rinkino popierinis folderiukas kuriame dabar laikau adatas tai pradejo man byreti. Ta proga sumasciau pagaminti toki mini albuma-adatine is audiniu skiauteliu. Nors daznai nesiuvineju paveiksliukus, visvien esu megeja pasiuvineti ant skrebuku.
Tad sis projektas man ilgai uztrunka.
Bet sekancio men. pabaigoj, vaikai eis i mokykla tai tikiuosi kad skrebinsiu issijuosus
LAba
Tai nera privalomas laukelis, tik tuo atveju jei kazkam reiktu saskaitos fakturos veiklai, tai galetu irasyti ir saskaita butu su visais butinais rekvizitais; )
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 07 30, 15:11)
sveikos
prisidejau i krepseli visko skrebink.lt, ziuriu, reikia savo duomenis suvesti. net a.k. ar bandet is ten uzsisakineti?
prisidejau i krepseli visko skrebink.lt, ziuriu, reikia savo duomenis suvesti. net a.k. ar bandet is ten uzsisakineti?
Tai nera privalomas laukelis, tik tuo atveju jei kazkam reiktu saskaitos fakturos veiklai, tai galetu irasyti ir saskaita butu su visais butinais rekvizitais; )
Pasigirsiu - pabaigiau konkursini
Toki paprastuti, nediduti, todel uztrukau tik pora geru vakaru (ar tik nebus mano rekordas 12 x 12 formatui).
Bet pasirodysiu tik rytoj, nes siandien jau per velu fotografuoti.
Toki paprastuti, nediduti, todel uztrukau tik pora geru vakaru (ar tik nebus mano rekordas 12 x 12 formatui).
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 31, 14:30)
"Not fair!!!" cia mane taip erzinti , pasigyrti ir nieko neparodyti...lauksiu labai rytojaus
sveikutes
as ilgai galvojau, kokia foto rinktis... jau issirinkau, tikiuosi, spet pagaminti
labai laukiam
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 31, 14:09)
o ka pati skrebini?
as ilgai galvojau, kokia foto rinktis... jau issirinkau, tikiuosi, spet pagaminti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 31, 22:30)
labai laukiam
Zmogiuke, jau rytojus
Labai laukiam
Labai laukiam
Oj prisidirbau per ta savo ilga liezuvi (ar geriau tiktu sakyt, neramius pirstukus ant klaviaturos) Einu fotografuoti savo "sedevra"
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 01, 04:36)
Oj prisidirbau per ta savo ilga liezuvi (ar geriau tiktu sakyt, neramius pirstukus ant klaviaturos) Einu fotografuoti savo "sedevra"
vakar velai ejau miegot, anksti keliausi galvodama kad jau pamatysiu o cia vejas svilpia
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 01, 14:29)
vakar velai ejau miegot, anksti keliausi galvodama kad jau pamatysiu o cia vejas svilpia
Dabar jau esu galutinai sugedinta Bus man pamoka is anksto girtis.
O taip ilgai uztrukau, nes... MB sumaste paeksperimentuoti su skeneriu, kuriame tik A4 formatas telpa. Tad valanda dar knisosi fotosopindamas sujungimo linija
Bet dabar jau viskas paruosta jusu teismui:
Is arciau galima paziureti cia.
Mazas pasiteisinimas: realiai darbelis atrodo gyvesnis.
Liftinau nuo praeitame konkurse pateikto Irmos bei Ali Edwards pavyzdziu. 8 detaliu panaudojimas - 8 apskritimai
Ai, dar biski paplepesiu, kad jau uztersiau eteri. Fonui naudojau ilgai "taupyta" BG popieriu is Lemonade rinkinio. Nezinau kodel, bet man jis nerealiai grazus tas popierius - is karto asocijuojasi su sauleta vasaros popiete. O kadangi nuotraukos darytos sia vasara, per pacius karscius, todel pacios prasesi sio popieriuko.
Skrapuke, ar matai mano komentara bloge?
Skrapuke, ar matai mano komentara bloge?
nž kodėl kai kuriuos komentarus automatiškai blogger įkelia, o kai kuriuos reikia moderuoti, tavo reikėjo moderuoti, bet jau matosi, ir...net spėjau pirma flickr pakomentuoti tavo skrebuką.
Dar dadėsiu kad esi gera fotografė...patinka man į tavo nuotraukas žiūrėti