Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

4u.gif Pabaigiau vakar...

Atestatu iteikimo "pasekmes" smile.gif - karuneles buvo spec. pageidavimas, scrap medziagu panaudojimas minimumas. Prasau nurodyti klaidas bigsmile.gif Aciu.

http://img705.images...i/p7250001.jpg/
http://img705.images.../p7250004y.jpg/
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 07 25, 16:37)
4u.gif  Pabaigiau vakar...

Atestatu iteikimo "pasekmes"  smile.gif  -  karuneles buvo spec. pageidavimas, scrap medziagu panaudojimas minimumas. Prasau nurodyti klaidas  bigsmile.gif Aciu.
http://img705.images...i/p7250001.jpg/
http://img705.images.../p7250004y.jpg/

*** schmoll.gif Ne klaidos o subjektyvi nuomone mirksiukas.gif
Pirmiausia apziurejau skrebuka neperskaicius teksto..iskart man "kliuvo" rankinukas...nesupratau kam jis jei proga yra atestatu iteikimas g.gif . Kada perskaiciau citata, iskart tapo aisku, bet...visvien man rankinukas toj vietoj netinka...labai apkrauna tas sakas, o noretusi tik tu saku be jokiu papildomu ornamentu, kad butu lyg rodykles link nuotraukos, o dabar arestuoja zvilsni- bortas gaunasi ax.gif (beje kaip tas sakas padarei?).
Rankinuka buciau pakabinus apacioj...ta raudona saga pastumus truputi i virsu ir rankinuka po ja pakabinus salia teksto...tenai tiktu thumbup.gif
Visumoj skrebukas toks siuolaikinis...tokio stiliaus LO vis matau Scrapbook Trends zurnale. man l.l patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 liepos 2010 - 01:50
lotuliukas.gif Aciukas, Scrapuke... kitoms Labas rytas!
numaniau, kad pagalvosite kam cia tas rankinukas is viso , bet esme tame, kad gera pazistama atejo pasveikinti mano mergina, ji net is kitos mokyklos... tai vat cia kaip ir persipyne ir draugystes demesis, ir atestatu iteikimas (ne pagrindinis akcentas buvo)...na kazka jaunatvisko, dar mokyklinio norejosi... O ta zurnala reikes paieskoti butinai, gal virtualiai yra pavartyti, kazkaip jaunimui nelabai uzmatau kokiu minciu g.gif ...labai noriu.
... sakeles piestos, iskirptos ir juodais blizguciais apibarstytos rolleyes.gif
Atsakyti
Marikana sauniai pasidarbavai. Pridesi aprasyma bus margesnis LO, bus is vis gerai.
Leja, man labai grazu, zaisminga, linksma, as i proporcijas labai nesigilinu tai man ir rankinukas tinka, lai kabalduoja ant tos sakos. Idomus man tokie darbai su tais popieriais augaliniais motyvais. Man paciai sunkoka juos pritaikyt, vis atrodo, kad per marga.
Atsakyti
marikana, saunus skrebukas wink.gif pritariu scrap8, kad virsuj galetu buti apsiutas krasciukas.

Leja1, grazu!! 4u.gif
Atsakyti
virsuj galetu buti apsiutas krasciukas.

ne tik virsuj (kaip Page Maps), bet turejau omeny visi krasciukai, aplamai aplink visa melsva ir balta lapa. Su siuvimo masina gautusi greitai mirksiukas.gif O jei nera siuvimo masinos tai galima pasidaryti 'faux' imitacijos siules su liniuote ir rasikliu thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, ar nepavelavai su atsakymu CK?
Kokio darbuko jie paprase, jei ne paslaptis? Ir kada galesi pasakyti, kuri ten anksciau LO is taves paprase (jau pamirsau, kokia firma)?
Atsakyti
sveikutes vacation4.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 26, 00:04)
marikana thumbup.gif gavosi (beja as irgi pagal si Page Maps esu skrebinus wink.gif
mazai ka patarti lieka, bet mano akimis skrebukas dar labiau butu isbaigtas jeigu apsiuvinetum ta melsva lapa ir taip pat balta nuotrauku paspartuka (galbut tokiais paciais rudais siulais kaip geltona apskritima).
Ant geltono tuscio apskritimo labai tiktu tekstas ir tas paaiskinimas apie 'pupu'

aciu 4u.gif o jei daryciau mini aprasyma toj vietoj, kaip parodyta pagemaps? galvojau, gal baltu rasikliu rasyti? kaip manai?

QUOTE(Leja1 @ 2010 07 26, 00:37)
Atestatu iteikimo "pasekmes"  smile.gif  -  karuneles buvo spec. pageidavimas, scrap medziagu panaudojimas minimumas. Prasau nurodyti klaidas

man labai patiko biggrin.gif
ir rankinuko paskirtis aiski, paskaicius...
man asmeniskai noretusi dar kokio diplomo ten biggrin.gif nes cia gaunasi labiau apie draugyste nei apie diplomu iteikima...

QUOTE(ader @ 2010 07 26, 12:41)
Marikana sauniai pasidarbavai. Pridesi aprasyma bus margesnis LO, bus is vis gerai.

QUOTE(efauto @ 2010 07 26, 14:56)
marikana, saunus skrebukas wink.gif pritariu scrap8, kad virsuj galetu buti apsiutas krasciukas.

aciu 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 26, 15:17)
ne tik virsuj (kaip Page Maps), bet turejau omeny visi krasciukai, aplamai aplink visa melsva ir balta lapa. Su siuvimo masina gautusi greitai mirksiukas.gif O jei nera siuvimo masinos tai galima pasidaryti 'faux' imitacijos siules su liniuote ir rasikliu thumbup.gif

jauciu, kad rankelem siusiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif
Tik dbr galejau apziuret darbelius. Kaip graziai darbuojates 4u.gif
Marikana, kaip sauniai igyvendinai schema!! Super thumbup.gif Ir tie burbulai taip tinka vaikuciui smile.gif O ir patarimu geru gavai - tas apsiuvimas turetu labai puikiai ziuretis, is karto susisies su tais apsiutais burbulais. Galvoju del aprasymo... Turbut rasyciau ten, kur schema nurodo.. bet mintis irasyti i apskritima irgi gera, tik kad vietos mazokai ten butu. Gal ten kokia data geriau, ar pan... g.gif

Leja - laisvas ir nesuvarzytas toks, patiko. Ir tiesa sakant, neatkreipiau demesio i ta tasyte kabancia smile.gif Dbr, kai Scrapuke pasake, tikrai lyg ir noretusi pakeist, bet pati nebuciau pastebejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites! 4u.gif
Atsakyti

! 
 - draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
Atsakyti
del aprasymo... Turbut rasyciau ten, kur schema nurodo..

thumbup.gif drinks_cheers.gif dar gali juodas teksto linijas su liniuote nusipiesti kaip schemoj, ar jei turi toki stampuka su linijom. Baltas rasiklis tiktu, bet juodas irgi labai kad subalansuotu nuotraukose juoda spalva 4u.gif Ant geltono burbulo irgi tiktu, tiktai mazai ten vietos smile.gif
Scrapuke, ar nepavelavai su atsakymu CK?
Kokio darbuko jie paprase, jei ne paslaptis? Ir kada galesi pasakyti, kuri ten anksciau LO is taves paprase (jau pamirsau, kokia firma)?

Nepavelavau

assa.gif Betgi visa vakara plusau, ruosiau issiuntimui. Uzsake "Ziemos Spindesys" skrebuka Sausio 2011 prenumeratui. LO pavaizduotas medis su ledinem sagom ir tuliu. Prase high resolution zingsnis-po-zingsnio technikos nuotrauku, o as jas istryniau kadangi beveik pries metus as jiem siuliau si skrebuka. Vietoj mano LO, redakcija prieme kitos skrebukes dviguba skaitmenini vienodu spalvu skrebuka rolleyes.gif ...dabar, pagaliau (!) po metu panoro mano skrebuko doh.gif lotuliukas.gif Taigi, teko isnaujo atkartoti visa technikos fotosesija ir is naujo padaryti tas tulio medzio geles.
MB man vis prikisa kad jei buciau labiau tvarkinga ir organizuota kiek PC kiek ir laiko menedzere, galeciau tapti labiau produktyvia ir didesniu pasekmiu su SB redakcija pasiekti. Rodos jis nepalaiko mano pezejimu SM biggrin.gif
O Scrapbook Trends zurnalas prieme irgi skrebuka su sagu medziu (ta rudenini su Mariuku lapuose). Viskas, nuo siol skrebinu skrebukus tik su sagu medziais lotuliukas.gif
O ta zurnala reikes paieskoti butinai, gal virtualiai yra pavartyti, kazkaip jaunimui nelabai uzmatau kokiu minciu  ...labai noriu.

Scrapbook Trends visas zurnalas yra dviejuose formuose: ir realus ir e-zurnalas, bet kas viduj, yra tas pats abiejuose mirksiukas.gif
Vienas is geriausiu SB zurnalu (labiau kaip knyga kadangi labai stora)wub.gif Nors ne visi skrebukai man ten patinka. Visvien ten saltinis ideju: ar technika geniali, ar pavadinimas, ar netipiskas produktu panaudojimas, ar eilutes...vis man pastoviai suteikia ideju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 liepos 2010 - 07:43