Olesta- Tai čia db gaunasi 2 už 1 kainą
monikute* - na čia buvo pirmas bandymas, jei reiks dar jų daryt, tai žinosiu, ką kitą kartą kitaip darysiu sekantį sykį bus laiba kaip antilopė, graži kaip saulėlydis ir valgoma, kaip nepakartojamas skanėstas
Asseni : wingaile, saulute visai nieko, tik akytes per aukstai jai prilipinai, man ji panasu i MARFUSHENKA is rusisku pasaku lotuliukas.gif ir gal geltonu taskiuku nereikejo det g.gif O knyga visia gera, gal tik zalesniu lapuku daugiau noretusi
sakykim ten marfushenka ir buvo o del lapeliu sutinku 100 procentu, laukiu kol kas iš anglijos daugiau spalvų dažų atveš va tada pasitaškysiu o kritika sveika is jos mokausi tik tiek kad iki profesionalumo dar daug laukų apkakot reikia kaip seni žmonės sako
sakykim ten marfushenka ir buvo o del lapeliu sutinku 100 procentu, laukiu kol kas iš anglijos daugiau spalvų dažų atveš va tada pasitaškysiu o kritika sveika is jos mokausi tik tiek kad iki profesionalumo dar daug laukų apkakot reikia kaip seni žmonės sako
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 16:21)
monikute* - na čia buvo pirmas bandymas, jei reiks dar jų daryt, tai žinosiu, ką kitą kartą kitaip darysiu sekantį sykį bus laiba kaip antilopė, graži kaip saulėlydis ir valgoma, kaip nepakartojamas skanėstas
Whahahaha čia eina kalba apie tortinę barbę ar apie svajonių moterį
QUOTE(wingaile @ 2010 07 12, 16:24)
tik tiek kad iki profesionalumo dar daug laukų apkakot reikia kaip seni žmonės sako
Pirmą kartą girdžiu tokį pasakymą
ŽaismingaStiklas - tu nesupyk - čia tikrai ne diskriminacija vyrų atžvilgiu, bet kai supratau, kad tu vyras - esu apakus tavo sugebėjimais. Retas vyras imasi kepti ir dar taip gražiai dekoruoti tortus. Fantastika
Panos, nesikabinėkite. Čia tik Lietuvoje liesų manekenių kultas, užsienį jau seniai itin laibas liemuo nebemadingas , tad ŽaisminaStiklas Barbė - grožio etalonas, o ne nėščia
Panos, nesikabinėkite. Čia tik Lietuvoje liesų manekenių kultas, užsienį jau seniai itin laibas liemuo nebemadingas , tad ŽaisminaStiklas Barbė - grožio etalonas, o ne nėščia
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 14:43)
Nu nedizaineris aš, nedizaineris pirmą kartą dariau aš tą barbę ir paskutinį.. Na padaryt nėra ją sunku, bet jau aprenkt, tai šakės... db suprantu ką moterys patiria, kai reikia išeit į žmones
net garsiai SB perskaičiau tavo postą
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 16:21)
gražbyliautojas nu pažiūrėsma pažiūrėsma, kai ant stalo dėsma jetus kaip aš Tave suprantu, aš jau ne pirmą darau ir tai gal dar kokį 100 reikės padaryt, kad padaryčiau nepriekaištingai
QUOTE(jav @ 2010 07 11, 03:08)
Visu tortukai tiesiog nuostabus.Pasirodau ir as su savo
gražus
QUOTE(laurechka @ 2010 07 11, 18:02)
Skvarbioji akis - indėnų draugas
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 12, 00:30)
3 kg medaus tortas puostas pastiliazu
na jau labai dailus tortas
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 16:43)
Nu nedizaineris aš, nedizaineris pirmą kartą dariau aš tą barbę ir paskutinį.. Na padaryt nėra ją sunku, bet jau aprenkt, tai šakės... db suprantu ką moterys patiria, kai reikia išeit į žmones
QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 16:48)
bože bože, kam Tu apnėštinai tokią barbę
ačiū už pakeltą nuotaiką.
wingaile - jau kai perskaičiau apie tuos laukus tai galvojau su greitąja reiks išvešt
monikute* - jau ir pats nebežinau apie ką čia kalba eina, tiesiog norėjau parašyti kažką gražaus ir te tau, gavosi na čia kad atslūgtų piktosios nuotaikos
eda.dita - vyras, vyras... ale išlenda giminės šaknys nors Tu ką nieko nepaslėpsi
Olesta, kaltas, kaltas ir dar kartą kaltas čia mum Olesta, kaip wingailei, dar daug laukų apkakot reikia , kol tobulo grožio barbės bus pastatytos ant stalo
eda.dita - oficialiai atidarau naują mados etalona barbėms, kurioms nebepriklauso laibi liemenys nuo šiol gyvensim lengviau, nes nebereiks siekti tobulybės
monikute* - jau ir pats nebežinau apie ką čia kalba eina, tiesiog norėjau parašyti kažką gražaus ir te tau, gavosi na čia kad atslūgtų piktosios nuotaikos
eda.dita - vyras, vyras... ale išlenda giminės šaknys nors Tu ką nieko nepaslėpsi
Olesta, kaltas, kaltas ir dar kartą kaltas čia mum Olesta, kaip wingailei, dar daug laukų apkakot reikia , kol tobulo grožio barbės bus pastatytos ant stalo
eda.dita - oficialiai atidarau naują mados etalona barbėms, kurioms nebepriklauso laibi liemenys nuo šiol gyvensim lengviau, nes nebereiks siekti tobulybės
Sveikos saldukininkes Senai bebuvau, bet kai pamaciau ka jus cia isdarinejat su tortais tai zandikaulis neuzsidaro atvepes, tiesiog sedevrai ir kuo tolyn, tuo viskas tobulyn, tai ne pas mane, zaidziu su trupinukais , sisyk baisiai skuboti, o tris paskutinius issiveze net nepabaigtus, nepataisytus, sake bus gerai ir taip Tai ir jums idesiu bus gerai.Nieko naujo medutis-pastilazas, juodas miskas-sokoladas, grietinele, mandarininis-pastilazas, lapeliai plikyti, karamelinis, kavos-sokoladas, rafaelo-pastilazas, medutis-pastilazas, plikyti lapeliai.
su geltonom gelėm tai NEPAPRASTAS
Srove,taviskius tai visus prapjauciau paragauti,laaabai apetitni ir grazus!!!!
srove,labai ryškūs gražūs tortai