QUOTE(ader @ 2010 07 27, 13:33)
scrapuke o gal gali idet nuoroda kur ta zurnala paziuret elektroniniam variante.
čia
..reikia prenumeruot ir e-zurnala... kainuoja 5 USD/mėn tik už Scrapbook Trends arba 10 USD/mėn už visus: Scrapbook Trends, Cards, Idea book, ir t.t.
High resolution kokybė, tai pačiai galima atspausdinti ir suristi i knyga
kalbant apie popierius, gal esi uzmaciusi kas gamintu a la amerikonisko mokyklinio sasiuvinio popieriu? Bet ne BG, nes ten man biski per daug purvinai, per daug pasendinta. O norisi kaip anksciau buvo MM Noteworthy. Ali E daznai naudoja tokius, man labai patinka, ir man daug kur pritinka.
Mano didžiausios atsargos tokio popieriaus tai Creative Cafe firmos: čia tas "Notebook Paper".
Taip pat patariu nueiti i http://www.scrapbook.com/ ir ivesti žodžio paieška "ledger paper" (tas popierius mokyklinukų vadinasi 'ledger').
Tokiu būdu daug gamintojų rasi .
Jenni Bowlin man l.l.l jos kolekcija ledger popierių, bet jie labiau sendinti. Bet tinka maišyti šiuolaikinį stilių su Jenni Bowlin ledger popierium.
Aš irgi taip laukiu naujo konkurso, ka jau nebetveriu savo kailyje , tuoj akis išvarvinsiu į SM belandžiodama
Aš naujo neskelbiau kadangi ten jūs visos tirpstate nuo karščio tai pagalvojau vasarai padaryti pertrauką, ir tęsti ankstyvą rudenį kada daugiau dalyvių atsiras (ir laiko kada vaikai eina į mokyklą).
Bet jei netryvojat, tai sugalvosiu ką nors šiandien