Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

olesta,gražiai parašei... bet man jei torto vizija ne prie širdies tai aš ir nedaryčiau blush2.gif man torto puošimas yra malonumas,o jei neteikia malonumo tai ir nesinori imtis tokių darbų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 07 12, 12:06)
olesta,gražiai parašei... bet man jei torto vizija ne prie širdies tai aš ir nedaryčiau blush2.gif man torto puošimas yra malonumas,o jei neteikia malonumo tai ir nesinori imtis tokių darbų unsure.gif

aš darydama, mintyse matyčiau gražų juodbruvą raumeningą daktariuką, kame ne malonumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta visiškai teisi...... thumbup.gif
Mano šiandieninis darbukas.....Tailandietišku bananu tortas.....šokoladine sald.mase pamaišyta su MMG,grietinele.....tikrai nera idealus,bet rankena daryta iš nupjauto torto kraščiuko,nes nenorejau deti vien mases gabala stora vietoj rankenos....taip kad yra kaip yra.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 12, 12:12)
Olesta visiškai teisi...... thumbup.gif
Mano šiandieninis darbukas.....Tailandietišku bananu tortas.....šokoladine sald.mase pamaišyta su MMG,grietinele.....tikrai nera idealus,bet rankena daryta iš  nupjauto torto kraščiuko,nes nenorejau deti vien mases gabala stora vietoj rankenos....taip kad yra kaip yra.....

as irgi palaikau Olesta, del torto isvaizdos smile.gif Kartais zmones tokiu keistu dalykeliu nori nmatyti ant stalo, kad doh.gif biggrin.gif
O Meskutei dar yra kur tobuleti.. Bet jei uzsakovai moka pinigus ir nesiskundzia.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 12 liepos 2010 - 11:32
Uz tuos tortus nebuvo paimta nei cnt .... o to ziuriu jau antroje zinute akcentuojama kad daroma uz pinigus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 12 liepos 2010 - 11:41
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 12, 12:38)
Uz tuos tortus nebuvo paimta nei cnt .... o to ziuriu jau antroje zinute akcentuojama kad daroma uz pinigus doh.gif

hmm.. keista.. uzsiimi labdara? Tiek tortu per viena savaitgali- negi pati i tiek vietu juos neseisi? Naturalu ,kad uzsakymai..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 07 12, 12:43)
hmm.. keista.. uzsiimi labdara? Tiek tortu per viena savaitgali- negi pati i tiek vietu juos neseisi? Naturalu ,kad uzsakymai..

Kad ideta per karta nereiskia kad per viena savaitgali,gal reiktu atkreipt demesi i data ....

Jei Jum taip palankiau galvot kad cia uzsakimas,tebunie uzsakymas ...maz ramiau bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 12 liepos 2010 - 11:48
Is tiesu mums giliai dzin..
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 11, 20:44)
Antrasis nugara su stuburo slanksteliais  rolleyes.gif

Kai parasei, tai tada grizau dar karta paziuret, bu pradzioje is vis nesupratau, kas do daiktas doh.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 11, 20:44)
Kodel nedejau mases halate marskinukam ...kazkaip man mase ant mases nelabai ....todel stengiuos tokiu dubliu daryt kuo imanoma maziau  blush2.gif

O ta kaip sakai asfalto spalva,zn  ji realiai buvo  sviesesne  sokoladine nes idejau  baltojo sokolado puse plyteles  ax.gif

Teisingai, as irgi nemegstu mases ant mases. Zinai, gal daryciau su aisingu. Priklijuociau plona juostele is mases, kur kalnerius o marskinukus rastuotus padaryciau, ale neriniai su aisingu.

O kas del asfalto spalvos..... Zinai,gal nuotrauka gadina. Kartais netinkamas fonas iskreipia spalvas

QUOTE(*Bitutė* @ 2010 07 11, 23:19)
......,nors pačiai slėptis po lapais,dėl to taip parašiau,kad nėra teisybės,nors jos nelabai kur šiais laikais rasi ax.gif

O tu nesislepk, o rodyk, nebent bijai buti kritikuojama. As visada pasakau, kai turiu pasiulymu ir nematau tame nieko blogo. Pati sulaukiu nemazai komentaru del savo tortu, kai nunesu pas rusaites, tas skatina tobuleti mirksiukas.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 11, 23:30)
3 kg medaus tortas puostas pastiliazu

Viespate, kok grozis wub.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 12, 09:37)
angel,barbe turbut viena is nuostabiausiu,kada nors cia idetu bigsmile.gif svarbiausia ir nematyta thumbup.gif  wub.gif

Sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(kice @ 2010 07 12, 09:46)
Mane labai zavi tos Barbes "kvarbatkos" smile.gif Bet nemoku as tokiu padaryti.. Tiksliau - reikia skirti laiko pasitobulinimui smile.gif

Cia reikalinga spec. formele. As pagailejau jai pinigu, daba gailiuos pati doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 11:59)
O Jums nešauna į galvą mintis, kad Meškutė ne pati išmąstė tortų dizainą, yra žmonių, kurie pamišę ant profesinių dalykų,

Aga, ir ne tokiu dar papraso. lotuliukas.gif Kalba ne apie esme o apie darba kaip toki.

QUOTE(kirbe @ 2010 07 12, 12:12)
Mano šiandieninis darbukas.....Tailandietišku bananu tortas.....šokoladine sald.mase pamaišyta su MMG,grietinele.....tikrai nera idealus,bet rankena daryta iš  nupjauto torto kraščiuko,nes nenorejau deti vien mases gabala stora vietoj rankenos....taip kad yra kaip yra.....

O bigsmile.gif , tai staip kaip jis gali atrodyt, ant sono. Super.

Atsakyti
Gal nebesipykim 4u.gif
Užteks tų komentarų ax.gif viena aišku - visiems niekad neįtiksi, bet pasakyti savo nuomonę galima smile.gif tai apsiribokime nuomonių išsakymų ir nedaeikime iki tokių komentarų - "Is tiesu mums giliai dzin.." unsure.gif labai jau neskaniai nuskambėjo unsure.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 11:59)
taip apdengime klaidų yra, Meškutė pati tą pripažino ir nėra taip jau paprasta padaryti tortą ekstra kai tau pasako vakare, kad REIKIA, o ryte jau turi priduoti... ir neturi pasirinkimo atsisakyti... nenoriu nei labai čia ginti, nei girti... Meškutė tikrai stengiasi ir aš manau ji per savo užsispyrimą pasieks vieną dieną to, ko mes čia labai iš jos laukiame  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Su viskuo sutinku ką čia parašei, bet tas pasakymas, kad jei jau vakare pasako, kad reik torto, o ryte turi jį rpiduoti ir žinai,kad per tokį trumpą laiką nepavyks padaryti gerai, tai tada neapsiimk daryti, pasakyk, kad sekantį kartą praneškite iš anksčiau blush2.gif na bet čia jau mano tokia asmeninė nuomonė blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 07 12, 12:08)
aš darydama, mintyse matyčiau gražų juodbruvą raumeningą daktariuką, kame ne malonumas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kirbe,
labai skaniai atrodo tortas bigsmile.gif
Atsakyti
eda.dita, aciu blush2.gif

*monikute*, 4u.gif , nee, cia ne plasmases gabalas cool.gif . Cia slifuotas medis padengtas auksu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 12 liepos 2010 - 12:06
QUOTE(Asseni @ 2010 07 12, 12:59)
Priklijuociau plona juostele is mases, kur kalnerius o marskinukus rastuotus padaryciau, ale neriniai su aisingu.

Ten juostele kalnieriui ira ideta is mases 4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 12, 13:01)
Su viskuo sutinku ką čia parašei, bet tas pasakymas, kad jei jau vakare pasako, kad reik torto, o ryte turi jį rpiduoti ir žinai,kad per tokį trumpą laiką nepavyks padaryti gerai, tai tada neapsiimk daryti, pasakyk, kad sekantį kartą praneškite iš anksčiau  blush2.gif

Nenoriu ci leistis i smulkmenas...kaip kas buvo ...o "uzsakymas " buvo gautas is vyro ir pries sav net minciu nebuvo kad jo tokio reiks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 12 liepos 2010 - 12:06