Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(MO @ 2010 06 23, 22:53)
Kokių nuostabių torčiukų pridėjot  wub.gif žaviuosi  4u.gif

Eda.dita,o man kaip tik pirmasis variantas labiau patiko(dėl spalvos)  blush2.gif

jav,žiūriu,kone ant kiekvieno tavo torčiuko kartojasi toks papuošimas,tokia ištęsta banga,koks čia antgalis?  blush2.gif
*Jone*,žiūriu žiūriu ir niekaip nesuprantu,kaip čia padaryta? bigsmile.gif turbūt kažkokia spec.forma?  rolleyes.gif

Su lapeliu antgaliu,maniskio nr.70
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 06 23, 17:25)
stiklines,tokias norejo, kad uzdeciau.

aaaa, nu jooo..

QUOTE(jav @ 2010 06 23, 18:31)
si torta galiu is kart pati pakomentuoti kas blogai:vienintelis dalykas ka as matau,tai vieta kur susmeigtos kolonos.Tiesiog buvo labai karsta,o kolonas smeigem kai atvyko tortas i svente skirta  mergaites krikstynom.Kazkaip realybej taip nesimate.Bet svarbiausia buvo skanus,paciai teko dalyvaut ir ragaut  blush2.gif

ne tik ta vieta. Aš matau dar vieną. Tai nesuderintos kolonos tarp aukštų. Mano supratimu, tai reiktų žiūrėti, kad kolona po kolona vertikaliai eitų per visą tortą, o ne vienam aukšte remiasi vienoj vietoj, kitam aukšte - "prasisuka". Hmm.. dar kaip tokiam stovui, tai man atrodo, tortukai per maži. Arba pats stovas per didelis tokiems tortukams.
Papildyta:
atvelku dar tą tortą čia biggrin.gif
QUOTE(jav @ 2010 06 23, 18:31)

pats stovas yra bais gražus. Tik jį mano supratimu, reiktų naudoti dideliam tortui su svyrančia puokšte, svyrančia kita dekoracija. Čia kolonos per aukštos. Tortai "atsijungia" vienas nuo kito.

nu va.. prisikalbėjau hihihi.gif .. sorry, bet aš tokia. Ką matau, tą dainuoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 24 birželio 2010 - 14:33
QUOTE(*Keila* @ 2010 06 24, 10:52)
Atnesu Joniniu tortuka 4u.gif

Medutis, beze, pastiliazas, marcipanas.
user posted image

Va ma tokia zole patika, as vis pavarvinu seile ir tiek, pati esirystu daryti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 06 24, 19:29)
Va ma tokia zole patika, as vis pavarvinu seile ir tiek, pati esirystu daryti lotuliukas.gif

NNNNNNNNNN raides klavisas stringa lotuliukas.gif
Atsakyti
kas gali ikelt antgalio foto sitos zolytes, ir jo nr. nu bais graziai atrodo
Atsakyti
Pamačiau šitą krepšelį ir negalėjau neįdėti čia, gal kam pravers 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2010 06 23, 17:31)
ateinu ir as su savo kuriniais:
user posted image
user posted image
user posted image

si torta galiu is kart pati pakomentuoti kas blogai:vienintelis dalykas ka as matau,tai vieta kur susmeigtos kolonos.Tiesiog buvo labai karsta,o kolonas smeigem kai atvyko tortas i svente skirta  mergaites krikstynom.Kazkaip realybej taip nesimate.Bet svarbiausia buvo skanus,paciai teko dalyvaut ir ragaut  blush2.gif

na jau tortu grozis doh.gif
jau knyga superine, man tas labai krastelis graziai padarytas, man taip niekaip neiseina blush2.gif
o del krikstynu torto tai reikejo nesakyt kas blogai , nes nepastebejau, kol neperskaiciau!Man tik noretusi lelytes sijono aukstesnio, bet siaip viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

viduj medutis su zele ir riesutais,puosta bezu smile.gif
Atsakyti
Mano medutis, dengtas marcipanine mase. Kaspinas is marchmallow mases.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kuklutis krikstynu ....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 24 birželio 2010 - 22:13
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 24, 21:01)
[url=http://www.radikal.ru][img]

viduj medutis su zele ir riesutais,puosta bezu smile.gif

6 gelytes g.gif
Atsakyti