Oj, Glidė, kokios naujenos tyliai, kol kas, sveikinu irgi !
Ot darbelio bus...vaikai- namai ,screbukai-forumai , parduotuve ... spek tik suktis
Kazin, kaip ten Dianai sekasi...
Ačiū visom kad taip šiltai priėmėte mano džiugias naujienas esu nuostabiam kolektyve
ką galvoju pagalvočiau kad vaizdas kad jau daug metų skrebini ir nemažai patirties turi. Pritrenkiančiai gražus skrebukas Tiek daug detalių, ir spalvos skoningai parinktos, ir dizainas totali harmonija.
Man tik kilo klausimas dėl žodžio "Mis"...ar tai sulietuvini anglišką žodį? (o gal LT taip ir rašoma , jei taip rašytum anglų k. tai būtų gramatikos klaida kadangi rašosi su dviem 'ss' Miss
labiau laukiu jūrinio skrebuko negu atvirukų bet rodykit viską...smagu žinot kad dar neištirpote ir skrebinate
Pasibeldžiau į jos virtualias duris...užsiėmus, sukasi kaip reikiant, bet tikisi pas mus sugrįžti...lauksim
Pagaliau damušiau sūnelio užsakytą dvigubą LO
Pavadinimas: Atsargiai! Obsesija konstrukcijai: Caution! Construction OCD (Obsessive Compulsive Disorder).
Aprašymas lietuvių k. (komentaruose), bei nuotraukos iš arčiau po psl. randasi mano bloge čia
Visokius komentarus ir pastebėjimus priimu
prašau nužvelgti darbą kritišku žvilgsniu ir išsakyti viską, ką galvojat
ką galvoju pagalvočiau kad vaizdas kad jau daug metų skrebini ir nemažai patirties turi. Pritrenkiančiai gražus skrebukas Tiek daug detalių, ir spalvos skoningai parinktos, ir dizainas totali harmonija.
Man tik kilo klausimas dėl žodžio "Mis"...ar tai sulietuvini anglišką žodį? (o gal LT taip ir rašoma , jei taip rašytum anglų k. tai būtų gramatikos klaida kadangi rašosi su dviem 'ss' Miss
jau antra diena kankinu atvirukus, greit galesiu pasirodyt, o tada laukia kalnas nuotrauku ir vienas nepribaigtas jurinis skrebukas.
labiau laukiu jūrinio skrebuko negu atvirukų bet rodykit viską...smagu žinot kad dar neištirpote ir skrebinate
Kazin, kaip ten Dianai sekasi...
Pasibeldžiau į jos virtualias duris...užsiėmus, sukasi kaip reikiant, bet tikisi pas mus sugrįžti...lauksim
Pagaliau damušiau sūnelio užsakytą dvigubą LO
Pavadinimas: Atsargiai! Obsesija konstrukcijai: Caution! Construction OCD (Obsessive Compulsive Disorder).
Aprašymas lietuvių k. (komentaruose), bei nuotraukos iš arčiau po psl. randasi mano bloge čia
Visokius komentarus ir pastebėjimus priimu
kiek šaunių naujienų visoms susilaukusioms ir besilaukiančioms sveikinimai
Skrapuke, kaip faina... turi tarptautinį pripažinimą o paskutinis tavo LO, tai ... nu toks berniukiškas o ten ta ale geležinė lentelė - ptai popierius? gal gali išsamiau aprašyti detales?
ader, jau kiek darbelių pabyrėjo bitutė-darbštuolė tu labai gražu
o aš va albumą iškepiau čia ne visai toks gavosi kokio norėjau, bet jau neperdarinėsiu pirminis varijantas buvo gražėsnis, bet... na turim ką turim
Skrapuke, kaip faina... turi tarptautinį pripažinimą o paskutinis tavo LO, tai ... nu toks berniukiškas o ten ta ale geležinė lentelė - ptai popierius? gal gali išsamiau aprašyti detales?
ader, jau kiek darbelių pabyrėjo bitutė-darbštuolė tu labai gražu
o aš va albumą iškepiau čia ne visai toks gavosi kokio norėjau, bet jau neperdarinėsiu pirminis varijantas buvo gražėsnis, bet... na turim ką turim
dėkoju už papildomas pagyras
o apie mano skrebukų detales...nenoriu čia teršti eterio kartodamasi, kadangi visad bloge komentaruose išverčiu į lietuvių k. techniką: kaip kas ir su kuo , niu bet pasikartosiu...ta metalinė mašinų detalė embosinta su Cuttlebug folder'iuku. Panaudojau tokį sidabrinį blizgų popierių (metallic colors Wausau paper pack).
Sūnelis esa 9 danguj jau n kartų prašė užeiti į mano SB kambariuką vėl pažiūrėti į šį skrebuką, sako: "Mama šis mano "favorite"!!! Tikriausiai nėra geresnios motyvacijos skrebinti kaip vaiko liaupsės
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 20, 03:02)
dėkoju už papildomas pagyras
o apie mano skrebukų detales...nenoriu čia teršti eterio kartodamasi, kadangi visad bloge komentaruose išverčiu į lietuvių k. techniką: kaip kas ir su kuo , niu bet pasikartosiu...ta metalinė mašinų detalė embosinta su Cuttlebug folder'iuku. Panaudojau tokį sidabrinį blizgų popierių (metallic colors Wausau paper pack).
Sūnelis esa 9 danguj jau n kartų prašė užeiti į mano SB kambariuką vėl pažiūrėti į šį skrebuką, sako: "Mama šis mano "favorite"!!! Tikriausiai nėra geresnios motyvacijos skrebinti kaip vaiko liaupsės
sorry, neperskaičiau ir vėl klausinėju ačiū už pakartojimą
tai tu sūneliui šį Lo įrėmink ir pakabink jo kambaryje
Ačiū merginos už sveikinimus
QUOTE(Sanrita @ 2010 07 20, 04:55)
Ačiū merginos už sveikinimus
lauksim Sofijos gimimo istorijos Uzsukau i tavo bloga galvodama kad galbut kokiu foto ten ikelei, bet matau kad tik voveriuku nuotraukomis pasidalinai
tai tu sūneliui šį Lo įrėmink ir pakabink jo kambaryje
bijau kad jis uzsimanys miegoti su skrebuku visus megstamus zaislus ir siaip kas ji pakolkas domina, jis tempiasi i lova keistuolis, nuo mazens nemiegodavo su meskiukais o kamuoliais,... dabar masinom.
kas ten lauke mano jurinio skrebuko ?
pagaliau pabaigiau. Is tiesu niekaip negalejau sugalvot pavadinimo, tai buvau pastrigusi, bet siaip ne taip . Taigi jusu teismui
pagaliau pabaigiau. Is tiesu niekaip negalejau sugalvot pavadinimo, tai buvau pastrigusi, bet siaip ne taip . Taigi jusu teismui
kas ten lauke mano jurinio skrebuko ?
aga, laukiu laukiu
komentuoju bloge
Aš laukiau Fainas skrebukas , toks gaivus. Komentarą blog`e palikau, o čia tai norėčiau pasakyti ko man trūksta - norėtųsi raudonos spalvos akcento, tokio patraukiančio dėmesį Man jūrinė tematika tai keturių spalvų derinys: mėlyna, balta, ruda (smėlio arba medienos) ir raudona. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė. Ir dar gal nuotraukas vietomis sukeisčiau - pirmą nuotrauką kelčiau į galą, kad tas vaiko žvilgsnis grįžtų į skrebuko ribas.
Nu vat tai grieką ant dūšios užsikroviau - pastabų juk neprašei... Na bet čia ne pastabos, o tik subjektyvūs žalios skrebintojos pastebėjimai
Nu vat tai grieką ant dūšios užsikroviau - pastabų juk neprašei... Na bet čia ne pastabos, o tik subjektyvūs žalios skrebintojos pastebėjimai
nuotraukos tai niekaip neapsikeicia, nes cia yra seka, nuo to kad bangos dar nera, paskui jinai tik tik liecia kojas, o jau paskui ir uzlieja.
Papildyta:
aciu uz komentarus beje
Papildyta:
aciu uz komentarus beje
Visai pro šalį bėgau, sakau užsuksiu nors sekundei ir peržiūrėsiu paskutines naujienas Ir va kokia naujiena
Sanrita, didžiuliai sveikinimai
Dabar tai pasipils skrebukai
Ir visoms kitomss krebukėms, žinoma, labas
Vasara vasarėlė
Sanrita, didžiuliai sveikinimai
Dabar tai pasipils skrebukai
Ir visoms kitomss krebukėms, žinoma, labas
Vasara vasarėlė