Angel1203- idėja labai man patinka suknios ir barbė atrodo FANTASTIŠKAI
airius- atsakysiu iš savo pusės dėl tos masės kiek aš matęs kaip vartoja maniškius tortus, tai dažniausiai masė lieka lėkštės šone
eda.dita- dėkui, gėlių koteliai buvo pamerkti į karštą vašką, tai kažkiek padėjo sulaikyti jose dregmė ir rožės buvo pirktos tą patį rytą, kaip ir puoštas tortas, jos buvo šviežios ir pasirodo nupirkau labi patvarę rūšį na bent jau man tai sakė kai atvažiavo jo pasiimt bet geresnis klausimas būtų buvęs, kaip pats tortas atsilaikė per tokį karštį, kai jį dar reikėjo vešti apie 30km nuo mano namų, nes tik išnešus iš kambario tortas pradėjo labai rasoti
[quote=airius,2010 07 12, 00:54]
[quote=Angel1203,2010 07 11, 23:30]
3 kg medaus tortas puostas pastiliazu
Labai grazi lelyte, labai grazus tortas . Sukneles sijonas patiko, ir iskilo klausymelis- is keliu sluoksniu jis padarytas. Sakykit ar ta sijona suvalgo ar tiesiog nuima ta mase , na kaip ir keistai skamba toks klausymas, bet vistiek
[/quote]
Labai aciu.
Siaip tai ji gal tik atrodo prisluoksniuota bet an tokio gana didelio torto suejo labai mazai mases pati torta aptepiau sarlote kremu su dziuveseliais ir ant pastinguslio dejau tas klostes o jos labai plonos tai va tiek tos mases tera o del jos valgymo vieni megsta labai o kitu nurenka as cia nematau nieko blogo nevalgyt papuosimo nes pati jo nevalgau nes tada nesuprantu torto skonio
[quote=ŽaismingaStiklas,2010 07 12, 02:09]
Angel1203- idėja labai man patinka suknios ir barbė atrodo FANTASTIŠKAI
[/quote]
Aciu :geda2:
[quote=Angel1203,2010 07 11, 23:30]
3 kg medaus tortas puostas pastiliazu
Labai grazi lelyte, labai grazus tortas . Sukneles sijonas patiko, ir iskilo klausymelis- is keliu sluoksniu jis padarytas. Sakykit ar ta sijona suvalgo ar tiesiog nuima ta mase , na kaip ir keistai skamba toks klausymas, bet vistiek
[/quote]
Labai aciu.
Siaip tai ji gal tik atrodo prisluoksniuota bet an tokio gana didelio torto suejo labai mazai mases pati torta aptepiau sarlote kremu su dziuveseliais ir ant pastinguslio dejau tas klostes o jos labai plonos tai va tiek tos mases tera o del jos valgymo vieni megsta labai o kitu nurenka as cia nematau nieko blogo nevalgyt papuosimo nes pati jo nevalgau nes tada nesuprantu torto skonio
[quote=ŽaismingaStiklas,2010 07 12, 02:09]
Angel1203- idėja labai man patinka suknios ir barbė atrodo FANTASTIŠKAI
[/quote]
Aciu :geda2:
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 07 11, 22:19)
O man Meskutės tortai labai visi faini,nieko aš juose blogo nematau,tikrai labai gražūs,tokių nenusipirksi niekur jokiose cukrainėse,o tobulėjimui ribų yra,bet ji gan sparčiai tobulėja, nes pastebiu dažnai ją kritikuojat,na patariate kas galėtų būti geriau,gražiau,bet šaukštai po pietų,o kartais nėra už ką girti na tortuko,ir būna tiek pagiriama :ohtiesiog laikausi savo nuomonės neišsakau,dažniausiai tik tuos pagiriu,kur tik labai patinka,nors pačiai slėptis po lapais,dėl to taip parašiau,kad nėra teisybės,nors jos nelabai kur šiais laikais rasi
šįkart ir aš apie tai pasisakysiu kai tortą kepi sau, mamai, sesei, bobulei jis gali būti bet koks, bet kai tortą kepi pardavimui, natūralu, kad norisi tobulo šiuo atveju, nors ir yra patobulėjimas, bet pastebiu, kad tortai yra padaryti arba labai skubant, arba atmestinai aš jau meskutei esu anksčiau sakiusi apie tai, bet ji tik įsižeidė dėl to ir nei kiek neatsižvelgė į kritiką, bet kas gi aš tokia, kad kritikuočiau
angel,barbe turbut viena is nuostabiausiu,kada nors cia idetu svarbiausia ir nematyta
Mane labai zavi tos Barbes "kvarbatkos" Bet nemoku as tokiu padaryti.. Tiksliau - reikia skirti laiko pasitobulinimui
Žaismingas stiklas neblogi torčiukai o kur vašką tirpdėte jei ne paslaptis. Kaip suprantu čia reikia nemažai kiekio to vaško
Asseni nėra žodžių kai parodžiau SB, tai jis manim nepatikėjo, kad čia tortas sako čia plastmasės gabalas
Angel1203, nuostabi lėlytė
Papildyta:
kirbe, abu tortai labai kruopštūs ir dailūs
MeGu, truputuką didesnio liemens norėtųsi, bet šiaip tai labai gražus tvarkingas ir kruopštus tortukas
eiwile, man truputį lygesnės šypsenos norėtųsi mašiniuko priekyje, bet šiaip įsivaizduojant kaip sunku padaryti tas mašinytes - užskaitau teigiamai o vestuvinis dailus, neperkrautas ir atrodo stilingai
jav, laia spalvingas ir kruopščiai padarytas tortas ir tiek daug visokių mažyčių figurėlių
g.daiva, spalvos dailios
***Meskute***, prašau nesupykti, bet nei vienas tortukas nepatiko apdengimas negeras, o tas tortas su punkcijos vaizdavimu tai iš vis kraupiai ir gazdinančiai atrodo mano mamai pamenu kai darė tą procedūra, tai ji pasakojo, kad skausmas žiaurus, tai man tokį tortą pamačius tikrai nesinorėtų jo valgyti ir tiesiog nuotaika susigadintų visam vakarui o kodėl buvo pasirinkta tokia keista idėja ? Ar tam žmogui suėjo kokia nors sukaktis punkcijos atlikinėjime ? Na norėtųsi pasakyti kažkokį gerą žodį, bet tikrai nesugalvoju
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 07 11, 23:19)
O man Meskutės tortai labai visi faini,nieko aš juose blogo nematau,tikrai labai gražūs,tokių nenusipirksi niekur jokiose cukrainėse,o tobulėjimui ribų yra,bet ji gan sparčiai tobulėja, nes pastebiu dažnai ją kritikuojat,na patariate kas galėtų būti geriau,gražiau,bet šaukštai po pietų,o kartais nėra už ką girti na tortuko,ir būna tiek pagiriama :ohtiesiog laikausi savo nuomonės neišsakau,dažniausiai tik tuos pagiriu,kur tik labai patinka,nors pačiai slėptis po lapais,dėl to taip parašiau,kad nėra teisybės,nors jos nelabai kur šiais laikais rasi
Neteisybės yra visur ir visada taip jau surėdytas tas gyvenimas ir kartais tiesiog turi susitaikyti su tuo tik nesuprantu kur jūs matote tų tortų fainumą
angel-laaabai graži barbė
meškutės su stuburu nelabai man kam jus darot grinai tokius profesinius jei žmogus būtų ginekologas tai koks tada tortas būtų
meškutės su stuburu nelabai man kam jus darot grinai tokius profesinius jei žmogus būtų ginekologas tai koks tada tortas būtų
Aciu mergaites labai uz pagyriaji zodi visada smagu sulauk atsiliepimu.
tos kvarbotkos ir mane senai zavejo pabandziau daryti viena krikstynu tortuka patiko ir dariau toliau svarbiausia mase turetu buti elastinga is trupancios be sansu padaryti ir antra turetu but kiek imanoma ploniau iskociota tada su dantu krapstuku puikiai darosi taip fainai garbanojasi as bandizau kelis kartus bet kaip budavo per storai arba per sausa mase is kart krapsukas ismigdavo ir jau psio nutraukdavo garbanele pora kartu pabandyk ir tikrai pavyks nera sunku.
QUOTE(kice @ 2010 07 12, 10:46)
Mane labai zavi tos Barbes "kvarbatkos" Bet nemoku as tokiu padaryti.. Tiksliau - reikia skirti laiko pasitobulinimui
tos kvarbotkos ir mane senai zavejo pabandziau daryti viena krikstynu tortuka patiko ir dariau toliau svarbiausia mase turetu buti elastinga is trupancios be sansu padaryti ir antra turetu but kiek imanoma ploniau iskociota tada su dantu krapstuku puikiai darosi taip fainai garbanojasi as bandizau kelis kartus bet kaip budavo per storai arba per sausa mase is kart krapsukas ismigdavo ir jau psio nutraukdavo garbanele pora kartu pabandyk ir tikrai pavyks nera sunku.
Sveikos kepejeles,
Kitoje temopje klausiau ir rasiau, bet taip atsakymo ir nesulaukiau tai gal atsakysit is cia besilankanciu kuri
Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:
"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"
Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...
Čia žiūrėjau recepta Vaisinio torto (Asseni).
Kitoje temopje klausiau ir rasiau, bet taip atsakymo ir nesulaukiau tai gal atsakysit is cia besilankanciu kuri
Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:
"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"
Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...
Čia žiūrėjau recepta Vaisinio torto (Asseni).
QUOTE(Atize @ 2010 07 12, 11:04)
Sveikos kepejeles,
Kitoje temopje klausiau ir rasiau, bet taip atsakymo ir nesulaukiau tai gal atsakysit is cia besilankanciu kuri
Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:
"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"
Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...
Čia žiūrėjau recepta Vaisinio torto (Asseni).
Kitoje temopje klausiau ir rasiau, bet taip atsakymo ir nesulaukiau tai gal atsakysit is cia besilankanciu kuri
Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:
"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"
Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...
Čia žiūrėjau recepta Vaisinio torto (Asseni).
Na mačiau jau kad ir kitoj temoj atsakė, kad indeliai dideli, t.y. 420ml arba 450ml. Nemanau, kad nuo kelių ml labai kremo skonis keisis.
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 12, 11:05)
Žaismingas stiklas neblogi torčiukai o kur vašką tirpdėte jei ne paslaptis. Kaip suprantu čia reikia nemažai kiekio to vaško
Vaško tai tikrai daug nereikėjo, juo tik aptepu kotelį gėlės su teptuku ir tiek o tirpdžiau metaliniame indelyje ant orkaitės ir karštą tepiau
1 indelis grietinėlės tai 420 ar 450 g, varškė supakuota po 180 g...dedasi du pakeliai...
O Jums nešauna į galvą mintis, kad Meškutė ne pati išmąstė tortų dizainą, yra žmonių, kurie pamišę ant profesinių dalykų, kokio prašo, tokį padaro, Jūs bent įsivaizduojat, koks įspūdis ir gydytojui širdies paglostymas, koks tai dėmesio parodymas profesijos žmogui... jis nė velnio neišmano apie torto apdengimo lygumą, jis mato įspūdį, tegu ir celiulitinį, po galais aš irgi jo turiu ir daug, aš nesu tobulai lygi, o mūsų gydytojai vaikšto irgi ir paglamžytais chalatais ir paplyšusiomis kojinėmis aišku nesakau, kad nereikia stengtis tobulai lygaus padaryti...aš kaip medikė net labai suprantu ir kam čia ir kodėl čia, ir kodėl būtent taip čia. Kiekvienam savo taip apdengime klaidų yra, Meškutė pati tą pripažino ir nėra taip jau paprasta padaryti tortą ekstra kai tau pasako vakare, kad REIKIA, o ryte jau turi priduoti... ir neturi pasirinkimo atsisakyti... nenoriu nei labai čia ginti, nei girti... Meškutė tikrai stengiasi ir aš manau ji per savo užsispyrimą pasieks vieną dieną to, ko mes čia labai iš jos laukiame
O Jums nešauna į galvą mintis, kad Meškutė ne pati išmąstė tortų dizainą, yra žmonių, kurie pamišę ant profesinių dalykų, kokio prašo, tokį padaro, Jūs bent įsivaizduojat, koks įspūdis ir gydytojui širdies paglostymas, koks tai dėmesio parodymas profesijos žmogui... jis nė velnio neišmano apie torto apdengimo lygumą, jis mato įspūdį, tegu ir celiulitinį, po galais aš irgi jo turiu ir daug, aš nesu tobulai lygi, o mūsų gydytojai vaikšto irgi ir paglamžytais chalatais ir paplyšusiomis kojinėmis aišku nesakau, kad nereikia stengtis tobulai lygaus padaryti...aš kaip medikė net labai suprantu ir kam čia ir kodėl čia, ir kodėl būtent taip čia. Kiekvienam savo taip apdengime klaidų yra, Meškutė pati tą pripažino ir nėra taip jau paprasta padaryti tortą ekstra kai tau pasako vakare, kad REIKIA, o ryte jau turi priduoti... ir neturi pasirinkimo atsisakyti... nenoriu nei labai čia ginti, nei girti... Meškutė tikrai stengiasi ir aš manau ji per savo užsispyrimą pasieks vieną dieną to, ko mes čia labai iš jos laukiame