Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Kiek atsimenu asmens kodo tikrai neprašė biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, darbstuolytes smile.gif kaip sekasi gaminti skrebukus?
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 07 31, 05:34)
sveikos, darbstuolytes smile.gif kaip sekasi gaminti skrebukus?

o ka pati skrebini? smile.gif
Sveikutes,
As gaminu toki netradicini mini albuma/adatine is audiniu skiauteliu: daug siuvinejimo, daug karoliuku, detaliu. Taip pat pirkau antikvarines zirklutes vokieciu gamybos nuo 1920-30m., O adatu rinkino popierinis folderiukas kuriame dabar laikau adatas tai pradejo man byreti. Ta proga sumasciau pagaminti toki mini albuma-adatine is audiniu skiauteliu. Nors daznai nesiuvineju paveiksliukus, visvien esu megeja pasiuvineti ant skrebuku.
Tad sis projektas man ilgai uztrunka.
Bet sekancio men. pabaigoj, vaikai eis i mokykla tai tikiuosi kad skrebinsiu issijuosus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 liepos 2010 - 13:11
LAba wink.gif
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 07 30, 15:11)
sveikos smile.gif
prisidejau i krepseli visko skrebink.lt, ziuriu, reikia savo duomenis suvesti. net a.k. ar bandet is ten uzsisakineti?

Tai nera privalomas laukelis, tik tuo atveju jei kazkam reiktu saskaitos fakturos veiklai, tai galetu irasyti ir saskaita butu su visais butinais rekvizitais; )
Atsakyti
Pasigirsiu - pabaigiau konkursini assa.gif
Toki paprastuti, nediduti, todel uztrukau tik pora geru vakaru (ar tik nebus mano rekordas 12 x 12 formatui).
Bet pasirodysiu tik rytoj, nes siandien jau per velu fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 31, 14:30)
Pasigirsiu - pabaigiau konkursini  assa.gif
Toki paprastuti, nediduti, todel uztrukau tik pora geru vakaru (ar tik nebus mano rekordas 12 x 12 formatui).

"Not fair!!!" cia mane taip erzinti schmoll.gif , pasigyrti ir nieko neparodyti...lauksiu labai rytojaus
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 31, 14:09)
o ka pati skrebini? smile.gif

as ilgai galvojau, kokia foto rinktis... biggrin.gif jau issirinkau, tikiuosi, spet pagaminti wink.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 31, 22:30)
Pasigirsiu - pabaigiau konkursini  assa.gif

labai laukiam
Atsakyti
Zmogiuke, jau rytojus lotuliukas.gif
Labai laukiam ax.gif
Atsakyti
Oj prisidirbau per ta savo ilga liezuvi (ar geriau tiktu sakyt, neramius pirstukus ant klaviaturos) lotuliukas.gif Einu fotografuoti savo "sedevra" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 01, 04:36)
Oj prisidirbau per ta savo ilga liezuvi (ar geriau tiktu sakyt, neramius pirstukus ant klaviaturos)  lotuliukas.gif Einu fotografuoti savo "sedevra"  lotuliukas.gif

vakar velai ejau miegot, anksti keliausi galvodama kad jau pamatysiu o cia vejas svilpia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 01, 14:29)
vakar velai ejau miegot, anksti keliausi galvodama kad jau pamatysiu o cia vejas svilpia rolleyes.gif

Dabar jau esu galutinai sugedinta smile.gif Bus man pamoka is anksto girtis.
O taip ilgai uztrukau, nes... MB sumaste paeksperimentuoti su skeneriu, kuriame tik A4 formatas telpa. Tad valanda dar knisosi fotosopindamas sujungimo linija doh.gif

Bet dabar jau viskas paruosta jusu teismui:
user posted image
user posted image
user posted image

Is arciau galima paziureti cia.
Mazas pasiteisinimas: realiai darbelis atrodo gyvesnis.
Liftinau nuo praeitame konkurse pateikto Irmos bei Ali Edwards pavyzdziu. 8 detaliu panaudojimas - 8 apskritimai smile.gif

Ai, dar biski paplepesiu, kad jau uztersiau eteri. Fonui naudojau ilgai "taupyta" BG popieriu is Lemonade rinkinio. Nezinau kodel, bet man jis nerealiai grazus tas popierius - is karto asocijuojasi su sauleta vasaros popiete. O kadangi nuotraukos darytos sia vasara, per pacius karscius, todel pacios prasesi sio popieriuko.

Skrapuke, ar matai mano komentara bloge?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 01 rugpjūčio 2010 - 14:08
Skrapuke, ar matai mano komentara bloge?

nž kodėl kai kuriuos komentarus automatiškai blogger įkelia, o kai kuriuos reikia moderuoti, tavo reikėjo moderuoti, bet jau matosi, ir...net spėjau pirma flickr pakomentuoti tavo skrebuką. thumbup.gif
Dar dadėsiu kad esi gera fotografė...patinka man į tavo nuotraukas žiūrėti wink.gif
Atsakyti