Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

taigi taigi pasirodau su savo antruoju siumetiniu skrebuku... ir kaip priklauso, ziaurai laukiu pastabu, komentaru, pasiulymu, kritikos.... zodziu, sakykite ka galvojate...
as, aisku, ir vel nelabai moku graziai nufotkinti... man asmeniskai skrebukas atrodo graziau gyvai...
dabar biskiuka apie ji pati... TAIP diena... pavadinau butent taip, nes ta diena istarti zodi taip man buvo taip pat lengva kaip ir kvepuoti... pacioj nuotraukoj mes atrodome atsipalaidave... naturaliai... tas medis, kuris kaip foniukas, iskirptas is L'occitane maiselio smile.gif man jis pasirode labai grazus. Is pradziu masciau apie atlasines juosteles ir daug swarovskiuku, nes mano sukneles virsus buvo labai graziai issiuvinetas swarovskiukais.... bet paskui pamaniau, kad pati aplinka, o cia fotografuota Rumsiskese, labiau dvelkia gamta, netgi kaimu (nors pacios vestuves kaimiskos nebuvo)... taigi, medis man cia tiko... zodi taip taip pat iskirpau is to paties maiselio... raide T palipdziau akutem, ir mano sumanymas cia buvo prabangos ir naturalumo junginys smile.gif nzn, ar man gavosi... jei savo skrebuka Pasaulio stebuklas pradejau nuo kupranugario, tai sikart pradejau nuo zodzio diena... tiesiog ranka pasipiesiau ant kartono, iskirpau ir apsukau ta pacia juostele, kuri panaudota remeliui... Pateikiu jusu teismui:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 13 liepos 2010 - 10:13
ačiū ačiū uz sveikinimus!!!! kai paziurejau pirma kart i Irmos bloga, galvojau, kad dar tebesapnuoju arba man kazkas ne taip, paskui paziurejau dar karta biggrin.gif ziuriu, kad tikrai laimejau clap.gif clap.gif tikrai puikus paskatinimas nesustoti ir dirbti toliau !!!! didelis AČIŪ Irmai, uz galimybe dalyvauti konkurse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 13, 03:13)
ačiū ačiū uz sveikinimus!!!! kai paziurejau pirma kart i Irmos bloga, galvojau, kad dar tebesapnuoju arba man kazkas ne taip, paskui paziurejau dar karta biggrin.gif ziuriu, kad tikrai laimejau  clap.gif  clap.gif tikrai puikus paskatinimas nesustoti ir dirbti toliau !!!! didelis AČIŪ Irmai, uz galimybe dalyvauti konkurse 4u.gif

Sveikinu 4u.gif tikiuosi matyti Tave ir busimuosiuose konkursuose mirksiukas.gif
marikana Pasirodo kad skrebukes ir skreba palaikancios vienodai galvoja lotuliukas.gif
Iskart pamacius LO, net nepaskaicius aprasymo pastebejau kad L'Occitane maisa panaudojai kadangi as tokius du issaugojus, ir jie laukia savo eiles skrebuky thumbup.gif
Turiu patarimu, bet pirma noriu pagirti KOKIA NUOTRAUKA!!!!! Grozis wub.gif
Atsakyti
Scrap8, aciu wink.gif ir net neisivaizduoji, kaip laukiu patarimu ir kritikos... baigiu prazilti belaukdama biggrin.gif
Atsakyti
kristi13- darbelis sužavėjo. Detalių panaudojimas, spalvos ir nuotraukos wub.gif esu biškutį suskydus blush2.gif
Lawrute - puiki dovana draugei- toks dokumentinis - informatyvus darbelis. Viską sakantis ir aiškus thumbup.gif
Scrapuke - tu kaip visuomet pribloškiančiai stilinga. Spalvų panaudojimas taip ir traukia akį. Visas darbelis nepriekaištingai tobulas.

Atsakyti
drinks_cheers.gif Sveikinu efauto! ir toliau taip!
O ir kiti darbeliai visi labai grazus!

...pastebejau kad L'Occitane maisa panaudojai ...

nelabai supratau kas cia galetu buti g.gif
Atsakyti
Svaikutes, dar vienos paklydeles nepasigedot? ax.gif
Efauto sveikinu 4u.gif thumbup.gif

Kiek groziu pirkuret, ziurejau ir seile varvinu, ieskau ikvepino, kad vel apkrauti visa valgomaji stala priemonemis blush2.gif
Laba pasiilgau sio darbelio, tik tos kelios valandos vakare per mazai kad speti ka nuveikti savo malonumui, miego aukoti dar negaliu ax.gif
Pazadu, grisiu blush2.gif
Atsakyti
mažutis darbelis čia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles!
Efauto, sveikinu laimejus konkursa!! Sedziu ne namie, tai negalejau bloge palikti komentaro - nerodo paveiksliuku smile.gif

Marikana, sveikinu su antruoju skrebuku! Tas medis is maiselio puikiai tinka! smile.gif

Pati isvaziuoju savaitelei atostogauti, tai greiciausiai pisijungsiu tik grizusi - visom gero skrebinimo! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 13 liepos 2010 - 16:59
Sveikutės 4u.gif

Aš čia naujokė, bet jūsų gražų gyvenimą slapčia stebiu jau 2 metus, tik niekaip neišdrįstu išlįsti iš pogrindžio... Esu priskrebinus jau 16 darbelių, bet gėdinuosi rodytis... blush2.gif Na nebent jūs pažadėsite, kad nesikandžiosite, tada aš pasirodysiu ir ateity tobulėsiu kartu su jumis... rolleyes.gif

....................

JUOKAUJU biggrin.gif

Čia aš, pradingėlė. ax.gif Savo pradingimo priežastį galiu apibūdinti 1 žodžiu: VASARA. flirt.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 12, 19:33)
Kazkaip a Lua visai dingusi  g.gif 

a Luos daugiau nebus - vietoj jos - aš būsiu. smile.gif Kaip miela žinoti, kad tavęs kažkas pasiilgsta... Et, nespėjau pasilabinti su Žmogiuke - jau išdūmė vacation1.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 12, 23:56)
a Lua jau gavo nuo manes velniu kad tiek TIEK! visko prisitempe is JAV o skrebina galvoj tiktai gauruotas mintis tongue.gif

Na priežasčių turėjau įvairiausių, Skrepukė žino... blush2.gif Bet aistra skrebinimui neišblėso. Vakar, pvz., skrebinom kartu su sese. Tik neužbaigėm - miegot nuėjom, vėlu buvo... Koks įdomus sutapimas - nauja konkurso tema yra skrebinti netradicinės formos nuotraukas, o mes su sese vakar kaip tik karpėm snaiges ir kalėdines žvaigždes skrebukui. bigsmile.gif
Man gaila tik, kad taip retai paskrebinu... verysad.gif Bet užmesti skrebinimo nežadu. schmoll.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 13, 05:49)
1. Turime konkurso nugalėtoją...nuoširdžiausi sveikinimai!!!!!!!! čia.

Wow, sveikinu tave, efauto clap_1.gif Labai mielas tavo skrebukas wub.gif

Na, einu patyrinėsiu jūsų skrebukus, šitiek prikepėt, kol manęs nebuvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 07 13, 14:52)
drinks_cheers.gif  Sveikinu efauto! ir toliau taip!

QUOTE(Glidė @ 2010 07 13, 15:10)
Efauto sveikinu 4u.gif  thumbup.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 13, 16:56)
Efauto, sveikinu laimejus konkursa!!

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 07 13, 18:23)
Wow, sveikinu tave, efauto  clap_1.gif  Labai mielas tavo skrebukas  wub.gif

AČIŪ JUMS!!!! 4u.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(remini @ 2010 07 13, 16:15)
mažutis darbelis

labai grazi ideja 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
oj, pamirsau..
marikana, grazus darbelis, kadangi leidi pasakyti nuomone tai man pirmoj ne vietoj buvo tie kristaliukai ant T raides.. o jei jie butu ant diena, tai manau butu graziau. o siaip kaimiska ideja tai gera, grazus medis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 13, 19:50)
marikana, grazus darbelis, kadangi leidi pasakyti nuomone tai man pirmoj ne vietoj buvo tie kristaliukai ant T raides.. o jei jie butu ant diena, tai manau butu graziau. o siaip kaimiska ideja tai gera, grazus medis biggrin.gif 4u.gif

aciu... 4u.gif nors vienas zmogus kaip reikiant pakomentavo biggrin.gif
liudna, kai nori tobuleti ir zinai, kad skrebukai netobuli, o patarimu ir nuomones nieks nepareiskia sad.gif
Planavau visa ta raide isklijuoti kristaliukais, bet tiek daug ju neturiu blush2.gif man paciai jie gal ir truputi ne vietoj
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 07 13, 17:15)
mažutis darbelis čia  4u.gif

labai mielas remelis
Atsakyti