wau, kokie Sroves torciukai.. kokios spalvos, kokios kalijos.. Tiesa pasakius - as ne nematau, ka ten taisyti.. Idealu viskas
Labai lengva tokiu oru tortus puosti - va zelatinos ne kaitinti nereikejo, kol isbrinko, pati ir istirpo..
QUOTE(kice @ 2010 07 12, 20:23)
wau, kokie Sroves torciukai.. kokios spalvos, kokios kalijos..
Labai lengva tokiu oru tortus puosti - va zelatinos ne kaitinti nereikejo, kol isbrinko, pati ir istirpo..
Man jau, tiesą pasakius , jau baisu ir gaut tortą daryt tokiais orais....
Srove, nu tikrai, visi tokie
aš tai kaupiuosi savaitgalio tortui, bijau,kad "nepabegtu" jis man B sako, kad kelčiaus kokią 4 ryto ir puoščiau,kol ne taio karšta... įtariu taip ir reikės daryt
aš tai kaupiuosi savaitgalio tortui, bijau,kad "nepabegtu" jis man B sako, kad kelčiaus kokią 4 ryto ir puoščiau,kol ne taio karšta... įtariu taip ir reikės daryt
tai aju taip, savaitgaliui būsim pasmerktos naktinėti
Aš pasmerktas natinėti būsiu rytoj ir ketvirtadienio naktį... bet iš dalies tai ir gerai, niekas naktim nesimaišo nei po kojom, nei po rankom, nes būna tokių mamontų, kad jei kas pasimaišytų tai iš konors paleiščiau...
Man labiausiai patiko kaliju krepselis ir sokolado vtorele puostas tortas
Isduokite trupiniavimo paslapti - kaip jus taip graziai sonus trupiniais dengiate? Man pavirsius super apsibarsto, o nuo sonu byra trupiniai, persimato kremas - negraziai pasidengia
Isduokite trupiniavimo paslapti - kaip jus taip graziai sonus trupiniais dengiate? Man pavirsius super apsibarsto, o nuo sonu byra trupiniai, persimato kremas - negraziai pasidengia
Srove, sveika sugrįžus, jau buvau pasiilgus Jūsų kepamų išskirtinių tortukų, jie savotiško stiliaus visada
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 12, 16:31)
Srove, nu tikrai, visi tokie
Man MB ta pati sake
Gal Kaune kas krikstynu tortus darot?
tortu grozis as keleta i savo karalogeli nusikopinau idejom generuoti
as treciadieny naktinesiu ryskiai. bet minciu nulis o dar kai igudziu minimumas .. tik keletos menesiu patirtis, tai ir drebu kiekviena karta, kai kas nors paprasoka nors iskepti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 19:55)
Aš pasmerktas natinėti būsiu rytoj ir ketvirtadienio naktį... bet iš dalies tai ir gerai, niekas naktim nesimaišo nei po kojom, nei po rankom, nes būna tokių mamontų, kad jei kas pasimaišytų tai iš konors paleiščiau...
as treciadieny naktinesiu ryskiai. bet minciu nulis o dar kai igudziu minimumas .. tik keletos menesiu patirtis, tai ir drebu kiekviena karta, kai kas nors paprasoka nors iskepti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 15:43)
Nu nedizaineris aš, nedizaineris pirmą kartą dariau aš tą barbę ir paskutinį.. Na padaryt nėra ją sunku, bet jau aprenkt, tai šakės... db suprantu ką moterys patiria, kai reikia išeit į žmones
p.s medutis su bananais
noriupasakyt savo nuomone, viskas labai grazu tik sijona reikia pradet formuot ne po krutine o nuo klubu, ir viskas bus gerai
labai grazi spalva
pats lengviausias puosimas tai barbes
QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 19:45)
tai aju taip, savaitgaliui būsim pasmerktos naktinėti
labas mergaitės ir berniuk aš tai sekmadienį ryte kėliausi 7val kad papuoščiau tortą, grietinėle puošiau, super išėjo bet aš sodyboj dariau, ten pakankamai nešilta, gal 21-22šilumos, tai atsidariau langą, viskas labai gerai buvo. o dabar jau galvoju ryt nueiti į aprdą ir nusipirkti kondicionierių ir bus ramu.