Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(rutyte11 @ 2010 06 28, 12:45)
Nebent ji vesi nesiojamam saldytuve g.gif  kitaip tikrai neatlaikys, mum sviestinis neatlaike 90 km  schmoll.gif

blink.gif
Atsakyti
tai man dabar daryti.... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kepejele @ 2010 06 28, 12:54)
tai man dabar daryti.... cray.gif  cray.gif  cray.gif

Man atrodo 90 km tai cia tikrai tortui nieko nenutiks... Kiek gi cia laiko, kokia pusantros valandos. O juk ne vieskeliais vaziuosit.
Atsakyti
Nieko nenutiks jogurtiniam tortui, tikrai nieko 70 km tai valanda kelio, niekas nenutiks per valandą tortui, mano gamintą jogurtinį tortą vežėsi į Trakus, puoštas grietinėle +29 laipsniai tą dieną buvo, viskas ok... taip kad drąsiau 4u.gif
Atsakyti
jau sulaukiau atsakymo.... 4u.gif bandysim trasportuotis biggrin.gif dekui jums,mergaites bis.gif
Atsakyti
olestuk kirbe Jusu krikstynu tortukai man tokie mieli wub.gif tik kirbes pirmajame torte man taip pat kaspinas nelabai tinka, bet visvien grazu,dailu yra dailu.

Jav Taip pat puikus tortukai bigsmile.gif tokie svelnus.

*** meskute***
Nu saunuole,taip greit tobuleji mirksiukas.gif

O cia mano sukaupti tortukai lotuliukas.gif

Pauksciu pienas ,sokoladas,pastiliazas,o viduj maiso aviziniai sausainiai smile.gif
user posted image

Medutis su zele gabaliukais ,dengtas pastiliazu,gelytes batukai pastiliazas
user posted image

Negro bucinio biskvitai su mascarpones kremu ir bananais , pabarstukai,pastiliazas.
user posted image
Atsakyti
jei man reikia rudo mmg, tai dažyt ar galima dalį sukraus pudros pakeist kakava???
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 06 28, 17:12)
jei man reikia rudo mmg, tai dažyt ar galima dalį sukraus pudros pakeist kakava???

nedek kakavos, nes tau issauses mase ir prukines. Gali sudet ruda cukraus pudra. Bes as daryciau sokoladine saldainiu mase. Dazyt tikrai neverta, neisgausi grazios spalvos, reiktu daug dazu det, idejus daug dazu mase praranda elastinguma.

Dar vienas pasiulymas, dengti baltai ir dazyti pavirsiu. Stai SITA KNYGA daengiau balta mase ir daziau ant virsaus
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 28, 16:31)
olestuk kirbe Jusu krikstynu tortukai man tokie mieli  wub.gif  tik kirbes pirmajame torte man taip pat kaspinas nelabai tinka, bet visvien grazu,dailu yra dailu.

na o man tie kaspineliai kaip tik labai tinka..... mirksiukas.gif del skonio nesiginčijama..... 4u.gif
tavo vidurinis torčiukas labai mielas....kur per puse berniukui,per puse mergytei......
kopijuosiu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis minit pastilaza, ar turit omeny Cipsiuko pastilaza ar koki kita. As dazniausiai darau is saldainiu, bet noreciau kita pabandyt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit, gal ne i tema, bet ieskau kas kepa torciukus ir uzsiima tuo rimciau ,bei nori uzsidirbti pinigeliu biggrin.gif ieskau kas 3 liepos dienai galetu iskepti mergvakariui(atitinkamos formos) torciuka Vilniuje hihihi.gif 4u.gif lauksiu pasiulymu i az.
Atsakyti
man kilo klausimas
kiek skaitau tai dauguma dengia pastiliazu.o kur yra cipciuko receptas,ten parasyta jog tortu dengti nerekomenduojama. ar cia jus ta pati ir dengiat??
Atsakyti