Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Sanrita, sveikinu dideliausiai, bukit sveikos ir stiprios wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
grizau i civilizacija keliom dienom. O cia tiek naujienu.
Sanrita sveikinu nuosirdziai sulaukus tokio dziaugsmo.
Glide tave irgi sveikinu dabar ir sausi dar karta pasveikinsiu mirksiukas.gif puiki naujiena.
Marikana, skrebukas fainas, o antra nuotrauka su mazyliu isvis superine. Jei nori jai daugiau simbolikos ar detaliu tai siulau pasidaryt mazesne ir tada jau gali deliot labai grazu, silta mamiska skrebuka apie "mamos rankas"

pora darbeliu ikeliau i bloga, kitos nuotraukeles dar laukia redagavimo, bet neuzilgo irgi bus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 17 liepos 2010 - 11:22
kristi13, dekoju uz sveikinima 4u.gif 4u.gif

Sanrita, sveikinu su dukrytės gimimu!!!

o as noriu pasakyti ačiū Irmai!!! katik gavau savo priza!!!! wub.gif wub.gif uzsisakiau visa kruva rasalo paduku!! stampuosiu ir kursiu naujus sb darbelius bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 17, 04:33)
kristi13, dekoju uz sveikinima  4u.gif  4u.gif

Sanrita, sveikinu su dukrytės gimimu!!!

o as noriu pasakyti ačiū Irmai!!! katik gavau savo priza!!!!  wub.gif  wub.gif uzsisakiau visa kruva rasalo paduku!!  stampuosiu ir kursiu naujus sb darbelius  bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

Prasau 4u.gif Nu bet greit ir gavai bigsmile.gif
Atsakyti
tai gal todel, kad trumpesnis atstumas negu iki lt smile.gif dar karta ačiū 4u.gif
Atsakyti
efauto, tai kur tu gyveni? ax.gif

Aš dar mučinu konkursinį. doh.gif O ryt traukinuku išdundu į nuostabų kaimą. Ten toks grynas oras, kad, atrodo, net nabašniką prikeltų. bigsmile.gif

Scrap8, užuojauta biggrin.gif kai Adomukas paaugs, tai teks dvigubu greičiu skrebinti pagal berniukiškus užsakymus. Mano Ajai kol kas neateina į galvą užsakinėti LO, nes jai pačiai patinka skrebint. Tai gal ir tu duok Mariukui į rankas popierius - lai skrebina pats. wink.gif
Atsakyti
Mėnulio dukra, bunu uk, bet griztu ir i lt i mokslus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 07 17, 18:12)
efauto, tai kur tu gyveni?  ax.gif

Aš dar mučinu konkursinį.  doh.gif  O ryt traukinuku išdundu į nuostabų kaimą. Ten toks grynas oras, kad, atrodo, net nabašniką prikeltų.  bigsmile.gif

Tokiu oru tik kaime ir sėdėti 4u.gif . Jau antra savaitė mes nuo karščių pasislėpe kaime. Ten taip gera ir ramu. Mergaitė gali laisvai pliuškentis baseiniuke, žaisti smėlyje ir vaikyti katiną. O mažiui labiausiai patinka nuogu užpaliuku gulėti ant pievelės biggrin.gif
Atsakyti
Glide: SVEIKINU bigsmile.gif ader tokia pastabi, o aš beveik niekad neatkreipiu dėmesį į tai kas parašyta po dalyvių avataru ax.gif Skrebukių nauja karta didėja thumbup.gif
ader: l.l patiko mergaitiškas mini albumas..ten tiek visokių detalių ir niekučių...daug kur akis ganyt wub.gif
Scrap8, užuojauta   kai Adomukas paaugs, tai teks dvigubu greičiu skrebinti pagal berniukiškus užsakymus. Mano Ajai kol kas neateina į galvą užsakinėti LO, nes jai pačiai patinka skrebint. Tai gal ir tu duok Mariukui į rankas popierius - lai skrebina pats.

jau dabar jaučiu kad dvigubu greičiu, t.y. dviem vaikam skrebinu...neįsivaizduoju kad man dar būtų įmanoma tapti labiau produktyvia doh.gif
***Betgi pagaliau vakar damušiau tą dvigubą skrebuką Mariukui (tik pakolkas neturiu laiko nuskenuoti ir įkelti į blogą ax.gif ). Šis LO yra su jo didele įtaka: pats parduotuvėj parinko konstrukcijos sunkvežimių lipdukus, ir man nustatė kad būtinai turiu panaudoti tą konstrukcijos bitės dryžių juostą ant kurios užrašyta "caution". Neturėjau, tai teko pačiai iš "Duct tape" pleistro ir elektrikų naudojamos izoliacijos pasigaminti doh.gif
tikriausiai jau įgrysau su savo pagyrom, bet
l.l.l noriu pasidžiaugti:
daugiau info mano bloge čia wink.gif

Neperseniausiai, iš niekur nieko, gavau netikėtą staigmeną savo el. pašto dėžutėj. Braziliečių saito/forumo atstovė man pranešė kad brazilietės skrebukės mane išrinko kaip jų 'dizainerė kuri mus įkvėpia'.
Patyriau lengvą šoką nuo tokio ego paglostymo biggrin.gif...aišku sutikau interviu ir jom pateikiau klausimus. Klausimus ir atsakymus išverčiau į anglų kalbą, kadangi portugalų kalba man mistika.
Ačiū kad leidot pasidalinti mano džiugiom naujienom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 liepos 2010 - 15:37
scrapuke, puikios zinios. Kokios kuklios bebutumem, bet pripazinimas uz atliktus darbus yra isties malonus ir kiekvienam paglosto savimeile. Dziaugiuosi uz tave biggrin.gif Aciu uz pagyrima, stengiausi biggrin.gif

Netrukus nusimato keletas progu tai jau antra diena kankinu atvirukus, greit galesiu pasirodyt, o tada laukia kalnas nuotrauku ir vienas nepribaigtas jurinis skrebukas.

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 14, 15:13)
Glide: irgi pasigedau 4u.gif nelauk kol atrasi kelias valandas paskrebinti...patirtis man sako kad neateis tas laikas.
Kasdien po 15min. Vieną dieną parink nuotraukas, kitą paieškok atitinkamos schemos, ar pati dizainą pabraižyk, trečią, parink popierių detales, ir pagaliau sudėliok....nejučiom taip susimes tau skrebukas 4u.gif

Scrapuke, pazadu ateisk tas laikas, tiesiog turiu susistyguoti ir viska iki galo issiaiskinti del parduotuveles buhalteriniu reikalu, o tada jau galesiu lengviau atsikvepti thumbup.gif vis ziurineju tyliai darbus per blogus ir visur kitur, taip ir didela ikvepimas. Gi dar receptu knygos neesu baigusi, jau net geda doh.gif Man visai nebudinga tokie atideliojimai, bet pilvinukas nemazai energijos buvo atemes, o dabar dar karsciai cool.gif

QUOTE(ader @ 2010 07 17, 12:20)
Glide tave irgi sveikinu dabar ir sausi dar karta pasveikinsiu  mirksiukas.gif puiki naujiena.

net ne parase, galvojau ne kas pastebes, o cia setau, iskart blush2.gif Dekui, kol kas tyliai priimu sveikinimus, sausi galesiu jau garsiai lotuliukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 18, 16:33)
Glide: SVEIKINU bigsmile.gif ader tokia pastabi, o aš beveik niekad neatkreipiu dėmesį į tai kas parašyta po dalyvių avataru ax.gif Skrebukių nauja karta didėja thumbup.gif
Neperseniausiai, iš niekur nieko, gavau netikėtą staigmeną savo el. pašto dėžutėj. Braziliečių saito/forumo atstovė man pranešė kad brazilietės skrebukės mane išrinko kaip jų 'dizainerė kuri mus įkvėpia'.
Patyriau lengvą šoką nuo tokio ego paglostymo biggrin.gif...aišku sutikau interviu ir jom pateikiau klausimus. Klausimus ir atsakymus išverčiau į anglų kalbą, kadangi portugalų kalba man mistika.
Ačiū kad leidot pasidalinti mano džiugiom naujienom smile.gif

Dekui Skrepuke 4u.gif
Tubut fantastiskiausias jausmas kai be kazkokiu special pastangu esi is salies stebima ir dar taip ivertinta wub.gif labai uz tave dziaugiuosi thumbup.gif Tu tu verta wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, ir visai neįgrisai schmoll.gif , atvirkščiai, nuo kiekvienos tokios naujienos taip gera, taip džiugu dėl tavęs thumbup.gif Ir dar dėl savęs džiaugiuosi biggrin.gif , kad turiu garbės beveik gyvai su tavim bendrauti ir iš tavęs mokytis bigsmile.gif

O ar tos pamokos išeina į naudą dabar galite įvertinti pasižiūrėjusios į mano naujausią darbelį blush2.gif Štai čia:
http://neandertaliet...mazoji-mis.html

Laukiu jūsų komentarų (visokių), prašau nužvelgti darbą kritišku žvilgsniu ir išsakyti viską, ką galvojat rolleyes.gif
Atsakyti