O po kurio laiko tarpo ta mase pasidaro jau stadijoj , kai nebesiminko?
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 14, 10:37)
O po kurio laiko tarpo ta mase pasidaro jau stadijoj , kai nebesiminko?
priklauso nuo to kaip sandariai ja laikysi uzdaryta jai as suvynioju stipriai i maistine pleve tai po savaites ji dar minksta buna jai lieka tarpiukas per kelias dienas akmuo patampa
medutis, pastilazas
[/URL]
snikeris, pastilazas
maskarpones, snikersas
Mergaites, ir matau, berniukas, labas visiem.
Skaitineju tema senokai, gal jau virs metu, bet kazkaip nedrisau prisijungt. Toks jausmas, kad visas merginas ir vaikinus pazistu jau senai, tik nekalbejau niekad.
Siaip, prispire reikalas krikstynu tortui, tai del to nusprendziau prisijungt prie SM ir pabendrauti kas kur kame.
Moku kept, kiekvienai sventei turim savo namu skanesta. Bet kazkokiu imantriu papuosimu tikrai nedarau. Drozles, trupinukai, sokoladas, tas kas skanu
Esu perziurejus jau gal visas papuosimu temas ir ne viena karta. Ir tikrai zaviuosi tokiais sugebejimais, kaip turi kai kurios merginos. Skaitau nuolat komentarus, patarimus, toks jausmas, kad pati jau esu specas.
pati kazko daryt sudetingesnio nedariau, nes ner progu, be to mes nelabai megstam saldumynu, mum geriau MESA
Be proto grazus darbai pas Cipciuka, Asseni, Migle79. Jau i situ merginu tortus galeciau ziuret ir ziuret. Dar patinka Olestos darbai, irgi tokie idomus. Gal kada nors isdrisiu ir pati ka nors padaryt, kai turesiu kokia proga.
O dabar gal galit priimti i savo buri, busiu stebetoju, gal kada koki komentara parasysiu. O gal kada ir su savo tortu ateisiu.
Skaitineju tema senokai, gal jau virs metu, bet kazkaip nedrisau prisijungt. Toks jausmas, kad visas merginas ir vaikinus pazistu jau senai, tik nekalbejau niekad.
Siaip, prispire reikalas krikstynu tortui, tai del to nusprendziau prisijungt prie SM ir pabendrauti kas kur kame.
Moku kept, kiekvienai sventei turim savo namu skanesta. Bet kazkokiu imantriu papuosimu tikrai nedarau. Drozles, trupinukai, sokoladas, tas kas skanu
Esu perziurejus jau gal visas papuosimu temas ir ne viena karta. Ir tikrai zaviuosi tokiais sugebejimais, kaip turi kai kurios merginos. Skaitau nuolat komentarus, patarimus, toks jausmas, kad pati jau esu specas.
pati kazko daryt sudetingesnio nedariau, nes ner progu, be to mes nelabai megstam saldumynu, mum geriau MESA
Be proto grazus darbai pas Cipciuka, Asseni, Migle79. Jau i situ merginu tortus galeciau ziuret ir ziuret. Dar patinka Olestos darbai, irgi tokie idomus. Gal kada nors isdrisiu ir pati ka nors padaryt, kai turesiu kokia proga.
O dabar gal galit priimti i savo buri, busiu stebetoju, gal kada koki komentara parasysiu. O gal kada ir su savo tortu ateisiu.
QUOTE(A_data @ 2010 07 14, 13:32)
Sveika prisijungus
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 14, 12:39)
Sveika prisijungus
Galiu paklaust? O ka reiskia sita smailikas? Man jis toks gan ironiskas
QUOTE(A_data @ 2010 07 14, 13:43)
Galiu paklaust? O ka reiskia sita smailikas? Man jis toks gan ironiskas
va sitas tik is ipratimo dejau kabletaski ir skliausteli nes dazniau skaipe rasau
kaip išgaut kūno spalvą? speciali dažų tūtelė ar galima kažką su kažkuo sumaišius? pamenu kažkada buvo apie tai kalba, bet kai reik tai nerandu
meduolytee, kruopštūs, gražūs ir žavūs tortukai
A_data,
Aciu uz gera zodi
Mum visada smagu matyt naujus zmones.
O del komentaru visada prasom, o dar geriau , kad ir su tortais
Tai kodel sakai, kad ner progu, kai ant nosies krikstynos
Aciu uz gera zodi
Mum visada smagu matyt naujus zmones.
O del komentaru visada prasom, o dar geriau , kad ir su tortais
Tai kodel sakai, kad ner progu, kai ant nosies krikstynos
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 14, 13:34)
kaip išgaut kūno spalvą? speciali dažų tūtelė ar galima kažką su kažkuo sumaišius? pamenu kažkada buvo apie tai kalba, bet kai reik tai nerandu
Aš darau saldainiu mase su saldainiais kur buna balta su rausva spalva...gaunasi tokia nebloga kuno spalvos mase...nereik nei dažu.....
del MMG.....jei sukieteja.aš ypilu truputy vandeens...labai mažai...ir minkau minkau.....tada vel galima ja naudoti....aišku jeigu jau ji sudžiuvus visiškai,tai niekas nepagelbes....
Nebloga kaip kūno spalva gaunasi sumaišius keturių atspalvių saldainius
Čia yra - balta, žalsva, rožinė ir gelsva spalvos sumaišytos ir gaunasi štai kas
Čia yra - balta, žalsva, rožinė ir gelsva spalvos sumaišytos ir gaunasi štai kas