Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukas Lukutis

Didelė užuojauta Tau kačiuk. Stiprybės.
Tikrai negalėčiau sugalvot baisesnio dalyko, kas gali atsitikt mamai. Reik pripažint, kad kai kuriam iš mano vaikų kyla aukšta temperatūra, naktį keliuos po dešimt kartų ieškot ar nėra bėrimo...
Dideliausios Tau stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(Stratonikeja @ 2010 07 14, 16:21)
Didelė užuojauta Tau kačiuk. Stiprybės.
Tikrai negalėčiau sugalvot baisesnio dalyko, kas gali atsitikt mamai. Reik pripažint, kad kai kuriam iš mano vaikų kyla aukšta temperatūra, naktį keliuos po dešimt kartų ieškot ar nėra bėrimo...
Dideliausios Tau stiprybės.

aciukas uz palaikyma...taip tai baisiausias dalykas,augini...svajoji...ir viena diena per pora valandu netenki...koksai siaubas,kazkoks kasmaras o ne gyvenimas...gyveni ir bijai kad dar kas neatsitiktu...saugok savo mazucius,labai juos saugok...
Atsakyti
Labai pasiilgau Taves suneli...ir skausmas dar vis neatleidzia cray.gif cray.gif MYLIU TAVE MAZYLI wub.gif wub.gif
Atsakyti
Linkiu daug stiprybės...
Atsakyti
LABAI PASIILGAU TAVES SUNELI MANO wub.gif wub.gif labai tave mylime wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 08 11, 17:31)
  wub.gif  wub.gif    labai tave mylime wub.gif  wub.gif

Tikiu, kad ir jis jūsų labai pasiilgo ir labai labai jumis didžiuojasi 4u.gif
Atsakyti
kaciuk, didele uzuojauta jusu seimai verysad.gif stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
mazuti mano kaip as taves ilgiuosi ir vis dar netikiu kad palikai mane(kaip siaubingai skamba palikai) sianakt nemiegojau vis ziuredama pro langa saukiau tave mano maziuk suneli....kodel maziuk suneli kodel o dieve kodel??? cray.gif cray.gif cray.gif Myliu tave mano maziuk...labai myliu...
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 08 29, 14:08)
mazuti mano kaip as taves ilgiuosi ir vis dar netikiu kad palikai mane(kaip siaubingai skamba palikai) sianakt nemiegojau vis ziuredama pro langa saukiau tave mano maziuk suneli....kodel maziuk suneli kodel o dieve kodel??? cray.gif  cray.gif  cray.gif    Myliu tave mano maziuk...labai myliu...

Apsiverkiau cray.gif cray.gif cray.gif Turbut mes niekada nesuzinosim KODEL,bet tas klausimas liks visam gyvenimui,skaudu labai verysad.gif Man irgi labai truksta Mano Mazucio Angelelio,nera dienos ,kad neprisiminciau jo verysad.gif
Linkiu stiprybes Jusu seimai wub.gif
Atsakyti
Baisu....labai skaudu....Stiprybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagdoncikas: 30 rugpjūčio 2010 - 08:44
aciukas jums visoms uz palaikymus...zinau kad mane kazkas supranta.... 4u.gif tas klausimas kodel kodel kodel...man atrodo jis visam gyvenimui... mazuti suneli kaip as taves ilgiuosi...tas skausmas sirdyje toks didelis kad negaliu nusakyti zodziais....be taves suneli mano gyvenimas tiesiog sustojo...noriu kartais numirti bet vistiek gyvenu...net nezinau del ko,del kitu...tavo atsiminimais maziuk mano...myliu tave labai labai cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Laikas visagalis... jis gydo... gydo tikrai. Bet... jis nepagydys, jei nepadėsite sau. Atsakymo į klausimą Kodėl? nėra, tad kam save graužiate iš vidaus? Priimkite tai kaip likimo smūgį, po kurio privalote atsitiesti.... Vardan savęs, vardan vyro, vardan dukters, vardan mamos... vardan kito, net nepažįstamo žmogaus, kuriam galbūt būsite reikalinga...
Sutinku, kad yra skirtumas, kai vaikelis serga (kaip mano Rūta) ir kai jo netenkate staiga. Bet... gal tai tiesiog likimas, kuris Jums buvo būtent toks. Pasistenkime mąstyti filosofiškai... kad kiekvienas praradimas atveria begalę kelių į naujus atradimus. Tik jų ieškokime.
Apkabinu Jus stipriai stipriai......
Atsakyti