Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 13, 10:08)
kokia tu ziauri biggrin.gif o pagalio jokio nededi i vidu man tai stabiliau atrodo su pagaliuku

Ne nededu rolleyes.gif

Mamyciuke ,buvo ir man papuole kur graziai neissiima kojos,teko islauzt rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri kepat pagal uzsakymus naminius torciukus Vilniuje ir aplink,brukstelkite AZ. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveikas rolleyes.gif nuostabus tortai per tokius karsciu 4u.gif

Ikeliu kukluti savo vestuviu metiniu proga, Juodasis miskas, MMG aisingas, pastilazas
user posted image
Atsakyti
ar įmanoma kažkaip prikelti MMG? liko nemažas gabalas.. ji minkšta bet gana trupa verysad.gif mest lauk ar galima kažką padaryt dar iš jos?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 13, 13:58)
ar įmanoma kažkaip prikelti MMG? liko nemažas gabalas.. ji minkšta bet gana trupa  verysad.gif  mest lauk ar galima kažką padaryt dar iš jos?

as olestos paliepta ismeciau,mesk ir tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Srove, suprantu, kodėl žmonės sakė,kad gerai yra ir nieko nebereikia taisyti thumbup.gif nes viskas ten gerai ir labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 13, 13:25)
Srove, suprantu, kodėl žmonės sakė,kad gerai yra ir nieko nebereikia taisyti  thumbup.gif  nes viskas ten gerai ir labai gražu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif visi labai ir man patiko,o su kalijom nukopinau,kaip tik kazko panasaus reiks man blush2.gif
Atsakyti
Reikia Jūsų pagalbos ir patarimų, kreipiuos čia nes nu visgi susiiję su tortų puošimu (bent jau netiesiogiai...)

Kaži formuojant trijų aukštų gan didelį tortą (apie 8kg turėtų būt) kaip dabar su tais sutvirtinimais?
Suprantu kad jau būtinai reikia dėti tuos pagaliukus ir padekliukus po antru ir trečiu aukštais, bet dabar man iškilo klausimas - o ar nenuslys antras ir trečias aukštai? tortą dengsiu MMG.... ir bus vežamas apie 70 km....

Juk tie pagaliukai įsikiša į tortą per visą jo aukštį ir tada dedamas padėkliukas ir antras aukštas. Tai kaip jis laikosi? MMG prie kartono apvynioto folija nekimba...

Gal aš ne taip kažką suprantu? gal dengiant antrajį aukštą MMG , reikia ja aptraukti tortą su visu padėklu? tada MMG užsikiš šiek tiek ant dugno ir susitvirtins taip?
Nu žodžiu turiu galvos skausmą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 13, 15:23)
Reikia Jūsų pagalbos ir patarimų, kreipiuos čia nes nu visgi susiiję su tortų puošimu (bent jau netiesiogiai...)

Kaži formuojant trijų aukštų gan didelį tortą (apie 8kg turėtų būt) kaip dabar su tais sutvirtinimais?
Suprantu kad jau būtinai reikia dėti tuos pagaliukus ir padekliukus po antru ir trečiu aukštais, bet dabar man iškilo klausimas - o ar nenuslys antras ir trečias aukštai? tortą dengsiu MMG.... ir bus vežamas apie 70 km....

Juk tie pagaliukai įsikiša į tortą per visą jo aukštį ir tada dedamas padėkliukas ir antras aukštas. Tai kaip jis laikosi? MMG prie kartono apvynioto folija nekimba...

Gal aš ne taip kažką suprantu? gal dengiant antrajį aukštą MMG , reikia ja aptraukti tortą su visu padėklu? tada MMG užsikiš šiek tiek ant dugno ir susitvirtins taip?
Nu žodžiu turiu galvos skausmą doh.gif

Aš ne profesionalė ir nelabai žinau tiksliai, kaip ten darosi, bet gal eitų išsisukti iš padėties aptepus padėklus aisingu g.gif susiklijuotų gan tvirtai manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 13, 11:05)
Kojas issuku,juosmeni apvinioju folija ir statau i  torta  smile.gif

Va čia tai žiauriai nuskambėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš taip pat be kojų dėjau mirksiukas.gif

Angel1203 kitą kartą tikrai jau mokėsiu daryt barbes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 13, 15:26)
Aš ne profesionalė ir nelabai žinau tiksliai, kaip ten darosi, bet gal eitų išsisukti iš padėties aptepus padėklus aisingu  g.gif  susiklijuotų gan tvirtai manau  g.gif

bigsmile.gif va kaip gerai kai daug protingų galvų bigsmile.gif nu pati tai nesugalvojau tokio paprasto dalyko doh.gif lotuliukas.gif ale tikrai patepus padėklo apačią juk ir prikibtų kažkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 13, 15:40)
ale tikrai patepus padėklo apačią juk ir prikibtų kažkiek g.gif

taip taip youtube taip ir rodo...
Atsakyti