Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(naitas @ 2010 07 15, 10:06)
eeeeeeeeee...aaaaaaaaaa... geriau gal nedažyt tų gėlių visai. ir kaspino... nes labai netvarkingai atrodo.. blush2.gif
Kremus jau išsiaiškinot, o vien tik baltų marshmallow tai gal tik Airijoj būna  biggrin.gif

Aš saldžiuose majuose radau baltų rolleyes.gif tik vargiai ar ten tikri marshmallow saldainiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 09:25)
cia ta marshmalovkiu mase.

tai puiki mase tortu dengimui. Svarbu gerai ja padaryt, nes kitaip gali buti gumine
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 15, 10:53)
Aš saldžiuose majuose radau baltų  rolleyes.gif  tik vargiai ar ten tikri marshmallow saldainiai  biggrin.gif

Ten kaip tik tikru tikriausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 15, 10:54)
tai puiki mase tortu dengimui. Svarbu gerai ja padaryt, nes kitaip gali buti gumine
Papildyta:

Ten kaip tik tikru tikriausi  mirksiukas.gif

O kas ten pasakojo, kad Anglijoje berods yra normalių tikrų saldainių, kurie saujos dydžio ir išsipučia laaaaabai daug kai šildai mikrobangėje hihihi.gif

Saldžiuose majuose tokių neužtikau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 15 liepos 2010 - 10:05
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 07:25)
cia ta marshmalovkiu mase.ji tokia labai elastinga,beganti. jauciu nelabai tinkama dengimams ane?

Aš dariau šitą masę prieš savaitę... Nėra ji bėganti schmoll.gif Man išsikočiojo normaliai viskas...
Atsakyti
Sveiki,noreciau paklausti(atsiprasau kad ne i tema),is kurios UK internetines parduotuves geriausia pirkti formeles,nes radau keleta ir nebezinau, g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2010 07 15, 11:25)
Sveiki,noreciau paklausti(atsiprasau kad ne i tema),is kurios UK internetines parduotuves geriausia pirkti formeles,nes radau keleta ir nebezinau, g.gif

http://www.sugarcraft.com/ ir http://www.surbitona...utters_182.html
Atsakyti
o as norejau paklausti, ant ko pasidejei kociojat mase? kuo pabarstot, kad ji neliptu? bandziau ant kepimo popieriaus, tai tas ppierius vazineja visur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2010 07 15, 12:04)
o as norejau paklausti, ant ko pasidejei kociojat mase? kuo pabarstot, kad ji neliptu? bandziau ant kepimo popieriaus, tai tas ppierius vazineja visur  doh.gif

Krakmolas, cukraus pudra, aliejus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites ir berniukai 4u.gif

O jau kaip seniai cia berasiau, neturiu laiko, nors perskaitau visada saziningai biggrin.gif
Kaip visada, maciau labai daug graziu tortuku, maciau ir tokiu, kur dar reikia pasistengti ax.gif Na, mano irgi bus is tu tikriausiai kur dar reikia pasistengti, nes truksta kruopstumo, laiko (ilgai krapstinejuosi prie visko) na, ir, matyt, truksta svarbiausio - dovanos padaryti nerealius tortukus. Bet seimynai bei draugams tinka, kitiems irgi visai nieko, tad labai nepeikit blush2.gif
Tortukas sunui gimtadieniui i darzeli. Sokoladiniai biskvitai, grietinele ir marcipanas. Dariau labai paskubomis, vakare (o , deja labai daznai taip man iseina). Na, svarbiausia vaikas buvo patenkintas ir atpazino kas ten blush2.gif
user posted image
Na, ir dar vienas. Sitas gal geriau gavosi, neskaitant, kad grietinele jau visai skysti pradejo kai baiginejau. +30 visgi tuomet buvo doh.gif Balti biskvitai su grietineles-rikotos-maskarpones ir bananu pertepimu. Virsus grietinele.
user posted image
Atsakyti
Koks mielas meškutis wub.gif o džibai stovi kaip iš bezo bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti