Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 12, 17:51)
Mano konkursinis

Saunuole!!
Labai fainas darbelis, super tinka Karlsono zodziai. Man labai patiko, kad ant vienetuko uzrisai balioneli bigsmile.gif ir tas rankos rastas labai grazus, cia tavo "naturalus" rastas?
Papildyta:
Leja, saunuole irgi, kad sudalyvavai thumbup.gif Tik pasigendu paaiskinimo, kokia cia proga, kokie momentai uzfiksuoti? Nes dabar pagal zvaigzdutes ir blizgucius darau nedrasu spejima, kad cia gal naujametinis ziburelis?

---
Kazkaip a Lua visai dingusi g.gif O Miglotos jau simta metu nesimate. Auuu, kur jus?? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 12 liepos 2010 - 19:39
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 12, 20:33)
Leja, saunuole irgi, kad sudalyvavai  thumbup.gif Tik pasigendu paaiskinimo, kokia cia proga, kokie momentai uzfiksuoti? Nes dabar pagal zvaigzdutes ir blizgucius darau nedrasu spejima, kad cia gal naujametinis ziburelis?

o as manau, kad zvaigzdutes panaudotos kaip noru issipildymo simbolis... turiu omeny, kai krentant zvaigzdei nora sugalvojam.... kitas mano spejimas, kad gal mazules svajone buti zvaigzdute ir todel parasyta tikek... svajones virsta tikrove ir dar little star uzrasas vat... Leja, o kaip is tikruju yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 12 liepos 2010 - 19:42
QUOTE(marikana @ 2010 07 12, 20:39)
o as manau, kad zvaigzdutes panaudotos kaip noru issipildymo simbolis... turiu omeny, kai krentant zveigzdei nora sugalvojam.... kitas mano spejimas, kad gal mazules svajone buti zvaigzdute ir todel parasyta tikek... svajones virsta tikrove ir dar little star uzrasas vat... Leja, o kaip is tikruju yra?

Aha, tiksliai, gerai pastebejai. Gal cia is kokio nors koncerto?
Atsakyti
Oj, merginos... cia mums 3 metukai ir pradejome lankyti pop studija, buvo musu pirmas pasirodymas, tai su pirmom nuotraukom, su pirmu ikvepimu ir tik buvau atradusi Scrapbookinga... tai vat viskas i viena susidejo ir gavosi kas gavosi 4u.gif
Pamaniau, kad zodziai (pavadinimas) tokie turetu tikti konkurso temai, gal kas jau ir pastebejo, kad tai 100% veikia ax.gif tik reikia labai nuosirdziai tiketi. Aisku, cia sioks toks zaidimas su Little star, pamaniau kad tiks prie nuotrauku.
Aciukas jums!
aciuks.gif
Atsakyti
apziurejau, Leja1, tavo darbeli! thumbup.gif !!
Atsakyti
Ačiū merginos, kad neišbrokijot ax.gif Tiesa, aš matau kai kurių techninių trūkumų, bet čia viskas per tą skubėjimą, reikės kai kurias smulkmenėles pataisyti.

QUOTE(remini @ 2010 07 12, 18:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif  ojau jaubiljatas koks rimtuolis  wub.gif

rimtas jubiliato amžius, tai ir jubiliatas rimtas lotuliukas.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 12, 20:33)
ir tas rankos rastas labai grazus, cia tavo "naturalus" rastas?
Papildyta:

Rašiau pati ranka. Kadangi sūnus šiemet baigė pirmą klasę, tai tiksliai žinau kaip turi atrodyti pirmoko ranka dailyraščiu parašytas sakinys biggrin.gif
Atsakyti
Neandertaliete thumbup.gif skrebukas...spalvingumu, sventiska nuotaika thumbup.gif
tai tiksliai žinau kaip turi atrodyti pirmoko ranka dailyraščiu parašytas sakinys 

autentiska butu jei paciam pirmokui butum padavus popieriaus gabaliuka ant kurio jis butu parases sakini , o ne kad mama imituotu pirmoka tongue.gif ax.gif ...gal bus ideja kitam, sekanciam skrebukui?
thumbup.gif iamzintum jo rankos rasta butent tokio amziaus... ax.gif As kaip tik paprasiau savo didckio kad parasytu savo varda ir nufotkinau is arti jo parasa ir ji berasanti 4u.gif
Leja1 irgi labai sventiskas 'pop shou' skrebukas..ir zvaigzdes tinka wub.gif

Kazkaip a Lua visai dingusi   O Miglotos jau simta metu nesimate. Auuu, kur jus?? 

a Lua jau gavo nuo manes velniu kad tiek TIEK! visko prisitempe is JAV o skrebina galvoj tiktai gauruotas mintis tongue.gif
Is dalies suprantu ir a Lua ir Miglota...juk pasikeicia gyvenimo padetis, kai kuriom reikia sugrizti i darba, kai kuriom galbut skrebas ne prioritetas, o gal ir i kita kolektyva labiau isilieja.
Man anksciau taip buvo su juvelyrika...uzsidegiau metam keliem, o po to visiskai noras isgaravo, ir tai...dabar ka nors padarau susijus su juvelyrika jei kam skubiai reikia dovana padaryti ar kas papraso sutaisyti ka nors.
Skrebas man vienintelis hobis kuriam aistra neisblesta...Bet suvokiu kad ne visiem skrebas taip dega smile.gif

rodos daugiau nebus konkursiniu...tad neuzilgo skelbsiu rezultatus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 liepos 2010 - 23:58
Dėmesio Dėmesio!!!
1. Turime konkurso nugalėtoją...nuoširdžiausi sveikinimai!!!!!!!! čia.
2. Nauja Konkurso tema...čia;

Nauja tema: Random Inspiration Challenge Nr.7: Panaudoti kitokios formos nuotrauką(as) (t.y bent kokią kitą formatą tiktai NE stačiakampę).

Mano idėjos/pasiųlymai:
* vandens lašų formos nuotraukos pavaizduoti lietutį, pavasarį, vandens žaidimus, maudynes.

*Apvalios foto: a) burbulai (vaikai pučia burbulus, muilo burbulai, maudynės); Didelių gėlių viduriukai; c) Kalėdų eglutės žaisliukai d)Saulutė e) Šachmatų žaidimas (jei naujojant tokio grid formato dizainą su apvaliom foto).

*Geometrinės formos: pavaizduoti įvairius ženklus (ypač tinka berniukų LO su mašinytėm)

*Medaus korys: bitės/vasara kaime tipo temos LO

*Širdelės formos foto: meilė wub.gif , Valentino d.
ir dar begalybė kitų pavyz. bet galbūt kai kuriom pravers ir mano pasiųlymai 4u.gif

Terminas: liepos 24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 liepos 2010 - 05:51
efauto sveikinimai laimėjus clap.gif ir sėkmės naujuose darbuose thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 13, 06:49)
Dėmesio Dėmesio!!!
1. Turime konkurso nugalėtoją...nuoširdžiausi sveikinimai!!!!!!!! čia.
2. Nauja Konkurso tema...čia;

Nauja tema: Random Inspiration Challenge Nr.7: Panaudoti kitokios formos nuotrauką(as) (t.y bent kokią kitą formatą tiktai NE stačiakampę).

1. efauto 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai! tai puikus paskatinimas nenustoti skrebinti!
2. labai idomi tema wink.gif
Atsakyti
first.gif sveikinimai nugalėtojai bis.gif

o aš va padariau šįtą, bet pasirodyt negaliu, mb išsivežė fotiką doh.gif otaip knieti lotuliukas.gif na popiet parodysiu blush2.gif
Atsakyti
efauto Sveikinu!!! clap.gif
Atsakyti