Sveikinu nugaletoja!
As buvau kompa trumpam 'praradus",tai nebespeju paskui visas naujienas
nesu savo nestandartinuka. Daugiau nuotrauku -kaip visad bloge
Sveikinu nugaletoja!
vis pagalvodavau apie tave ir pradingimo priežastį...gerai kad atradai kompą ir vėl pasirodei čia
Komentuoju bloge , o šiaip dar pridūrsiu kad man jau labai aiškus tavo braižas...gražumėlis
Nezinau, kas man yra, as kazkokia kompiuterine beraste Nu nesugebejau atrasti kur rasyti Vasarai Gimusiai komentara ir viskas
O labai norejau, nes likau be zado pamacius is arti ta dezute. Na ir pasidarbavai, mergyt! Sakes, niekad nei sugalvociau taip, nei kantrybes tureciau. Respekts
O ir auskariukus kokius nuostabius parinkai..... mmm.... (nesvarbu, ka ne pati darei, isrinkt irgi reik moketi). Labai tinka ta dezute prie ju.
O labai norejau, nes likau be zado pamacius is arti ta dezute. Na ir pasidarbavai, mergyt! Sakes, niekad nei sugalvociau taip, nei kantrybes tureciau. Respekts
O ir auskariukus kokius nuostabius parinkai..... mmm.... (nesvarbu, ka ne pati darei, isrinkt irgi reik moketi). Labai tinka ta dezute prie ju.
Zmogiuke: prisiminiau kad rasei jog tau visad truksta Basic Grey vienspalvio popieriaus tuose BG rastuotu popieriu rinkiniuse.
Gali nusipirkti visa "kolekcija" BG tik vienspalviu...pavyz. turiu sia:
Basic Grey Designer Cardstock "crisp"
daugiau vienspalviu spalvu/rinkiniu gali pasiziureti cia (24 vien. kolekcijoj)
Taip pat dar Basic Grey naujiena...vakar debiutas nauju kolekciju: cia
Man labai patiko vintazinis Curio, taip pat Marjolaine, rudeninis Pyrus, ir kelionem Wander
Ech bet negaliu daugiau sau leisti kaupti BG...pasiziuresiu ir tik pasigrozesiu
Gali nusipirkti visa "kolekcija" BG tik vienspalviu...pavyz. turiu sia:
Basic Grey Designer Cardstock "crisp"
daugiau vienspalviu spalvu/rinkiniu gali pasiziureti cia (24 vien. kolekcijoj)
Taip pat dar Basic Grey naujiena...vakar debiutas nauju kolekciju: cia
Man labai patiko vintazinis Curio, taip pat Marjolaine, rudeninis Pyrus, ir kelionem Wander
Ech bet negaliu daugiau sau leisti kaupti BG...pasiziuresiu ir tik pasigrozesiu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 28, 23:30)
tai padaryk ispardavima to ka turi ir isigyk naujus Ar neiseitis ?
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 28, 20:28)
Nezinau, kas man yra, as kazkokia kompiuterine beraste Nu nesugebejau atrasti kur rasyti Vasarai Gimusiai komentara ir viskas
Man kita problema, kaip visada neatidaro paveiksliuku, tad tenka but be komentaru.
O kur rasyti komentara- pas ja baltom spalvom vos vos matomas yra del to sunku rasti.
kazkokia fantastika tos kolekcijos !!! Atsargiau, Scrapuke, pries miega... taip galima ir neuzmigti visai mums cia
Aciu mergaites Zmogiuke, mano komentaru laukelis - virsuje,virs posto eina. Blin,o kodel jums baltai ji rodo??Nes man normaliai,juodom raidem ir viskas puikiai matosi
Scrapuke, nereikejo rodyti tu nauju kolekciju
Sakes.... NORIUUUUUUU O tas Marjolaine tai is viso...
oj negerai negerai... reiks dbr labai produktyviai dirbti skrebukus, kad nusipelnyt naujo rinkinio
O tie vienspalviu popieriu rinkiniai irgi labai geras variantas, reiks paziuret, ka imanoma paciupti ateity is ju
Sakes.... NORIUUUUUUU O tas Marjolaine tai is viso...
oj negerai negerai... reiks dbr labai produktyviai dirbti skrebukus, kad nusipelnyt naujo rinkinio
O tie vienspalviu popieriu rinkiniai irgi labai geras variantas, reiks paziuret, ka imanoma paciupti ateity is ju
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 07 29, 08:09)
Aciu mergaites Zmogiuke, mano komentaru laukelis - virsuje,virs posto eina. Blin,o kodel jums baltai ji rodo??Nes man normaliai,juodom raidem ir viskas puikiai matosi
jis juodas, tada kai ant jo uzeini
QUOTE(OJE @ 2010 07 29, 10:15)
jis juodas, tada kai ant jo uzeini
kazkokia mistika kam paveiksliuku nerodo,kam komentarus baltai,vz,reik vel keist turtut visa aplanka
kazkokia mistika kam paveiksliuku nerodo,kam komentarus baltai,vz,reik vel keist turtut visa aplanka
o man visai ne mistika man rodo juodai, ir ant jo uzejus taip pat rodo juodai
As iskart radau be problemu.
sveikos
prisidejau i krepseli visko skrebink.lt, ziuriu, reikia savo duomenis suvesti. net a.k. ar bandet is ten uzsisakineti?
prisidejau i krepseli visko skrebink.lt, ziuriu, reikia savo duomenis suvesti. net a.k. ar bandet is ten uzsisakineti?