Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(ader @ 2010 07 27, 13:33)
scrapuke o gal gali idet nuoroda kur ta zurnala paziuret elektroniniam variante.

čia
..reikia prenumeruot ir e-zurnala... kainuoja mirksiukas.gif 5 USD/mėn tik už Scrapbook Trends arba 10 USD/mėn už visus: Scrapbook Trends, Cards, Idea book, ir t.t.
High resolution kokybė, tai pačiai galima atspausdinti ir suristi i knyga mirksiukas.gif
kalbant apie popierius, gal esi uzmaciusi kas gamintu a la amerikonisko mokyklinio sasiuvinio popieriu? Bet ne BG, nes ten man biski per daug purvinai, per daug pasendinta. O norisi kaip anksciau buvo MM Noteworthy. Ali E daznai naudoja tokius, man labai patinka, ir man daug kur pritinka.

Mano didžiausios atsargos tokio popieriaus tai Creative Cafe firmos: čia tas "Notebook Paper".

Taip pat patariu nueiti i http://www.scrapbook.com/ ir ivesti žodžio paieška "ledger paper" (tas popierius mokyklinukų vadinasi 'ledger').
Tokiu būdu daug gamintojų rasi mirksiukas.gif .

Jenni Bowlin man l.l.l wub.gif jos kolekcija ledger popierių, bet jie labiau sendinti. Bet tinka maišyti šiuolaikinį stilių su Jenni Bowlin ledger popierium.

Aš irgi taip laukiu naujo konkurso, ka jau nebetveriu savo kailyje  , tuoj akis išvarvinsiu į SM belandžiodama 

Aš naujo neskelbiau kadangi ten jūs visos tirpstate nuo karščio tai pagalvojau vasarai padaryti pertrauką, ir tęsti ankstyvą rudenį kada daugiau dalyvių atsiras (ir laiko kada vaikai eina į mokyklą).
Bet jei netryvojat, tai sugalvosiu ką nors šiandien 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 liepos 2010 - 22:06
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 27, 14:52)
remini, komentarą palikau bloge, o čia pridursiu - šitas LO, mano akim žiūrint, vienas gražiausių tavo LO, gaila, kad į konkursą nespėjai, būtume pasivaržiusios dviese  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o rimtai...kadangi buvo dvi dalyves konkursui, bet viena nepridave kadangi vienintele nenorejo buti, o kita nespejo. Bet juk visvien abu darbeliai daryti konkursui...galbut isrenkam 'random' nugaletoja? Ar kitos nieko pries?
Kazkp man atrodo nuostolis mano praleistam laikui kad paskelbiau konkursa bet taip ir niekas nesudalyvavo verysad.gif ax.gif
Atsakyti
As uz tai, kad Remini ir Neandertalietes darbeliai butu itraukti i konkursa smile.gif Nes juk abeji buvo daryti ta proga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 27, 22:56)
Mano didžiausios atsargos tokio popieriaus tai Creative Cafe firmos: čia tas "Notebook Paper".

Taip pat patariu nueiti i http://www.scrapbook.com/ ir ivesti žodžio paieška "ledger paper" (tas popierius mokyklinukų vadinasi 'ledger').
Tokiu būdu daug gamintojų rasi mirksiukas.gif .

Bet jei netryvojat, tai sugalvosiu ką nors šiandien 4u.gif

Aciu!!! as nezinojau, kaip jis vadinasi, tad ir ieskot nelabai sugebejau doh.gif

Laukiam laukiam konkurso bigsmile.gif Baigesi jau karsciai, atostogos irgi (bent man rolleyes.gif ) tai bus daugiau dalyvaujanciu biggrin.gif
Atsakyti
Praeito konkurso nugalėtoja išrinkta: ploja.gif čia bloge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 liepos 2010 - 00:37
Nauja konkurso tema: čia (komentaruose išverčiau į lietuvių k., bet copy+paste ir čia wink.gif

Kadangi šis konkursas yra Nr. 8, ir 8 yra mano "laimingas" skaičius, nutariau kad būtina surengti konkurso temą būtent apie Nr.8.
Taigi...Tema tokia:

panaudokite Nr. 8 kaip :
***aktualią temą: Pavyz. vaiko, ar savo pačios 8 gimtadienis, ar jei gimėte 8 mėn, ar 8 mėn nėštumo, ar "8 faktai apie mane", "Mano top 8 Favoritų sąrašiukas",ir t.t
***arba...8 kaip kiekį produktų ar detalių (pavyz. 8 skirtingus raštuotus popierius, 8 nuotraukas, 8 kniedes, 8 gėles, 8 sagas, ar panašiai)...Nebūtina kad visos detalės būtų po 8, bet bent viena rūšis jų wink.gif Pavyz. jei panaudosite skrebuky 8 kniedes, o kitų produktų vienetai skirtingi, tiks konkursui mirksiukas.gif

Terminas:Rugpjūčio 12d.

***Konkursinius įkeliame bloge komentaruose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 liepos 2010 - 01:28
Valio, naujas konkursas clap.gif Beje, mano laimingas skaičius taip pat aštuoni biggrin.gif , bet idėjų kaip čia jį panaudoti, kol kas neturiu g.gif , na teks pasukti galvą rolleyes.gif

O dėl konkurso, kurį nugalėjau, tai vos nenugriuvau pamačius blink.gif taip netikėta, betkokiu atveju vistiek faina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neandartaliete: 28 liepos 2010 - 05:52
Valiooo turim nugaletoja biggrin.gif Smagu smile.gif Neandartaliete, sveikinimai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 28, 02:27)
Kadangi šis konkursas yra Nr. 8, ir 8 yra mano "laimingas" skaičius, nutariau kad būtina surengti konkurso temą būtent apie Nr.8.

Cha, geras bigsmile.gif Mano laimingas skaicius pagal kazkokias numerologijas ar zodiakus, dbr tiksliai nepamenu, pagal ka, irgi yra 8 biggrin.gif
Reikes pasukt galvele vis tik, del igyvendinimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 28 liepos 2010 - 07:34
Sveikinimai, Neandartaliete! biggrin.gif
Atsakyti
Neand sveikinu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 28, 01:36)
Praeito konkurso nugalėtoja išrinkta:  ploja.gif čia bloge

SVEIKINIMAI NUGALETOJAI 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 28, 02:27)
Nauja konkurso tema: čia (komentaruose išverčiau į lietuvių k., bet copy+paste ir čia wink.gif

kaip idomu... teks pasukti galvele biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Vis seku seku ir kazkaip irgi net gaila buvo kad finisho nepasieke konkursas ir va, siurprizas thumbup.gif Neandartaliete, ir as nuosirdziai tave sveikinu drinks_cheers.gif
Remini, tikrai puikus darbelis wub.gif

Zmogiuke blush2.gif
Malonu buvo susipazinti mirksiukas.gif
Mano mazoji su seneliais isvaziuoja pas kitus senelius, tai tikiuosi per si savaitgali baigti savo buhalterinius darbus ir kibsiu i kurybinius, nebegaliu, jau spirgu kaip niekad, nors ideju galvoje nulis doh.gif
Atsakyti
oi, kaip netikėta, pasirodo konkursas vis dėlto įvyko thumbup.gif Dideliausi sveikinimai nugalėtojai clap.gif

o nauja tema kokia g.gif teks pasukti galvelę ax.gif

na viskas, bėgu nuo kompo, nes šiandien reikalų milijonas rolleyes.gif
Atsakyti