Kristi, labai gražus darbelis labai šiltas ir mielas
Lawrute, jau pagyriau bloge
o štai mano darbelis
daugiau nuotraukyčių čia
Lawrute, labai grazi dovana
Remini, na, ir tempai saunuole, labai grazu
Remini, na, ir tempai saunuole, labai grazu
Aciu aciu ir komentarus tinklarastyje
Remini - tavaja dezute jau tinklarastyje pagyriau turbut jau busi profe -t okiu dezuciu lankstyme
Remini - tavaja dezute jau tinklarastyje pagyriau turbut jau busi profe -t okiu dezuciu lankstyme
Sveikos darbstuoles, sveikinu visas is pusu paunksmes, kur po lapu pupsi eziukas, vaikai pliuskenasi vandeni. O as spekit ka veikiu ..... Skrebinu traukiu is didziulio lagamino savo popierius ir irankius ir kniurpiu pavesiuke. Gaila neturiu galimybes perkelti fotkiu, bet grizusi , tikrai turesiu ka jums parodyt
Grazus visu darbai, saunuoles. Sekmes ir gero oro
rodausi toliau
Pavadinimas: Bunk Mates (Dviaukštės lovos draugeliai)
Aprašymas mano bloge čia
Skrebukas darytas pagal 'The Color Room Nr.14' užduotį.
lauksim ir skrebukų ir foto reportažo
Pavadinimas: Bunk Mates (Dviaukštės lovos draugeliai)
Aprašymas mano bloge čia
Skrebukas darytas pagal 'The Color Room Nr.14' užduotį.
Sveikos darbstuoles, sveikinu visas is pusu paunksmes, kur po lapu pupsi eziukas, vaikai pliuskenasi vandeni. O as spekit ka veikiu ..... Skrebinu traukiu is didziulio lagamino savo popierius ir irankius ir kniurpiu pavesiuke. Gaila neturiu galimybes perkelti fotkiu, bet grizusi , tikrai turesiu ka jums parodyt
lauksim ir skrebukų ir foto reportažo
QUOTE(ader @ 2010 07 10, 20:50)
kokia saunuole! labai laukiam rezultatu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 11, 08:05)
rodausi toliau
labai grazu, Irma kadangi as cia esu ir tam, kad mokyciausi, tai noreciau pasicekavinti biskiuka apie tai, kaip jis padarytas tas pagrindo popierius toks ir yra taskuotas ar islipdytas taskiukais? kaip padarytas mates uzrasas? ir kaip ta forma/remelis taip graziai ir lygiai iskirstas? sorry, jei mano klausimai atrodo kvailoki
labai grazu, Irma kadangi as cia esu ir tam, kad mokyciausi, tai noreciau pasicekavinti biskiuka apie tai, kaip jis padarytas tas pagrindo popierius toks ir yra taskuotas ar islipdytas taskiukais? kaip padarytas mates uzrasas? ir kaip ta forma/remelis taip graziai ir lygiai iskirstas? sorry, jei mano klausimai atrodo kvailoki
Ačiū
Nėra kvailų klausimų
Pagrindo popierius yra iš Martha Stewart bandanna kolekcijos. Jie jau "discontinued", tai mėtosi visokių akcijų centruose (už 3 USD gavau visą rinkinį )
Tas rėmelis atsargiai išpjautas su peiliuku, kad galėčiau ateity panaudoti ir tą vidinę formą.
Užrašas 'mates ' iškirstas su Quickutz "Washington" Grand šriftu...
o medienos rašto žodis 'bunk' taip pat iškirstas su Quickutz 'Diesel' Grand šriftu, bet šis dvigubai ant raštuoto popieriaus ir taip pat chipboard. Ant iškirsto chipboard priklijavau iškirstas raides ir tokiu būdu pati pasidariau chipboard raidyną
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 11, 14:45)
Nėra kvailų klausimų
aciu labai uz paaiskinima kiek as dar visko nezinau ir kiek man dar visko truksta jau esu isleidus nemaza sumele... o kas is to? dar neturiu nei desimtadalio
QUOTE(marikana @ 2010 07 11, 07:46)
aciu labai uz paaiskinima kiek as dar visko nezinau ir kiek man dar visko truksta jau esu isleidus nemaza sumele... o kas is to? dar neturiu nei desimtadalio
Nesvarbu kiek turi tu SB geriu, niekad neatrodys kad jau uztenka ...rinkti, kaupti ir grozetis naujais SB geriais yra toks pats malonumas kaip ir skrebinti...daug kam net didesnis
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 11, 16:10)
Nesvarbu kiek turi tu SB geriu, niekad neatrodys kad jau uztenka ...rinkti, kaupti ir grozetis naujais SB geriais yra toks pats malonumas kaip ir skrebinti...daug kam net didesnis
sutinku bet vis tiek reiketu bent jau ta pradini tureti geriu rinkinuka aisku, kadangi as esu kanceliariniu prekiu maniake, iskaitant ir SB, tai jauciu, kad niekad nebus gana man
puikus skrebukas, Scrap8!!