Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(marikana @ 2010 06 29, 12:54)

Nu jau kad prigasdinai, kad bus belekas, o cia labai padorus skrebukas! irnesakyk.gif
Jeigu prasaisi patarimu, visada ju sulauksi, net jeigu tau pats darbas ir patiks - nes svetimos akys is sono kitaip paziuri, ir kitokius dalykus pastebi, bet tai jokiu budu nereiskia, kad turi tais patarimais vadovautis.
Pries pradedant rasyti dar pasakysiu, kad man paprastai sunku isivaizduoti kaip geriau atrodytu - as viska stumdau gyvai, ir tada ziuriu, kaip man graziau.

Taigi, mano porcija:
1. Ziauriai patiko, kaip pasiuvinejai kupranugari! Nerealiai tinka Egipto temai thumbup.gif As netgi galvoju, kad tiktu aplink skrebuka remeli pasiuvinet karoliukais, nors nzn, kaip tai realizuoti hihihi.gif
2. Kokios spalvos papiruso ritinelis? Is blogosios puses atrodo, kad baltas, todel nuspalvinciau biski rusvai, kad atrodytu pasenes, ir patraukciau kiek i kaire, kad liktu vietos virs stebuklu saraso uzrasyti "Musu aplankytos vietos" ar kazka panasaus. Tada labai deretu ir ta varnele, kad cia jau buvom...
3. Tas nuotraukeles palei piramides virsune man norisi paspartuoti, ir ne taip taisyklingai isdestyti, pvz., kaip apacioj su kupranugariais yra - tos super mano akimis ziurint.

Ir saule desiniam kampe man netrukdytu. Gal net siuvineti ja? O tie pasiglamze bilietai labai liuks!!! Gali ir stabiliai priklijuoti, bet neistiesink, jokiu budu.

Ai, ir dar ta lapeli su tekstu (aprasymu) deciau tiesiai, turbut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 29 birželio 2010 - 12:30
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 29, 13:27)
Taigi, mano porcija:
1. Ziauriai patiko, kaip pasiuvinejai kupranugari! Nerealiai tinka Egipto temai  thumbup.gif As netgi galvoju, kad tiktu aplink skrebuka remeli pasiuvinet karoliukais, nors nzn, kaip tai realizuoti  hihihi.gif
2. Kokios spalvos papiruso ritinelis? Is blogosios puses atrodo, kad baltas, todel nuspalvinciau biski rusvai, kad atrodytu pasenes, ir patraukciau kiek i kaire, kad liktu vietos virs stebuklu saraso uzrasyti "Musu aplankytos vietos" ar kazka panasaus. Tada labai deretu ir ta varnele, kad cia jau buvom...
3. Tas nuotraukeles palei piramides virsune man norisi paspartuoti, ir ne taip taisyklingai isdestyti, pvz., kaip apacioj su kupranugariais yra - tos super mano akimis ziurint.

Ir saule desiniam kampe man netrukdytu. Gal net siuvineti ja? O tie pasiglamze bilietai labai liuks!!! Gali ir stabiliai priklijuoti, bet neistiesink, jokiu budu.

Ai, ir dar ta lapeli su tekstu (aprasymu) deciau tiesiai, turbut  blush2.gif

kupranugario nesiuvinejau blush2.gif ten karoliukai paklijuoti...
del ritinelio drinks_cheers.gif is vidines puses ji pasendint stengiaus, o vat apie isorine nepagalvojau blush2.gif
ka reiskia paspartuoti? blush2.gif
labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
marikana, labai liuks skrebukas thumbup.gif o jau kupranugaris wub.gif o jau kiek prasmės kiekvienoje detalėje, šaunuolė bigsmile.gif
kaip jau sakė Žmogiukė, man irgi norėtusi rėmelių(paspartukų) nuotraukytėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 29, 13:36)
kupranugario nesiuvinejau  blush2.gif  ten karoliukai paklijuoti...
del ritinelio  drinks_cheers.gif is vidines puses ji pasendint stengiaus, o vat apie isorine nepagalvojau  blush2.gif
ka reiskia paspartuoti?  blush2.gif
labai aciu uz patarimus  4u.gif

Kad ir nesiuvineti, bet taip papuostas jis labai graziai atrodo wub.gif Tikras rytietis.
Paspartuoti - uzdeti ant pagrindo, kaip kad apacioje mazosios nuotraukeles yra padarytos.

Bet tikrai, be reikalo gedijais, ir kuklinaisi, labai fainas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 29, 09:05)
remini, kaip grazu wub.gif, o jau tos kvarbatkeles apacioj.... dieviskos thumbup.gif:

QUOTE(ader @ 2010 06 29, 09:32)
Remini, nu va, sakai kad tu minimaliste, ne velnio, labai smagus detaliskas skrebukas, toks laisvas  thumbup.gif .

ačiū 4u.gif
stengiuos bėgt nuo minimalizmo lotuliukas.gif
Atsakyti
marikana: be reikalo kuklinaisi...darbelis vertas keliu liaupsiu biggrin.gif
Man l.l. patiko tas kuprangugaris is karoliuku...turiu nuotrauku is Jordanojos Petros su kupranugariu, labai tiktu toks, bet nz ar turiu tiek kandrybes is karoliuku sulipdyti blink.gif ..ta detale verta atskiro prizo 4u.gif
Siaip, merginos pamete geru patarimu drinks_cheers.gif su issakyta nuomone.
Man kas labiausiai "kliuvo" tai mazu nuotraukeliu isdestymas ax.gif Kodel tos dvi mazos atskirtos apacioj nuo kitu mazu...ar tai turi kokia reiksme jas akcentuoti taip, ar ten jos nukrito kadangi jom vietos neliko?
Koks tamsesnis ireminimas ar apsiuvinejimas karoliukais labai tiktu. 4u.gif
Patiko darbelis ir detales 4u.gif
O kas del skrebuku fotografavimo, tai pasikoncultuok aparato vartoto instrukcijose ir bandyk nustatyti "white balance". Del WB gaunasi toki iskraipymai kaip nuotraukos per melynos ar oranzines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 birželio 2010 - 15:46
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 29, 16:45)
marikana: be reikalo kuklinaisi...darbelis vertas keliu liaupsiu biggrin.gif
Man l.l. patiko tas kuprangugaris is karoliuku...turiu nuotrauku is Jordanojos Petros su kupranugariu, labai tiktu toks, bet nz ar turiu tiek kandrybes is karoliuku sulipdyti blink.gif ..ta detale verta atskiro prizo 4u.gif
Siaip, merginos pamete geru patarimu  drinks_cheers.gif  su issakyta nuomone.
Man kas labiausiai "kliuvo" tai mazu nuotraukeliu isdestymas  ax.gif Kodel tos dvi mazos atskirtos apacioj nuo kitu mazu...ar tai turi kokia reiksme jas akcentuoti taip, ar ten jos nukrito kadangi jom vietos neliko?
Koks tamsesnis ireminimas ar apsiuvinejimas karoliukais labai tiktu. 4u.gif
Patiko darbelis ir detales 4u.gif
O kas del skrebuku fotografavimo, tai pasikoncultuok aparato vartoto instrukcijose ir bandyk nustatyti "white balance". Del WB gaunasi toki iskraipymai kaip nuotraukos per melynos ar oranzines mirksiukas.gif

bent del kupranugario ir negeda biggrin.gif jeee... as tikejau, Scrap8, kad paklausi, kodel dvi nuotraukytes atskirai biggrin.gif dejau atskirai, nes jos su kupranugariais biggrin.gif o del fotografavimo doh.gif nu, absurdas visiskas - vos ne sudetingiausia dalis biggrin.gif
labai aciu visoms uz patarimus 4u.gif , tikrai nenumesiu darbelio, o pulsiu ji tobulinti... dar del pavadinimo - jums nekliuna, kad jis ranka rasytas?
Atsakyti
geras pavadinimas, nekrapstyk jo smile.gif tegul pasilieka. nedaug ir tereikia tu patobulinimu. Greiciau padaryk ir imkis antrojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 24, 19:52)

Galbūt būtų verta iš pirmos žinutės padaryti nukreipimą i lietuvaičių blogus, kur užklystantys naujokai galėtų pasižiūrėti darbelių. Kaip manot? smile.gif

tik dabar pastebejau klausima pirmoje zinuteje... manau, kad tai labai gera mintis... labai idomu paziurineti, kaip kuria lietuvaites drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 06 29, 20:15)
geras pavadinimas, nekrapstyk jo  smile.gif tegul pasilieka. nedaug ir tereikia tu patobulinimu. Greiciau padaryk ir imkis antrojo  biggrin.gif

kazin, ar as su jusu tempais spesiu biggrin.gif bet nuo penktadienio isvykstu i sodyba, tai tikrai ka nors nuveiksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 29, 19:18)
tik dabar pastebejau klausima pirmoje zinuteje... manau, kad tai labai gera mintis... labai idomu paziurineti, kaip kuria lietuvaites  drinks_cheers.gif

kai kurios musu yra isidejusios nuorodas i blog'us savo parasuose, tai gali paziurinet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 29, 22:27)
kai kurios musu yra isidejusios nuorodas i blog'us savo parasuose, tai gali paziurinet wink.gif

tai jau as apziurejus biggrin.gif bet jei butu 1psl, butu labai patogu (jei, aisku, pacios merginos nepriestaraus)
Atsakyti
tai tada garsiai paprasysim merginu : biggrin.gif jeigu pageidaujate arba nepriestaraujate kad pirmoje zinuteje butu nuoroda i jusu blog'a, prasom man atsiusti az su nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 29 birželio 2010 - 21:39