nesunku jogurtinis su vysniom,dvieju rusiu biskvitas baltas ir sokoladinis vienas sluoksnis jogurto mase,kitas sluoksnis jogurtas ir vysnios
Papildyta:
sakau pas mane biski kitokios yra apvalios formeles tik lapeliam daryt gali,yra viena pailga o kita apvalus ziedukai ,tada is ju jas ir lipdai,jas parsiveziau is londono
QUOTE(orile1 @ 2010 07 09, 08:54)
gelytes yra pacios darytos turiu formeles ,taip yra ju ir pirkti bet sios darytos mano ,aisku jei kalbate apie oriles torta
labai grazios gelytes, as noriu paklaust, o tu gelyciu mase reikia kept, ar ji savaime isdziusta?
klausiu , nes mergios dar is tokios mases niekas nedare gelyciu, tai labai idomu
QUOTE(kepejele @ 2010 07 09, 09:51)
vat ir dekui,rankos nukrito kad atsaket turbut
Ar ironija butina ? neatsakinejau nes su marcipanu tik 1k dirbus,yra tokiu kur vos ne kiekvienam tortui naudoja marcipana ir daugiau nusimano uz mane.
Ironija gal ir nevietoj, bet išties labai nemalonu būti akivaizdžiai ignoruojamai
1. Vat ir pas mane tas pats vyksta , kol kas turiu tik vieną versiją - gal per plonai tepu sviestinį kremą šiandien kaip tik ruošiuosi tverti rafaelo svajonę, tai bandysiu tepti per tris kartus, kiekvieną sluoksnį apstingdydama šaldytuve), ir dar pagalvojau į sviestinį kremą įmaišyti lydyto balto šokolado (turėtų kažkiek tvirčiau gautis .
2. Pas mane irgi šlapiuoja tik kai kurie plotai, įtariu ten kur sviestinio kremo plonokai
3. Aš aptepimui darau atskirai sarlotes kremą su trupinukais
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 07 07, 23:21)
1.kodel man mmg mase pucia sonuose burbulus, na tiesiog atsoka ir puciasi, badau su adata , prispaudziu, palaikau saldytuve bet isemus vel tas pats toj pacioj vietoj (visada aptepu torta kondenc. pienas+sviestas)?
2. kodel isimtas tortas dengtas mmg pradeda rasoti, slapiuoti bet ne visas?
3. darysiuos" rafaeo svajone " jo pertepimas sviestas+ kondenc. pienas + grietinele, ar reikia pries dengiat mase dengimo dar papildomai aptept sviestiniu kremu, ar nuo grietineles tame kreme nepasileis mase?
2. kodel isimtas tortas dengtas mmg pradeda rasoti, slapiuoti bet ne visas?
3. darysiuos" rafaeo svajone " jo pertepimas sviestas+ kondenc. pienas + grietinele, ar reikia pries dengiat mase dengimo dar papildomai aptept sviestiniu kremu, ar nuo grietineles tame kreme nepasileis mase?
1. Vat ir pas mane tas pats vyksta , kol kas turiu tik vieną versiją - gal per plonai tepu sviestinį kremą šiandien kaip tik ruošiuosi tverti rafaelo svajonę, tai bandysiu tepti per tris kartus, kiekvieną sluoksnį apstingdydama šaldytuve), ir dar pagalvojau į sviestinį kremą įmaišyti lydyto balto šokolado (turėtų kažkiek tvirčiau gautis .
2. Pas mane irgi šlapiuoja tik kai kurie plotai, įtariu ten kur sviestinio kremo plonokai
3. Aš aptepimui darau atskirai sarlotes kremą su trupinukais
QUOTE(bitule @ 2010 07 09, 11:31)
Manau truputį kvaila taip elgtis nu jeigu aš nežinau nieko apie marcipaną, tai ir nerašau. Manau neatsakoma kartais į klausimus būna dėl šios priežasties, kad paprasčiausiai nežino atsakymo o kam dabar teršti forumą su visų forumą lankančių žmonių atsakymais "nežinau"
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 09, 11:37)
Manau truputį kvaila taip elgtis nu jeigu aš nežinau nieko apie marcipaną, tai ir nerašau. Manau neatsakoma kartais į klausimus būna dėl šios priežasties, kad paprasčiausiai nežino atsakymo o kam dabar teršti forumą su visų forumą lankančių žmonių atsakymais "nežinau"
Na, klausiant apie kokį specifinį produktą - gal būt , bet tie klausimai kuriuos uždavė Mamyčiuke (o prieš keletą lapų aš to paties bandžiau klausti), man panašūs į kažkokias elementarias pradedančiųjų klaidas , ir sunku patikėti, kad su jomis susidūrėme tik mes dviese
Ai, bet tiek to gyvenkim draugiškai Geriau einam lipdyt pyragų Mėginsim aiškintis bandymų - klaidų keliu
cipciuko patarimu temoj atsakymo negaunu,tai bandau cia.kepiau torta margarita,bet man gavosi visiskas pravalas,apatinis sluoksnis kur isplakta grietinele reikia sumaisyt su braskiu piure ir saukstu zelatinos man gavosi skystas,bet kai jau pjovem torta buvo kietas kaip zele koks,nors nuotraukose kas jau kepe matosi kad abu sluoksniai kremo yra tokie minksti,purus net nemoku paaiskint.kazi ka netaip dariau,gal gali man kas padeti
Cipciukas uzdejo visiska ignoria siam forumui.. Ir labai gaila.. Nes prarandame daugybe geru ir nuosirdziu komentaru..
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 07 09, 11:07)
Ar ironija butina ? neatsakinejau nes su marcipanu tik 1k dirbus,yra tokiu kur vos ne kiekvienam tortui naudoja marcipana ir daugiau nusimano uz mane.
kartais tik tokiu budu imanoma kazko pasiekt,nes i mano klausimus nepirma karta niekas neatsako suprantama kad maloniau aikcioti del tikrai nuostabiu senbuviu sedevru nei padeti pradedanciom negerai merginos,o pyktis nenoriu
QUOTE(kepejele @ 2010 07 09, 13:27)
kartais tik tokiu budu imanoma kazko pasiekt,nes i mano klausimus nepirma karta niekas neatsako suprantama kad maloniau aikcioti del tikrai nuostabiu senbuviu sedevru nei padeti pradedanciom negerai merginos,o pyktis nenoriu
truputi kantrybes.. Cia niekas nesedi uz pinigus tam, kad i visus klausimus atsakinetu.. kas zino - atsako, jei nezino - neausina burnos veltui.. O del ambiciju prirasyti komentaru per 3 puslapius, na kam to reikia?
O neaikcioti as negaliu..
paziurekit..
QUOTE(kepejele @ 2010 07 09, 13:27)
Nieks cia nieko neignoruoja,o neatsakoma nes nezinoma arba nezinoma tvirtai ! Nei as jusu pazistu nei zinociau uz ka ignoruoti .
Kai tvirtai ka zinau iskart atsakau nes nesunku.
Beja,cia gi lietuva o ne danija kad visos(ar bent kelios) butu isbandziusios daniska (ar koki ten )marcipana .
Nematau reikalo sirsti del neaisku ko.
Ir su tokia ironija nemanau kad daugiau patarimu sulauksit,atvirksciai,merginos nenoredamos gauti dar kandesniu repliku nei metet man,nenores atsakineti.
Kaip man jaustis,atsakiau i klausima ir sulaukt dar kandzios replikos mano darzan?