Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(akvilyte @ 2010 07 15, 01:02)
čia tikrai ne masės storyje esmė  schmoll.gif  neparuoštas paviršius visiškai  rolleyes.gif


o kaip ji paruosti tada? as sviestiniu kremu aptepu, su peiliu islyginu.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 08:30)
o kaip ji paruosti tada? as sviestiniu kremu aptepu, su peiliu islyginu.


aš tai sakyčiau, kad visiškai nėra ten sviestinio kremo aptepto blush2.gif

Na pažiūrėkit į šitą sviestiniu kremu apteptą tortą ir į savo tortuką ax.gif gal pamatysit skirtumą ir bus lengviau suprasti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 15, 08:43)
aš tai sakyčiau, kad visiškai nėra ten sviestinio kremo aptepto  blush2.gif

Na pažiūrėkit į šitą sviestiniu kremu apteptą tortą ir į savo tortuką  ax.gif  gal pamatysit skirtumą ir bus lengviau suprasti  4u.gif


yra. tik gal as ka ne taip darau, nes man tas sviestinis kremas nera grynai kaip sviestas. ir ant tu tortu mano tikrai jo daug. O tai dabar papasakokit kaip jus ji tepat ?? Nuvirsu ir sonus aptepat, islyginat.. po to dedat i saldytuva kad apstingtu ar iskarto dengiat ? As is karto dengiau, nelaukiau, kol apstings viskas . Gal cia mano klaida? Ir man beglostant-lyginant torta, tas kremas viduj slankiojasi visaip . Dar per tuos 4 menesius tortu puosimo nesugebu neiseina man.
O kuris sviestinis kremas geriausiai tinka apdengimui ? as sita plikyta dariau g.gif Pakonsultuokit. Gal yra kokiu gudrybiu ?
O jei vistiek nesuprasiu -brausiuosi pas kuria paziureti naturoj kaip daro tuos kremus, aptepa ir dengia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 15 liepos 2010 - 08:08
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 09:07)


as arba dedu arba nededu,ner skirtumo,nors kartais ir geriau nesaldzius. Tepu sarlotes kremu .
Uzdejus mase islygink pavirsiu visu pirma,jei ranka lygiai neiseina paimk kocela ir NESPAUDZIANT,laikant kocela rankose o ne padejus ant torto, palygink,jei dar yra pusliu ir nelygumu su adatele palygink . Tada imkis sonu nebijok daug glostyt torto.kai apdengsi,imk popieriaus svaru lapa dek prie sono ir glostyk per lapa,bus lygiau mirksiukas.gif
Beja as ziuriu ziuriu ir itariu kad per slapia mase... negali buti?
Atsakyti
Na nežinau doh.gif man regis vos keli puslapiai atgal buvo labai aiškiai parašyti kaip reikia daryti aptepant tortą sviestiniu kremu doh.gif jeigu ne prieš porą puslapių, tai tikrai šioje temoje buvo apie tai kalbėta ..... toks jausmas, kad pasityčioti reikia iš tų, kurios ir taip kiekvieną kartą geranoriškai vis aiškina ir aiškina tą patį per tą patį biggrin.gif

nu va, radau ir aš apie tai postą

kaip aptepti tortą sviestiniu kremu
Papildyta:
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 07 15, 09:14)
as arba dedu arba nededu,ner skirtumo,nors kartais ir geriau nesaldzius. Tepu sarlotes kremu .
Uzdejus mase islygink pavirsiu visu pirma,jei ranka lygiai neiseina paimk kocela ir NESPAUDZIANT,laikant kocela rankose o ne padejus ant torto, palygink,jei dar yra pusliu ir nelygumu su adatele palygink . Tada imkis sonu nebijok daug glostyt torto.kai apdengsi,imk popieriaus svaru lapa  dek prie sono ir glostyk per lapa,bus lygiau  mirksiukas.gif
Beja as ziuriu ziuriu ir itariu kad per slapia mase... negali buti?


Plius dar labai daug kartų buvo paminėta, kad su karštu peiliu galima palyginti torto paviršių, kad išsilygintų kaip stiklas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 07 15, 09:14)
as arba dedu arba nededu,ner skirtumo,nors kartais ir geriau nesaldzius. Tepu sarlotes kremu .
Uzdejus mase islygink pavirsiu visu pirma,jei ranka lygiai neiseina paimk kocela ir NESPAUDZIANT,laikant kocela rankose o ne padejus ant torto, palygink,jei dar yra pusliu ir nelygumu su adatele palygink . Tada imkis sonu nebijok daug glostyt torto.kai apdengsi,imk popieriaus svaru lapa  dek prie sono ir glostyk per lapa,bus lygiau  mirksiukas.gif
Beja as ziuriu ziuriu ir itariu kad per slapia mase... negali buti?

cia ta marshmalovkiu mase.ji tokia labai elastinga,beganti. jauciu nelabai tinkama dengimams ane?
kita savaite ivestuves eisim, tai meginsiu. va su kocelu ir popieriaus lapu glostyti nebutu niekada paciai ateje i galva. ACIU

Monikut, atsiprasau. tikrai skaiciau ir isiminiau, tik dabar turiu toki itarima, kad tas sviestinis kremas pas mane per skystas visada,nes jis taip standziai nestovi ant torto kaip paveiksliukuose.jis tyvuliuoja praktiskai, o nuo sonu vos pajudinus bega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 15 liepos 2010 - 08:30
QUOTE(Asseni @ 2010 07 14, 21:54)
Nu jau, nu jau, nevarykit, nevarykit. Ideju tikrai pilna. O pats vaikinas tikrai saunus. Kupinas minciu ir ideju, maciau kelias jo laidas

nu ir nevarau, bet pasižiūrėk idėmiau, celiulitas matyti, ne visur, bet kai kur tikrai yra cool.gif idėjos jo geros, bet kai kur kruopštumo trūksta, pasikartosiu, mūsų mergaičių tortai gražesni wub.gif

Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 09:25)
cia ta marshmalovkiu mase.ji tokia labai elastinga,beganti. jauciu nelabai tinkama dengimams ane?
kita savaite ivestuves eisim, tai meginsiu. va su kocelu ir popieriaus lapu glostyti nebutu niekada paciai ateje i galva. ACIU

Monikut, atsiprasau. tikrai skaiciau ir isiminiau, tik dabar turiu toki itarima, kad tas sviestinis kremas pas mane per skystas visada,nes jis taip standziai nestovi ant torto kaip paveiksliukuose.jis tyvuliuoja praktiskai, o nuo sonu vos pajudinus bega.


Vadinasi problema ne aptepime, o pačiame kreme, jei jis tokios konsistencijos mirksiukas.gif kaip tu jį darai tą kremą? Nes manau neturi gautis toks tyvuliuojantis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 15, 09:37)
Vadinasi problema ne aptepime, o pačiame kreme, jei jis tokios konsistencijos  mirksiukas.gif  kaip tu jį darai tą kremą? Nes manau neturi gautis toks tyvuliuojantis  schmoll.gif

2 saukstai miltu,stikline pienu. uzplikau, 100 cukraus,vanilino ir 100 g sviesto
cia pagal recepta kur sviestiniai kremai visi
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 09:39)
2 saukstai miltu,stikline pienu. uzplikau, 100 cukraus,vanilino ir 100 g sviesto
cia pagal recepta kur sviestiniai kremai visi


Na kažkaip man regis čia labiau torto pertepimui skirtas kremas ax.gif

Bandyk geriau kitokį mirksiukas.gif pavyzdžiui - pakelį sviesto išplak iki baltumo, įdėk kelis šaukštus kondensuoto pieno, viską išplak ir mažesniąją dalį kremo atskirk vėlesniam aptepimui, o didesniają dalį sumaišyk su trupiniais. Išlygink didžiuosius torto nelygumus sviestinio kremo su trupiniais pagalba ir kišk tortą bent 10 minučių į šaldytuvą. Ištraukus aptepk su sviestiniu kremu be trupiniu (su juo jau galima preciziškai lygiai išlyginti torto paviršių kaip tai daro mūsų daugelis merginu, kurių tortai nepriekaištingai lygūs thumbup.gif ). Tada karšto peilio arba kočėlo ir popieriaus lapo pagalba gali padaryti tortą super lygų ir tikrai vaizdas bus 100 kartų geresnis nei paskutiniuose įkeltuose tortuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 01:27)
bala nemate- rodau
kazi tobuleju ar ne ? Nu lygiai apdengti tai dar negaunasi .. vis per plonai dengimo mase iskocioju  doh.gif

eeeeeeeeee...aaaaaaaaaa... geriau gal nedažyt tų gėlių visai. ir kaspino... nes labai netvarkingai atrodo.. blush2.gif
Kremus jau išsiaiškinot, o vien tik baltų marshmallow tai gal tik Airijoj būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 15, 10:06)

Kremus jau išsiaiškinot, o vien tik baltų marshmallow tai gal tik Airijoj būna  biggrin.gif

as vien baltu marshmallow pirkau is saldziuju maju , ten pasitaiko ir kitokios spalvos vienspalviu mirksiukas.gif
Atsakyti