Marikana, kokia nuotrauka Kadangi ji pakankamai didelio formato, aš daryčiau visiškai minimalistinio stiliaus - tiesiog nuotrauka, aprašymas ir kelios detalės.
Turiu tokią pat dilemą - sesė pristatė metalo grupės nuotrauką (20x30 cm) ir koncerto bilietus. Iš jos dažnokai gaunu tokių užsakymų, ant greičio kažką sumetu. Bet šį kartą visai išsisėmiau. Vakar visą vakarą knisausi, bet nieko neišspaudžiau. Todėl kilo tokia mintis - nufotografuoti tiek, kiek padariau ir kreiptis į jus patarimų. Pabandysiu vakare įkelti nuotrauką, gal jums kils kokių minčių, nes man visiškas štilis.
shrekiuke jau pasigedau...vasara visos dingsta is cia, tad lauksim kol orai subjaures. Ismokt as ismokstu ir is cia ir is ivairiu SB portalu...iki siol as neskaitau kad "ismokau" skreba, aplamai neimanoma ismokti. Juk vis nauju produktu bei technikos CHA mum nuolatinai pristato.
Dabar issinuomavau Tim Holtz workshop'u DVD...nuostabu pamatyt kaip dirba meistras. Si ta ismokau kaip jis dirba su Distress rasalais, dar naujos technikos kuria noriu isbandyt
aasta jau pasigedau.. rodykis...kelios galvos geriau negu viena
Glide: irgi pasigedau nelauk kol atrasi kelias valandas paskrebinti...patirtis man sako kad neateis tas laikas.
Kasdien po 15min. Vieną dieną parink nuotraukas, kitą paieškok atitinkamos schemos, ar pati dizainą pabraižyk, trečią, parink popierių detales, ir pagaliau sudėliok....nejučiom taip susimes tau skrebukas
Skrebo bei interjero dizaino stilius kuris pasižymi prigesintom spalvom, apdraskytais (nudildintais) lapų kraštais, iširusia tekstile, suskilusių, nusilupusių dažų patina, sendinimu, nertinių panaudojimu...toks "močiutės stilius": su nertiniais, sagutėm, gėlėm. Atkartoja senovę ir matosi dėdės laiko pėdsakai
Amen Ne tik didžiulis darbas perdaryti skrebukus bet dar (-) kad galimybė kad perdarant pasamonėj užsifiksuos koks kompleksas kad nesugebi skrebinti todel reikia perdaryti...pavojinga
Geriau kaip kristi patarė, pasilik atminčiai kad būtų vaizdinis įrodymas ant kiek ištobulėjai po kiek laiko. O vėliau juk galėsi tas pačias nuotraukas skrebinti (aš dažnai taip darau su sūnelių ankstyvom nuotraukom...skrebinu tas pačias bet dažnai kitam kontekste, pavyz. buvote tokie o dabar yra taip...atseit palyginu ar parodau kontrastą.
Tą patį galima ir su vestuvinėm: pavyz. panaudot šią nuotrauką, ir po x metų jubiliejaus padaryt LO apie kartu išgyventus metus: a lia "tada, ir dabar".
***Gyvenimas sukasi per greitai kad perdaryti skrebukus Kitos nuotraukos laukia savo eilės
kokia nuotrauka graži (o tavo grožis tai išvis )
Patiko pavadinimas . Bet pamačius nuotrauką t.y. tą dryžuotą bliuskutę, man iškart kilo tokia mintis padaryti jūrinio/laivyno tipo skrebuką su pavadinimu "Tu esi mano kompasas" (pavz. dizainerio Ralph Lauren nautical tipo stilių ir jo atribiutus)
Atitnkamos spalvos ir motyvai: dryžuota tamsiai mėlyna+balta, arba raudona+balta; Jūrinės virvės, kriauklytės, ir aukso sagutės su inkaro motyvu.
Dar viena idėja panaudoti bangas ties tom vietom kur susijungia popieriai:
(man tik čia nepatiko tos karikatūrinės žuvys ir saulė)
Bangas gali iškirpti su žirklėm, arba labai tiktų toks bangų skylamūšis kuris viršuj pavaizduotas (Fiskars border punch "waves").
Skrebuką daryčiau minimalistinį ir tvarkingą. Pavyz. netiktų toks shabby chick stilius kadangi nuotrauka aiškiai šiuolaikinė. mmm..norėčiau skrebinti tokią nuotrauką
O dabar NAUJIENA (tikiuosi Sanrita nepyks kad paskelbsiu )
mūsų Sanritai 10 dieną 15,38 gimė dukrytė... tebegyvuoja rožiniai skrebukai Mamytė ir dukrytė ilsisi namuose
Pasveikinam jas
Dabar issinuomavau Tim Holtz workshop'u DVD...nuostabu pamatyt kaip dirba meistras. Si ta ismokau kaip jis dirba su Distress rasalais, dar naujos technikos kuria noriu isbandyt
aasta jau pasigedau.. rodykis...kelios galvos geriau negu viena
Glide: irgi pasigedau nelauk kol atrasi kelias valandas paskrebinti...patirtis man sako kad neateis tas laikas.
Kasdien po 15min. Vieną dieną parink nuotraukas, kitą paieškok atitinkamos schemos, ar pati dizainą pabraižyk, trečią, parink popierių detales, ir pagaliau sudėliok....nejučiom taip susimes tau skrebukas
ka reiskia "shabby chick"?
Skrebo bei interjero dizaino stilius kuris pasižymi prigesintom spalvom, apdraskytais (nudildintais) lapų kraštais, iširusia tekstile, suskilusių, nusilupusių dažų patina, sendinimu, nertinių panaudojimu...toks "močiutės stilius": su nertiniais, sagutėm, gėlėm. Atkartoja senovę ir matosi dėdės laiko pėdsakai
Pasilikčiau atsiminimui toks koks jis yra. O kituose darant kitus darbelius atsižvelgčiau ir į patarimus. Juk tai didžiulis darbas perdarinėti darbelį iš naujo. Aš tiek kantrybės neturėčiau.
Mano albume visi darbeliai sudėti pagal padarymo datą. Pirmame puslapyje pats pirmutinis. ir kai verti darbus, matau savo tobulėjimą tai labai įdomu
Mano albume visi darbeliai sudėti pagal padarymo datą. Pirmame puslapyje pats pirmutinis. ir kai verti darbus, matau savo tobulėjimą tai labai įdomu
Amen Ne tik didžiulis darbas perdaryti skrebukus bet dar (-) kad galimybė kad perdarant pasamonėj užsifiksuos koks kompleksas kad nesugebi skrebinti todel reikia perdaryti...pavojinga
Geriau kaip kristi patarė, pasilik atminčiai kad būtų vaizdinis įrodymas ant kiek ištobulėjai po kiek laiko. O vėliau juk galėsi tas pačias nuotraukas skrebinti (aš dažnai taip darau su sūnelių ankstyvom nuotraukom...skrebinu tas pačias bet dažnai kitam kontekste, pavyz. buvote tokie o dabar yra taip...atseit palyginu ar parodau kontrastą.
Tą patį galima ir su vestuvinėm: pavyz. panaudot šią nuotrauką, ir po x metų jubiliejaus padaryt LO apie kartu išgyventus metus: a lia "tada, ir dabar".
***Gyvenimas sukasi per greitai kad perdaryti skrebukus Kitos nuotraukos laukia savo eilės
sugalvojau kai ka kitaip... sikart ikelsiu nuotrauka pries ja skrebinant, gal galima kokiu patarimu? nuotrauka nespalvota... man ir vel dilema... pasidaryti nuotraukos kitokio dydzio nespesiu, sita yra pakankamai didele 15*22cm... isvaziuoju snd apie 17val. gal spesit kas nors ka patarti... is anksto aciu
kokia nuotrauka graži (o tavo grožis tai išvis )
Patiko pavadinimas . Bet pamačius nuotrauką t.y. tą dryžuotą bliuskutę, man iškart kilo tokia mintis padaryti jūrinio/laivyno tipo skrebuką su pavadinimu "Tu esi mano kompasas" (pavz. dizainerio Ralph Lauren nautical tipo stilių ir jo atribiutus)
Atitnkamos spalvos ir motyvai: dryžuota tamsiai mėlyna+balta, arba raudona+balta; Jūrinės virvės, kriauklytės, ir aukso sagutės su inkaro motyvu.
Dar viena idėja panaudoti bangas ties tom vietom kur susijungia popieriai:
(man tik čia nepatiko tos karikatūrinės žuvys ir saulė)
Bangas gali iškirpti su žirklėm, arba labai tiktų toks bangų skylamūšis kuris viršuj pavaizduotas (Fiskars border punch "waves").
Skrebuką daryčiau minimalistinį ir tvarkingą. Pavyz. netiktų toks shabby chick stilius kadangi nuotrauka aiškiai šiuolaikinė. mmm..norėčiau skrebinti tokią nuotrauką
O dabar NAUJIENA (tikiuosi Sanrita nepyks kad paskelbsiu )
mūsų Sanritai 10 dieną 15,38 gimė dukrytė... tebegyvuoja rožiniai skrebukai Mamytė ir dukrytė ilsisi namuose
Pasveikinam jas
sanrita, sveikinu sulaukus dukrytes stiprybes ir sveikatytes abiems!!!
*aciu, dabar ir as zinosiu
** mintis skrebinti ta pacia nuotrauka po kiek nors metu tiesiog nuostabi... gal tikrai geriau palikti kaip yra (tik nuimsiu akutes)... gal paskui, kai ziuresiu, pvz., po kokiu 10 metu ir sakysiu, kokia as buvau jauna ir linkusi i krastutinumus (ryskios splavos ir visko per daug) ir padarysiu grazu romantiska stilinga ir toki islaikyta, kaip geras vynas, skrebuka ot palyginau
***aciu uz pagyrimus ta mano palaidine ir yra butent melyna balta, o dar mano mazylio vardas Marius - lietuviska reiksme, kiles is mariu tik kaip gaila, kad dabar jokios jurines atributikos neturiu nebent pati kazka sumeistrausiu... bet bijau vel prikepti Irma, kaip malonu, kad tave mano nuotrauka ikvepia
LABAI ACIU VISOMS UZ PATARIMUS!!!!!
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 14, 15:13)
*Skrebo bei interjero dizaino stilius kuris pasižymi prigesintom spalvom, apdraskytais (nudildintais) lapų kraštais, iširusia tekstile, suskilusių, nusilupusių dažų patina, sendinimu, nertinių panaudojimu...toks "močiutės stilius": su nertiniais, sagutėm, gėlėm. Atkartoja senovę ir matosi dėdės laiko pėdsakai
**Amen Ne tik didžiulis darbas perdaryti skrebukus bet dar (-) kad galimybė kad perdarant pasamonėj užsifiksuos koks kompleksas kad nesugebi skrebinti todel reikia perdaryti...pavojing
***kokia nuotrauka graži (o tavo grožis tai išvis )
Atitnkamos spalvos ir motyvai: dryžuota tamsiai mėlyna+balta; raudona, jūrinės virvutės ir aukso sagutės su inkaro motyvu. Skrebuką daryčiau minimalistinį ir tvarkingą. Pavyz. netiktų toks shabby chick stilius kadangi nuotrauka aiškiai šiuolaikinė. mmm..norėčiau skrebinti tokią nuotrauką
**Amen Ne tik didžiulis darbas perdaryti skrebukus bet dar (-) kad galimybė kad perdarant pasamonėj užsifiksuos koks kompleksas kad nesugebi skrebinti todel reikia perdaryti...pavojing
***kokia nuotrauka graži (o tavo grožis tai išvis )
Atitnkamos spalvos ir motyvai: dryžuota tamsiai mėlyna+balta; raudona, jūrinės virvutės ir aukso sagutės su inkaro motyvu. Skrebuką daryčiau minimalistinį ir tvarkingą. Pavyz. netiktų toks shabby chick stilius kadangi nuotrauka aiškiai šiuolaikinė. mmm..norėčiau skrebinti tokią nuotrauką
** mintis skrebinti ta pacia nuotrauka po kiek nors metu tiesiog nuostabi... gal tikrai geriau palikti kaip yra (tik nuimsiu akutes)... gal paskui, kai ziuresiu, pvz., po kokiu 10 metu ir sakysiu, kokia as buvau jauna ir linkusi i krastutinumus (ryskios splavos ir visko per daug) ir padarysiu grazu romantiska stilinga ir toki islaikyta, kaip geras vynas, skrebuka ot palyginau
***aciu uz pagyrimus ta mano palaidine ir yra butent melyna balta, o dar mano mazylio vardas Marius - lietuviska reiksme, kiles is mariu tik kaip gaila, kad dabar jokios jurines atributikos neturiu nebent pati kazka sumeistrausiu... bet bijau vel prikepti Irma, kaip malonu, kad tave mano nuotrauka ikvepia
Smagu kad pasisėmei idėjų...matai kaip tinka jūrinė tema dar ir prie sūnelio vardo ...tai neskubėk...kuo ilgiau skrebinsi tuo daugiau visokių SB daikčiukų ir niekučių prisitempsi. Skrebink tą foto kuriai viską dabar turi
Mane tokios gražios foto iki šiol paralyžuoja kadangi bijau sudirbti. Turiu keletą fotosesijos ir man jos tokios brangios kad bijau prikliurkinti (nors neteko dar "sudirbti" nei vienos foto ). Lengviausia man skrebinti tokias neįpareigojančias foto kurios pasiduoda kūrybiniam eksperimentavimui. Bet būtent tokių "nieko ypatingo" nuotraukų skrebukai mano akimi gražiausiai gaunasi
Sanrita, nuoširdžiausi sveikinimai! Būkit sveikos ir laimingos
QUOTE(aasta @ 2010 07 14, 09:27)
va kiek sugebėjau padaryti, nieko nesugalvoju, tie rožiniai bilietai man išviso niekur nelimpa.
gal turėsite patarimų. viską galėsiu perdaryti.
Papildyta:
Niekaip nesugebu įdėti nuotraukos, atsiprašau
cia
neziurek i spalvos lyti a lia "mergaitem=rozine" berniukam=melyna.
Pavyz. isivaizduok jeigu scenoj groja KISS grupe ir aplinkui sklinda dumai, spalvotos sviesos, strobai...juk tuose dumuose ir matytusi roziniu atspalviu .
Manau cia tiktu jei suzaistum kaip nors su spalvom pavaizduoti tokia spalvu/dumu aplinka. Manau dar l.l tiktu pavaizduoti sviesos/strobu spindulius tokius kaip siame mano skrebuky (saules spinduliai). Dar tiktu purskiami dazai kaip Glimmer Mist ar kas panasaus savos gamybos.
Pagrindini akcenta daryciau kaukuoles detale tik didele (ne tokia mazyte kaip pas tave virsuj). Tim Holtz grungeboard vienas komplektas turi nemazai kaukuoliu.
Tokia apdengciau Distress skilinejamais dazais.
Nelengva tema pasirinkai
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 14, 18:45)
Ne tai, kad nelengvą, bet košmarišką Ir ne sava valia pasirinkau. Beveik prievarta buvo primesta
Bandysiu kažką lipdyti, gal tada atsispausdinsiu kokių nors kaukolių. Ačiū tau už patarimus, gal dar kitos mergaitės turės kokių nors pastebėjimų, nes dabar klaidžioju tamsos labirintuose
Sanrita, nuoširdžiausi sveikinimai lėlytės gimimo proga
marikana, tikrai neverta perdarinėti skrebukų, juk patarimus duodam ne tam, kad perdarinėtum LO iš esmės, o tik tam, kad pataisytum vieną kitą detalę. Ir tai - jei tik nori. Bet jei tau atrodo, kad nieko taisyt nereikia, tu netaisyk, kadangi kiekvienos skonis kitoks. Tačiau būna objektyvių patarimų, kurie tikrai pravers skrebinant ateity - skrebindama kitą LO'liuką, nejučiom prisiminsi tuos patarimus ir jau žinosi, ką ir kaip reikia daryt.
Man, kaip minėjau, labai patiko kaip tu padarei žodį "DIENA".
Kaip išblukinti popierių yra būdų, tik aš dabar nieko nepamenu. reikia su kažkuo pazūlinti, patrinti. Gal su trintuku???? Atsargiai?
aasta, pradžia gera. Bet ką toliau daryt - Mano smegeninė po sunkios darbo dienos išėjo atostogų. Gaila, kad nieko negaliu patart.
P.S. Pamiršau dar parašyt, kad gaila, jog marikana atostogų išeina. Nes kaip tik gerai, kai kažkas "užima eterį" - tada mūsų temoje verda gyvenimas, visos priverstos pamiklinti galveles.
Papildyta:
Dar pamiršau - gėlytės gražios ir plokštelė tinka
Sakau gi, pervargau.
Nuotrauka su mažyliu ant rankų Man priminė vieną Skrepukės LO su didele j/b nuotrauką (Adomukas miega ant rankšluosčių). Aasta teisi - čia tiktų skrebinti minimalistinio stiliaus LO. Ant juodo fono.
marikana, tikrai neverta perdarinėti skrebukų, juk patarimus duodam ne tam, kad perdarinėtum LO iš esmės, o tik tam, kad pataisytum vieną kitą detalę. Ir tai - jei tik nori. Bet jei tau atrodo, kad nieko taisyt nereikia, tu netaisyk, kadangi kiekvienos skonis kitoks. Tačiau būna objektyvių patarimų, kurie tikrai pravers skrebinant ateity - skrebindama kitą LO'liuką, nejučiom prisiminsi tuos patarimus ir jau žinosi, ką ir kaip reikia daryt.
Man, kaip minėjau, labai patiko kaip tu padarei žodį "DIENA".
Kaip išblukinti popierių yra būdų, tik aš dabar nieko nepamenu. reikia su kažkuo pazūlinti, patrinti. Gal su trintuku???? Atsargiai?
aasta, pradžia gera. Bet ką toliau daryt - Mano smegeninė po sunkios darbo dienos išėjo atostogų. Gaila, kad nieko negaliu patart.
P.S. Pamiršau dar parašyt, kad gaila, jog marikana atostogų išeina. Nes kaip tik gerai, kai kažkas "užima eterį" - tada mūsų temoje verda gyvenimas, visos priverstos pamiklinti galveles.
Papildyta:
del gelyciu - labai norejau prideti, nes naujos o kaip ta plokstele happily ever after? irgi netinka?
Dar pamiršau - gėlytės gražios ir plokštelė tinka
Sakau gi, pervargau.
Nuotrauka su mažyliu ant rankų Man priminė vieną Skrepukės LO su didele j/b nuotrauką (Adomukas miega ant rankšluosčių). Aasta teisi - čia tiktų skrebinti minimalistinio stiliaus LO. Ant juodo fono.
Sanrita, sveikinu su nuostabiausiu stebukleliu! Linkiu tik sveikatos, sveikatos abiem!
ku ku!!! visos skrebukes atostogauja , o as is paskutiniuju bandau rasti ikvepima dabaigti 2x Lo suneliui. Jis spec. uzprase, ir nustate man tema: konstrukcijos zaidimas ...kasdien patikrina ar pabaigiau. Man taip pat tikriausiai kaip aastai su koncerto tema: nei noro nei ikvepimo.
Sanrita didžiausi sveikinimai su lėlytės gimimu