Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

nu lobiai nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif

o kaip padaryt dangtį??? g.gif nuprantu kad kažkuo paremt, bet ar tada reikia dėt po juo kažkokį padėkliuką??? g.gif

o permatomas kirbės kaspinas man visai nieko biggrin.gif esmė graži tik surištas negražiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 10, 14:20)

o permatomas kirbės kaspinas man visai nieko  biggrin.gif  esmė graži tik surištas negražiai  blush2.gif

atsiprašau.....nesupratau..... g.gif surištas tikrai gražiai tik gal foto daugiau iš viršaus paimta,tai taip atrodo......na bet nesigilinkim..... liezuvis.gif

Asseni,galvojau ,kad čia tas pats lobis,bet po to žiuriu nugi kitas.....ale ir prikasei tu čia ju nemažai..... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va, po ilgo laiko tarpo ateinu ir aš su keliais tortukais thumbup.gif
Viskas padaryta per vakar diena, naktį ir šiandieną doh.gif

user posted image

Graikiškų riešutų tortas puoštas pastiliažu ir kieme rastomis uogomis

user posted image

Vinipūchas- medutis su koncervuotų ananasų ir želė gabaliukais, kailis- sviestinis kremas (sviestas+kondensuotas+kakava)

user posted image

user posted image

Na ir daugiausiai nervų kainavęs vestuvinis tortas, 1aukštas-rafaello svajonė, 2aukštas- graikiškų riešutų tortas, dengta pastiliažu, kryngeliai- aisingas, rožės gyvos o baibokai plasmasiniai lotuliukas.gif

Ir dar klausimas, cipciuko pastiliažas dengimui, ka jam padaryti, kad jis taip neplyšinėtų??? nes labai jau minkštas man gaunasi, o pudros dedu kiek lenda lotuliukas.gif gal sakau reikia jį pabrandinti??? g.gif

Ir dar...

Asseni- nu bet ir lobiai, verti grieko unsure.gif sužavėtas iki negalėjimo bigsmile.gif
Kirbe- puikus tortukas, ir tas kaspinas man visai gražiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 10 liepos 2010 - 14:30
Na ŽaismingaStiklas pavarei taip sakant.....visi labai gražus....o ka darei gyvom gelem,kad nenuvystu...?dejai y kapsules ar kitaip ka darei?
o del pastilažo nežinau...siulyčiau išbandyti MMG.....man tai pati geriausia mase dengimui...ir elastinga ir neplyšta ir nerasoja......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 10, 16:43)
Na ŽaismingaStiklas pavarei taip sakant.....visi labai gražus....o ka darei gyvom gelem,kad nenuvystu...?dejai y kapsules ar kitaip ka darei?
o del pastilažo nežinau...siulyčiau išbandyti MMG.....man tai pati geriausia mase dengimui...ir elastinga ir neplyšta ir nerasoja......

Gėlių kotelius mirkiau i karštą vašką, kad nevystų. Na manau iki vakaro atlaikys tikrai, db dar stovi tortas pas mane šaldytuve ir rožės nevysta pakolkas thumbup.gif O tas viršutines rožes dar vyniojau į maistinę plėvelę, nes jos kišosi į tortą smile.gif

reiks tada prie progos ir MMG išmėgint, nes šita masė tai kai reikalas rasojo... dėkui už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Super kiek graziu tortu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Auksinems vestuvems,viduje Cipciuko margarita,mmg,aisingas ir keramikine statulele ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Atnesu dar viena,Kirbes medutis tik ne su grietine o su greitinele ax.gif Mmg dazyta ant virsaus ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 07 10, 00:48]
kokį marcipaną naudoji??? iš Dasitos skirtą lipdymui??? ar kokį kitokį??? aš dirbu su Dasitos marcipanu, minkant dažus, formuojant figūrėles,taip jis lipnus, bet pakanka dažnai plauti ir sausinti rankas ir viskas ok... marcipanas kaip ir bet kokia kita masė truputėlį nepakenčia karščių ir pasidaro minkštesnis, reikia trupučio kantrybės, jei kažko dadėsi, susidarys rizika, kad ims trūkinėti, trupėti, ar nutiks dar kas... sunku ką nors komentuoti, nežinant, koks marcipanas, kokie dažai, kokiomis sąlygomis dirbama su juo. Pas mane jis stovi kambario temperatūroje, jokių priedų apart dažų nededu. Tik kai jau ima lipti prie rankų, tada jas nusiplaunu šaltu vandeniu ir viskas. Iš idėjos, rankas galima krakoluoti, bet ne itin daug. Man labiau patinka mano technologija - dažnas rankų plovimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dekui,uz atsakyma... 4u.gif as turiu daniska marcipana,manau jis labiau desertams skirtas,buvo ir lipdymui specialaus,bet jis jau dazytas,o spalvos ne tokios kokiu man reik schmoll.gif
Atsakyti
Visu tortukai tiesiog nuostabus.Pasirodau ir as su savo
user posted image
Atsakyti
Visas teletabių pasaulis sutilpo ant vieno torto... nepakartojama mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena,
sitiek groziu prisiziurejau,tai parodysiu ir savo sioki toki krikstynu tortuka ax.gif
snikersas,pastilazas,aisingas
user posted image
juodas miskas,pastilazas,aisingas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(g.daiva @ 2010 07 11, 15:16)
laba diena,

labai man patiko tavo krikstynu tortukas biggrin.gif Dailus, nepriekaistingas smile.gif
Kokia oro temperatura tavo virtuveje, kai torta puosei? smile.gif
Atsakyti