laukines kates,cia visokiu rasi ir dideliu ir mazu.
http://club.osinka.ru/topic-46882
nespejau
Tai jau visai ne tokio ir mažo norėjai. Aš jau knisau pas save ir galvojau, kur esu mačius miniatiūrinių tikroviškai atrodančių tigriukų. O čia normalus dydis, daug tikrai rasi tokių.
Sveikutes darbstuoles,
Vel palgalbos prasau...
Man reiketu labai labai nedideles schemutes gimtadienio proga mamai. Kazko mazo ir paprasto. Geriausia butu atvirutei
Jeigu supratot apie ka cia kalbu ir ka radot, tai i el. pasta mano prasau:
gabriele.jakuskaite@gmail.com
Vel palgalbos prasau...
Man reiketu labai labai nedideles schemutes gimtadienio proga mamai. Kazko mazo ir paprasto. Geriausia butu atvirutei
Jeigu supratot apie ka cia kalbu ir ka radot, tai i el. pasta mano prasau:
gabriele.jakuskaite@gmail.com
Merginos gerbkite kitų laiką, savo norus sukonkretinkit iki negalėjimo, žodis ''kažko'' visai nieko nepasako
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 22, 21:06)
Merginos gerbkite kitų laiką, savo norus sukonkretinkit iki negalėjimo, žodis ''kažko'' visai nieko nepasako
Taip pat prašymas siųsti. Tai kaip galima siųst šimtus schemų, nežinant, ko reikia.
Jei konkrečiai žinai, ko nori, tada jo, siųsti, o kaip neaišku ką siųsti, tai .....
xxxmama, jei tinka tokie atvirukai, tai išsirink, kurį nori, tada atsiųsiu
sveikos dar kartą auksarankės,
metrikoje užrašą siūvinėju žiūriu kad skaičių tokių mažų neturiu (max 5x6 kr. tinka).
gal kas turi mažučius skaičiukus?
iš anksto dėkoju
metrikoje užrašą siūvinėju žiūriu kad skaičių tokių mažų neturiu (max 5x6 kr. tinka).
gal kas turi mažučius skaičiukus?
iš anksto dėkoju
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 22, 11:23)
as pati juos turiu o va man reikia butent tento jei kas kur uzmatytu ikelkite ,prasau as pati turiu,bet nekokybiska shema...
QUOTE(grasimm @ 2010 07 23, 11:09)
as pati juos turiu o va man reikia butent tento jei kas kur uzmatytu ikelkite ,prasau as pati turiu,bet nekokybiska shema...
Man reikia žinoti, ar jos vervaco. Jei taip, tai zinau kur ieskoti.... užrakintuose albumuose gallery.ru pas kazkurį iš mano 65 draugų
sveikutes , norejau pasiklausti kaip tinkamai issirinkti siuliukus ir apskaiciuoti kiek ju reikes? siuvinejau tik vaikysteje ir tai maziukus paveiksliukus ,o dabar miegamaji noreciau pasipuosti "bronzine moterimi" berods taip vadinasi siuvinetas paveikslas su gulincia ant sono moterimi . pas mane pervadinta ,tai nebeatgaminu kaip tiksliai vadinasi.
jei kas siuvinejot ,noreciau i az info kokiu ir kiek siuliuku reikai ,bei kokio dydzio mazdaug paveikslas gavosi.aciu labai ri nepykit ,kad tersiu tema
jei kas siuvinejot ,noreciau i az info kokiu ir kiek siuliuku reikai ,bei kokio dydzio mazdaug paveikslas gavosi.aciu labai ri nepykit ,kad tersiu tema
QUOTE(moniuxx @ 2010 07 23, 16:44)
sveikutes , norejau pasiklausti kaip tinkamai issirinkti siuliukus ir apskaiciuoti kiek ju reikes? siuvinejau tik vaikysteje ir tai maziukus paveiksliukus ,o dabar miegamaji noreciau pasipuosti "bronzine moterimi" berods taip vadinasi siuvinetas paveikslas su gulincia ant sono moterimi . pas mane pervadinta ,tai nebeatgaminu kaip tiksliai vadinasi.
Ateik į ČIA ir tikrai tau padės Nes čia schemų paieškų tema.
QUOTE(Donalita @ 2010 07 23, 16:04)
Man reikia žinoti, ar jos vervaco. Jei taip, tai zinau kur ieskoti.... užrakintuose albumuose gallery.ru pas kazkurį iš mano 65 draugų
taip tai VERVACO
nuosirdus aciu jei gali pagelbeti
1anomis1@gmail.com arba cia i SM