olesta,gražiai parašei... bet man jei torto vizija ne prie širdies tai aš ir nedaryčiau man torto puošimas yra malonumas,o jei neteikia malonumo tai ir nesinori imtis tokių darbų
QUOTE(adriu @ 2010 07 12, 12:06)
olesta,gražiai parašei... bet man jei torto vizija ne prie širdies tai aš ir nedaryčiau man torto puošimas yra malonumas,o jei neteikia malonumo tai ir nesinori imtis tokių darbų
aš darydama, mintyse matyčiau gražų juodbruvą raumeningą daktariuką, kame ne malonumas
Olesta visiškai teisi......
Mano šiandieninis darbukas.....Tailandietišku bananu tortas.....šokoladine sald.mase pamaišyta su MMG,grietinele.....tikrai nera idealus,bet rankena daryta iš nupjauto torto kraščiuko,nes nenorejau deti vien mases gabala stora vietoj rankenos....taip kad yra kaip yra.....
Mano šiandieninis darbukas.....Tailandietišku bananu tortas.....šokoladine sald.mase pamaišyta su MMG,grietinele.....tikrai nera idealus,bet rankena daryta iš nupjauto torto kraščiuko,nes nenorejau deti vien mases gabala stora vietoj rankenos....taip kad yra kaip yra.....
QUOTE(kirbe @ 2010 07 12, 12:12)
Olesta visiškai teisi......
as irgi palaikau Olesta, del torto isvaizdos Kartais zmones tokiu keistu dalykeliu nori nmatyti ant stalo, kad
O Meskutei dar yra kur tobuleti.. Bet jei uzsakovai moka pinigus ir nesiskundzia..
Uz tuos tortus nebuvo paimta nei cnt .... o to ziuriu jau antroje zinute akcentuojama kad daroma uz pinigus
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 12, 12:38)
Uz tuos tortus nebuvo paimta nei cnt .... o to ziuriu jau antroje zinute akcentuojama kad daroma uz pinigus
hmm.. keista.. uzsiimi labdara? Tiek tortu per viena savaitgali- negi pati i tiek vietu juos neseisi? Naturalu ,kad uzsakymai..
QUOTE(kice @ 2010 07 12, 12:43)
hmm.. keista.. uzsiimi labdara? Tiek tortu per viena savaitgali- negi pati i tiek vietu juos neseisi? Naturalu ,kad uzsakymai..
Kad ideta per karta nereiskia kad per viena savaitgali,gal reiktu atkreipt demesi i data ....
Jei Jum taip palankiau galvot kad cia uzsakimas,tebunie uzsakymas ...maz ramiau bus
Is tiesu mums giliai dzin..
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 11, 20:44)
Kai parasei, tai tada grizau dar karta paziuret, bu pradzioje is vis nesupratau, kas do daiktas
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 11, 20:44)
Kodel nedejau mases halate marskinukam ...kazkaip man mase ant mases nelabai ....todel stengiuos tokiu dubliu daryt kuo imanoma maziau
O ta kaip sakai asfalto spalva,zn ji realiai buvo sviesesne sokoladine nes idejau baltojo sokolado puse plyteles
O ta kaip sakai asfalto spalva,zn ji realiai buvo sviesesne sokoladine nes idejau baltojo sokolado puse plyteles
Teisingai, as irgi nemegstu mases ant mases. Zinai, gal daryciau su aisingu. Priklijuociau plona juostele is mases, kur kalnerius o marskinukus rastuotus padaryciau, ale neriniai su aisingu.
O kas del asfalto spalvos..... Zinai,gal nuotrauka gadina. Kartais netinkamas fonas iskreipia spalvas
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 07 11, 23:19)
......,nors pačiai slėptis po lapais,dėl to taip parašiau,kad nėra teisybės,nors jos nelabai kur šiais laikais rasi
O tu nesislepk, o rodyk, nebent bijai buti kritikuojama. As visada pasakau, kai turiu pasiulymu ir nematau tame nieko blogo. Pati sulaukiu nemazai komentaru del savo tortu, kai nunesu pas rusaites, tas skatina tobuleti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 11, 23:30)
3 kg medaus tortas puostas pastiliazu
Viespate, kok grozis
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 12, 09:37)
angel,barbe turbut viena is nuostabiausiu,kada nors cia idetu svarbiausia ir nematyta
Sutinku
QUOTE(kice @ 2010 07 12, 09:46)
Mane labai zavi tos Barbes "kvarbatkos" Bet nemoku as tokiu padaryti.. Tiksliau - reikia skirti laiko pasitobulinimui
Cia reikalinga spec. formele. As pagailejau jai pinigu, daba gailiuos pati
QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 11:59)
O Jums nešauna į galvą mintis, kad Meškutė ne pati išmąstė tortų dizainą, yra žmonių, kurie pamišę ant profesinių dalykų,
Aga, ir ne tokiu dar papraso. Kalba ne apie esme o apie darba kaip toki.
QUOTE(kirbe @ 2010 07 12, 12:12)
O , tai staip kaip jis gali atrodyt, ant sono. Super.
Gal nebesipykim
Užteks tų komentarų viena aišku - visiems niekad neįtiksi, bet pasakyti savo nuomonę galima tai apsiribokime nuomonių išsakymų ir nedaeikime iki tokių komentarų - "Is tiesu mums giliai dzin.." labai jau neskaniai nuskambėjo
Su viskuo sutinku ką čia parašei, bet tas pasakymas, kad jei jau vakare pasako, kad reik torto, o ryte turi jį rpiduoti ir žinai,kad per tokį trumpą laiką nepavyks padaryti gerai, tai tada neapsiimk daryti, pasakyk, kad sekantį kartą praneškite iš anksčiau na bet čia jau mano tokia asmeninė nuomonė
kirbe,
labai skaniai atrodo tortas
Užteks tų komentarų viena aišku - visiems niekad neįtiksi, bet pasakyti savo nuomonę galima tai apsiribokime nuomonių išsakymų ir nedaeikime iki tokių komentarų - "Is tiesu mums giliai dzin.." labai jau neskaniai nuskambėjo
QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 11:59)
taip apdengime klaidų yra, Meškutė pati tą pripažino ir nėra taip jau paprasta padaryti tortą ekstra kai tau pasako vakare, kad REIKIA, o ryte jau turi priduoti... ir neturi pasirinkimo atsisakyti... nenoriu nei labai čia ginti, nei girti... Meškutė tikrai stengiasi ir aš manau ji per savo užsispyrimą pasieks vieną dieną to, ko mes čia labai iš jos laukiame
Su viskuo sutinku ką čia parašei, bet tas pasakymas, kad jei jau vakare pasako, kad reik torto, o ryte turi jį rpiduoti ir žinai,kad per tokį trumpą laiką nepavyks padaryti gerai, tai tada neapsiimk daryti, pasakyk, kad sekantį kartą praneškite iš anksčiau na bet čia jau mano tokia asmeninė nuomonė
QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 12:08)
aš darydama, mintyse matyčiau gražų juodbruvą raumeningą daktariuką, kame ne malonumas
kirbe,
labai skaniai atrodo tortas
eda.dita, aciu
*monikute*, , nee, cia ne plasmases gabalas . Cia slifuotas medis padengtas auksu
*monikute*, , nee, cia ne plasmases gabalas . Cia slifuotas medis padengtas auksu
QUOTE(Asseni @ 2010 07 12, 12:59)
Priklijuociau plona juostele is mases, kur kalnerius o marskinukus rastuotus padaryciau, ale neriniai su aisingu.
Ten juostele kalnieriui ira ideta is mases
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 12, 13:01)
Su viskuo sutinku ką čia parašei, bet tas pasakymas, kad jei jau vakare pasako, kad reik torto, o ryte turi jį rpiduoti ir žinai,kad per tokį trumpą laiką nepavyks padaryti gerai, tai tada neapsiimk daryti, pasakyk, kad sekantį kartą praneškite iš anksčiau
Nenoriu ci leistis i smulkmenas...kaip kas buvo ...o "uzsakymas " buvo gautas is vyro ir pries sav net minciu nebuvo kad jo tokio reiks