QUOTE(my2008 @ 2010 07 09, 12:38)
cipciuko patarimu temoj atsakymo negaunu,tai bandau cia.kepiau torta margarita,bet man gavosi visiskas pravalas,apatinis sluoksnis kur isplakta grietinele reikia sumaisyt su braskiu piure ir saukstu zelatinos man gavosi skystas,bet kai jau pjovem torta buvo kietas kaip zele koks,nors nuotraukose kas jau kepe matosi kad abu sluoksniai kremo yra tokie minksti,purus net nemoku paaiskint.kazi ka netaip dariau,gal gali man kas padeti
Saukstu zelatinos? ten nebuvo gramu nurodyta? manau kad padauginta zelatinos ,nes pas kiekviena skirtingi saukstai buna.
Beja ,cipciukas naudoja stipriaja baltaja zelatina (ji lb smulki ir stipresne uz paprasta)
Papildyta:
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 14:20)
Paprastutis bet tvarkingas.
O gal galetumet i tortu tema ikelti receptuka to tortuko?