Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Dvi progos viename...metuku/krikstynu ...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 25 birželio 2010 - 08:35
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 25, 09:25)
Dvi progos viename...metuku/krikstynu ...

Tau turbut irgi slapiuoja mase, kaip man... unsure.gif arba tik atrodo. nors siandien galu gale gavosi neslapiuojanti man bigsmile.gif
Atsakyti
TORTAS RAFAELO SVAJONE

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 25, 13:06)
Tau turbut irgi slapiuoja mase, kaip man...  unsure.gif arba tik atrodo. nors siandien galu gale gavosi neslapiuojanti man  bigsmile.gif

Neatrodo unsure.gif ,ta melinaji krikstynu 6 ryto nulupau visaaaaaaaa(ir kas keisciausia kad apacioje prie torto ji sausut sausutele ir kieta....o dregme tik pavirsiuje ),ir perdejau kita mase kuri tikraai gerai buvo padaryta ,nes buvo dengtas kitas tortas su ja ...ir visvient tortas slapiavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 25 birželio 2010 - 16:45
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 25, 17:45)
Neatrodo  unsure.gif ,ta melinaji krikstynu 6 ryto nulupau  visaaaaaaaa(ir kas keisciausia kad apacioje prie torto ji sausut sausutele ir kieta....o dregme tik pavirsiuje ),ir perdejau kita mase kuri tikraai gerai buvo padaryta ,nes buvo dengtas kitas tortas su ja ...ir visvient tortas slapiavo  doh.gif

Ir zinai sunku pasakyt priezasti vistik... Asseni sake, kad blogai isvirtas sirupas, bet kaip tu sakai, ant vieno torto buvo gerai, ant kito jau slapiavo... va siandien man gavosi superine mase, bet as ne su gliukoze darau, bet su cukrum. O visi kiti kartai, vis paslapiavo. Bet nenubego. Ir kazkodel manau, kad tai nuo torto dregnumo... gal storiau ta sviestini krema reik uztept g.gif nes siandien tepaiu storesniu sluoksniu... velnias zino, kaip cia yra... bet nereikejo tau lupt visko lauk, nebent ciuoze viskas g.gif nes ji tokia padrekus buna, bet neiskysta.. bent prie mano akiu... blink.gif
Atsakyti
man mase padregsta kokiam vienam sone mazas plotelis,bet tik kai istraukiu is saldytuvo..pastovejus susinormalizuoja ax.gif bet neikad nebuvo bedu del to ,ar kad butu didelis plotas nuslapiaves ax.gif o sirupa verdu visad 4 minutes puode su rankena,ne paciam siauriausiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 06 25, 18:37)
man mase padregsta kokiam vienam sone mazas plotelis,bet tik kai istraukiu is saldytuvo..pastovejus susinormalizuoja ax.gif  bet neikad nebuvo bedu del to ,ar kad butu didelis plotas nuslapiaves ax.gif  o sirupa verdu visad 4 minutes puode su rankena,ne paciam siauriausiam ax.gif

As masei su cukrumi sirupa verdu 4 min, ant 6 padalos, nuo uzvirimo. Vienao normai, paciam maziausiam bliudely metaliniam, kur buna maximoje pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 birželio 2010 - 17:41
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 25, 18:18)
Ir zinai sunku pasakyt priezasti vistik... Asseni sake, kad blogai isvirtas sirupas, bet kaip tu sakai, ant vieno torto buvo gerai, ant kito jau slapiavo... va siandien man gavosi superine mase, bet as ne su gliukoze darau, bet su cukrum. O visi kiti kartai, vis paslapiavo. Bet nenubego. Ir kazkodel manau, kad tai nuo torto dregnumo... gal storiau ta sviestini krema reik uztept  g.gif nes siandien tepaiu storesniu sluoksniu... velnias zino, kaip cia yra... bet nereikejo tau lupt visko lauk, nebent ciuoze viskas  g.gif nes ji tokia padrekus buna, bet neiskysta.. bent prie mano akiu...  blink.gif

Zn vat as ir pamasciau kad man galejo slapiuot del to kad torto biskvitai sulaistyti buvo ....ka beje dariau pirma kart tortui kuris yra po dengimo mase ....man kazkodel iskart itarimas buvo kad nuo to dreko ....bet vat kaip su Olesta pasnekejom ...juk butu pradeje tezt is vidaus mase ne is isores g.gif

O nulupau su ta mintim ...kad kitas neslapiuos ir bus idialu ,bet .... unsure.gif ,tik va visa laime kad mase viduje stangri tad ji tikrai nenuciuoz smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 25 birželio 2010 - 17:58
as kociodama mase pabarsciau krakmolu.. Ir visu ir apacia - jokio slapiavimo.. wink.gif Nesustingo i raga, bet labai kulturingai laikesi smile.gif Jei matete - tortukas barbe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 25, 18:52)
as kociodama mase pabarsciau krakmolu.. Ir visu ir apacia - jokio slapiavimo.. wink.gif Nesustingo i raga, bet labai kulturingai laikesi smile.gif Jei matete - tortukas barbe smile.gif

Krakmolu as visad pasibarstau stala kai kocioju MMG smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 25 birželio 2010 - 18:01
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 25, 19:00)
Krakmolu as visad pasibarstau stala kai kocioju MMG  smile.gif

jei gerai paruošta MMG man visai niekuo nereik barstyt stalo kai kučiuoju.nesuprantu dariau kamuolį,vakar apsidengiau-gražiausias per naktį,nė minties apie šlapiavimą,uždėjau ant torto,ir kol puošiau tortą apšlapiavo,daba jau šaldytuve-bet taip ir liko šlapias-nieko nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 06 25, 21:54)
jei gerai paruošta MMG man visai niekuo nereik barstyt stalo kai kučiuoju.nesuprantu dariau kamuolį,vakar apsidengiau-gražiausias per naktį,nė minties apie šlapiavimą,uždėjau ant torto,ir kol puošiau tortą apšlapiavo,daba jau šaldytuve-bet taip ir liko šlapias-nieko nesupratau g.gif

Nu gers ....kas ci su tais slapiavimais unsure.gif

Zinau kad nereik barstyt jei gerai paruosta..bet ci jau is ipratimo as ji barstau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 25 birželio 2010 - 22:03