Artimiausiu metu nelabai nusimato nauju darbeliu pas mane, tai patersiu eteri nuotraukom is savo atostogu Kadangi MB prarado susidomejima fotkinti, tai teko paciai praktikuotis, nes kitaip nebeturesiu, ka skrebinti
Prie juros
Sode
Eeech, Zmogiuke, pažiūrėjus tavo nuotraukas, norisi prie jūros.... ir į sodą....
ader, nu fainas skrebukas
Mirštu nuo karščio....
aasta, kaip tau baigėsi (ar baigėsi?) su sesės užprašytu skrebuku?
ader, nu fainas skrebukas
Mirštu nuo karščio....
aasta, kaip tau baigėsi (ar baigėsi?) su sesės užprašytu skrebuku?
As irgi ziauriai mirstu nuo karscio Nieko negaliu daryti, visiskai
Laukiu zadeto lietaus...
Laukiu zadeto lietaus...
Žmogiuke: nuostabios nuotraukos ir vaizdai ta balta hortenzija su saulės spinduliais kampe tai lyg iš katalogo, ir rožių sendintas efektas , ir jūros kaip pasiilgau bežiūrėdama į šias foto.
Visom linkiu gaivaus, vėjelio...aš atsijungiu keliom dienom o kada sugrįšiu, galbūt bus kur akis paganyt čia
Visom linkiu gaivaus, vėjelio...aš atsijungiu keliom dienom o kada sugrįšiu, galbūt bus kur akis paganyt čia
scrap8- grazus tas meskiukinis LO
Zmogiuke- gaivios nuotraukos, ta paskutine man prie sirdies
Zmogiuke- gaivios nuotraukos, ta paskutine man prie sirdies
Ačiū už liaupses mano LO apie mažąją mis, tuoj visai išpuiksiu tiek susižavėjimo šūksnių prisiklausiusi
Scrapuke, tas žodis mis, kuris tau užkliuvo, tai iš tikrųjų yra sulietuvintas žodžio miss variantas. Matai, pagal lietuvių kalbos gramatikos taisykles dviejų 's' gale žodžio negali būti, kalbininkai to netoleruoja, dėl to net konkurso "Mis Lietuva" pavadinimą liepta rašyti būtent mis, o ne "miss"
Žmogiuke, tai buvo mano šeštas LO. O tavo nuotraukos tai pritrenkiančios Ta bitė gėlės žiede...
O dabar pristatysiu jūsų teismui savo eilinį darbelį. Beje, jis buvo darytas vakar pasibaigusiam Irmos konkursui, kuriame reikėjo panaudoti netradicinę nestačiakampę nuotraukų formą. Tačiau į konkursą su ja nenuėjau, kadangi konkuruoti su pačia savimi neįdomu
Taigi, tiems, kas mėgsta saldžiai:
Daugiau nuotraukų čia:
http://neandertaliet...kiu-meetas.html
Labai laukiu komentarų, kritikos, pastabų
Scrapuke, tas žodis mis, kuris tau užkliuvo, tai iš tikrųjų yra sulietuvintas žodžio miss variantas. Matai, pagal lietuvių kalbos gramatikos taisykles dviejų 's' gale žodžio negali būti, kalbininkai to netoleruoja, dėl to net konkurso "Mis Lietuva" pavadinimą liepta rašyti būtent mis, o ne "miss"
Žmogiuke, tai buvo mano šeštas LO. O tavo nuotraukos tai pritrenkiančios Ta bitė gėlės žiede...
O dabar pristatysiu jūsų teismui savo eilinį darbelį. Beje, jis buvo darytas vakar pasibaigusiam Irmos konkursui, kuriame reikėjo panaudoti netradicinę nestačiakampę nuotraukų formą. Tačiau į konkursą su ja nenuėjau, kadangi konkuruoti su pačia savimi neįdomu
Taigi, tiems, kas mėgsta saldžiai:
Daugiau nuotraukų čia:
http://neandertaliet...kiu-meetas.html
Zmogiuke, labai g ražios foto pirmoji tokia romantiška...
Neandartaliete, labai gražus LO o mergytės kokios
o konkurso terminas jau baigėsi aš kaip visad nepažiūrėjau... guli mano LO nedabaigtas galvojau šiandien pabaigsiu ir išsiųsiu mb išvažiavęs tai kariauju su mažium... vakar niekaip miegot nenorėjo tai ir nepabaigiau... visą penktadienį važinėjau kol nuotraukas padariau... na reiškias nelemta
Neandartaliete, labai gražus LO o mergytės kokios
o konkurso terminas jau baigėsi aš kaip visad nepažiūrėjau... guli mano LO nedabaigtas galvojau šiandien pabaigsiu ir išsiųsiu mb išvažiavęs tai kariauju su mažium... vakar niekaip miegot nenorėjo tai ir nepabaigiau... visą penktadienį važinėjau kol nuotraukas padariau... na reiškias nelemta
nespejau ir as i konkursa... sugalvojau i tema sb darbeliui, bet va.. visokiu reikaliuku susidejo ir nespejau...
naujieji darbeliai labai grazus!!
scrap8, labai patiko visos detales!! berniuko zavumas neispasakytas!!!
Neandartaliete, labai grazu!! man nepasirode per saldu manau, kaip tik visko uztenka
Papildyta:
Zmogiuke, man labiausiai patiko vysniu foto
naujieji darbeliai labai grazus!!
scrap8, labai patiko visos detales!! berniuko zavumas neispasakytas!!!
Neandartaliete, labai grazu!! man nepasirode per saldu manau, kaip tik visko uztenka
Papildyta:
Zmogiuke, man labiausiai patiko vysniu foto
Pasitvirtina taisykle, kad laikas tiesiog lekia, kai smagu. Praziopsojau konkursa ir as Dalyvauti nebuciau suspejusi, bet net pamirsau, kad jau termino pabaiga
Neandartaliete, labai grazus mergaitiskas skrebukas man ne per saldu (gal, kad megstu ruzava spalva), o ir siaip galvoju, kad kudikeliams saldumas tinka
Beje, aciu uz komplimentus nuotraukoms As dar tik mokausi, tad labai smagu girdeti, kad jums patiko
Neandartaliete, labai grazus mergaitiskas skrebukas man ne per saldu (gal, kad megstu ruzava spalva), o ir siaip galvoju, kad kudikeliams saldumas tinka
Beje, aciu uz komplimentus nuotraukoms As dar tik mokausi, tad labai smagu girdeti, kad jums patiko
Parsitempem namo po atostogu, o cia tik vienas skrebukas (Neandertaliete, komentaras bloge) ...tikrai tie karsciai visas paralizuoja
Bus dar tu konkursu...vasara dalyviu visad buna maziausia, o kartais ir jokiu nebuna As nesureiksminu jei neatsiranda dalyviu, kadangi idejos naujom temom neisseks
Kol atostogavom, CK zurnalas uzprase mano viena senesni skrebuka spaudai ...tikiuosi nepaveluosiu su atsakymu kad jis "atdaras" rezervavimui.
Bus dar tu konkursu...vasara dalyviu visad buna maziausia, o kartais ir jokiu nebuna As nesureiksminu jei neatsiranda dalyviu, kadangi idejos naujom temom neisseks
Kol atostogavom, CK zurnalas uzprase mano viena senesni skrebuka spaudai ...tikiuosi nepaveluosiu su atsakymu kad jis "atdaras" rezervavimui.
sveikos, darbstuolytes tik tiek pripliurpet per 11d.?? vasara vasarele... jauciasi grizau tersti eterio nuostabiai pailsejau ir visiskai dar nenorejau namo, bet teko derintis prie kitu zmoniu... prisipazistu padariau tik viena skrebuka (uzsispyriau perskaityti Vejo nubloksti) ir pradejau vakar, snd jau beveik pabaigiau truksta aprasymo... su graziaja nuotrauka juriniais motyvais nesiryzau daryti, labai daug ko neturiu...
puikus ir labai teisingas ivertinimas
nuostabu
toks ryskus, bet neperkrautas, viskas turi savo vieta ir labai berniukiskas... labai grazus
manau, kad veliau tikrai bandysiu pasivogti ideja (zodis liftinti man nepatinka), kopijuosiu... turiu foto is fotoseijos, ten Marius kaip meskiukas man... labai labai man sitas skrebukas
labai patiko nuotrauku forma ir saldumas
o dabar ikeliu savo "sedevra"... sikart bandziau daryti pagal PageMaps... dar desiu trumpa aprasyma... biskiuka paaiskinsiu, kodel vadinasi pupu , o todel, kad as megstu savo mazyli visaip sutrumpintai vadinti, todel kartais vietuj pupuli, sakau pupu kartais vietoj kukuti, sakau kuki, gaunasi, kaip ang. cookie zodziu, man tiko tas pupu... apacioj desinej suniuka bandziau padaryti toki pati kaip ant sunelio drabuzelio..
LABAI PRASAU KUO DAUGIAU PATARIMU, KRITIKOS IR SIAIP KOMENTARU
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 07 14, 19:12)
P.S. Pamiršau dar parašyt, kad gaila, jog marikana atostogų išeina. Nes kaip tik gerai, kai kažkas "užima eterį" - tada mūsų temoje verda gyvenimas, visos priverstos pamiklinti galveles.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 18, 16:33)
puikus ir labai teisingas ivertinimas
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 18, 20:20)
galite įvertinti pasižiūrėjusios į mano naujausią darbelį
nuostabu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 19, 06:25)
Pagaliau damušiau sūnelio užsakytą dvigubą LO
toks ryskus, bet neperkrautas, viskas turi savo vieta ir labai berniukiskas... labai grazus
QUOTE(remini @ 2010 07 19, 22:29)
o aš va albumą iškepiau
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 22, 18:28)
Pagaliau galiu pasirodyti
manau, kad veliau tikrai bandysiu pasivogti ideja (zodis liftinti man nepatinka), kopijuosiu... turiu foto is fotoseijos, ten Marius kaip meskiukas man... labai labai man sitas skrebukas
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 25, 13:42)
labai patiko nuotrauku forma ir saldumas
o dabar ikeliu savo "sedevra"... sikart bandziau daryti pagal PageMaps... dar desiu trumpa aprasyma... biskiuka paaiskinsiu, kodel vadinasi pupu , o todel, kad as megstu savo mazyli visaip sutrumpintai vadinti, todel kartais vietuj pupuli, sakau pupu kartais vietoj kukuti, sakau kuki, gaunasi, kaip ang. cookie zodziu, man tiko tas pupu... apacioj desinej suniuka bandziau padaryti toki pati kaip ant sunelio drabuzelio..
LABAI PRASAU KUO DAUGIAU PATARIMU, KRITIKOS IR SIAIP KOMENTARU
marikana gavosi (beja as irgi pagal si Page Maps esu skrebinus
mazai ka patarti lieka, bet mano akimis skrebukas dar labiau butu isbaigtas jeigu apsiuvinetum ta melsva lapa ir taip pat balta nuotrauku paspartuka (galbut tokiais paciais rudais siulais kaip geltona apskritima).
Ant geltono tuscio apskritimo labai tiktu tekstas ir tas paaiskinimas apie 'pupu'
mazai ka patarti lieka, bet mano akimis skrebukas dar labiau butu isbaigtas jeigu apsiuvinetum ta melsva lapa ir taip pat balta nuotrauku paspartuka (galbut tokiais paciais rudais siulais kaip geltona apskritima).
Ant geltono tuscio apskritimo labai tiktu tekstas ir tas paaiskinimas apie 'pupu'