taigi taigi pasirodau su savo antruoju siumetiniu skrebuku... ir kaip priklauso, ziaurai laukiu pastabu, komentaru, pasiulymu, kritikos.... zodziu, sakykite ka galvojate...
as, aisku, ir vel nelabai moku graziai nufotkinti... man asmeniskai skrebukas atrodo graziau gyvai...
dabar biskiuka apie ji pati... TAIP diena... pavadinau butent taip, nes ta diena istarti zodi taip man buvo taip pat lengva kaip ir kvepuoti... pacioj nuotraukoj mes atrodome atsipalaidave... naturaliai... tas medis, kuris kaip foniukas, iskirptas is L'occitane maiselio man jis pasirode labai grazus. Is pradziu masciau apie atlasines juosteles ir daug swarovskiuku, nes mano sukneles virsus buvo labai graziai issiuvinetas swarovskiukais.... bet paskui pamaniau, kad pati aplinka, o cia fotografuota Rumsiskese, labiau dvelkia gamta, netgi kaimu (nors pacios vestuves kaimiskos nebuvo)... taigi, medis man cia tiko... zodi taip taip pat iskirpau is to paties maiselio... raide T palipdziau akutem, ir mano sumanymas cia buvo prabangos ir naturalumo junginys nzn, ar man gavosi... jei savo skrebuka Pasaulio stebuklas pradejau nuo kupranugario, tai sikart pradejau nuo zodzio diena... tiesiog ranka pasipiesiau ant kartono, iskirpau ir apsukau ta pacia juostele, kuri panaudota remeliui... Pateikiu jusu teismui:
ačiū ačiū uz sveikinimus!!!! kai paziurejau pirma kart i Irmos bloga, galvojau, kad dar tebesapnuoju arba man kazkas ne taip, paskui paziurejau dar karta ziuriu, kad tikrai laimejau tikrai puikus paskatinimas nesustoti ir dirbti toliau !!!! didelis AČIŪ Irmai, uz galimybe dalyvauti konkurse
QUOTE(efauto @ 2010 07 13, 03:13)
ačiū ačiū uz sveikinimus!!!! kai paziurejau pirma kart i Irmos bloga, galvojau, kad dar tebesapnuoju arba man kazkas ne taip, paskui paziurejau dar karta ziuriu, kad tikrai laimejau tikrai puikus paskatinimas nesustoti ir dirbti toliau !!!! didelis AČIŪ Irmai, uz galimybe dalyvauti konkurse
Sveikinu tikiuosi matyti Tave ir busimuosiuose konkursuose
marikana Pasirodo kad skrebukes ir skreba palaikancios vienodai galvoja
Iskart pamacius LO, net nepaskaicius aprasymo pastebejau kad L'Occitane maisa panaudojai kadangi as tokius du issaugojus, ir jie laukia savo eiles skrebuky
Turiu patarimu, bet pirma noriu pagirti KOKIA NUOTRAUKA!!!!! Grozis
Scrap8, aciu ir net neisivaizduoji, kaip laukiu patarimu ir kritikos... baigiu prazilti belaukdama
kristi13- darbelis sužavėjo. Detalių panaudojimas, spalvos ir nuotraukos esu biškutį suskydus
Lawrute - puiki dovana draugei- toks dokumentinis - informatyvus darbelis. Viską sakantis ir aiškus
Scrapuke - tu kaip visuomet pribloškiančiai stilinga. Spalvų panaudojimas taip ir traukia akį. Visas darbelis nepriekaištingai tobulas.
Lawrute - puiki dovana draugei- toks dokumentinis - informatyvus darbelis. Viską sakantis ir aiškus
Scrapuke - tu kaip visuomet pribloškiančiai stilinga. Spalvų panaudojimas taip ir traukia akį. Visas darbelis nepriekaištingai tobulas.
Sveikinu efauto! ir toliau taip!
O ir kiti darbeliai visi labai grazus!
nelabai supratau kas cia galetu buti
O ir kiti darbeliai visi labai grazus!
...pastebejau kad L'Occitane maisa panaudojai ...
nelabai supratau kas cia galetu buti
Svaikutes, dar vienos paklydeles nepasigedot?
Efauto sveikinu
Kiek groziu pirkuret, ziurejau ir seile varvinu, ieskau ikvepino, kad vel apkrauti visa valgomaji stala priemonemis
Laba pasiilgau sio darbelio, tik tos kelios valandos vakare per mazai kad speti ka nuveikti savo malonumui, miego aukoti dar negaliu
Pazadu, grisiu
Efauto sveikinu
Kiek groziu pirkuret, ziurejau ir seile varvinu, ieskau ikvepino, kad vel apkrauti visa valgomaji stala priemonemis
Laba pasiilgau sio darbelio, tik tos kelios valandos vakare per mazai kad speti ka nuveikti savo malonumui, miego aukoti dar negaliu
Pazadu, grisiu
Sveikutes darbstuoles!
Efauto, sveikinu laimejus konkursa!! Sedziu ne namie, tai negalejau bloge palikti komentaro - nerodo paveiksliuku
Marikana, sveikinu su antruoju skrebuku! Tas medis is maiselio puikiai tinka!
Pati isvaziuoju savaitelei atostogauti, tai greiciausiai pisijungsiu tik grizusi - visom gero skrebinimo!
Efauto, sveikinu laimejus konkursa!! Sedziu ne namie, tai negalejau bloge palikti komentaro - nerodo paveiksliuku
Marikana, sveikinu su antruoju skrebuku! Tas medis is maiselio puikiai tinka!
Pati isvaziuoju savaitelei atostogauti, tai greiciausiai pisijungsiu tik grizusi - visom gero skrebinimo!
Sveikutės
Aš čia naujokė, bet jūsų gražų gyvenimą slapčia stebiu jau 2 metus, tik niekaip neišdrįstu išlįsti iš pogrindžio... Esu priskrebinus jau 16 darbelių, bet gėdinuosi rodytis... Na nebent jūs pažadėsite, kad nesikandžiosite, tada aš pasirodysiu ir ateity tobulėsiu kartu su jumis...
....................
JUOKAUJU
Čia aš, pradingėlė. Savo pradingimo priežastį galiu apibūdinti 1 žodžiu: VASARA.
a Luos daugiau nebus - vietoj jos - aš būsiu. Kaip miela žinoti, kad tavęs kažkas pasiilgsta... Et, nespėjau pasilabinti su Žmogiuke - jau išdūmė
Na priežasčių turėjau įvairiausių, Skrepukė žino... Bet aistra skrebinimui neišblėso. Vakar, pvz., skrebinom kartu su sese. Tik neužbaigėm - miegot nuėjom, vėlu buvo... Koks įdomus sutapimas - nauja konkurso tema yra skrebinti netradicinės formos nuotraukas, o mes su sese vakar kaip tik karpėm snaiges ir kalėdines žvaigždes skrebukui.
Man gaila tik, kad taip retai paskrebinu... Bet užmesti skrebinimo nežadu.
Wow, sveikinu tave, efauto Labai mielas tavo skrebukas
Na, einu patyrinėsiu jūsų skrebukus, šitiek prikepėt, kol manęs nebuvo.
Aš čia naujokė, bet jūsų gražų gyvenimą slapčia stebiu jau 2 metus, tik niekaip neišdrįstu išlįsti iš pogrindžio... Esu priskrebinus jau 16 darbelių, bet gėdinuosi rodytis... Na nebent jūs pažadėsite, kad nesikandžiosite, tada aš pasirodysiu ir ateity tobulėsiu kartu su jumis...
....................
JUOKAUJU
Čia aš, pradingėlė. Savo pradingimo priežastį galiu apibūdinti 1 žodžiu: VASARA.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 12, 19:33)
Kazkaip a Lua visai dingusi
a Luos daugiau nebus - vietoj jos - aš būsiu. Kaip miela žinoti, kad tavęs kažkas pasiilgsta... Et, nespėjau pasilabinti su Žmogiuke - jau išdūmė
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 12, 23:56)
a Lua jau gavo nuo manes velniu kad tiek TIEK! visko prisitempe is JAV o skrebina galvoj tiktai gauruotas mintis
Na priežasčių turėjau įvairiausių, Skrepukė žino... Bet aistra skrebinimui neišblėso. Vakar, pvz., skrebinom kartu su sese. Tik neužbaigėm - miegot nuėjom, vėlu buvo... Koks įdomus sutapimas - nauja konkurso tema yra skrebinti netradicinės formos nuotraukas, o mes su sese vakar kaip tik karpėm snaiges ir kalėdines žvaigždes skrebukui.
Man gaila tik, kad taip retai paskrebinu... Bet užmesti skrebinimo nežadu.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 13, 05:49)
1. Turime konkurso nugalėtoją...nuoširdžiausi sveikinimai!!!!!!!! čia.
Na, einu patyrinėsiu jūsų skrebukus, šitiek prikepėt, kol manęs nebuvo.
QUOTE(Leja1 @ 2010 07 13, 14:52)
Sveikinu efauto! ir toliau taip!
QUOTE(Glidė @ 2010 07 13, 15:10)
Efauto sveikinu
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 13, 16:56)
Efauto, sveikinu laimejus konkursa!!
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 07 13, 18:23)
AČIŪ JUMS!!!!
QUOTE(remini @ 2010 07 13, 16:15)
mažutis darbelis
labai grazi ideja
Papildyta:
oj, pamirsau..
marikana, grazus darbelis, kadangi leidi pasakyti nuomone tai man pirmoj ne vietoj buvo tie kristaliukai ant T raides.. o jei jie butu ant diena, tai manau butu graziau. o siaip kaimiska ideja tai gera, grazus medis
QUOTE(efauto @ 2010 07 13, 19:50)
marikana, grazus darbelis, kadangi leidi pasakyti nuomone tai man pirmoj ne vietoj buvo tie kristaliukai ant T raides.. o jei jie butu ant diena, tai manau butu graziau. o siaip kaimiska ideja tai gera, grazus medis
aciu... nors vienas zmogus kaip reikiant pakomentavo
liudna, kai nori tobuleti ir zinai, kad skrebukai netobuli, o patarimu ir nuomones nieks nepareiskia
Planavau visa ta raide isklijuoti kristaliukais, bet tiek daug ju neturiu man paciai jie gal ir truputi ne vietoj
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 07 13, 17:15)
labai mielas remelis