QUOTE(marikana @ 2010 06 29, 12:54)
Nu jau kad prigasdinai, kad bus belekas, o cia labai padorus skrebukas!
Jeigu prasaisi patarimu, visada ju sulauksi, net jeigu tau pats darbas ir patiks - nes svetimos akys is sono kitaip paziuri, ir kitokius dalykus pastebi, bet tai jokiu budu nereiskia, kad turi tais patarimais vadovautis.
Pries pradedant rasyti dar pasakysiu, kad man paprastai sunku isivaizduoti kaip geriau atrodytu - as viska stumdau gyvai, ir tada ziuriu, kaip man graziau.
Taigi, mano porcija:
1. Ziauriai patiko, kaip pasiuvinejai kupranugari! Nerealiai tinka Egipto temai As netgi galvoju, kad tiktu aplink skrebuka remeli pasiuvinet karoliukais, nors nzn, kaip tai realizuoti
2. Kokios spalvos papiruso ritinelis? Is blogosios puses atrodo, kad baltas, todel nuspalvinciau biski rusvai, kad atrodytu pasenes, ir patraukciau kiek i kaire, kad liktu vietos virs stebuklu saraso uzrasyti "Musu aplankytos vietos" ar kazka panasaus. Tada labai deretu ir ta varnele, kad cia jau buvom...
3. Tas nuotraukeles palei piramides virsune man norisi paspartuoti, ir ne taip taisyklingai isdestyti, pvz., kaip apacioj su kupranugariais yra - tos super mano akimis ziurint.
Ir saule desiniam kampe man netrukdytu. Gal net siuvineti ja? O tie pasiglamze bilietai labai liuks!!! Gali ir stabiliai priklijuoti, bet neistiesink, jokiu budu.
Ai, ir dar ta lapeli su tekstu (aprasymu) deciau tiesiai, turbut