SCRAPUKE, tavo rankose darbai virte verda, o neįmanoma tampa įmanoma Kaip tik vakar žiūrinėjau šitą spalvinę "The Color Room" užduotį ir pagalvojau, kad derinys "atominis", visai ne mano skonio (beje pirmas jų derinukas, kuris man nepatiko, nes visi kiti tai labai gražūs). O tu va kokį grožį sugebėjai "išlaužti"
Aš pagaliau irgi pabaigiau savo konkursinį, tik nufotografuoti nespėjau , sutemo besidarbuojant. Jei rytoj įkelsiu, tikiuosi nebus dar per vėlu?
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 11, 14:45)
Tas rėmelis atsargiai išpjautas su peiliuku, kad galėčiau ateity panaudoti ir tą vidinę formą.
Užrašas 'mates ' iškirstas su Quickutz "Washington" Grand šriftu...
Užrašas 'mates ' iškirstas su Quickutz "Washington" Grand šriftu...
***Labai geras budas taupiai naudot grazu popieriu
Ziauriai grazus sriftas! Mane dabar patrauke ant rankos rasto sriftu...
Papildyta:
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 11, 23:26)
Kaip tik vakar žiūrinėjau šitą spalvinę "The Color Room" užduotį ir pagalvojau, kad derinys "atominis", visai ne mano skonio (beje pirmas jų derinukas, kuris man nepatiko, nes visi kiti tai labai gražūs). O tu va kokį grožį sugebėjai "išlaužti"
Lygiai ta pati pagalvojau
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 11, 15:26)
SCRAPUKE, tavo rankose darbai virte verda, o neįmanoma tampa įmanoma Kaip tik vakar žiūrinėjau šitą spalvinę "The Color Room" užduotį ir pagalvojau, kad derinys "atominis", visai ne mano skonio (beje pirmas jų derinukas, kuris man nepatiko, nes visi kiti tai labai gražūs). O tu va kokį grožį sugebėjai "išlaužti"
Aš pagaliau irgi pabaigiau savo konkursinį, tik nufotografuoti nespėjau , sutemo besidarbuojant. Jei rytoj įkelsiu, tikiuosi nebus dar per vėlu?
Aciu
*** ir man pasirode kad per ryskus bei ne mano skonio. Bet tame ir uzduotis kad persilauzti per savo konforto riba ir pameginti kzka naujo, neiprasto
*** Palauksiu
Aciu visom kad dalyvaujate mano blogo konkursuose Smagu man juos rengti ir naujas temas sugalvoti
Scrap8, tai, kad labai smagus tie konkursai!!! as nuo pat pradziu stebejau tuos konkursus ir dziaugiausi, graziais darbais
o kada oficialiai paskelbsi nauja konkurso tema?
QUOTE(efauto @ 2010 07 12, 11:45)
Scrap8, tai, kad labai smagus tie konkursai!!! as nuo pat pradziu stebejau tuos konkursus ir dziaugiausi, graziais darbais
to paties norejau klausti treciadieni isvaziuoju ilgesniam laikui i sodyba, gal ka suregzciau sekanciam konkursui
QUOTE(efauto @ 2010 07 12, 03:45)
kad dar pirma reikia paskelbti dabartinio konkurso nugaletoja
Dar laukiu Neandertalietes konkursinio, tai jei siandien viska gausiu, bandysiu viska pateikti rytoj-2-dieni
tai jeigu iki antrad. bandysiu ir as ikelti dabar...
QUOTE(Leja1 @ 2010 07 12, 06:41)
tai jeigu iki antrad. bandysiu ir as ikelti dabar...
gavau nz kodel kai kada man reikia moderuoti komentarus o kai kada ne, automatiskai iskart rodo
Taip, dabartini konkursini priduodame siandien iki 24val. o sekantis bus paskelbtas rytoj
Skrapuke, na ką jau sakyti darbelis o dar kai viska taip išsamiai papasakojai, kaip ir ką darei ačiū
ojau jaubiljatas koks rimtuolis
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 12, 16:51)
Mano konkursinis
ojau jaubiljatas koks rimtuolis
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 12, 17:51)
man labai labai patinka iskart nostalgija vaikystei pajutau... ir Karlsonui...
Papildyta:
o as staiga puoliau viena skrebuka daryti tiesiog ikvepimas apeme... manau, kad ryt ikelsiu pasirodyti... i naujo konkurso tema, jauciu, nepataikysiu (jei bus su netradicinio formato nuotraukom), bet juk tai nepaskutinis konkursas bus ir, tikiuosi, nepaskutinis mano skrebukas
Neandartaliete, labai grazus darbelis!!
marikana, !!!
marikana, !!!