Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(marikana @ 2010 07 13, 19:13)
aciu...  4u.gif nors vienas zmogus kaip reikiant pakomentavo biggrin.gif

na, as cia pasakiau, kas mano akiai netiko rolleyes.gif 4u.gif dabar kai dar apziurejau, tai gal ir tas didelis remelis per margas, buciau dejusi daugiau sepia detaliu, kaip pati nuotrauka
Atsakyti
marikana, man tai labai patiko, kaip tu padarei žodį "diena" wub.gif
L'Occitane medis taip pat patiko -įspūdingas. Tačiau baltas rėmelis aplink vestuvinę nuotrauką akivaizdžiai per platus, aš jį pasiaurinčiau. Dar į LO pridėčiau daugiau "medienos", kadangi nuotraukoj matyti dailus medinis namukas. Na ir dar prisipažinsiu, nelabai patiko didžiosiomis raidėmis užrašytas T A I P. Toks ne visai aiškus pavadinimas (ar reikia skaityti "T A I P diena"?, ir nelabai tinkantis šriftas, ir spalva. Būčiau keitus šitą reikaliuką. biggrin.gif Ant T A I P "svarkovskiai" netinka, kadangi jų yra apačioje, taip pat kairėje, tai norisi atsvarai jų dailiai pridėlioti priešingoj pusėj. Žodį T A I P karpyčiau iš vienspalvio popieriaus.

Ir dar man norisi labiau išskirti tą nuostabų medį - arba jaunavedžius patupdyti po juo biggrin.gif ( t. y. nuotrauką patraukti žemiau ir įkomponuot į kokį dailų medinį namelį), arba iškirpti medžio šakas taip, kad truputėlį dengtų nuotrauką... Nes jaunavedžių laimingų veidų išraiškos ir pozos stebėtinai dera prie šio medžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulio duktė: 13 liepos 2010 - 20:08
marikana
pati esu daugiau stebetoja ir mokausi is interneto, bet remelis ir man tokiai temai permargas, uzgozia , kazkaip, jusu emocijas ir jausmus blush2.gif Sorriukas, gal cia man taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 13 liepos 2010 - 20:11
aciu...   nors vienas zmogus kaip reikiant pakomentavo 
liudna, kai nori tobuleti ir zinai, kad skrebukai netobuli, o patarimu ir nuomones nieks nepareiskia

Patarimai ir kritika...aš tapau atsargi ax.gif jau ne pirmą kartą "nagus nusvilau" bandydama nuoširdžiai padėti, patarti.
Pasitaiko čia visokių naujokių kurios prašosi pastabų ir įvertinimų, bet jei atvirą nuomonę pasakai, ginasi, pyksta....kaupiasi, o po kiek laiko kažkr kžkaip pyktis išsilieja ir ant manęs Š... apdribsta verysad.gif Ir tik tada suvoki kad tie komentarų prašymai buvo tiktai kategoriškai (+) komentaram o ne atvirai nuomonei mirksiukas.gif
Marikana: Netaikau tau asmeniškai bet... ax.gif dar tik antras skrebukas...pirma man norisi pasitikslinti kaip reaguoji į kitų patarimus...todėl šiandien laukiau kol kitos pasisakys ax.gif Yra čia merginų su kuriom nei sekundės neabejoju kad tieisiai šviesiai galiu pasakyti savo nuomonę ir nesureikšmins ir nepasijus nuvertintos. 4u.gif

Nu bet jei taip pasisakei tai lendu į ugnį:
*Pirmiausia tas margas rėmelis pagrindas man per margas....netinka, dėmesiui konkurencija nuo nuotraukos.
*Man dažnai patinka pratęsi nuotraukos foną su popieriaus fonu panašia spalva. tad pagalvojau o kaip atrodytų jei būtum klijavus maišelio medį ant kokio melsvai mėlyno popieriaus su debesim? Galbūt net būčiau pratęsus tų žiedlapių kritimą padangėse. Tik tų žiedlapų būtų užtekę...Tos gėlės apačioj man nesiderina niekaip ax.gif
*Ta raudona spalva prie nuotraukos tokia kontrastinga kad atima visą dėmesį nuo foto.
*Baltas nuotraukos įrėminimas per platus.
*Nž kodėl iškirpai tuos spygliukus kraštuose maišelio popieriaus pagrinde. Lygtai bandei imituot tokį "die cut" popierį skirtingos formos, bet tai ne priciziškas kirtimas ir atrodo kaip nagučiai ar aštrūs dantys. g.gif
*Nelabai man kad maišelio popierius kirptas nelygiai...Jei specialiai nelygiai tada reikėjo eiti pilnu tempu į shabby chick pusę ir tą maišą l.l distress'inti, sendinti, kad kraštai būtų nutrinti, apriskę, apsiūti sluoksniuoti su nertiniais, ir t.t.
Būtų labai tikę toks kaimiškas bet romantiškas stilius....Dabar jaučiu kad šis LO turi "identiteto krizę" ir neapsisprendžia ar aš noriu būtų tvarkingas, elegantiškas preciziškas LO, ar labiau noriu būti shabby chick. Žiūrovas irgi pasimetęs kadangi nž kaip "skaityti" ar matyti šio skrebuko stilių. g.gif
*Pavadinimas: blush2.gif prisipažint bet nesupratau...man skaitėsi kaip: "Taip diena" lygtai: "Taip diena, o ne naktis". Galbūt reikėjo tą žodį TAIP dėti kabutėse, "Taip!" diena kad būtų aišku jog iš visos širdies šauki "taip!!!"
*Man nelabai pavadinimo iškirpimas...nepyk bet labiau tinka vaikiškom temom. ax.gif Norėtūsi tokio elegantiško "script" šrifto tokio kurį naudoja formaluose pakvietimuose. Čia labai praverstų koks nors kirtimo aparačiukas.
*Kristaliukai man visiškai netinka stilium... man tai lyg "Las Vegas go go showgirl" prie tokios kaimiškos aplinkos. Įmanoma pavaizduoti elegantišką stilių su labiau natūraliom, prigesinto atspalvio detalėm ir metalinėm gėlėm (vietoj tų spalvingų) kaip pavyz. čiaVintaj romantiško stiliaus produkcija, ar su kuo nors panašaus.
*Čia l.l. tiktų medienos rašto popierius (pavyz. kaip aš panaudojau šiame skrebuky.
*Aplamai norisi subtilumo spalvu, detalių...nuotrauka yra nuostabi bet rėkiantis apipavidalinimas l. daug ką nuo jos pavogia...kartais mažiau yra geriau mirksiukas.gif

o dabar off-topic kol dar kalbam apie L'Occitane, ar kas nors mėginot šią L'Occitane naujovę...Mmmmm vasaros gaiva...vakar priglaudžiau wub.gif , o dabar pamačius Marikanos skrebuką norisi ir maišelį panaudti skrebukui.
Gal tiks nauja konkurso tema: panaudoti L'Occitane maišelį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 liepos 2010 - 22:39
scrap8 kas nenori tas tegul nepriima kritikos, bet tavos pastbaos neįkainuojamos, nes esi daug išbandžiusi ir daug info prikaupusi smile.gif Tikiu, kad ir tu vis ko nors naujo atrandi, bet mums naujokėms ir netik iki tokių atradimų ką tu esi atradusi dar toli gražu...

kaip gaila, kad visai nebeturiu laiko prisėsti t prie savo darbo stalo ir pasidžiaugti scrabuku ar kitais mylimais rankdarbiais, net PC nebelieka laiko.. Na tikiuosi, kai orai subjurs ir aš sukursiu ką nors gražaus, nes stovi mano vestuvis scrabukas apsmaigstytas įvairiais daikteliais smile.gif

Sveikinu konkurso nugalėtoją smile.gif Antras tavo scrabukas man labai gražus (antras kurį pertaisiai iš pirmo)
Atsakyti
wow bigsmile.gif pagaliau prisiprasiau... labai dziaugiuosi su kiekviena pastaba, nes jos man padeda tobuleti... tiesiog as tiek daug visko nezinau biggrin.gif viska atsispausdinsiu ir vesiuosi su savimi i sodyba.... snd isvaziuoju ilgesniam laikui, tai gal pavyks ten kazka patobulinti... prisipazinsiu - man sitas mano skrebukas asmeniskai patinka labiau uz piramides, bet pastabu sulauke daugiau (gal nenorejot izeisti-be reikalo)... dar tobulet ir tobuleti... aciu jums visoms 4u.gif
QUOTE(efauto @ 2010 07 13, 20:42)
dabar kai dar apziurejau, tai gal ir tas didelis remelis per margas, buciau dejusi daugiau sepia detaliu, kaip pati nuotrauka[/size]

aciu uz pastaba 4u.gif remeli kai rinkau, tai spec stengiaus jo uzdengti daugiau, bet man jo motyvai tarsi prie nuotraukoj esancio medinio ornamento tiko ir prie juosteles baltos... aisku, mieliau buciau dejusi medzio imitacija, bet neturejau, o labai norejau marga popieriu panaudoti, nes visi mano skrebukai ant vienspalviu blush2.gif bandymas, matyt, nelabai vykes

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 07 13, 21:00)
marikana, man tai labai patiko, kaip tu padarei žodį "diena" 
L'Occitane medis taip pat patiko -įspūdingas. Tačiau baltas rėmelis aplink vestuvinę nuotrauką akivaizdžiai per platus, aš jį pasiaurinčiau. Dar į LO pridėčiau daugiau "medienos", kadangi nuotraukoj matyti dailus medinis namukas. Na ir dar prisipažinsiu, nelabai patiko didžiosiomis raidėmis užrašytas T A I P. Toks ne visai aiškus pavadinimas (ar reikia skaityti "T A I P diena"?, ir nelabai tinkantis šriftas, ir spalva. Būčiau keitus šitą reikaliuką.  Ant T A I P "svarkovskiai" netinka, kadangi jų yra apačioje, taip pat kairėje, tai norisi atsvarai jų dailiai pridėlioti priešingoj pusėj. Žodį T A I P karpyčiau iš vienspalvio popieriaus.

swarovskiai keliaus lauk, vienbalsiai biggrin.gif tik nzn, ar juos palikti kaip i raides taskiuka prie zodzio "diena"? ir kamputyje prie foto? ar visai visus nuimt?

Remeli gal dar bus imanoma pasiaurint... kaip gerai, kai kita akis pasiziuri ir mato, vat medienos neturiu verysad.gif
del pavadinimo, norejau kazko originalaus ne tokio, kaip pas visas, pvz, ta diena, didzioji diena, mano vestuves, musu diena ir t.t.
tik cia gal labiau tiktu kabutes "TAIP" diena... ta diena istariau "taip", ta turejau omeny biggrin.gif

QUOTE(Leja1 @ 2010 07 13, 21:02)
marikana
pati esu daugiau stebetoja ir mokausi is interneto, bet remelis ir man tokiai temai permargas, uzgozia , kazkaip, jusu emocijas ir jausmus  Sorriukas, gal cia man taip...

aciu

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 13, 23:21)
Patarimai ir kritika...aš tapau atsargi...jau ne pirmą kartą "nagus nusvilau" bandydama nuoširdžiai padėti, patarti.
Pasitaiko čia visokių naujokių kurios prašosi pastabų ir įvertinimų, bet jei atvirą nuomonę pasakai, ginasi, pyksta....kaupiasi, o po kiek laiko kažkr kžkaip pyktis išsilieja ir ant manęs Š... apdribsta Ir tik tada suvoki kad tie komentarų prašymai buvo tiktai kategoriškai (+) komentaram o ne atvirai nuomonei mirksiukas.gif
Marikana: Netaikau tau asmeniškai bet... dar tik antras skrebukas...pirma man norisi pasitikslinti kaip reaguoji į kitų patarimus...todėl šiandien laukiau kol kitos pasisakys... Yra čia merginų su kuriom nei sekundės neabejoju kad tieisiai šviesiai galiu pasakyti savo nuomonę ir nesureikšmins ir nepasijus nuvertintos.
Nu bet jei taip pasisakei tai lendu į ugnį:
*Pirmiausia tas margas rėmelis pagrindas man per margas....netinka, dėmesiui konkurencija nuo nuotraukos.
*Man dažnai patinka pratęsi nuotraukos foną su popieriaus fonu panašia spalva. tad pagalvojau o kaip atrodytų jei būtum klijavus maišelio medį ant kokio melsvai mėlyno popieriaus su debesim? Galbūt net būčiau pratęsus tų žiedlapių kritimą padangėse. Tik tų žiedlapų būtų užtekę...Tos gėlės apačioj man nesiderina niekaip
*Ta raudona spalva prie nuotraukos tokia kontrastinga kad atima visą dėmesį nuo foto.
*Baltas nuotraukos įrėminimas per platus.
*Nž kodėl iškirpai tuos spygliukus kraštuose maišelio popieriaus pagrinde. Lygtai bandei imituot tokį "die cut" popierį skirtingos formos, bet tai ne priciziškas kirtimas ir atrodo kaip nagučiai ar aštrūs dantys.
*Nelabai man kad maišelio popierius kirptas nelygiai...Jei specialiai nelygiai tada reikėjo eiti pilnu tempu į shabby chick pusę ir tą maišą l.l distress'inti, sendinti, kad kraštai būtų nutrinti, apriskę, apsiūti sluoksniuoti su nertiniais, ir t.t.
Būtų labai tikę toks kaimiškas bet romantiškas stilius....Dabar jaučiu kad šis LO turi "identiteto krizę" ir neapsisprendžia ar aš noriu būtų tvarkingas, elegantiškas preciziškas LO, ar labiau noriu būti shabby chick. Žiūrovas irgi pasimetęs kadangi nž kaip "skaityti" ar matyti šio skrebuko stilių. g.gif
*Pavadinimas: prisipažint bet nesupratau...man skaitėsi kaip: "Taip diena" lygtai: "Taip diena, o ne naktis". Galbūt reikėjo tą žodį TAIP dėti kabutėse, "Taip!" diena kad būtų aišku jog iš visos širdies šauki "taip!!!"
*Man nelabai pavadinimo iškirpimas...nepyk bet labiau tinka vaikiškom temom. Norėtūsi tokio elegantiško "script" šrifto tokio kurį naudoja formaluose pakvietimuose. Čia labai praverstų koks nors kirtimo aparačiukas.
*Kristaliukai man visiškai netinka stilium... man tai lyg "Las Vegas go go showgirl" prie tokios kaimiškos aplinkos. Įmanoma pavaizduoti elegantišką stilių su labiau natūraliom, prigesinto atspalvio detalėm ir metalinėm gėlėm (vietoj tų spalvingų) kaip pavyz. čiaVintaj romantiško stiliaus produkcija, ar su kuo nors panašaus.
*Čia l.l. tiktų medienos rašto popierius (pavyz. kaip aš panaudojau šiame skrebuky.
*Aplamai norisi subtilumo spalvu, detalių...nuotrauka yra nuostabi bet rėkiantis apipavidalinimas l. daug ką nuo jos pavogia...kartais mažiau yra geriau

oi ne ne ne... jei jau prasau kritikos, vadinasi, noriu - neveidmainiauju 4u.gif man patarimai ir kritika reikalingi tobulejimui ir, visu prasau, nesijausti nepatogiai...
del remelio margumo - gal galeciau ji kaip nors prigesinti? gal yra budu? arba tada reik medinio popieriaus uzsisakyti...
jau tiksliai zinau, kad lupsiu akutes biggrin.gif ir keisiu uzrasa... kazin, kaip man seksis taisyti, nes viskas priklijuota doh.gif
va, del melsvo popieriaus, tai man regis, turiu... pameginsiu wink.gif
del gelyciu - labai norejau prideti, nes naujos biggrin.gif doh.gif o kaip ta plokstele happily ever after? irgi netinka?
raudona keisiu i melyna, o balta siaurinsiu, ziuresiu, kas gausis biggrin.gif
dantukus naikinsiu... as pasidariau tokia formele is kartono, bet matyt, ne kas gavosi biggrin.gif bandau prisimeistrauti pati visokiu nesamoniu
ka reiskia "shabby chick"? blush2.gif
zodis TAIP bus kabutese ir kitokiu sriftu, bet kadangi neturiu aparaciuku, tai teks kazkaip ranka rasyti, o gal tinka siuvineti? o kaip diena uzrasas? tinkamas ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 14 liepos 2010 - 09:24
Pirmiausiai norėčiau pasveikinti efeuto su pirma vietą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl komentarų man visada jie būtini tik paskutiniu metu tikrai jie rašomi atsargiai. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Dažniausiai savo darbelių aš netaisau bet po gerų patarimų stengiuosi tų pačių klaidų kituose darbukuose nedaryuti. Kad ir mano konkursinukas turi nnnn minusų. Nepatinka man užrašas ir jo spalvos nevykusios. Bei juosta per vidurį kažkokia gavosi neryžki. Tiesiog susileja visame fone ir vsio doh.gif Aš galėčiau minusus vardyti ir vardyti. Tokia aš jau esu. Dažniausiai stengiuosi pasiekti patį geriausią rezultatą bet ne visada pavyksta.
Papildyta:
Merikana kaip pradžiai darbelis visai neblogas. Pasilikčiau atsiminimui toks koks jis yra. O kituose darant kitus darbelius atsižvelgčiau ir į patarimus. Juk tai didžiulis darbas perdarinėti darbelį iš naujo. Aš tiek kantrybės neturėčiau.
Mano albume visi darbeliai sudėti pagal padarymo datą. Pirmame puslapyje pats pirmutinis. ir kai verti darbus, matau savo tobulėjimą tai labai įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 14 liepos 2010 - 10:31
QUOTE(kristi13 @ 2010 07 14, 11:29)
Merikana kaip pradžiai darbelis visai neblogas. Pasilikčiau atsiminimui toks koks jis yra. O kituose darant kitus darbelius atsižvelgčiau ir į patarimus. Juk tai didžiulis darbas perdarinėti darbelį iš naujo. Aš tiek kantrybės neturėčiau.
Mano albume visi darbeliai sudėti pagal padarymo datą. Pirmame puslapyje pats pirmutinis. ir kai verti darbus, matau savo tobulėjimą tai labai įdomu biggrin.gif

ale tikrai atsargiai rasomi komentarai, tikiuosi, bent jau mano atzvilgiu taip nebus biggrin.gif as taisysiu tik tiek, kad visai is naujo nereiketu daryti, bet taip, tu visiskai teisi - visi komentarai padeda bent ateityje tobuleti mirksiukas.gif
ir jei as neuzknisu su savo klausimais, tai gerai, tikiuosi, kad ir kazkam kitam naudos yra is mano klaidu biggrin.gif
Atsakyti
sugalvojau kai ka kitaip... sikart ikelsiu nuotrauka pries ja skrebinant, gal galima kokiu patarimu? nuotrauka nespalvota... man ir vel dilema... pasidaryti nuotraukos kitokio dydzio nespesiu, sita yra pakankamai didele 15*22cm... isvaziuoju snd apie 17val. gal spesit kas nors ka patarti... is anksto aciu 4u.gif
user posted image
pavadinimas man po kol kas tik "Gyvenimas mano rankose" sukasi biggrin.gif as kaip visad, su perkeltinem reiksmem biggrin.gif
Papildyta:
pastebejau, kad as labai daug eterio uzimu, bet isvaziuosiu - bus ramiau jums biggrin.gif
Atsakyti
Kokia nuostabi foto wub.gif
As tau rekomenduociau skrep8 darbelius paziureti, kaip ji apipavidalina nespalvotas nuotraukas, atsirinkti sau patinkanti varianta ir liftinti (kopijuoti) stiliu pagal savo turimas medziagas.
Svarbiausia neperkrauk daug spalvu, atsirink kelias, kurios tau mielos ir ascijuojasi su gyvenimu tavo rankose wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 14 liepos 2010 - 11:44
QUOTE(Glidė @ 2010 07 14, 12:43)
Kokia nuostabi foto wub.gif
As tau rekomenduociau skrep8 darbelius paziureti, kaip ji apipavidalina nespalvotas nuotraukas, atsirinkti sau patinkanti varianta ir liftinti (kopijuoti) stiliu pagal savo turimas medziagas.
Svarbiausia neperkrauk daug spalvu, atsirink kelias, kurios tau mielos ir ascijuojasi su gyvenimu tavo rankose wink.gif

jau prisikopinus esu kruva skrebuku ir Irmos, ir is jos favoritu... bet kai pradedu daryti, uzplusta mintys visokios ir prikepu savaip biggrin.gif dar reikes paziureti butent su nespalvotom foto, bet sita tokia biski specifine, nes labai tamsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 07 14, 11:32)

visų pirma pabarsiu mad.gif nieks čia neužima nei daug nei mažai eterio mirksiukas.gif čia esame tam, kad bendraminčių būrėlyje pabendrautume, viena iš kitos kažko išmoktume ir pan. 4u.gif taip kad - niu niu niu 4u.gif

labai graži nuotraukytė wub.gif man norisi kažko romantiško... o šiaip pradžiai, siūlau naudotis page mapsais, man labai padeda, kai nesidėlioja blush2.gif ten juk gali ir visą LO susidėlioti, ar tik kokią idėja pasivogti thumbup.gif yra pavyzdėlių ir su didelėm foto mirksiukas.gif man kai būna štilius, tai naršau po internetą ir grožiuosi kitų darbeliais cool.gif originalias ir įdomias detalių idėjas išsisaugau ir tikiuosi panaudoti ax.gif

o aš va, knisuosi su linkėjimų knygute doh.gif vakar pradėjau, bet paskui per skystus klijus pasidariau ir biskį pagadinau verysad.gif šiandien laukiu, kada mažius užmigs, reiks taisyt tepliones ax.gif
Atsakyti