Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 14, 16:42)
Labai jau tingiu su tom gelem is masiu prasidet, bet reiks pradet, cia tiesiog buvmas man db uzejo  mirksiukas.gif  man 19  tongue.gif

pasiseks kazkuriai merginai ateity biggrin.gif tortas super thumbup.gif as tavo tortus savo sunui rodau, sakau ziurek kaip vaikinas kepa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 14, 15:42)
  man 19  tongue.gif

reiks kiba y žentus kalbint....... mirksiukas.gif nors dar mano dukrytei ankstoka,bet gi galetum palaukti...... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
o tortas tikrai labai gražus......man irgi su gyvom gelem patys gražiausi tortai...... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 14 liepos 2010 - 17:37
kirbe,Oi tikrai smagu turėti bendraminčių dėl gyvų gėliu thumbup.gif O ženytis aš niekur neskubu lotuliukas.gif

naitas nosytę užrietė į viršų lotuliukas.gif

Asseni būsimas, nebūsimas, bet kad aš net nežinau kas jis per veikėjas lotuliukas.gif gal apšvietumėte? blush2.gif

Angel1203 nelabai supratau, ką norėjau pasakyt lotuliukas.gif matyt dar smegenėlės nesubrendę mano ax.gif

Ir dėkui visoms už liaupsias, nuo kurių jaučiu, kad galiu greit nosį užriest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 14, 19:39)
Asseni būsimas, nebūsimas, bet kad aš net nežinau kas jis per veikėjas  lotuliukas.gif  gal apšvietumėteblush2.gif

Tai gi as viena biggrin.gif

Jeigu skaitai rusiskai tai paziurek
Кондитерский Дом Александра Селезнёва в Москве

http://www.24tort.ru/site.ashx?rid=5
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 14, 19:08)
Tai gi as viena  biggrin.gif

Jeigu skaitai rusiskai tai paziurek
Кондитерский Дом Александра Селезнёва в Москве

http://www.24tort.ru/site.ashx?rid=5

o jis čia skaitos labai krūtas bigsmile.gif g.gif bo man tarkim cipciuko, migles, tavo ir kitų mergaičių darbeliai ir gražesni ir kruopštesni rolleyes.gif nors radau keletą gerų idėjų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 14, 21:40)
o jis čia skaitos labai krūtas bigsmile.gif  g.gif bo man tarkim cipciuko, migles, tavo ir kitų mergaičių darbeliai ir gražesni ir kruopštesni rolleyes.gif nors radau keletą gerų idėjų thumbup.gif

as irgi norejau pasakyti, kad musu merginos savo virtuvej tikrus sedevrus sukuria.. Sleptis jam po lapais su savo tortais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 14, 12:34)
kaip išgaut kūno spalvą? speciali dažų tūtelė ar galima kažką su kažkuo sumaišius? pamenu kažkada buvo apie tai kalba, bet kai reik tai nerandu  doh.gif

as dedu ruda, geltona, ir red holiday spalvas ...proporcijos is akies unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 14, 21:40)
o jis čia skaitos labai krūtas bigsmile.gif  g.gif bo man tarkim cipciuko, migles, tavo ir kitų mergaičių darbeliai ir gražesni ir kruopštesni rolleyes.gif nors radau keletą gerų idėjų thumbup.gif

QUOTE(kice @ 2010 07 14, 22:13)
as irgi norejau pasakyti, kad musu merginos savo virtuvej tikrus sedevrus sukuria.. Sleptis jam po lapais su savo tortais biggrin.gif

Nu jau, nu jau, nevarykit, nevarykit. Ideju tikrai pilna. O pats vaikinas tikrai saunus. Kupinas minciu ir ideju, maciau kelias jo laidas
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 14, 21:54)
Nu jau, nu jau, nevarykit, nevarykit. Ideju tikrai pilna. O pats vaikinas tikrai saunus. Kupinas minciu ir ideju, maciau kelias jo laidas

man ir patiko.... gale grazesni tortai ;-)
Atsakyti
nu baigiau katik lipdyti du tortus ( ryt parodysiu) ir pasistojo toksklausimas.Kur perkat BALTAS marshmalovkes ? blush2.gif

bala nemate- rodau
kazi tobuleju ar ne ? Nu lygiai apdengti tai dar negaunasi .. vis per plonai dengimo mase iskocioju doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 14 liepos 2010 - 23:39
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 15, 00:27)
Nu lygiai apdengti tai dar negaunasi .. vis per plonai dengimo mase iskocioju  doh.gif

čia tikrai ne masės storyje esmė schmoll.gif neparuoštas paviršius visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
o ka daryt kai trukineja mase ir nesuprantu nuo ko , kartais iskocioju viskas gerai , o kitasyk uzdejus ant torto pradeda plisineti nu nesuprantu g.gif , nors atrodo viskas taspats doh.gif
Atsakyti