Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Sveikutes skrebukes 4u.gif
Pagaliau parsiradau i interneto zona, bet, deja toli nuo savo sb biggrin.gif O jau taip pasiilgau skrebinti bigsmile.gif Atrodo, kad koki menesi nebuvau biggrin.gif
Visu pirma, paveluotai... SANRITA, sveikinimai dideliausi! Aukit dideles, sveikos ir ramios smile.gif

Perziurejau, ka prigaminote per savaitele, pasigrozejau wub.gif Saunuoles 4u.gif Kaip man istrigo Neandertalietes darbelis - WOW wub.gif nerealiai grazus smile.gif Kelintas cia tavo skrebukas??? bigsmile.gif
Sveikinu Skrapuke su brazilieciu ivertinimu (esi tikrai to verta!), o jau Construction skrebukas superinis!
Ader, saunus jurinis skrebukas! Labai fainos nuotraukos smile.gif as turiu panasia serija su savimi pagrindiniam vaidmeny, davei labai gera ideja pameginti jas paskrebinti smile.gif

Atsakyti
Sveikutes skrebukes 
Pagaliau parsiradau i interneto zona, bet, deja toli nuo savo sb  O jau taip pasiilgau skrebinti  Atrodo, kad koki menesi nebuvau 

Kad taip ir atrodo kad cia menesi nebuvai...be taves, as pagrinde cia eteri tersiu biggrin.gif

Kaip man istrigo Neandertalietes darbelis - WOW  nerealiai grazus  Kelintas cia tavo skrebukas??? 

Man irgi wub.gif baltai pavydziu kad moka tokiu aukstu lygiu skrebinti, ir tai yra vienas is jos pirmuju skrebuku blink.gif
Sveikinu Skrapuke su brazilieciu ivertinimu (esi tikrai to verta!), o jau Construction skrebukas superinis!

Aciu 4u.gif Aciu 4u.gif Aciu 4u.gif
***tik dabar dar viena dviguba baigiau (kazkodel pastaruoju laiku ant dvigubi skrebuku esu pasinesusi g.gif ...gal todel kad seniai atspausdintas 8x12" coliu nuotraukas bandau skrebinti(?) Patinka man galutinis rezultatas...tokiu naturaliu spalvu vintage, bet...pateiksiu Jusu teismui mirksiukas.gif Tik nera laiko nufotografuoti tinkamai, teks atideti kada issimiegosiu smile.gif

Atsakyti
Pritariu Zmogiukei- Neandertalietes LO tikrai isimintinas. thumbup.gif
Sveikinimai Sanritai 4u.gif ir sveikinu Irmos suneli su neseniai atsvestu gimtadieniu
Atsakyti
ir sveikinu Irmos suneli su neseniai atsvestu gimtadieniu

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes OJE, Zmogiuke!!! bye1.gif
Tikra vasara, siek tiek ramiau cia... vacation1.gif , bet darbeliu netruksta, yra i ka pazvelgti. smile.gif

Oi, rodyk, Scrapuke, savo vintazinius, labai idomu bus bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, rodyk, Scrapuke, savo vintazinius, labai idomu bus 

neuzilgo...dabar skenuoju ir ruosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu pasirodyti ax.gif
user posted image

user posted image

Daugiau nuotraukų mano bloge (iš arčiau pasižiūrėt į kiekvieną psl.)...kviečiu apsilankyt tenai mirksiukas.gif čia
Pavadinimas: tu dievini savo meškinus

Mūsų Adomukas pramintas "meškinu" kadangi jis ir panašus buvo į garbanotą, kudlotą meškiną ir taip paj jis esa labai meilus.
Šiam dvigubui skrebukui surinkau visus meškinų atribiutus; Svarbiausia buvo panaudoti daug faktūros, audinių, kailiuko juostelių:

*Pavadinimas 'teddy' yra iškirstas su Quickutz Diesel grand šriftu, iš barchatinio popieriaus. Toliau pavadinimo raides apsiuvinėjau baltais siūlais kad suteiktų dar labiau detališkumo ir panašumą į vaikų rūbelius ir meškiukų susiuvimo siūles.
*Apačioj kailiuko juostelė labai tinka prie meškinų temos.
*Lininis siūlas kuris sujungia tag'iuką (kortelę) su pagrindine nuotrauka irgi toks plaukuotas.
*Medžiaginis meškinas su geltona gėle yra vaikų rūbų aplikacija (audinių skyriuj). Šią aplikaciją užklijavau ant metaliniu rėmeliu įrėmintos kanvos.
*Meškiuko kortelė 'best wishes for baby' yra parduotuvės dovanų kortelė. Kad pakavoti parduotuvės logotipą, aš užklijavau lipdukus 'our son'/ mūsų sūnus.
*Vintage kortelė su meška, man primenė savos vaikystės knygutes.
*Spalvas parinkau šviesias ir pastelines lyg ta trapi, švelni vaikystė.
*Jei kam kilo (?) kodėl palikau pavadinimo lipdukų baltus viduriukus, tai specialiai tam kad išliktų pusiausvyra tarp gausios baltos spalvos panaudojimo apatinėj lapo daly su viršutine kur randasi pavadinimas (tenai visai nebūtų baltos spalvos be lipdukų viduriukų). "Pamėtymas tokios pačios spalvos po visą lapą suteikia darbeliui gerą repeticiją ir pusiausvyrą 4u.gif
*Tekstas ant pagrindinės foto yra uždėtas efektas iš scrapbookpictures.com (kur užsisakau nuotraukas).
*Fotosesiją aš pati surengiau mūsų rūsy (fonas yra baltas popierius). Kadangi sūnelis laisvai jau pabėgdavo nuo manęs...tik šiuos kelis kadrus ir gavau jo dėka. biggrin.gif
Ačiū už įvertinimus 4u.gif
Pastebėjimai, patarimai, kometarai laukiami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 liepos 2010 - 17:37
nežinau ar bloge pavyko palikti komentarą - kažko nedraugauja su manim tavo blogas g.gif rašau čia - labai labai mielas skrebukas, o spalvos tiesiog užburiančios wub.gif labai gražu thumbup.gif ir tiek detalių... ir viską taip smulkiai aprašei blink.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 07 22, 13:59)
nežinau ar bloge pavyko palikti komentarą - kažko nedraugauja su manim tavo blogas  g.gif  rašau čia - labai labai mielas skrebukas, o spalvos tiesiog užburiančios  wub.gif  labai gražu  thumbup.gif  ir tiek detalių... ir viską taip smulkiai aprašei  blink.gif  ačiū  4u.gif

Pavyko pavyko mirksiukas.gif man daznai nesiseka komentuoti jei neesu prisijungus bloggery (kadangi MB irgi turi blogger saskaita, tai daznai atjungia mane doh.gif )...tada uzstringa ir man.
O jei nesiseka, juk anonimu galima komentuoti ir pasirasyti (jei nori aisku biggrin.gif )

Aciu visom uz ivertinimus wub.gif 4u.gif
Savaitgali manes laukia ilgas poilsis ir pasitraukimas nuo civilizacijos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 liepos 2010 - 21:31
Fantastiškas darbelis smile.gif Ir aš tokio norėčiau smile.gif Jau kiek detalių.. Labai labai gražu ir labai smagu skaityti tiek komentarų, kurie padeda pasisemti idėjų smile.gif
Atsakyti
Scrap8, koks grožis wub.gif Ir nuotraukos, ir kompozicija, ir detalės. wub.gif Norėjau paklausti dėl didžiosios nuotraukos - ar užrašas - tai WA, ar štampuotas? Apskritai, galvoju, ar gautųsi kas nors, jei štampuočiau nuotrauką? Ir kokio tuomet rašalo reikėtų?
Atsakyti
Aciu visom uz begalybe ivertinimu wub.gif
aasta tenai ant foto uzdeti tokie "borders" cia pavyz. daug...jie nemaza pasirinkima turi. O paciai stampuot ant nuotraukos puikiai iseitu su StazOn rasalu mirksiukas.gif...nors man tiksliau gaunasi su Photoshop borders biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 liepos 2010 - 13:10