Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 27, 08:40)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  dar gali juodas teksto linijas su liniuote nusipiesti kaip schemoj, ar jei
O Scrapbook Trends zurnalas prieme irgi skrebuka su sagu medziu (ta rudenini su Mariuku lapuose). Viskas, nuo siol skrebinu skrebukus tik su sagu medziais lotuliukas.gif

Bet tikrai labai gerai ziurisi tie sagu medziai biggrin.gif

As siandien gavau popieriukus is skrebink.lt wub.gif Aisku, man popieriaus jau turbut maziausiai reikia, bet... negalejau atsispirti pagundai rinktis po viena lapa thumbup.gif

O Glide kokia faina ir maloni thumbup.gif Grazute mergaiciuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 27, 10:41)
Bet tikrai labai gerai ziurisi tie sagu medziai biggrin.gif

As siandien gavau popieriukus is skrebink.lt  wub.gif Aisku, man popieriaus jau turbut maziausiai reikia, bet... negalejau atsispirti pagundai rinktis po viena lapa  thumbup.gif

O Glide kokia faina ir maloni  thumbup.gif Grazute mergaiciuke biggrin.gif

Greiciau rodykis biggrin.gif ...idomu ka ten po lapa prisigriebiai g.gif
Jep, as popieriui irgi neesu abejinga. Nors man maziausiai dar popieriaus reikia, visdelto jokios savivaldos neturiu pamacius nauja grazu leidini.
Atsakyti
user posted image
Vakar is Joann priglaudziau si nauja rinkinukas DCWV Linen Closet wub.gif ; Tikrai rastai tokie svelnus, sendinti, bei pasteliniai, lygtai svieziai skalbta mociutes pataline. Rinkinuky man dar labai patiko lininiu audiniu rastai. Puikiai tinka vietoj vienspalvio cardstock, kadangi spalva neutrali bet tuom pat matosi tas audinio fakturos rastas.
Popierius storokas su baltai zalsvais blizguciais ant kai kuriu (ne visu) rastu. Man l.l patiko...reta kad DCWV taip pataikytu (isimtis dar DCWV "Green Stack" tas irgi mano favorite).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 liepos 2010 - 18:40
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 27, 19:01)
Greiciau rodykis biggrin.gif ...idomu ka ten po lapa prisigriebiai g.gif

As saikingai... blush2.gif vos pora lapeliu tik ax.gif Pagrinde emiau vienspalvius, nes rinkiniuose ju buna salyginai nedaug, ir man visad "gaila naudoti" biggrin.gif
Va kokius:
Patina
Make a wish
Kazoo blue
Morning glory
Hayloft
Straw
Heyfield
Patchwork Quilt
Labai ryskus, mergaitiski ir grazus wub.gif Koleges darbe pastebejo, kad vis pastelinem spalvom rengiuosi, tai galvoju reikia grizti prie savo mylimu ryskiu spalvu bent skrebinime biggrin.gif

Papildyta:
Vakar is Joann priglaudziau si nauja rinkinukas DCWV Linen Closet  wub.gif ;

Ach! wub.gif As jau buvau ziurejus juos, be galo graziai atrodo... Manau, kad jie manes laukia biggrin.gif TIk biski veliau, nes dbr reikia butinai apmazinti turimas atsargas biggrin.gif
Beje, kalbant apie popierius, gal esi uzmaciusi kas gamintu a la amerikonisko mokyklinio sasiuvinio popieriu? Bet ne BG, nes ten man biski per daug purvinai, per daug pasendinta. O norisi kaip anksciau buvo MM Noteworthy. Ali E daznai naudoja tokius, man labai patinka, ir man daug kur pritinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 27 liepos 2010 - 18:58
As cia viena pati kalbuosi pati su savim, bet nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip bus su nauju konkursu? blush2.gif
Atsakyti
scrapuke o gal gali idet nuoroda kur ta zurnala paziuret elektroniniam variante.
Atsakyti
Zmogiuke- bent man sitas popieriukas labai grazus realybej. Netine nuotrauka cia ne kokia.
http://www.eksuccess...aper_644465.htm
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 07 27, 21:46)
Zmogiuke- bent man sitas popieriukas labai grazus realybej. Netine nuotrauka cia ne kokia.
http://www.eksuccess...aper_644465.htm

Va, sitas jau arciau to, ko ieskau smile.gif Aciu!
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 27, 21:32)
Kaip bus su nauju konkursu?  blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi smalsu... blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi taip laukiu naujo konkurso, ka jau nebetveriu savo kailyje biggrin.gif, tuoj akis išvarvinsiu į SM belandžiodama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neandartaliete: 27 liepos 2010 - 21:30
kiek gražių darbelių užerėjo thumbup.gif rodausi ir aš blush2.gif čia kur konkursą pražiopsojau hihihi.gif
prašom užsukti mirksiukas.gif komentarai laukiami 4u.gif

viliojat ir erzinat savo rodomais popieriais doh.gif tokie gražučiai wub.gif bet pas mane taupymo programa įjungta ir nieko neperku verysad.gif o popierius jau visai į pabaigą cray.gif

Skrapuke, labai laukiam naujojo konkursėlio užduoties mirksiukas.gif guli foto pas mane ir laukiu, kad šįkart nepražiopsot jau lotuliukas.gif

visoms gražaus vakaro 4u.gif žada, kad rytoj jau paskutinė tokia karšta diena, tai atsupūsim bigsmile.gif
Atsakyti
remini, komentarą palikau bloge, o čia pridursiu - šitas LO, mano akim žiūrint, vienas gražiausių tavo LO, gaila, kad į konkursą nespėjai, būtume pasivaržiusios dviese lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti