Kažkam keksų reikėjo:
galerijoj ieškojai pagal dizaino pavadinimą
kad ne nezinau
ne aš prašiau keksiukų bet tute28 aš norėčiau to su vyšnia labai jau mėgėja vyšnių o leidžia schemas matyti tik draugam gal gali pagelbėti
QUOTE(isdykele @ 2010 07 05, 17:27)
ne aš prašiau keksiukų bet tute28 aš norėčiau to su vyšnia labai jau mėgėja vyšnių o leidžia schemas matyti tik draugam gal gali pagelbėti
Žinoma, kad galiu. Parašyk emeilą, atsiųsiu.
Sveikutes darbstuoles,
gal galetumete patartika galima butu gimtadienio proga sesei issiuvineti? Jai sueis 32 metai. Nenoriu ko nors didelio, o norisi kazko subtilaus.
Aciu is anksto
gal galetumete patartika galima butu gimtadienio proga sesei issiuvineti? Jai sueis 32 metai. Nenoriu ko nors didelio, o norisi kazko subtilaus.
Aciu is anksto
pamačius mano mini darbus sesuo užsimanė kad išsiuvinėčiau virtuvinio rakšluostuko kraštą gal kas tai darėt ir turit scemučių?????
QUOTE(arabele @ 2010 07 06, 08:46)
pamačius mano mini darbus sesuo užsimanė kad išsiuvinėčiau virtuvinio rakšluostuko kraštą gal kas tai darėt ir turit scemučių?????
sveika, gal tiks:
http://www.kasiulai....mai-p-1499.html
QUOTE(murkse @ 2010 07 06, 08:45)
o kaip ja parsisiūsti
ir gal kas ne kalėdinių turit????
QUOTE(arabele @ 2010 07 06, 11:04)
dar tokie:
http://www.kasiulai....liai-p-988.html
Schemą galite atsisiųsti įsidėję ją į savo prekių krepšelį. Parsisiuntimą galėsite atlikti kai baigsite daryti užsakymą. Pamatysite užrašą Parsisiųskite iš čia: ir spustelėjus ant pasirinktos schemos pavadinimo, galėsite ją išsisaugoti iškart po užsakymo patvirtinimo ar vėliau (30 dienų bėgyje) iš skyrelio Mano duomenys.
ką tik pati kelias atsisiunčiau
Bet kaip supratau, ją galima atsisiųsti tik darant užsakymą
QUOTE(zuzanele @ 2010 07 06, 14:49)
Bet kaip supratau, ją galima atsisiųsti tik darant užsakymą
aga, tik aš pasirinkau kokių norių schemų, sudėjau į krepšelį ir viską dariau lyg užsakynėčiau. Visur tiesiog rašė 0lt
Mergaitės, pas kažkurią mačiau išsiuvinėtus du nuogalius Manau, kad visai neblogai jie žiūrėtųsi miegamajame...Gal turit dar kokių idėjų ir paveikslų pavyzdžių?? Būčiau dėkinga, jei pagelbėtumėte