Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 13, 15:51)
taip taip youtube taip ir rodo...

Kokia pasirodo aš galvota lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 07 13, 10:03)
foto idek, kur pirkai pasakyk - tokiu neradau pigiu internete..

buvo bauhof pardoj nuo 1500 tūkstančio atpiginta. nuėjau šiandien o akcija pasibaigus, bet sako dar už 700lt parduotume. tai blogai ta kad jo nugaroj jis turi tokią skylutę kur pučia karštą orą. o aš neturiu virtuvėj kaip padaryti kur tą karštą orą išpūstų, gerai gartraukio skylei, bet pas mane virtuvė tokia maža, kad dar tokie darymai yra nesąmonė... ir nepirkau. nžn ar gerai padariau, gal vyras ir padaręs būtų man tą išėjimą karštam orui. galima ir su karštu oru, bet kur pučia tiesiai tai bus šaltas oras labai, bet ten kur nugara, tai aplink jis pūstų karštą orą, tai negerai. ir susimėčiau ir nepirkau sad.gif
Atsakyti
jo.. sss visai.. as paskaiciau apie nesiojamus ir radau apie "instaliacija".. arba kad reikalingas vamsdis i lauka arba per siena.. Ne taip paprasta su jais..
Atsakyti
Cia tema apie tortus biggrin.gif plepesiam yra atskira tema kepejeliu...
Atsakyti
gal kas turit parduot porą gėlyčių formelių?? arba norėtumėt pasidalint tokias ir tokias ? nes man vienai tai per prabaingiai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 13 liepos 2010 - 20:03
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 13, 13:58)
ar įmanoma kažkaip prikelti MMG? liko nemažas gabalas.. ji minkšta bet gana trupa  verysad.gif  mest lauk ar galima kažką padaryt dar iš jos?

as tai pilu aliejaus ir gerai isminkau ir pasidarau gelyciu ar lapeliu thumbup.gif
niekada nemetu lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 07 13, 23:38)
as tai pilu aliejaus ir gerai isminkau ir pasidarau gelyciu ar lapeliu thumbup.gif
niekada nemetu lauk g.gif

drinks_cheers.gif katik pati įpyliau šiek tiek aliejaus ir tikrai visai gerai gavosi bigsmile.gif net kočiot bandžiau.. tai ir kočiojasi.. reiks pabandyt uždėt ant torto ne į temą lotuliukas.gif
irgi baibokų pasidariau visokių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 14, 00:09)
drinks_cheers.gif katik pati įpyliau šiek tiek aliejaus ir tikrai visai gerai gavosi  bigsmile.gif  net kočiot bandžiau.. tai ir kočiojasi.. reiks pabandyt uždėt ant torto ne į temą  lotuliukas.gif
irgi baibokų pasidariau visokių  bigsmile.gif

kai dar yra minkomoj stadijoj arba atsišildo, tada jo, bet kai sukietėja į akmenį, tada viskas... trupa kai džiūvėsėliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 14, 00:14)
kai dar yra minkomoj stadijoj arba atsišildo, tada jo, bet kai sukietėja į akmenį, tada viskas... trupa kai džiūvėsėliai  doh.gif

o tai galima tokią atgaivintą kočiot ir dengt? nieko nenutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 14, 00:21)
o tai galima tokią atgaivintą kočiot ir dengt? nieko nenutiks  g.gif

nieko, jei dar eina atgaivinti, tai tokia mase dengti pilnai galima, pati taip darau, bet kai jau trupa tai trupa, ir tie gabaliukai gumuliukai nebeišsiminko, ir jaučiasi masėj, aš kalbu apie tokios masės metimą lauk...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 14, 08:35)
nieko, jei dar eina atgaivinti, tai tokia mase dengti pilnai galima, pati taip darau, bet kai jau trupa tai trupa, ir tie gabaliukai gumuliukai nebeišsiminko, ir jaučiasi masėj, aš kalbu apie tokios masės metimą lauk...

Va va, tokia jau ir as metu lauk...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 14, 07:39)
Va va, tokia jau ir as metu lauk...

aš irgi metu tokią lauk, tik va, žalios spalvos sunaudojau cool.gif sutarkavau ir tiko vietoj žolytės cool.gif
Atsakyti