Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Esu mačiusi tortukų pinigų maišas kur yra ne tik monetos šokoladinės,bet ir popieriniai banknotai.Gal galite kas nors išduoti paslapti,kur tokių ieškoti popierinių banknotų?
Atsakyti
QUOTE(*Daivulyte* @ 2010 07 09, 19:57)
Esu mačiusi tortukų pinigų maišas kur yra ne tik monetos šokoladinės,bet ir popieriniai banknotai.Gal galite kas nors išduoti paslapti,kur tokių ieškoti popierinių banknotų?

Aš pirkau parduotuvėje Saldūs Majai. Tik tokie dideli banknotai buvo. Na už realius didesni. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2010 07 09, 20:01)
Aš pirkau parduotuvėje Saldūs Majai. Tik tokie dideli banknotai buvo. Na už realius didesni. smile.gif

Bandysiu ieškoti.labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 13:20)
karsta.gif

Medaus tortas, Meian mase su cukrumi, figureles - pastilazas, visoki dzibukai- aisingas... eina peklon...atrodo paprastai, bet man puses dienos darbo  blink.gif ir vistiek ne taip, kaip norejau... del nieko nesiteisinsiu, kas nesigavo, bet va padekla tai sudirbau biskiuka... apipurskiau pearl purskalu, ir pradejo terliotis, nuo kiekvieno prisilietimo, tad cia didele klaida... zodziu..  unsure.gif

user posted image

user posted image

Labai gražu....
smile.gif+2010 07 09, 14:27-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2010 07 09, 14:27)
Man kartais kaip išeina - kartais aptepu sviestiniu ir dengiu MMG, o kartais aptepu - pašaldau, aptepu ir dengiu - nėra buvę jokių puslių. Šiaip masė prilimpa labai gerai, jei reikia nuimti, tai jau su kremu ji lupasi.

Nu bet bezė  doh.gif ir burbulai pučiasi, ir lašas kietut kietutėlis ir tortas sviestiniu apteptas - nu nesilaiko ji man nors tu ką. Bandau ir bandau, bet man kažkokia mistika. Jei darau pagal Meian su sviestu - gaunasi super, bet man pats skaniausias ir fainiausias vistiek - bezė.

-----------

Pasirodau -torto papuošimas derintas prie suknytės - didelės ramūnės. Šiaip MMG, Cipciuko cukrinė masė gėlėms ir aisingas. Viduje - biskvitas Asseni vyno torto, pertepta varškės kremu su persikais.

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 16:58)
O cia tortas mano vyrui gimtadienio proga biggrin.gif nu vaikiskas, juokingas, ale bus gerai biggrin.gif spekit kokia mintis sio torto biggrin.gif kaimyne pasake, tai net juokiausi  lotuliukas.gif

Ambasadoriu medutis, puosta grietinele, aplikacija - sokoladine. Realiai ryskesnis...

user posted image

oho,kokia aplikacija tongue.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Daivulyte* @ 2010 07 09, 17:57)

http://www.aquartero...aper-p-148.html
Aš štai čia perkuosi,tik jie ne tokie ryškūs,kokių norėčiau ax.gif
Atsakyti
Mergytes,kodel cituojat nuotraukas tam pačiam puslapy ir po keleta net kartuku...manau taip labai apkraunat foruma,o ir temos čia greitai baigiasi....nemanau ,kad butina cituoti foto...... ax.gif
Atsakyti
user posted image

jogurtinis tortukas,puosta mmg smile.gif priimu kritiką smile.gif
Papildyta:
user posted image
medutis su zele gabaliukais, puosta saldainiu mase ir mmg, gelytes, drugeliai mmg 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 09 liepos 2010 - 19:35
Atnešu ir aš kelis tortukus,vieni ansčiau gaminti,kiti šiam savaitgaliui...
Mascarpone su vaisiais:
user posted image

user posted image

Barbė,tortas nemedaus,grietinėlės ir vaisių pertepimas,puošta grietinėle,,
user posted image
Raudonasis velvetas,šokoladinė glazūra ir vaflinės gėlytės.
user posted image
user posted image
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 07 09, 18:24)
Mergytes,kodel cituojat nuotraukas tam pačiam puslapy ir po keleta net kartuku...manau taip labai apkraunat foruma,o ir temos čia greitai baigiasi....nemanau ,kad butina cituoti foto...... ax.gif

suprasta good.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 09 liepos 2010 - 19:39
Merginos,seniai cia bebuvau,bet saunu,kad kepate,netinginiaujate,tikrai daug idomiu,nematytu tortu,kaip ir nauju kepeju...
kad ne tusciom,tai su krepsiu lotuliukas.gif
user posted image

oops ,pamirsau papasakoti kas cia yra blush2.gif
Biskvitinis tortas,perteptas sokoladu ir varskes kremu su persikais,
krepsys-sokoladine saldainiu mase,uogos tikros lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 09 liepos 2010 - 19:52
QUOTE(daividija @ 2010 07 09, 20:50)
Merginos,seniai cia bebuvau,bet saunu,kad kepate,netinginiaujate,tikrai daug

oops ,pamirsau papasakoti kas cia yra blush2.gif

Skanumelis...
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 07 09, 21:18)
Aš štai čia perkuosi,tik jie ne tokie ryškūs,kokių norėčiau  ax.gif

o as popierinius pinigus perku gulbinienes konditerijos pardese. Eurai, litai - kaip tikri. Tik viena puse spalvota, kita - balta.

QUOTE(daividija @ 2010 07 09, 21:50)

lotuliukas.gif tikrai.. kai tokia meistre savo torta pristato, apie naturalias uogas reikia pranesti 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
tortu grazumas,ajaj ajaj wub.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 18:58)
O cia tortas mano vyrui gimtadienio proga biggrin.gif nu vaikiskas, juokingas, ale bus gerai biggrin.gif spekit kokia mintis sio torto biggrin.gif kaimyne pasake, tai net juokiausi  lotuliukas.gif

bandau spėti -visi vyrai kiaules.. blush2.gif na, bent jau as tai taip uzvadinciau tortuka biggrin.gif

Mergaites as su klausimu- is kokio tortuko geriausiai suformuoti ,,užpakaliuka,, na toki kur su stringiukais ax.gif itariu,kad is meducio geriausiai tik iskirpti forma ir viskas,gal turite kas tokios patirties?aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 07 09, 21:52)
sveikutes 4u.gif
tortu grazumas,ajaj ajaj  wub.gif
bandau spėti -visi vyrai kiaules.. blush2.gif na, bent jau as tai taip uzvadinciau tortuka  biggrin.gif

Mergaites as su klausimu- is kokio tortuko geriausiai suformuoti ,,užpakaliuka,, na toki kur su stringiukais  ax.gif  itariu,kad is meducio geriausiai tik iskirpti forma ir viskas,gal turite kas tokios patirties?aciu is anksto  4u.gif

Ne, drauge sake, kad mazdaug taip "Uzknisa vyras" lotuliukas.gif o siaip tai vyras mano medziotojas, tai ta proga sernas lotuliukas.gif
Atsakyti