Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kepejele @ 2010 07 10, 00:21)
bijau ir kartot as klausima blush2.gif norejau suzinot ar visoms marcipano mase rankose vos netirpsta?bandziau lipdyt besmegeni,bet be sansu...dabar noriu meskiuko... ax.gif gal i ji reik kazka idet? g.gif

kokį marcipaną naudoji??? iš Dasitos skirtą lipdymui??? ar kokį kitokį??? aš dirbu su Dasitos marcipanu, minkant dažus, formuojant figūrėles,taip jis lipnus, bet pakanka dažnai plauti ir sausinti rankas ir viskas ok... marcipanas kaip ir bet kokia kita masė truputėlį nepakenčia karščių ir pasidaro minkštesnis, reikia trupučio kantrybės, jei kažko dadėsi, susidarys rizika, kad ims trūkinėti, trupėti, ar nutiks dar kas... sunku ką nors komentuoti, nežinant, koks marcipanas, kokie dažai, kokiomis sąlygomis dirbama su juo. Pas mane jis stovi kambario temperatūroje, jokių priedų apart dažų nededu. Tik kai jau ima lipti prie rankų, tada jas nusiplaunu šaltu vandeniu ir viskas. Iš idėjos, rankas galima krakoluoti, bet ne itin daug. Man labiau patinka mano technologija - dažnas rankų plovimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaičiai, laikas spaudžia, ale vis tiek pagirti norisi, labai pagyvinot temutę, šaunuolės Jūs wub.gif

Vestuviniam torte viskas būtų daug maž gerai, man tik užkliuvo spalvų gausa, ir trispalvės derinys, daugiau pats tortas kaip ir tortas, žiūriu ramunės karaliauja šiais metais, visiems jų reikia wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazus tortukai visu , fantastika wub.gif
QUOTE(kepejele @ 2010 07 09, 22:21)
bijau ir kartot as klausima blush2.gif norejau suzinot ar visoms marcipano mase rankose vos netirpsta?bandziau lipdyt besmegeni,bet be sansu...dabar noriu meskiuko... ax.gif gal i ji reik kazka idet? g.gif

O gal tai marcipanas, kuris neskirtas lipdymui? Nes pas mus yra pirkti marcipano tortu dengimui, is jo sunku lipdyti, nes minkstas, bet smulkioms detalems gerai 4u.gif

Medutis, grietinele, MMG:
user posted image

Stiklo sukes, grietinele, sokoladine aplikacija:
user posted image

Stiklo sukes, grietinele, sokoladine aplikacija:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 22:34)
As iskart piesiau, nes tada susilieja ...bet manau kad galima tai drasiai daryt ir jau ant apstindusio, tada gausis labiau reljefinis mirksiukas.gif
O del tvoreles g.gif  net nzn ka ir pasakyt...as dar tik pradedancioji blush2.gif
Beje...ziurint kokia tvorele turi omeny g.gif
Va jei tokia...
[://s44.radikal.ru/i104/1007/f8/7a719841717a.jpg[/img][/
rasi kitoj temoj kur be komentaru apie puosima [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=378104&st=60]cia
  mirksiukas.gif

Taip sita as perskaiciusi visa tema ir dariau,bet man jau labai smarkiai sustingsta ir pjaustant pradeda visa luzineti ir nugruna. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 10 liepos 2010 - 07:52
Wow kokie žirgai ir vienaragiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 10, 08:49)
Taip sita as perskaiciusi visa tema  ir dariau,bet man jau labai smarkiai sustingsta ir pjaustant pradeda visa luzineti ir nugruna. verysad.gif

Nugriuna todel, kad neprisiklijuoja prie torto.. Sokoladine tvorele puosiu tik grietinele apteptus tortus - tada graziai prilimpa. O kad luzineja pjaustant - nieko nepadarysi, sokoladas juk smile.gif Man svarbu, kad graziai stovetu iki pjaustymo smile.gif
Atsakyti

SVEIKUTES.....
gražus labai tortai ..vieniems dar šio to truksta,kitiems jau truputy per daug,bet visumoj matosi ,kad mergytes tobuleja.....
mano krikštynu torčiukas...Rafaelo ir vaisinukas.....MMG
user posted image
IR PAMERGES TORČIUKAS...VAISINIS,MMG
user posted image

Vis dar laukiu Oriles išsamesnio paaiškinimo kaip darytas tyas gelytes...ar jas kepti ar džiovinti ir t.t......
Atsakyti
user posted image]

Mažai mergaitei krikštynų proga. Medutis ir pastilažas su trupučiu aisingo. smile.gif

Nu bet ir sunku darbuotis, kai taip karšta. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeGu: 10 liepos 2010 - 11:04
Senokai ka rasiau cia, bandysiu pasitaisyt.

Rugiagele, o kodel tabis nelaimelis? Visai ciotkas thumbup.gif O jau vestuvinis tai ogogo. Pora vieteliu siek tiek matosi, bet siiap, liuks, bet sernas pats geriausias

Olestuk, niu dabar barbyte geriau, bet vistiek kazkas joje ne taip. Per zemai sukne siek tiek.

k.lapelyte, tortas galingas, tik nepyk, bet man pasirode, kad jame truksta tvarkingumo. Nelabai dera spalvos, vietomis suplysusi mase. 2 aukstas neiscentruotas ir nelabai lygiai padengtas

Migle79, nuostabu wub.gif

red69
, tu cia apie batukus kalbi, kad neiseis? O KOKIUS tortus atnesei, su vaisiais, jetau, kaip skanu doh.gif

kleckiuxs_r
, bet grazutis smile.gif

spanguolia smile.gif
, kaip smagu tave matyt, jau pasiilgau rolleyes.gif Spalvyte torto superine, tik ramaskem reikejo lapukus siek tiek paplonint, butu dailiau

laurechka, smagu kad ir su sviestiniu gavos, tik reikejo labiau papiest, o tai tortas tustokas atrodo

wingaile
, saulute visai nieko, tik akytes per aukstai jai prilipinai, man ji panasu i MARFUSHENKA is rusisku pasaku lotuliukas.gif ir gal geltonu taskiuku nereikejo det g.gif O knyga visia gera, gal tik zalesniu lapuku daugiau noretusi

daividija
,noriu uogu ir tavo krepsio bigsmile.gif

neli
, labai grazios spalvos, apie gulbes jau pasake. O man vel kliuna nelygumai, neli, ka darai ne taip? Gal labai permotama mase darai?

nekava
, pradzioje nesupratau kur tortas. Merginos viska jau pasake, bet kaip sveciui, tai super thumbup.gif

gitule
, man labai paskutinis tortas patiko

kirbe, grazu, tik mesk lauk tu permatomus bantus, jie labai pygiai atrodo. Ant to zalio, gal is vis nereikia banto

MeGu, ogo, KOKIA PONIA, man siek tiek gal per zemai ikista ta lelyte,atrodo, kad jai sukne per didele

O kas ten klause del marcipano, pradzioje maciau nuotrauka, daba nerandu. Paskaitykit instrukcija, kam skirtas marcipanas. Man panasu, kad cia marcipanas kepinui o ne lipdymui.

As atvarau su lobiu gun_smilie.gif

user posted image

user posted image

Apacioje sokoladiniai ir balti biskvitai, vysnios, persikai, dangtyje balti biskvitai, persikai.
Piratai is pastilazo, pinigai, akmenukai - saldainiai. Sokoladine saldainiu mase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 10 liepos 2010 - 11:51
Asseni, be žodžių..... bigsmile.gif Jau kai pamatau jūsų vardą, žinau, kad bus kažkas toookiooo.. bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Asseni vamzdec bigsmile.gif , eik tu sau koks šedevras blink.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 10, 12:50)

kirbe, grazu, tik mesk lauk tu permatomus bantus, jie labai pygiai atrodo. Ant to zalio, gal is vis nereikia banto

Ačiu už nuomone,bet permatomu kaspinu tikrai nemesiu...man jie super atrodo,o ir kiek žiurejau nete,tai net ant vestuviniu yra nemažai tokiu kaspinu deta...taip ,kad kiekvienam savo...... mirksiukas.gif
o lobis tai pasakiškas...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 10, 13:46)
Ačiu už nuomone,bet permatomu kaspinu tikrai nemesiu...man jie super atrodo,o ir kiek žiurejau nete,tai net ant vestuviniu yra nemažai tokiu kaspinu deta...taip ,kad kiekvienam savo...... mirksiukas.gif

Gal but, tik tada reikia spalva labai gerai suderint mirksiukas.gif
As dar su vienu, tik dideliu lobiu biggrin.gif

user posted image

user posted image

Virsuje ir apacioje trapios teslos tortas su sokolado sluoksniais. Sokoladine saldainiu mase, sokoladukai
Atsakyti