nu lobiai nerealūs
o kaip padaryt dangtį??? nuprantu kad kažkuo paremt, bet ar tada reikia dėt po juo kažkokį padėkliuką???
o permatomas kirbės kaspinas man visai nieko esmė graži tik surištas negražiai
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 10, 14:20)
atsiprašau.....nesupratau..... surištas tikrai gražiai tik gal foto daugiau iš viršaus paimta,tai taip atrodo......na bet nesigilinkim.....
Asseni,galvojau ,kad čia tas pats lobis,bet po to žiuriu nugi kitas.....ale ir prikasei tu čia ju nemažai.....
Na va, po ilgo laiko tarpo ateinu ir aš su keliais tortukais
Viskas padaryta per vakar diena, naktį ir šiandieną
Graikiškų riešutų tortas puoštas pastiliažu ir kieme rastomis uogomis
Vinipūchas- medutis su koncervuotų ananasų ir želė gabaliukais, kailis- sviestinis kremas (sviestas+kondensuotas+kakava)
Na ir daugiausiai nervų kainavęs vestuvinis tortas, 1aukštas-rafaello svajonė, 2aukštas- graikiškų riešutų tortas, dengta pastiliažu, kryngeliai- aisingas, rožės gyvos o baibokai plasmasiniai
Ir dar klausimas, cipciuko pastiliažas dengimui, ka jam padaryti, kad jis taip neplyšinėtų??? nes labai jau minkštas man gaunasi, o pudros dedu kiek lenda gal sakau reikia jį pabrandinti???
Ir dar...
Asseni- nu bet ir lobiai, verti grieko sužavėtas iki negalėjimo
Kirbe- puikus tortukas, ir tas kaspinas man visai gražiai atrodo
Viskas padaryta per vakar diena, naktį ir šiandieną
Graikiškų riešutų tortas puoštas pastiliažu ir kieme rastomis uogomis
Vinipūchas- medutis su koncervuotų ananasų ir želė gabaliukais, kailis- sviestinis kremas (sviestas+kondensuotas+kakava)
Na ir daugiausiai nervų kainavęs vestuvinis tortas, 1aukštas-rafaello svajonė, 2aukštas- graikiškų riešutų tortas, dengta pastiliažu, kryngeliai- aisingas, rožės gyvos o baibokai plasmasiniai
Ir dar klausimas, cipciuko pastiliažas dengimui, ka jam padaryti, kad jis taip neplyšinėtų??? nes labai jau minkštas man gaunasi, o pudros dedu kiek lenda gal sakau reikia jį pabrandinti???
Ir dar...
Asseni- nu bet ir lobiai, verti grieko sužavėtas iki negalėjimo
Kirbe- puikus tortukas, ir tas kaspinas man visai gražiai atrodo
Na ŽaismingaStiklas pavarei taip sakant.....visi labai gražus....o ka darei gyvom gelem,kad nenuvystu...?dejai y kapsules ar kitaip ka darei?
o del pastilažo nežinau...siulyčiau išbandyti MMG.....man tai pati geriausia mase dengimui...ir elastinga ir neplyšta ir nerasoja......
o del pastilažo nežinau...siulyčiau išbandyti MMG.....man tai pati geriausia mase dengimui...ir elastinga ir neplyšta ir nerasoja......
QUOTE(kirbe @ 2010 07 10, 16:43)
Na ŽaismingaStiklas pavarei taip sakant.....visi labai gražus....o ka darei gyvom gelem,kad nenuvystu...?dejai y kapsules ar kitaip ka darei?
o del pastilažo nežinau...siulyčiau išbandyti MMG.....man tai pati geriausia mase dengimui...ir elastinga ir neplyšta ir nerasoja......
o del pastilažo nežinau...siulyčiau išbandyti MMG.....man tai pati geriausia mase dengimui...ir elastinga ir neplyšta ir nerasoja......
Gėlių kotelius mirkiau i karštą vašką, kad nevystų. Na manau iki vakaro atlaikys tikrai, db dar stovi tortas pas mane šaldytuve ir rožės nevysta pakolkas O tas viršutines rožes dar vyniojau į maistinę plėvelę, nes jos kišosi į tortą
reiks tada prie progos ir MMG išmėgint, nes šita masė tai kai reikalas rasojo... dėkui už patarimą
Super kiek graziu tortu
Auksinems vestuvems,viduje Cipciuko margarita,mmg,aisingas ir keramikine statulele
Auksinems vestuvems,viduje Cipciuko margarita,mmg,aisingas ir keramikine statulele
Atnesu dar viena,Kirbes medutis tik ne su grietine o su greitinele Mmg dazyta ant virsaus
[quote=Olesta,2010 07 10, 00:48]
kokį marcipaną naudoji??? iš Dasitos skirtą lipdymui??? ar kokį kitokį??? aš dirbu su Dasitos marcipanu, minkant dažus, formuojant figūrėles,taip jis lipnus, bet pakanka dažnai plauti ir sausinti rankas ir viskas ok... marcipanas kaip ir bet kokia kita masė truputėlį nepakenčia karščių ir pasidaro minkštesnis, reikia trupučio kantrybės, jei kažko dadėsi, susidarys rizika, kad ims trūkinėti, trupėti, ar nutiks dar kas... sunku ką nors komentuoti, nežinant, koks marcipanas, kokie dažai, kokiomis sąlygomis dirbama su juo. Pas mane jis stovi kambario temperatūroje, jokių priedų apart dažų nededu. Tik kai jau ima lipti prie rankų, tada jas nusiplaunu šaltu vandeniu ir viskas. Iš idėjos, rankas galima krakoluoti, bet ne itin daug. Man labiau patinka mano technologija - dažnas rankų plovimas
dekui,uz atsakyma... as turiu daniska marcipana,manau jis labiau desertams skirtas,buvo ir lipdymui specialaus,bet jis jau dazytas,o spalvos ne tokios kokiu man reik
kokį marcipaną naudoji??? iš Dasitos skirtą lipdymui??? ar kokį kitokį??? aš dirbu su Dasitos marcipanu, minkant dažus, formuojant figūrėles,taip jis lipnus, bet pakanka dažnai plauti ir sausinti rankas ir viskas ok... marcipanas kaip ir bet kokia kita masė truputėlį nepakenčia karščių ir pasidaro minkštesnis, reikia trupučio kantrybės, jei kažko dadėsi, susidarys rizika, kad ims trūkinėti, trupėti, ar nutiks dar kas... sunku ką nors komentuoti, nežinant, koks marcipanas, kokie dažai, kokiomis sąlygomis dirbama su juo. Pas mane jis stovi kambario temperatūroje, jokių priedų apart dažų nededu. Tik kai jau ima lipti prie rankų, tada jas nusiplaunu šaltu vandeniu ir viskas. Iš idėjos, rankas galima krakoluoti, bet ne itin daug. Man labiau patinka mano technologija - dažnas rankų plovimas
dekui,uz atsakyma... as turiu daniska marcipana,manau jis labiau desertams skirtas,buvo ir lipdymui specialaus,bet jis jau dazytas,o spalvos ne tokios kokiu man reik
Visas teletabių pasaulis sutilpo ant vieno torto... nepakartojama
laba diena,
sitiek groziu prisiziurejau,tai parodysiu ir savo sioki toki krikstynu tortuka
snikersas,pastilazas,aisingas
juodas miskas,pastilazas,aisingas
sitiek groziu prisiziurejau,tai parodysiu ir savo sioki toki krikstynu tortuka
snikersas,pastilazas,aisingas
juodas miskas,pastilazas,aisingas
QUOTE(g.daiva @ 2010 07 11, 15:16)
laba diena,
labai man patiko tavo krikstynu tortukas Dailus, nepriekaistingas
Kokia oro temperatura tavo virtuveje, kai torta puosei?