Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Sveikinu nugaletoja!
As buvau kompa trumpam 'praradus",tai nebespeju paskui visas naujienas biggrin.gif
nesu savo nestandartinuka. Daugiau nuotrauku -kaip visad bloge tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 28 liepos 2010 - 15:03
Sveikinu nugaletoja!
As buvau kompa trumpam 'praradus",tai nebespeju paskui visas naujienas 
nesu savo nestandartinuka. Daugiau nuotrauku -kaip visad bloge 

vis pagalvodavau apie tave ir pradingimo priežastį...gerai kad atradai kompą ir vėl pasirodei čia 4u.gif
Komentuoju bloge mirksiukas.gif , o šiaip dar pridūrsiu kad man jau labai aiškus tavo braižas...gražumėlis wub.gif
Atsakyti
Nezinau, kas man yra, as kazkokia kompiuterine beraste ph34r.gif Nu nesugebejau atrasti kur rasyti Vasarai Gimusiai komentara ir viskas doh.gif
O labai norejau, nes likau be zado pamacius is arti ta dezute. Na ir pasidarbavai, mergyt! Sakes, niekad nei sugalvociau taip, nei kantrybes tureciau. Respekts new_russian.gif
O ir auskariukus kokius nuostabius parinkai..... mmm.... (nesvarbu, ka ne pati darei, isrinkt irgi reik moketi). Labai tinka ta dezute prie ju.
Atsakyti
Zmogiuke: prisiminiau kad rasei jog tau visad truksta Basic Grey vienspalvio popieriaus tuose BG rastuotu popieriu rinkiniuse.
Gali nusipirkti visa "kolekcija" BG tik vienspalviu...pavyz. turiu sia:
Basic Grey Designer Cardstock "crisp"
user posted image
daugiau vienspalviu spalvu/rinkiniu gali pasiziureti cia (24 vien. kolekcijoj)

Taip pat dar Basic Grey naujiena...vakar debiutas nauju kolekciju: cia
Man labai patiko vintazinis Curio, taip pat Marjolaine, rudeninis Pyrus, ir kelionem Wander

Ech bet negaliu daugiau sau leisti kaupti BG...pasiziuresiu ir tik pasigrozesiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 liepos 2010 - 22:32
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 28, 23:30)

Ech bet negaliu daugiau sau leisti kaupti BG...pasiziuresiu ir tik pasigrozesiu verysad.gif

tai padaryk ispardavima to ka turi ir isigyk naujus bigsmile.gif ax.gif Ar neiseitis ?
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 28, 20:28)
Nezinau, kas man yra, as kazkokia kompiuterine beraste  ph34r.gif Nu nesugebejau atrasti kur rasyti Vasarai Gimusiai komentara ir viskas  doh.gif
O labai norejau, nes likau be zado pamacius is arti ta dezute. Na ir pasidarbavai, mergyt! Sakes, niekad nei sugalvociau taip, nei kantrybes tureciau. Respekts  new_russian.gif
O ir auskariukus kokius nuostabius parinkai..... mmm.... (nesvarbu, ka ne pati darei, isrinkt irgi reik moketi). Labai tinka ta dezute prie ju.

Man kita problema, kaip visada neatidaro paveiksliuku, tad tenka but be komentaru.
O kur rasyti komentara- pas ja baltom spalvom vos vos matomas yra ax.gif del to sunku rasti.
Atsakyti
kazkokia fantastika tos kolekcijos swoon.gif !!! Atsargiau, Scrapuke, pries miega... taip galima ir neuzmigti visai mums cia biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif Zmogiuke, mirksiukas.gif mano komentaru laukelis - virsuje,virs posto eina. Blin,o kodel jums baltai ji rodo??Nes man normaliai,juodom raidem ir viskas puikiai matosi g.gif
Atsakyti
Scrapuke, nereikejo rodyti tu nauju kolekciju bigsmile.gif
Sakes.... NORIUUUUUUU bigsmile.gif O tas Marjolaine tai is viso... karsta.gif
oj negerai negerai... reiks dbr labai produktyviai dirbti skrebukus, kad nusipelnyt naujo rinkinio hihihi.gif
O tie vienspalviu popieriu rinkiniai irgi labai geras variantas, reiks paziuret, ka imanoma paciupti ateity is ju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 29 liepos 2010 - 07:43
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 07 29, 08:09)
Aciu mergaites 4u.gif Zmogiuke, mirksiukas.gif mano komentaru laukelis - virsuje,virs posto eina. Blin,o kodel jums baltai ji  rodo??Nes man normaliai,juodom raidem ir viskas puikiai matosi g.gif

jis juodas, tada kai ant jo uzeini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 07 29, 10:15)
jis juodas, tada kai ant jo uzeini  ax.gif

kazkokia mistika biggrin.gif kam paveiksliuku nerodo,kam komentarus baltai,vz,reik vel keist turtut visa aplanka doh.gif
Atsakyti
kazkokia mistika  kam paveiksliuku nerodo,kam komentarus baltai,vz,reik vel keist turtut visa aplanka

o man visai ne mistika smile.gif man rodo juodai, ir ant jo uzejus taip pat rodo juodai cool.gif
As iskart radau be problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 liepos 2010 - 13:21
sveikos smile.gif
prisidejau i krepseli visko skrebink.lt, ziuriu, reikia savo duomenis suvesti. net a.k. ar bandet is ten uzsisakineti?
Atsakyti