Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 18:58)
spekit kokia mintis sio torto biggrin.gif kaimyne pasake, tai net juokiausi  lotuliukas.gif

visi vyrai kiaules? biggrin.gif
nu jo, vyrui per gimtadieni pats tas pabrezt dar karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 17:29)
4u.gif  aciu...
Bet kad cia visiskai nieko ipatingo  blush2.gif
Pasidarai sokoladini glaju (100gr sokolado + 3 v.s. gritineles + 1v.s. sviesto) ant garu voneles...ir uzpili ant tortuko....po to issitirpini balta...ir "piesi" mirksiukas.gif

O tai iskarto piesti ar reikia pastangdinti pirmaji?Ir dar ar sitas glajus tik apliejimui tinka ar galima ir tvorele torto ktastams daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 09 liepos 2010 - 21:38
Tėvų rubininėms vestuvėms, Maskarponė su braškėmis, MMG, aisingas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 07 09, 22:34)
Tėvų rubininėms vestuvėms, Maskarponė su braškėmis, MMG, aisingas.

Labai mielas tortas, tik man i akis krenta tai, kad gulbiu galvos kiek didokos blush2.gif bet siaip atrodo labai liux, toks neperkrautas ir spalvyte man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Citavau, citavau ir viskas dingo doh.gif

Žodžiu super tortukai thumbup.gif ir kaip smagu, kad temutė atgijo bigsmile.gif
Atsakyti
1. Vat ir pas mane tas pats vyksta verysad.gif , kol kas turiu tik vieną versiją - gal per plonai tepu sviestinį kremą rolleyes.gif šiandien kaip tik ruošiuosi tverti rafaelo svajonę, tai bandysiu tepti per tris kartus, kiekvieną sluoksnį apstingdydama šaldytuve), ir dar pagalvojau į sviestinį kremą įmaišyti lydyto balto šokolado (turėtų kažkiek tvirčiau gautis mastau.gif .
2. Pas mane irgi šlapiuoja tik kai kurie plotai, įtariu ten kur sviestinio kremo plonokai g.gif
3. Aš aptepimui darau atskirai sarlotes kremą su trupinukais 4u.gif
[/quote]
nu va ir nepasiseke man siandien su rafaelo svajone, krema blogai padriau, sumaisiau nevienodos temp. kremus, bet vistiek sutepiau, ryt ragausiu ir ziuresiu kas bus, laime kad tik sava seima ragaus,nes kitaip doh.gif
nesuprantu kodel pilsi sokolada, man tai tas kremas gan tirstas gaunasi, ir tvirtas tortas buna cool.gif
as apsidengiau kokoso drozlem , pabijojau det pastiliaza, tai padariau bandyma, idejau i lekstute to kremo ir uzdengiau pastiliazu matysiu ar nepasileis pastiliazas. Parasysiu kai galesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke 2: 09 liepos 2010 - 22:38
QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 09, 22:32)
O tai iskarto piesti ar reikia pastangdinti pirmaji?Ir dar ar sitas glajus tik apliejimui tinka ar galima ir tvorele torto ktastams daryti?

As iskart piesiau, nes tada susilieja ...bet manau kad galima tai drasiai daryt ir jau ant apstindusio, tada gausis labiau reljefinis mirksiukas.gif
O del tvoreles g.gif net nzn ka ir pasakyt...as dar tik pradedancioji blush2.gif
Beje...ziurint kokia tvorele turi omeny g.gif
Va jei tokia...
user posted image
rasi kitoj temoj kur be komentaru apie puosima cia mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as ateinu pasirodyti pirma savo vestuvini blush2.gif kritika priimsiu, nes tik is jusu ir mokausi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Pats tortas ir idėja graži thumbup.gif tik man visko per daug - ir detalių ir spalvų ir tos spalvos labai pjaunasi tarpusavyje, norėtųsi, kad jos būtų šiek tiek švelnesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2010 07 09, 23:36)
ir as ateinu pasirodyti pirma savo vestuvini  blush2.gif  kritika priimsiu, nes tik is jusu ir mokausi  mirksiukas.gif

ax.gif as gal dar kaip ir neturiu teises...vadinkim taip ...kritikuot...bet man labai krito i akis 1 ir 2 aukstu dydziai...noretusi 2 mazesnio... ax.gif T.y. kad butu toks pat tarpas kaip tarp 2 ir 3...
Atsakyti
del spalvu tai jos ne tokios ryskios, tik fotikas cia taip moka padaryti doh.gif o detaliu daug, nes teko kavoti savo darbo broka, mases neturejau labai daug, tai taip gana plonokai ja iskociojau, tai kai kur suplyso, tai reikejo suktis is padeties doh.gif

antro auskto ir as noreciau mazesnio, bet mano forma tokia, o apipjaustineti tai nedrisau, nes jau tikrai buciau sugadinus doh.gif
bet as ji nesiuosi tik kaip svecias, tai manau didelio nusivylimo jauniesiems nebus biggrin.gif
Atsakyti
bijau ir kartot as klausima blush2.gif norejau suzinot ar visoms marcipano mase rankose vos netirpsta?bandziau lipdyt besmegeni,bet be sansu...dabar noriu meskiuko... ax.gif gal i ji reik kazka idet? g.gif
Atsakyti