Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

user posted image

NIEKO NAUJO,TIK TEMOS PAGYVINIMUI,paprastas jogurtinis tortas su vysniom,puostas grietinele.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 12, 13:07)
NIEKO NAUJO,TIK TEMOS PAGYVINIMUI,paprastas jogurtinis tortas su vysniom,puostas grietinele.

JOLKA,kodel isdavei Beze, ux kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 12, 13:08)
JOLKA,kodel isdavei Beze, ux kokia  biggrin.gif

nu kad jogurtiniui tortui ji nelabai skanu ax.gif neisdaviau,grisiu prie jos vel biggrin.gif
Atsakyti
Ale kaip Jum ant tos grietineles geles netirpsta, nesuprantu g.gif . Gal nebent esat prisidare daug, tai jau isdziuvimo laipsnis aukstas. Man visos gelytes tirpsta ant grietineles
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 12, 13:14)
Ale kaip Jum ant tos grietineles geles netirpsta, nesuprantu  g.gif . Gal nebent esat prisidare daug, tai jau isdziuvimo laipsnis aukstas. Man visos gelytes tirpsta ant grietineles

aha,jos tikrai darytos seniai,todel ir netirpsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 12, 13:14)
Ale kaip Jum ant tos grietineles geles netirpsta, nesuprantu  g.gif . Gal nebent esat prisidare daug, tai jau isdziuvimo laipsnis aukstas. Man visos gelytes tirpsta ant grietineles

prisidarius turiu, kaip sakai, tas isdziuvimo laipsnis tikrai didelis. Bet pastovejusios ant grietineles tampa minkstos, bet formos nepraradanda. Dideles maziau, bet tos kur mazutes - tai suminksteja kaip reikiant.
Atsakyti
user posted imagesnikersas,puosimas saldainiu mase ir truputis bezes...bukit geros pasakyk savo nuomone apie si pirmaji mano blyna unsure.gif na apykakle tai pati zinau kad nevykus doh.gif
Atsakyti
Niekaip nepagaunu kas tas mmg ar tai marchmalaws mase ar tai cipsiuko tortu dengimo mase? biggrin.gif atsiprašau už tokius kvailus klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 12, 14:44)
Niekaip nepagaunu kas tas mmg ar tai marchmalaws mase ar tai cipsiuko tortu dengimo mase? biggrin.gif  atsiprašau už tokius kvailus klausimus blush2.gif

MMG MEIN mase su gliukoze kita tuo sudetingu pavadinimu biggrin.gif yra saldainiu mase o Cipsiuko yra pastiliazas dengimui visos sios mase yra virsutinei papuosimu temoi nueik ten ir rasi daug gerio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 12, 13:44)
Niekaip nepagaunu kas tas mmg ar tai marchmalaws mase ar tai cipsiuko tortu dengimo mase? biggrin.gif  atsiprašau už tokius kvailus klausimus blush2.gif

MMG-Meain mase su gliukoze...neseniai buvau ymetus nuorodele....viršutinej temukej kur be komentaru pasižiurek....yra Olestos išsamus paaiškinimas ka ir kaip daryti.....
Denisute ,kaip pati sakai apyklakle truputy su broku......o šiaip pats tortas visai neblogas,gal tk labai plonai mase kočiota,nes vienoj vietukej lyg persišviečia tortas.....kaip pirmam kartui,tai yvertinsim teigiamai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 12, 13:59)

Cia reikalinga spec. formele. As pagailejau jai pinigu, daba gailiuos pati  doh.gif

http://www.arevitosi...ts/U4pqWDLM.jpg
stai tokia formele tik didele pirkau ariavitoi ir mokejau man atrodo 11 Lt bet tokiu pilna visur gal tik mazesniu

Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 12, 13:54)
MMG-Meain mase  su gliukoze...neseniai buvau ymetus nuorodele....viršutinej temukej kur be komentaru pasižiurek....yra Olestos išsamus paaiškinimas ka ir kaip daryti.....
Denisute ,kaip pati sakai apyklakle truputy su broku......o šiaip pats tortas visai neblogas,gal tk labai plonai mase kočiota,nes vienoj vietukej lyg persišviečia tortas.....kaip pirmam kartui,tai yvertinsim teigiamai.... mirksiukas.gif

dekavoju uz nuomone notworthy.gif
Atsakyti