Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(karapuzike @ 2010 07 13, 00:18)
tortu grozis  wub.gif  as keleta i savo karalogeli nusikopinau idejom generuoti  blush2.gif
as treciadieny naktinesiu ryskiai. bet minciu nulis  doh.gif o dar kai igudziu minimumas .. tik keletos menesiu patirtis, tai ir drebu kiekviena karta, kai kas nors paprasoka nors iskepti  doh.gif

Na aš dar ir db , kaip Tu sakai, drebu gaudamas kažką naujo, nors patirties, rugsėjį, bus metai blush2.gif

mamyciuke 2 oi prašom, nuomonės visada laukiamos mano darže mirksiukas.gif nesikuklinkit thumbup.gif ten faktiškai ir buvo viskas pradėta daryt nuo klubų, bet kai aš užvariau bezo tai gavos , kad nuo krūtinės doh.gif

zuliaska TIKSLIAI, kažkur mėtosi pas mane vėjelis... kaip Tau ačiū, kad žinotum wub.gif
Atsakyti
ventiliatorius yra sss.. ta pati karsta ora tik maisys ir viskas.. O bene yra paprastu kondicionieriu, kuriu nereikia specialiai irengti?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 07 13, 00:59)
ventiliatorius yra sss.. ta pati karsta ora tik maisys ir viskas.. O bene yra paprastu kondicionieriu, kuriu nereikia specialiai irengti?

Ale vis geriau nei dust tuo nemaišytu oru lotuliukas.gif o šitas ir man cekava labai, būtų šūstrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 07 12, 23:59)

aš pirksiu normalų pastatoma kondiką, jis 650lt kainuoja. tai reiks ir miegamą pavėdinsiu, jis nešiojamas atvėsina iki 25kvadratų. tai man kaip tik smile.gif)) o virtuvė maža, tai sočiai smile.gif su vėjeliu tai ne kas, nebent kai jau vėlu ar anksti ryte, tada tai gerai, šaltą vėją pus
Atsakyti

mamyciuke 2 oi prašom, nuomonės visada laukiamos mano darže mirksiukas.gif nesikuklinkit thumbup.gif ten faktiškai ir buvo viskas pradėta daryt nuo klubų, bet kai aš užvariau bezo tai gavos , kad nuo krūtinės doh.gif

aaa tai supratau, visko nutinka su tais puosimais drinks_cheers.gif
bet daug kur pastebiu kad barbiu sijonai prasideda po krutine g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 07 13, 01:06)
aš pirksiu normalų pastatoma kondiką, jis 650lt kainuoja. tai reiks ir miegamą pavėdinsiu, jis nešiojamas atvėsina iki 25kvadratų. tai man kaip tik smile.gif)) o virtuvė maža, tai sočiai smile.gif su vėjeliu tai ne kas, nebent kai jau vėlu ar anksti ryte, tada tai gerai, šaltą vėją pus

Gėėėėėėėrisssss ... thumbup.gif

mamyciuke 2 čia db naujas STYLE prasidėjo barbių thumbup.gif nelaibos ir po krūtine prasidedančiiais klubais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 07 13, 00:35)
noriupasakyt savo nuomone, viskas labai grazu tik sijona reikia pradet formuot ne po krutine o  nuo klubu, ir viskas bus gerai thumbup.gif
labai grazi spalva 4u.gif
pats lengviausias puosimas tai barbes cool.gif

ax.gif lai drysciau gicitis del to kas lengviausia nera paprasta padaryti suknele pradedant nuo minties iki jos igivendinimo as dariau tris barbes ir visos uzime nemazia laiko palyginus su kitais tortais mirksiukas.gif
Zaismingostiklo barbe tikrai grazi nezinau kaip jis grudo ta barbe kad tiek sustume iki krutines bet manau jau jam sekanciam kartui visiskai aisku kaip turi buti
man idomu kaip darot barbes ar smeigiat visa su kojom ar nuimat.
As nueimu kojas ir ikisu kinietiska pagaliuka ji pritvirtinu maistine plevele tada barbei padarau gorseta ir smeigiu i torta tai as jos giliau ir negaleciau ismeigti, tada gaunasi laibas liemuo.
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 07 13, 00:06)

foto idek, kur pirkai pasakyk - tokiu neradau pigiu internete..
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 13, 10:02)

Kojas issuku,juosmeni apvinioju folija ir statau i torta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 07 13, 00:06)

foto idek, kur pirkai pasakyk - tokiu neradau pigiu internete.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 13, 11:05)
Kojas issuku,juosmeni apvinioju folija ir statau i  torta  smile.gif

kokia tu ziauri biggrin.gif o pagalio jokio nededi i vidu man tai stabiliau atrodo su pagaliuku
Atsakyti

mamyciuke 2 čia db naujas STYLE prasidėjo barbių thumbup.gif nelaibos ir po krūtine prasidedančiiais klubais lotuliukas.gif
[/quote]
nu jo tipo kaip dabar madoj visos vaiksto su "tunikomis" tai ir barbes musu su tunikomis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as kai dariau brolio mergaitei tai pridejau daug gelyciu smulkiu tai ji visas nurinko ir sako o sijona dariau is juosteliu mmg, nes bijojau kad kol nusivesim tai nusmuks biggrin.gif nes buvo labai karsta
nezinau kaip kitom bet man tai ziauriai patinka daryt barbes,ir lengva
as tai lelei nuimu kojas nuprausiu, apvynioju ten kur kojos buvo folija, aptepu degtine ir dengiu mase
[B]bet ne vism barbem kojos nusiima tongue.gif
Atsakyti