Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Angel1203- idėja labai man patinka suknios wink.gif ir barbė atrodo FANTASTIŠKAI thumbup.gif

airius- atsakysiu iš savo pusės dėl tos masės biggrin.gif kiek aš matęs kaip vartoja maniškius tortus, tai dažniausiai masė lieka lėkštės šone biggrin.gif

eda.dita- dėkui, gėlių koteliai buvo pamerkti į karštą vašką, tai kažkiek padėjo sulaikyti jose dregmė ir rožės buvo pirktos tą patį rytą, kaip ir puoštas tortas, jos buvo šviežios ir pasirodo nupirkau labi patvarę rūšį thumbup.gif na bent jau man tai sakė kai atvažiavo jo pasiimt lotuliukas.gif bet geresnis klausimas būtų buvęs, kaip pats tortas atsilaikė per tokį karštį, kai jį dar reikėjo vešti apie 30km nuo mano namų, nes tik išnešus iš kambario tortas pradėjo labai rasoti doh.gif
Atsakyti
[quote=airius,2010 07 12, 00:54]
[quote=Angel1203,2010 07 11, 23:30]
3 kg medaus tortas puostas pastiliazu

Labai grazi lelyte, labai grazus tortas thumbup.gif . Sukneles sijonas patiko, ir iskilo klausymelis- is keliu sluoksniu jis padarytas. Sakykit ar ta sijona suvalgo ar tiesiog nuima ta mase blush2.gif , na kaip ir keistai skamba toks klausymas, bet vistiek
[/quote]

Labai aciu.
Siaip tai ji gal tik atrodo prisluoksniuota bet an tokio gana didelio torto suejo labai mazai mases pati torta aptepiau sarlote kremu su dziuveseliais ir ant pastinguslio dejau tas klostes o jos labai plonos tai va tiek tos mases tera o del jos valgymo vieni megsta labai o kitu nurenka as cia nematau nieko blogo nevalgyt papuosimo nes pati jo nevalgau nes tada nesuprantu torto skonio biggrin.gif

[quote=ŽaismingaStiklas,2010 07 12, 02:09]
Angel1203- idėja labai man patinka suknios wink.gif ir barbė atrodo FANTASTIŠKAI thumbup.gif
[/quote]
Aciu :geda2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 12 liepos 2010 - 07:41
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 07 11, 22:19)
O man Meskutės tortai labai visi faini,nieko aš juose blogo nematau,tikrai labai gražūs,tokių nenusipirksi niekur jokiose cukrainėse,o tobulėjimui ribų yra,bet ji gan sparčiai tobulėja, nes pastebiu dažnai ją kritikuojat,na patariate kas galėtų būti geriau,gražiau,bet šaukštai po pietų,o kartais nėra už ką girti na tortuko,ir būna  tiek pagiriama :ohtiesiog laikausi savo nuomonės neišsakau,dažniausiai tik tuos pagiriu,kur tik labai patinka,nors pačiai slėptis po lapais,dėl to taip parašiau,kad nėra teisybės,nors jos nelabai kur šiais laikais rasi ax.gif

šįkart ir aš apie tai pasisakysiu cool.gif kai tortą kepi sau, mamai, sesei, bobulei jis gali būti bet koks, bet kai tortą kepi pardavimui, natūralu, kad norisi tobulo cool.gif šiuo atveju, nors ir yra patobulėjimas, bet pastebiu, kad tortai yra padaryti arba labai skubant, arba atmestinai cool.gif aš jau meskutei esu anksčiau sakiusi apie tai, bet ji tik įsižeidė dėl to ir nei kiek neatsižvelgė į kritiką, bet kas gi aš tokia, kad kritikuočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
angel,barbe turbut viena is nuostabiausiu,kada nors cia idetu bigsmile.gif svarbiausia ir nematyta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mane labai zavi tos Barbes "kvarbatkos" smile.gif Bet nemoku as tokiu padaryti.. Tiksliau - reikia skirti laiko pasitobulinimui smile.gif
Atsakyti

Žaismingas stiklas
neblogi torčiukai 4u.gif o kur vašką tirpdėte jei ne paslaptis. Kaip suprantu čia reikia nemažai kiekio to vaško ax.gif

Asseni nėra žodžių wub.gif kai parodžiau SB, tai jis manim nepatikėjo, kad čia tortas biggrin.gif sako čia plastmasės gabalas lotuliukas.gif

Angel1203, nuostabi lėlytė wub.gif

Papildyta:
kirbe, abu tortai labai kruopštūs ir dailūs wub.gif

MeGu, truputuką didesnio liemens norėtųsi, bet šiaip tai labai gražus tvarkingas ir kruopštus tortukas 4u.gif

eiwile, man truputį lygesnės šypsenos norėtųsi mašiniuko priekyje, bet šiaip įsivaizduojant kaip sunku padaryti tas mašinytes - užskaitau teigiamai thumbup.gif o vestuvinis dailus, neperkrautas ir atrodo stilingai thumbup.gif

jav,
laia spalvingas ir kruopščiai padarytas tortas wub.gif ir tiek daug visokių mažyčių figurėlių wub.gif

g.daiva, spalvos dailios wub.gif

***Meskute***, prašau nesupykti, bet nei vienas tortukas nepatiko schmoll.gif apdengimas negeras, o tas tortas su punkcijos vaizdavimu tai iš vis kraupiai ir gazdinančiai atrodo unsure.gif mano mamai pamenu kai darė tą procedūra, tai ji pasakojo, kad skausmas žiaurus, tai man tokį tortą pamačius tikrai nesinorėtų jo valgyti ir tiesiog nuotaika susigadintų visam vakarui doh.gif o kodėl buvo pasirinkta tokia keista idėja g.gif ? Ar tam žmogui suėjo kokia nors sukaktis punkcijos atlikinėjime unsure.gif ? Na norėtųsi pasakyti kažkokį gerą žodį, bet tikrai nesugalvoju blush2.gif

QUOTE(*Bitutė* @ 2010 07 11, 23:19)
O man Meskutės tortai labai visi faini,nieko aš juose blogo nematau,tikrai labai gražūs,tokių nenusipirksi niekur jokiose cukrainėse,o tobulėjimui ribų yra,bet ji gan sparčiai tobulėja, nes pastebiu dažnai ją kritikuojat,na patariate kas galėtų būti geriau,gražiau,bet šaukštai po pietų,o kartais nėra už ką girti na tortuko,ir būna  tiek pagiriama :ohtiesiog laikausi savo nuomonės neišsakau,dažniausiai tik tuos pagiriu,kur tik labai patinka,nors pačiai slėptis po lapais,dėl to taip parašiau,kad nėra teisybės,nors jos nelabai kur šiais laikais rasi

Neteisybės yra visur ir visada doh.gif taip jau surėdytas tas gyvenimas ir kartais tiesiog turi susitaikyti su tuo drinks_cheers.gif tik nesuprantu kur jūs matote tų tortų fainumą blush2.gif
Atsakyti
angel-laaabai graži barbė wub.gif
meškutės su stuburu bijau.gif nelabai man unsure.gif kam jus darot grinai tokius profesinius unsure.gif jei žmogus būtų ginekologas tai koks tada tortas būtų g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites labai uz pagyriaji zodi visada smagu sulauk atsiliepimu.

QUOTE(kice @ 2010 07 12, 10:46)
Mane labai zavi tos Barbes "kvarbatkos" smile.gif Bet nemoku as tokiu padaryti.. Tiksliau - reikia skirti laiko pasitobulinimui smile.gif

tos kvarbotkos ir mane senai zavejo pabandziau daryti viena krikstynu tortuka patiko ir dariau toliau svarbiausia mase turetu buti elastinga is trupancios be sansu padaryti ir antra turetu but kiek imanoma ploniau iskociota tada su dantu krapstuku puikiai darosi taip fainai garbanojasi biggrin.gif as bandizau kelis kartus bet kaip budavo per storai arba per sausa mase is kart krapsukas ismigdavo ir jau psio nutraukdavo garbanele pora kartu pabandyk ir tikrai pavyks nera sunku.
Atsakyti
Sveikos kepejeles,

Kitoje temopje klausiau ir rasiau, bet taip atsakymo ir nesulaukiau tai gal atsakysit is cia besilankanciu kuri ax.gif

Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:

"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"

Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...

Čia žiūrėjau recepta Vaisinio torto (Asseni).

Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 07 12, 11:04)
Sveikos kepejeles,

Kitoje temopje klausiau ir rasiau, bet taip atsakymo ir nesulaukiau tai gal atsakysit is cia besilankanciu kuri  ax.gif

Ar galit pasakyti kokiu proporciju indeliai šiame kremee:

"Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis"

Parašyta 1 indelis, 2 indeliai o ml ar gramais neparasyta, o juk indeliai skirtingi...

Čia žiūrėjau recepta  Vaisinio torto (Asseni).

Na mačiau jau kad ir kitoj temoj atsakė, kad indeliai dideli, t.y. 420ml arba 450ml. Nemanau, kad nuo kelių ml labai kremo skonis keisis.
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 12, 11:05)

Žaismingas stiklas
neblogi torčiukai  4u.gif o kur vašką tirpdėte jei ne paslaptis. Kaip suprantu čia reikia nemažai kiekio to vaško  ax.gif

Vaško tai tikrai daug nereikėjo, juo tik aptepu kotelį gėlės su teptuku ir tiek smile.gif o tirpdžiau metaliniame indelyje ant orkaitės smile.gif ir karštą tepiau smile.gif
Atsakyti
1 indelis grietinėlės tai 420 ar 450 g, varškė supakuota po 180 g...dedasi du pakeliai...

O Jums nešauna į galvą mintis, kad Meškutė ne pati išmąstė tortų dizainą, yra žmonių, kurie pamišę ant profesinių dalykų, kokio prašo, tokį padaro, Jūs bent įsivaizduojat, koks įspūdis ir gydytojui širdies paglostymas, koks tai dėmesio parodymas profesijos žmogui... jis nė velnio neišmano apie torto apdengimo lygumą, jis mato įspūdį, tegu ir celiulitinį, po galais aš irgi jo turiu ir daug, aš nesu tobulai lygi, o mūsų gydytojai vaikšto irgi ir paglamžytais chalatais ir paplyšusiomis kojinėmis lotuliukas.gif aišku nesakau, kad nereikia stengtis tobulai lygaus padaryti...aš kaip medikė net labai suprantu ir kam čia ir kodėl čia, ir kodėl būtent taip čia. Kiekvienam savo cool.gif taip apdengime klaidų yra, Meškutė pati tą pripažino ir nėra taip jau paprasta padaryti tortą ekstra kai tau pasako vakare, kad REIKIA, o ryte jau turi priduoti... ir neturi pasirinkimo atsisakyti... nenoriu nei labai čia ginti, nei girti... Meškutė tikrai stengiasi ir aš manau ji per savo užsispyrimą pasieks vieną dieną to, ko mes čia labai iš jos laukiame 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti