Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(airius @ 2010 06 28, 20:41)
Sveikutes, vis minit pastilaza, ar turit omeny Cipsiuko pastilaza ar koki kita. As dazniausiai darau is saldainiu, bet noreciau kita pabandyt blush2.gif  4u.gif

man irgi šitas įdomu pasidarėsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2010 06 28, 21:53)
man irgi šitas įdomu pasidarėsmile.gif ax.gif

Cipciuko pastiliazas tortu dengimui,kur 3 saukstai dirbt medaus thumbup.gif
O asseni pastiliazas labiau tinka figurelem,gelytem,nes tvirciau isdziuna....
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 28, 22:17)
Cipciuko pastiliazas tortu dengimui,kur 3 saukstai dirbt medaus  thumbup.gif
O asseni pastiliazas labiau tinka figurelem,gelytem,nes tvirciau isdziuna....

o tas receptas yra temoj.. kur kaip puošti tortus.. blush2.gif ?
Papildyta:
kur nėra komentarų..
Atsakyti
TAip, visi receptai yra virsuje esancioje temoje
Atsakyti
tada gerai, ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 28 birželio 2010 - 21:34
***Meskute***, paziurejau visus tavo tortus, kuo toliau, tuo geriau. Siek tiek parasysiu komentaru.
Tortui Barby man pritruko dailesnes formos
Tame zydrame, kur kuklutis, gal kiek raides ir skaiciai didoki, galetu but mazesni. Vienetukas visai mielas.

vinesa
, visai idomus vestuvinis tortas. Ir ta dezute labai gerai padaryta. Ypac dera spalvos. Tortai labai lygus

wingaile, labai idomiai atrodo ta mase tik virsuje 2-ke, cia taip buvai is kart sumascius? g.gif

jav, tortai grazus. Sutiksiu su Naitu del kolonu vietu ir auksciu. Dar man nelabai patinka, kad matosi idubimai, ten kur kolonos, reikejo ta vieta arba kremu arba gelytemis paslept

rugiagele26
, labai dailiai dirbi su grietinele

eda.dita, man tavo tortas kazkodel primine moters korseta biggrin.gif O tas su kaspinu, lygus lygutelis thumbup.gif

*Keila*
, idomiai labai sudetos gelytes ir drugeliai, pagal spalva. Man zolei spalvos truksta

JOLKA999, o tu tik viena antgali turi? Ta, stambaus krepselio, kad visus tortus tik su juo puosi? Reiktu pasistengti labiua, ranka jau igudus, tai ir linijos galetu buti tiesios, tiek sonai, tiek pavirsius knygoje. O tai tortai tokie kreivoki atrodo

kirbe
, tiek vienas, tiek kitas labai grazus, krikstynu tortai. Del juostu. Man tinka, labai grazu, zinai, tik gal pirmame spalva galetu buti labiau ruzavesne, nei violetine. Ir antrame prasosi siek tiek kito atspalvio melyna juostele, geriau atlasine.

Olesta
, grazu 4u.gif

Agniuk@s, tiesa pasakius nesupratau pirmo torto. Labai jau daug primarginta, per daug man ten karoliuku, jeigu gerai iziuriu. Juosta aplink torta reikejo arba su skylem daryti, t.y. rastais, arba maisyti juoda sokolada su baltu, labiua marmurine, nes dabar toks labai tamsus, liudnas tortas
Atsakyti
Kuklus Snikersas močiutės 80-mečiui blush2.gif Bandyta puošti nesigavusiu karameliniu gašanu, užrašas ir gėlytės iš MMG.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 28 birželio 2010 - 21:59
Asseni ,labai Aciu uz komentarus wub.gif ,as juos kraunu i savo galvyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 28 birželio 2010 - 22:39
QUOTE(Asseni @ 2010 06 28, 22:54)

Agniuk@s, tiesa pasakius nesupratau pirmo torto. Labai jau daug primarginta, per daug man ten karoliuku, jeigu gerai iziuriu. Juosta aplink torta reikejo arba su skylem daryti, t.y. rastais, arba maisyti juoda sokolada su baltu, labiua marmurine, nes dabar toks labai tamsus, liudnas tortas

Taip ,visiskai sutinku su pastabom,ta pati prikaisiojau ir pati sau,viskas prasidejo kad glazura pgl recepta isejo tokia skysta kad man nesilaike ant torto virsaus,todel apjuosiau lygia juosta,o ne tvorele kaip planavau, skubejimo sumetimais nebetirpinau balto sokolado marmurui,nes skubejom sveikint doh.gif o virsus margas todel kad paslept nelygu virsu, nes glazura plaukiojo . Bet tortas nors ir tamsus man graziai ziurejosi realybej, tamsus tortas tamsiai moteriai lotuliukas.gif

Aciu uz kritika 4u.gif
Atsakyti
Asseni - ta mase virsuje balta, o apacioje ruzava,taip ir buvau sumascius, cia gal riskiau matosi, tikiuosi Gabytė nesupyks mirksiukas.gif nes mano fotiko kokybė doh.gif
user posted image
Atsakyti
noriu paklausti ar antra auksta ananasini tortuka galiu deti nebus per sunkus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2010 06 29, 10:56)
noriu paklausti ar antra auksta ananasini tortuka galiu deti nebus per sunkus blush2.gif

o ant kokio torto nori kelt?
Papildyta:
wingaile, bet jau 2-tuko dydis blink.gif , ogogo lotuliukas.gif

Suris, pagal filmuka Ratatuj
Vaisinis tortas, MMg, detales pastilazas. Ideja torto ne mano

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 29 birželio 2010 - 11:10