egliote555 triptikai
spaust ant pav.
galiu pasiulyti
Uodegyte o kuri mazesne pagalkryziuku sk?
Tute tuos pagal metu laikus tai maciau, ale mastau daryt vienspalvi. Tai gal man tas paskutinis geriausiai tiktu tik negaliu as schemos pamatyt pagal tavo nuoroda
Papildyta:
tute jau radau kitur ta drakosiuka dekui tau
Tute tuos pagal metu laikus tai maciau, ale mastau daryt vienspalvi. Tai gal man tas paskutinis geriausiai tiktu tik negaliu as schemos pamatyt pagal tavo nuoroda
Papildyta:
tute jau radau kitur ta drakosiuka dekui tau
QUOTE(Višniukė @ 2010 07 20, 14:02)
Jei dar kurio reiktų ir nebūtum drauguose, parašyk až, atsiųsiu.
Sveikos merginos, radau pas uodegyte galery.ru sita triptika ir nemoku atsisiusti jo schemutes gal galite pagelbeti.
http://uodegyte.gall...ature=topscroll
Aciu
http://uodegyte.gall...ature=topscroll
Aciu
QUOTE(dainorad @ 2010 07 20, 14:12)
Sveikos merginos, radau pas uodegyte galery.ru sita triptika ir nemoku atsisiusti jo schemutes gal galite pagelbeti.
Parašyk emeilą, atsiųsiu. O kodėl tau išsisaugot neišeina?
aciu merginos.
Jau mazdaug susiradau ko noriu
Cia jum
Jau mazdaug susiradau ko noriu
Cia jum
dainorad
sone spausk Все размеры
Višniuke ta mazoji geisa su sketuku 84x129
dar tokios
sone spausk Все размеры
Višniuke ta mazoji geisa su sketuku 84x129
dar tokios
moteriskes, auksarankes!
Ieskau vestuvems tinkamos schemos, bet laiko jau nedaug turiu, tai noriu, geriausiu atveju, silueto ar frafikos isimylejeliu, bucinio ar pan.
Labai labai aciu!!!!
Ieskau vestuvems tinkamos schemos, bet laiko jau nedaug turiu, tai noriu, geriausiu atveju, silueto ar frafikos isimylejeliu, bucinio ar pan.
Labai labai aciu!!!!
Uodegyte gal galetum antros geisos schemute pasidalinti?
mergaites, gal turit kokia ugio matuokle, niu kokia 'su cinkeliu'
nes kiek esu macius, tai nieko tokio ypatingo nemaciau... tai galetu buti ir labai paprasta, bet subtilu
nes visgi toks darbelis tai nemazas butu, tai renku ka cia suneliui galec grazaus isiuvinet
pasidalinkit cia arba miglootte@yahoo.com
aciu
nes kiek esu macius, tai nieko tokio ypatingo nemaciau... tai galetu buti ir labai paprasta, bet subtilu
nes visgi toks darbelis tai nemazas butu, tai renku ka cia suneliui galec grazaus isiuvinet
pasidalinkit cia arba miglootte@yahoo.com
aciu