Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukas Lukutis

QUOTE(Limour @ 2010 09 02, 15:28)
Laikas visagalis... jis gydo... gydo tikrai. Bet... jis nepagydys, jei nepadėsite sau. Atsakymo į klausimą Kodėl? nėra, tad kam save graužiate iš vidaus? Priimkite tai kaip likimo smūgį, po kurio privalote atsitiesti.... Vardan savęs, vardan vyro, vardan dukters, vardan mamos... vardan kito, net nepažįstamo žmogaus, kuriam galbūt būsite reikalinga...
Sutinku, kad yra skirtumas, kai vaikelis serga (kaip mano Rūta) ir kai jo netenkate staiga. Bet... gal tai tiesiog likimas, kuris Jums buvo būtent toks. Pasistenkime mąstyti filosofiškai... kad kiekvienas praradimas atveria begalę kelių į naujus atradimus. Tik jų ieškokime.
Apkabinu Jus stipriai stipriai......

aciukas jums Limour uz palaikyma...gal jus ir teisi,bandau tikrai bandau su tuo susitaikyti tokiu skausmingu ir ziauriu likimu...gal dar laiko per mazai,net nezinau ka galvoti...zinot kai gime dukra labai dziaugiausi kad turi dukryte,o kaip gime sunelis tai man buvo kaip stebuklas nes galvojau kad vel bus mergaite,musu seimoje nera berniuku...vien tik mergaites...nesitikejau kad pas mane bus sunelis,labai juo didziavausi...net nemoku apsakyti koks mane siejo rysys su juo...bet jis man buvo visas gyvenimas...gal todel taip sunku susitaikyti...bandau pradeti gyventi isnaujo net vel pastojus buvau,bet deja persileidimas...gal nelemta daugiau vaikeliu tureti o gal dar anksti...apkabinu jus stipriai 4u.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu tave mano mylimas suneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai taves pasiilgome ir mylime tave labai labai... net nezinau kaip tave sveikinti nes taves nera salia,kaip skauda sirdi kad negaliu taves apkabinti cray.gif cray.gif tau dar tik trys metukai o jau nera salia...
Atsakyti
Velyniu zvakute Angeliukui heart.gif
Atsakyti
Mazas mano angeleli truksta man taves labai...Myliu tave labai...Veliniu diena uzdegiau tau daug zvakuciu kad ramiau butu...nes ta diena buvo labai sunki ir skausminga...Ilsekis ramybeja mano angeleli... cray.gif cray.gif
Atsakyti
Uzjauciu 4u.gif cray.gif Tikiu kad gyvenime nieko nera skaudziau verysad.gif
Atsakyti
Dieve beskaitydama jusu netekti sirdis tiesiog kaip akmuo dauzesi,dieve kaip skaudu,labai jus uzjauciu is visos sirdies jums didziausios stiprybes cray.gif
Atsakyti
Nuosirdi uzuojauta ir siltas apkabinimas Jums console.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano mazas mylimas suneli...kaip skaudu kad arteja sventes o taves nera salia...su sventem ir metines arteja,kaip tai skaudu jau metai bus kai mane palikai...kaip man taves truksta maziuk...dar pernai sventem ruosiames kartu...puosem eglute,o siaubas kaip skaudu...nenoriu be taves nei tu svenciu...Myliu tave labai mano maziuk...ilgiuosi taves siaubingai... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Kaciuk, yra juk jis. Tik kitaip...Suprantama, kad norisi rankom apkabint ir akim paglostyt ir kad tas negalėjimas skaudus. Bet yra jis ir žino kiekvieną tavo paglostymą širdim. Šviesių tau švenčių. Gal nebus lengvos, bet tegu būna šviesios.

O iš "Rugutės" psl., turbūt jau girdėta, turbūt jau skaityta, bet va tokiam virtualiam sustiprinimui. Man asmeniškai stiprūs žodžiai...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 09, 22:04)
Kaciuk, yra juk jis. Tik kitaip...Suprantama, kad norisi rankom apkabint ir akim paglostyt ir kad tas negalėjimas skaudus. Bet yra jis ir žino kiekvieną tavo paglostymą širdim. Šviesių tau švenčių. Gal nebus lengvos, bet tegu būna šviesios.

O iš "Rugutės" psl., turbūt jau girdėta, turbūt jau skaityta, bet va tokiam virtualiam sustiprinimui. Man asmeniškai stiprūs žodžiai...

user posted image

Aciukas tau Dagili uz palaikyma labai...skaudus ir ziaurus gyvenimas,visada isliks klausimas kodel ir uz ka man taip??? sausio 4 diena jau metai kaip sunelis isejo,bet nei kiek nepalengvejo tas skausmas ir klausimai vis dar kas dien su manim... asaros dar vis mano geriausios drauges...labai geri zodeliai kuriuos parasiai,griebentys uz sirdies ir vis privercia mane dar asaroti...
Atsakyti
Su Kaledom suneli musu,ramybes tau maziuk...sios Kaledos tokios liudnos cray.gif cray.gif cray.gif Mylim Tave musu suneli,labai mylim... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Stiprybės,kaip skaudu unsure.gif laikykitės verysad.gif 4u.gif
Atsakyti