Esu mačiusi tortukų pinigų maišas kur yra ne tik monetos šokoladinės,bet ir popieriniai banknotai.Gal galite kas nors išduoti paslapti,kur tokių ieškoti popierinių banknotų?
QUOTE(*Daivulyte* @ 2010 07 09, 19:57)
Esu mačiusi tortukų pinigų maišas kur yra ne tik monetos šokoladinės,bet ir popieriniai banknotai.Gal galite kas nors išduoti paslapti,kur tokių ieškoti popierinių banknotų?
Aš pirkau parduotuvėje Saldūs Majai. Tik tokie dideli banknotai buvo. Na už realius didesni.
QUOTE(MeGu @ 2010 07 09, 20:01)
Aš pirkau parduotuvėje Saldūs Majai. Tik tokie dideli banknotai buvo. Na už realius didesni.
Bandysiu ieškoti.labai ačiū
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 13:20)
Medaus tortas, Meian mase su cukrumi, figureles - pastilazas, visoki dzibukai- aisingas... eina peklon...atrodo paprastai, bet man puses dienos darbo ir vistiek ne taip, kaip norejau... del nieko nesiteisinsiu, kas nesigavo, bet va padekla tai sudirbau biskiuka... apipurskiau pearl purskalu, ir pradejo terliotis, nuo kiekvieno prisilietimo, tad cia didele klaida... zodziu..
Labai gražu....
+2010 07 09, 14:27-->
QUOTE(spanguolia @ 2010 07 09, 14:27)
Man kartais kaip išeina - kartais aptepu sviestiniu ir dengiu MMG, o kartais aptepu - pašaldau, aptepu ir dengiu - nėra buvę jokių puslių. Šiaip masė prilimpa labai gerai, jei reikia nuimti, tai jau su kremu ji lupasi.
Nu bet bezė ir burbulai pučiasi, ir lašas kietut kietutėlis ir tortas sviestiniu apteptas - nu nesilaiko ji man nors tu ką. Bandau ir bandau, bet man kažkokia mistika. Jei darau pagal Meian su sviestu - gaunasi super, bet man pats skaniausias ir fainiausias vistiek - bezė.
-----------
Pasirodau -torto papuošimas derintas prie suknytės - didelės ramūnės. Šiaip MMG, Cipciuko cukrinė masė gėlėms ir aisingas. Viduje - biskvitas Asseni vyno torto, pertepta varškės kremu su persikais.
Nu bet bezė ir burbulai pučiasi, ir lašas kietut kietutėlis ir tortas sviestiniu apteptas - nu nesilaiko ji man nors tu ką. Bandau ir bandau, bet man kažkokia mistika. Jei darau pagal Meian su sviestu - gaunasi super, bet man pats skaniausias ir fainiausias vistiek - bezė.
-----------
Pasirodau -torto papuošimas derintas prie suknytės - didelės ramūnės. Šiaip MMG, Cipciuko cukrinė masė gėlėms ir aisingas. Viduje - biskvitas Asseni vyno torto, pertepta varškės kremu su persikais.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 16:58)
O cia tortas mano vyrui gimtadienio proga nu vaikiskas, juokingas, ale bus gerai spekit kokia mintis sio torto kaimyne pasake, tai net juokiausi
Ambasadoriu medutis, puosta grietinele, aplikacija - sokoladine. Realiai ryskesnis...
Ambasadoriu medutis, puosta grietinele, aplikacija - sokoladine. Realiai ryskesnis...
oho,kokia aplikacija
Papildyta:
QUOTE(*Daivulyte* @ 2010 07 09, 17:57)
http://www.aquartero...aper-p-148.html
Aš štai čia perkuosi,tik jie ne tokie ryškūs,kokių norėčiau
Mergytes,kodel cituojat nuotraukas tam pačiam puslapy ir po keleta net kartuku...manau taip labai apkraunat foruma,o ir temos čia greitai baigiasi....nemanau ,kad butina cituoti foto......
jogurtinis tortukas,puosta mmg priimu kritiką
Papildyta:
medutis su zele gabaliukais, puosta saldainiu mase ir mmg, gelytes, drugeliai mmg
Papildyta:
Atnešu ir aš kelis tortukus,vieni ansčiau gaminti,kiti šiam savaitgaliui...
Mascarpone su vaisiais:
Barbė,tortas nemedaus,grietinėlės ir vaisių pertepimas,puošta grietinėle,,
Raudonasis velvetas,šokoladinė glazūra ir vaflinės gėlytės.
Papildyta:
suprasta
Mascarpone su vaisiais:
Barbė,tortas nemedaus,grietinėlės ir vaisių pertepimas,puošta grietinėle,,
Raudonasis velvetas,šokoladinė glazūra ir vaflinės gėlytės.
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 07 09, 18:24)
Mergytes,kodel cituojat nuotraukas tam pačiam puslapy ir po keleta net kartuku...manau taip labai apkraunat foruma,o ir temos čia greitai baigiasi....nemanau ,kad butina cituoti foto......
suprasta
Merginos,seniai cia bebuvau,bet saunu,kad kepate,netinginiaujate,tikrai daug idomiu,nematytu tortu,kaip ir nauju kepeju...
kad ne tusciom,tai su krepsiu
oops ,pamirsau papasakoti kas cia yra
Biskvitinis tortas,perteptas sokoladu ir varskes kremu su persikais,
krepsys-sokoladine saldainiu mase,uogos tikros
kad ne tusciom,tai su krepsiu
QUOTE(daividija @ 2010 07 09, 20:50)
Merginos,seniai cia bebuvau,bet saunu,kad kepate,netinginiaujate,tikrai daug
Skanumelis...
QUOTE(red69 @ 2010 07 09, 21:18)
o as popierinius pinigus perku gulbinienes konditerijos pardese. Eurai, litai - kaip tikri. Tik viena puse spalvota, kita - balta.
QUOTE(daividija @ 2010 07 09, 21:50)
tikrai.. kai tokia meistre savo torta pristato, apie naturalias uogas reikia pranesti
sveikutes
tortu grazumas,ajaj ajaj
bandau spėti -visi vyrai kiaules.. na, bent jau as tai taip uzvadinciau tortuka
Mergaites as su klausimu- is kokio tortuko geriausiai suformuoti ,,užpakaliuka,, na toki kur su stringiukais itariu,kad is meducio geriausiai tik iskirpti forma ir viskas,gal turite kas tokios patirties?aciu is anksto
tortu grazumas,ajaj ajaj
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 18:58)
O cia tortas mano vyrui gimtadienio proga nu vaikiskas, juokingas, ale bus gerai spekit kokia mintis sio torto kaimyne pasake, tai net juokiausi
Mergaites as su klausimu- is kokio tortuko geriausiai suformuoti ,,užpakaliuka,, na toki kur su stringiukais itariu,kad is meducio geriausiai tik iskirpti forma ir viskas,gal turite kas tokios patirties?aciu is anksto
QUOTE(Pintikė @ 2010 07 09, 21:52)
sveikutes
tortu grazumas,ajaj ajaj
tortu grazumas,ajaj ajaj
Ne, drauge sake, kad mazdaug taip "Uzknisa vyras" o siaip tai vyras mano medziotojas, tai ta proga sernas