turiu klausimelį ,ar medutį reiketų aptepti sviestiniu kremu norint dzibuoti beze
QUOTE(wis @ 2010 06 27, 10:09)
turiu klausimelį ,ar medutį reiketų aptepti sviestiniu kremu norint dzibuoti beze
as tai pacia beze aptepiau
labai jau per daug ten maisysis valgant
grietinele
sviestinis kremas
ir dar beze
aisku vadinasi nevykusi buvo beze ,nes taip ir dariau, dzibukai nepasileido po keletos min.,tačiau ryte tortas atrode lyg būtų puoštas grietinele,dzibukai neapdziuvo ir truputį pasileido
olesta,gerai nukopinai
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 26, 16:28)
tortas-cypsiuko margarita,puosta grietinele.
o kur tostas? sveikinimas? žodžiai?
QUOTE(Olesta @ 2010 06 26, 22:50)
Jolka999, nu pasakyk man vieną reikalą, puslapiai kodėl knygai vertikalūs
mastyt reik : čia žinai, kaimuose tokius pas bobutes laiko kalendorius: mažučiai, verčiasi jie kaip nori - nori vertikaliai, nori horizontaliai
ko čia kabinėjies prie žmonių
Žinai, man Tavo torto kraščiukas labai dailus.. krimperiavimas
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 06 27, 11:12)
as tai pacia beze aptepiau
labai jau per daug ten maisysis valgant
grietinele
sviestinis kremas
ir dar beze
labai jau per daug ten maisysis valgant
grietinele
sviestinis kremas
ir dar beze
visgi reiktų kremu aptepti.. jeigu nenučiuožė beze, tai sakykim, kad tiesiog pasisekė.
QUOTE(adriu @ 2010 06 25, 20:54)
jei gerai paruošta MMG man visai niekuo nereik barstyt stalo kai kučiuoju.nesuprantu dariau kamuolį,vakar apsidengiau-gražiausias per naktį,nė minties apie šlapiavimą,uždėjau ant torto,ir kol puošiau tortą apšlapiavo,daba jau šaldytuve-bet taip ir liko šlapias-nieko nesupratau
psirodyk kasmuoli ko slepi
to šlapiavimo nesuprasi, kartais parasoja, kartais iš vis ne, aš va paskutinį krimperiuotą pastiliažu dengiau, pudros ir krakmolo dėjau papildomai, 500 g anikaip neužteko, o vistiek buvo minkščiausia masė, kočiojau masę per kelis kartus, lipo prie stalo ir kiekvienas piršto atspuadėlis matėsi, tai vis dėjau dėjau krakmolo ir pudros po kelis gramus papildomai, kol pavyko normaliai iškočioti. Kuo man patiko pastiliažas, tai gavosi toks maloniai minkštas, kad krimperiavimas gavosi puikiai, ko man nelabai gaudavosi su MMg, MMG man kažkaip greit apstingsta ir aš ją labai plonai iškočioju, o čia miela malonu buvo dirbti...
Naitai, aš gi tokia neišprusus, man gi labai rūpi kas iš kur, kodėl ir kaip ačiū už gerą žodį
Naitai, aš gi tokia neišprusus, man gi labai rūpi kas iš kur, kodėl ir kaip ačiū už gerą žodį
Olesta nerealus tortukas
tokį pamačius ir vaikų užsinori turėti
tokį pamačius ir vaikų užsinori turėti
Sveikos, turiu labai didelį svarbų klausimą, gal galėsite padėti
Ne kartą bandau padaryti bezė tortų puošimui, bet vis atrodo, kad nesigauna. Todėl klausiu - po kiek laiko ta bezė ant tortų pasidaro tokia trapi, o ne minkšta? Atrodo, kad išplaku gerai viską, bet pastovėjusi ilgiau nei valandą ta bezė truputį pasileidžia...
Ne kartą bandau padaryti bezė tortų puošimui, bet vis atrodo, kad nesigauna. Todėl klausiu - po kiek laiko ta bezė ant tortų pasidaro tokia trapi, o ne minkšta? Atrodo, kad išplaku gerai viską, bet pastovėjusi ilgiau nei valandą ta bezė truputį pasileidžia...
temoj apie tortus man nieks neatsako,tai bandau cia savo laime ar atlaikytu jogurtinis tortukas 70km karsta vasaros diena?ar neistys jis man ?
QUOTE(kepejele @ 2010 06 28, 11:50)
temoj apie tortus man nieks neatsako,tai bandau cia savo laime ar atlaikytu jogurtinis tortukas 70km karsta vasaros diena?ar neistys jis man ?
Nebent ji vesi nesiojamam saldytuve kitaip tikrai neatlaikys, mum sviestinis neatlaike 90 km
QUOTE(rutyte11 @ 2010 06 28, 12:45)
Nebent ji vesi nesiojamam saldytuve kitaip tikrai neatlaikys, mum sviestinis neatlaike 90 km
as 400km vesiu 3 aukstu torta (jau esu vezusi ne viena karta ir nieko),bet jungsim kondicionieriu masinoje