***Meskute***, paziurejau visus tavo tortus, kuo toliau, tuo geriau. Siek tiek parasysiu komentaru.
Tortui Barby man pritruko dailesnes formos
Tame zydrame, kur kuklutis, gal kiek raides ir skaiciai didoki, galetu but mazesni. Vienetukas visai mielas.
vinesa, visai idomus vestuvinis tortas. Ir ta dezute labai gerai padaryta. Ypac dera spalvos. Tortai labai lygus
wingaile, labai idomiai atrodo ta mase tik virsuje 2-ke, cia taip buvai is kart sumascius?
jav, tortai grazus. Sutiksiu su Naitu del kolonu vietu ir auksciu. Dar man nelabai patinka, kad matosi idubimai, ten kur kolonos, reikejo ta vieta arba kremu arba gelytemis paslept
rugiagele26, labai dailiai dirbi su grietinele
eda.dita, man tavo tortas kazkodel primine moters korseta
O tas su kaspinu, lygus lygutelis
*Keila*, idomiai labai sudetos gelytes ir drugeliai, pagal spalva. Man zolei spalvos truksta
JOLKA999, o tu tik viena antgali turi? Ta, stambaus krepselio, kad visus tortus tik su juo puosi? Reiktu pasistengti labiua, ranka jau igudus, tai ir linijos galetu buti tiesios, tiek sonai, tiek pavirsius knygoje. O tai tortai tokie kreivoki atrodo
kirbe, tiek vienas, tiek kitas labai grazus, krikstynu tortai. Del juostu. Man tinka, labai grazu, zinai, tik gal pirmame spalva galetu buti labiau ruzavesne, nei violetine. Ir antrame prasosi siek tiek kito atspalvio melyna juostele, geriau atlasine.
Olesta, grazu
Agniuk@s, tiesa pasakius nesupratau pirmo torto. Labai jau daug primarginta, per daug man ten karoliuku, jeigu gerai iziuriu. Juosta aplink torta reikejo arba su skylem daryti, t.y. rastais, arba maisyti juoda sokolada su baltu, labiua marmurine, nes dabar toks labai tamsus, liudnas tortas