Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kice @ 2010 07 12, 12:43)
hmm.. keista.. uzsiimi labdara? Tiek tortu per viena savaitgali- negi pati i tiek vietu juos neseisi? Naturalu ,kad uzsakymai..

ir visi kaip tycia uzsakinejo tortus gydytojams lotuliukas.gif nu logikos nulis .. ax.gif
bent jau as as iskart supratau kad cia kaip sakant "kysis " tie du viduriniai tortai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2010 07 12, 14:06)
ir visi kaip tycia uzsakinejo tortus gydytojams  lotuliukas.gif  nu logikos nulis ..  ax.gif
bent jau as as iskart supratau kad cia kaip sakant "kysis "  tie du viduriniai tortai biggrin.gif

nu skaiciau skaiciau, ir nebeiskenciau, taigi aiskiai parase kad gavo ale uzsakymus is vyro! jeigu zmogus guledamas ligoninej norejo atsidekot gydytojams tai nematau nieko blogo! o jau jus cia gamindamos visokius krikstynu ir t.t. tortus tai jau ale neuzsiimat prekyba ir pan.. nu blyn kad tik pavaryt ant zmogaus, jei jus nesuprantat humoro tai ir nesikabinekit. as pvz mielai apsidziaugciau budama gydytoja gaudama toki torta pagal spec. nu zodziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikule...: 12 liepos 2010 - 13:27
Angel1203, kirbe ačiū nuoširdus ir dydelis už paaiškinimą, gal ir buvau skaičiusi bet kol prisireikia pasimiršta blush2.gif ir dar vienas klausimėlis, na gal būt jau ir diskutuotas, bet jei kam nesunku parašykite

gaminant dviejų aukštų tortą Anukytės(cipsiuko) ir dengiant MMG ar nereikia jokio padėkliuko ar tiesiog koks bus antro aukšto tortas apipjauti masės viduriuką kad neištirptų nuo drėgmės iš torto ar dedate kokį nors padėkliuką tarp pirmo ir antro aukšto?(nzn, ar aš čia aiškiai paklausiau g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 12 liepos 2010 - 13:34
QUOTE(Monikule... @ 2010 07 12, 14:26)
nu skaiciau skaiciau, ir nebeiskenciau, taigi aiskiai parase kad gavo ale uzsakymus is vyro! jeigu zmogus guledamas ligoninej norejo atsidekot gydytojams tai nematau nieko blogo! o jau jus cia gamindamos visokius krikstynu ir t.t. tortus tai jau ale neuzsiimat prekyba ir pan.. nu blyn kad tik pavaryt ant zmogaus, jei jus nesuprantat humoro tai ir nesikabinekit. as pvz mielai apsidziaugciau budama gydytoja gaudama toki torta pagal spec. nu zodziu...

as ta ir sakau , kad ji gavo uzsakyma is vyro (savo vyro ) todel ir negavo nei cento ir nereikia kitom cia tyciotis kad ale labdara uzsiima doh.gif . ir palaikau meskutes puse .. o kaip supratau tai dabar tu mane uzsipuolei biggrin.gif nesusisnekam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2010 07 12, 14:31)
as ta ir sakau , kad ji gavo uzsakyma is vyro (savo vyro ) todel ir negavo nei cento ir nereikia kitom cia tyciotis kad ale labdara uzsiima  doh.gif . ir palaikau meskutes puse .. o kaip supratau tai dabar tu mane uzsipuolei  biggrin.gif  nesusisnekam  biggrin.gif

ne ne neuzsipuoliau taves tik pacitavau tavo zinute, butent ta eilute kad logikos 0, nenorejau kad ne taip suprastumet wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 07 12, 14:36)
ne ne neuzsipuoliau taves tik pacitavau tavo zinute, butent ta eilute kad logikos 0, nenorejau kad ne taip suprastumet wink.gif  4u.gif

logikos nulis pas kitas , nes pareiske kad uzsakymai cia , nors meskute aiskiai pasake kad negavo nei cento ... ir kad ale tiek daug tortu per diena nenusines i svecius .. tai ir pareiskiau kad jei uzsakymai tai visi susitare ir uzsakinejo tortus daktarams ane ? biggrin.gif tai ir pasakiau kad cia logikos nulis jei taip masto biggrin.gif

na nebesigincysiu 4u.gif tiesiog cia mano pamastymai .. nei as kepu tortus uzsakymam nei ka , kepu tik namiskiams pavaisinti , todel man turbut cia ne vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2010 07 12, 14:50)
logikos nulis pas kitas , nes pareiske kad uzsakymai cia , nors meskute aiskiai pasake kad negavo nei cento ... ir kad ale tiek daug tortu per diena nenusines i svecius .. tai ir pareiskiau kad jei uzsakymai tai visi susitare ir uzsakinejo tortus daktarams ane ?  biggrin.gif  tai ir pasakiau kad cia logikos nulis jei taip masto  biggrin.gif

na nebesigincysiu  4u.gif  tiesiog cia mano pamastymai .. nei as kepu tortus uzsakymam nei ka , kepu tik namiskiams pavaisinti , todel man turbut cia ne vieta  4u.gif

tai as pilnai sutinku su tavo pamastymais thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites,cia ne diskusiju vieta,kam,koks skirtas buvo tortas blush2.gif cia tema apie tortu papuosima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 12 liepos 2010 - 14:28
user posted image

Nu nedizaineris aš, nedizaineris lotuliukas.gif pirmą kartą dariau aš tą barbę ir paskutinį.. Na padaryt nėra ją sunku, bet jau aprenkt, tai šakės... db suprantu ką moterys patiria, kai reikia išeit į žmones doh.gif

p.s medutis su bananais
Atsakyti
bože bože, kam Tu apnėštinai tokią barbę rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ŽaismingaStiklas graži barbė, bet kaip ir pats supranti reiktų truputį laibesnio liemens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 12, 14:28)

gaminant dviejų aukštų tortą  Anukytės(cipsiuko) ir dengiant MMG ar nereikia jokio padėkliuko ar tiesiog koks bus antro aukšto tortas apipjauti masės viduriuką kad neištirptų nuo drėgmės iš torto ar dedate kokį nors padėkliuką tarp pirmo ir antro aukšto?(nzn, ar aš čia aiškiai paklausiau g.gif )

nereikia deti jokio padekliuko....ir mases pirmam aukšte nereikia išpjauti...tiesiog apdengiat pirma aukšta,tada atskirai antr ir dedat ant viršaus......padekliukai ir pagaliukai dedami 3 aukštu ir didesniems tortams,tiesiog kad nuo svorio nesusmuktu pirmi aukštai.....
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 12, 15:43)
db suprantu ką moterys patiria, kai reikia išeit į žmones  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti