Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

wau, kokie Sroves torciukai.. kokios spalvos, kokios kalijos.. smile.gif Tiesa pasakius - as ne nematau, ka ten taisyti.. Idealu viskas biggrin.gif

Labai lengva tokiu oru tortus puosti - va zelatinos ne kaitinti nereikejo, kol isbrinko, pati ir istirpo.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 12 liepos 2010 - 18:28
QUOTE(kice @ 2010 07 12, 20:23)
wau, kokie Sroves torciukai.. kokios spalvos, kokios kalijos.. smile.gif

Labai lengva tokiu oru tortus puosti - va zelatinos ne kaitinti nereikejo, kol isbrinko, pati ir istirpo..  doh.gif

Man jau, tiesą pasakius , jau baisu ir gaut tortą daryt tokiais orais.... doh.gif
Atsakyti
Srove, nu tikrai, visi tokie essen.gif

aš tai kaupiuosi savaitgalio tortui, bijau,kad "nepabegtu" jis man unsure.gif B sako, kad kelčiaus kokią 4 ryto ir puoščiau,kol ne taio karšta... įtariu taip ir reikės daryt unsure.gif
Atsakyti
tai aju taip, savaitgaliui būsim pasmerktos naktinėti blink.gif
Atsakyti
Aš pasmerktas natinėti būsiu rytoj ir ketvirtadienio naktį... bet iš dalies tai ir gerai, niekas naktim nesimaišo nei po kojom, nei po rankom, nes būna tokių mamontų, kad jei kas pasimaišytų tai iš konors paleiščiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labiausiai patiko kaliju krepselis thumbup.gif ir sokolado vtorele puostas tortas ax.gif

Isduokite trupiniavimo paslapti - kaip jus taip graziai sonus trupiniais dengiate? Man pavirsius super apsibarsto, o nuo sonu byra trupiniai, persimato kremas - negraziai pasidengia blush2.gif
Atsakyti
Srove, sveika sugrįžus, jau buvau pasiilgus Jūsų kepamų išskirtinių tortukų, jie savotiško stiliaus visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 12, 16:31)
Srove, nu tikrai, visi tokie  essen.gif

aš tai kaupiuosi savaitgalio tortui, bijau,kad "nepabegtu" jis man unsure.gif B sako, kad kelčiaus kokią 4 ryto ir puoščiau,kol ne taio karšta... įtariu taip ir reikės daryt unsure.gif

Man MB ta pati sake lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal Kaune kas krikstynu tortus darot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
tortu grozis wub.gif as keleta i savo karalogeli nusikopinau idejom generuoti blush2.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 19:55)
Aš pasmerktas natinėti būsiu rytoj ir ketvirtadienio naktį... bet iš dalies tai ir gerai, niekas naktim nesimaišo nei po kojom, nei po rankom, nes būna tokių mamontų, kad jei kas pasimaišytų tai iš konors paleiščiau...  lotuliukas.gif

as treciadieny naktinesiu ryskiai. bet minciu nulis doh.gif o dar kai igudziu minimumas .. tik keletos menesiu patirtis, tai ir drebu kiekviena karta, kai kas nors paprasoka nors iskepti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 12 liepos 2010 - 22:19
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 15:43)
user posted image

Nu nedizaineris aš, nedizaineris  lotuliukas.gif pirmą kartą dariau aš tą barbę ir paskutinį.. Na padaryt nėra ją sunku, bet jau aprenkt, tai šakės... db suprantu ką moterys patiria, kai reikia išeit į žmones  doh.gif

p.s medutis su bananais

noriupasakyt savo nuomone, viskas labai grazu tik sijona reikia pradet formuot ne po krutine o nuo klubu, ir viskas bus gerai thumbup.gif
labai grazi spalva 4u.gif
pats lengviausias puosimas tai barbes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 19:45)
tai aju taip, savaitgaliui būsim pasmerktos naktinėti  blink.gif

labas mergaitės ir berniuk smile.gif aš tai sekmadienį ryte kėliausi 7val kad papuoščiau tortą, grietinėle puošiau, super išėjo smile.gif bet aš sodyboj dariau, ten pakankamai nešilta, gal 21-22šilumos, tai atsidariau langą, viskas labai gerai buvo. o dabar jau galvoju ryt nueiti į aprdą ir nusipirkti kondicionierių ir bus ramu.
Atsakyti