Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(my2008 @ 2010 07 09, 12:38)
cipciuko patarimu temoj atsakymo negaunu,tai bandau cia.kepiau torta margarita,bet man gavosi visiskas pravalas,apatinis sluoksnis kur isplakta grietinele reikia sumaisyt su braskiu piure ir saukstu zelatinos man gavosi skystas,bet kai jau pjovem torta buvo kietas kaip zele koks,nors nuotraukose kas jau kepe matosi kad abu sluoksniai kremo yra tokie minksti,purus net nemoku paaiskint.kazi ka netaip dariau,gal gali man kas padeti

Saukstu zelatinos? ten nebuvo gramu nurodyta? manau kad padauginta zelatinos ,nes pas kiekviena skirtingi saukstai buna.

Beja ,cipciukas naudoja stipriaja baltaja zelatina (ji lb smulki ir stipresne uz paprasta)
Papildyta:
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 14:20)

Paprastutis bet tvarkingas.
O gal galetumet i tortu tema ikelti receptuka to tortuko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 07 09, 14:23)
Papildyta:
Paprastutis bet tvarkingas.
O gal galetumet i tortu tema ikelti receptuka to tortuko?  mirksiukas.gif

4u.gif aciu

O receptukas ten jau yra... mirksiukas.gif
cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleckiuxs_r: 09 liepos 2010 - 13:26
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 14:26)
4u.gif  aciu

O receptukas ten jau yra... mirksiukas.gif
cia

Aciu labai ,praleidau pro akis kazkaip blink.gif

Beja,kas del jusu papuosimo,turbut per skystas glajus buvo?
As kai dariau pgl recepta kazkuri tai skystas vandenelis isejo ir negalejau graziai papuost torto,reikejo maskuoti visaip. o supylus i bliuduka sustingo per ilga laika . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 07 09, 14:31)
Aciu labai ,praleidau pro akis kazkaip  blink.gif

Beja,kas del jusu papuosimo,turbut per skystas glajus buvo?
As kai dariau pgl recepta kazkuri tai skystas vandenelis isejo ir negalejau graziai papuost torto,reikejo maskuoti visaip. o supylus i bliuduka sustingo per ilga laika .  g.gif

mirksiukas.gif

Na kad nea...glajus gavos pats tas...cia mano fantazija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 13:20)
4u.gif

rodausi su sios dienos tortuku  ax.gif  Paprastut paprastutis...bet... blush2.gif

user posted image

Puosimai sokoladas ir sausainukai blush2.gif  o vidus "karamelinis tikriukas"

o kaip tik toks skanus valgomas atrodo thumbup.gif

mano šeimyna reikalauja saldumo, tai kaip tik ruošiuosi su piršteliais puošt mirksiukas.gif Gal piršteliai pačios kepti?
Atsakyti
smile.gif+2010 07 09, 14:38-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2010 07 09, 14:38)
o kaip tik toks skanus valgomas atrodo  thumbup.gif 

mano šeimyna reikalauja saldumo, tai kaip tik ruošiuosi su piršteliais puošt  mirksiukas.gif Gal piršteliai pačios kepti?

biggrin.gif

Oi...nea...ne mano pacios...maksiminiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 13:40)
biggrin.gif

Oi...nea...ne mano pacios...maksiminiai blush2.gif

blush2.gif ir aš pirktiniais puošiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 07 09, 11:31)
Ironija gal ir nevietoj, bet išties labai nemalonu būti akivaizdžiai ignoruojamai  verysad.gif

1. Vat ir pas mane tas pats vyksta  verysad.gif , kol kas turiu tik vieną versiją - gal per plonai tepu sviestinį kremą  rolleyes.gif šiandien kaip tik ruošiuosi tverti rafaelo svajonę, tai bandysiu tepti per tris kartus, kiekvieną sluoksnį apstingdydama šaldytuve), ir dar pagalvojau į sviestinį kremą įmaišyti lydyto balto šokolado (turėtų kažkiek tvirčiau gautis  mastau.gif .
2. Pas mane irgi šlapiuoja tik kai kurie plotai, įtariu ten kur sviestinio kremo plonokai  g.gif
3. Aš aptepimui darau atskirai sarlotes kremą su trupinukais  4u.gif

apie torto paruošima dengimui mase jau ne karta aiškino Asseni ir Olesta ir kitos....nepatingekite pasiskaityti ir nereikia pykti ,kad y nnnnn-tajy karta aprašyta klausima niekas nenori rašyti ir aiškinti.....
sviestiny kremuka sumsaišykite su persijotai medučio arba biskvito trupinukais ir aptepkite torta...puikiai užmaskuoja visus nelygumus...dekite y šaldytuva ir palikite ,kad kremas sušaltu....išemus iš šaldytuvo,aptepkite sviestiniu kremuku be trupiniu...plonu plonu sluoksniuku ir tada dengiam mase.......sekmes.....
Ačiu Asseni už pamokeles......
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 14:20)
4u.gif

rodausi su sios dienos tortuku  ax.gif  Paprastut paprastutis...bet... blush2.gif

skanutis ir gražiai atrodantis torčiukas..... essen.gif
Atsakyti
karsta.gif

Medaus tortas, Meian mase su cukrumi, figureles - pastilazas, visoki dzibukai- aisingas... eina peklon...atrodo paprastai, bet man puses dienos darbo blink.gif ir vistiek ne taip, kaip norejau... del nieko nesiteisinsiu, kas nesigavo, bet va padekla tai sudirbau biskiuka... apipurskiau pearl purskalu, ir pradejo terliotis, nuo kiekvieno prisilietimo, tad cia didele klaida... zodziu.. unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 09 liepos 2010 - 14:22
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 07 09, 14:18)
Nieks cia nieko neignoruoja,o neatsakoma nes nezinoma arba nezinoma tvirtai ! Nei as jusu pazistu nei zinociau uz ka ignoruoti .
Kai tvirtai ka zinau iskart atsakau nes nesunku.

Beja,cia gi lietuva o ne danija kad visos(ar bent kelios)  butu isbandziusios daniska (ar koki ten )marcipana .

Nematau reikalo sirsti del neaisku ko.

Ir su  tokia ironija nemanau kad daugiau patarimu sulauksit,atvirksciai,merginos nenoredamos gauti dar kandesniu repliku nei metet man,nenores atsakineti.
Kaip man jaustis,atsakiau i klausima ir sulaukt dar kandzios replikos mano darzan?

tai kaip nieko ir neprarandu,siaip ar taip nieks neatsako verysad.gif agniuk,atsiprasau taves uz ironija ir dekui uz atsakyma blush2.gif marcipana sunaudosiu keksiukams,nelipdysiu is jo ir nervu nesigadinsiu schmoll.gif
Atsakyti
Mase ir man paslapiuoja kartais. Atsakymo del ko - dar neistyrem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 14:20)

nuostabei atrodo wub.gif
Atsakyti