Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kersiene @ 2010 07 08, 21:51)
sveikos,

as nedrysciau sakyti,kad jos pirktines schmoll.gif  zinant,Migles kruopstuma,jos manau jos pacios darytos,o panasias galima pasidaryti su tokiom formelemis :
http://www.sugarshac...Plunger_Cutters
Tik dar  pridursiu,kad Migles tortas,kaip visad  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as tai manau kad kalba eina apie oriles torta smile.gif o ne apie migles .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2010 07 08, 19:51)
sveikos,

as nedrysciau sakyti,kad jos pirktines schmoll.gif  zinant,Migles kruopstuma,jos manau jos pacios darytos,o panasias galima pasidaryti su tokiom formelemis :
http://www.sugarshac...Plunger_Cutters
Tik dar  pridursiu,kad Migles tortas,kaip visad  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gėlytės pirktinės,aš pati tokias perkuosi.Jos vaflinės..vadinasi Wafer roses,labai gražiai atrodo ant tortukų.
O pagaminti tortukai labai dailūs,batukai tokie lengvi,o aš vis neprisiruošiu net pabandyti tokių-nepasitikiu savo jėgomis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 08 liepos 2010 - 21:33
gelytes yra pacios darytos turiu formeles thumbup.gif,taip yra ju ir pirkti bet sios darytos mano thumbup.gif ,aisku jei kalbate apie oriles torta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orile1: 09 liepos 2010 - 07:55
nesuprantu ar as nematoma ar kas cia yra kad nei puse lupu man niekas neatsako g.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Mergaites,kokie turi buti padekliukai an kuriu dedat tortus keliu aukstu?
Atsakyti
QUOTE(orile1 @ 2010 07 09, 08:54)
gelytes yra pacios darytos turiu formeles  thumbup.gif,taip yra ju ir pirkti bet sios darytos mano thumbup.gif ,aisku jei kalbate apie oriles torta

Ir is ko daret? galit nufotografuoti formeles?
Papildyta:
QUOTE(kepejele @ 2010 07 09, 09:05)
nesuprantu ar as nematoma ar kas cia yra kad nei puse lupu man niekas neatsako g.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Tai kad nenaudojom mes tokio marcipano.... arba kuri bande cia nebuvo uzsukus... na gal bandyt saltom rankom dirbt,ne siltom,ir biski pakrakmolint rankas,gal pades?
Atsakyti
dariau is tokios kaip baznycioj ale kaip vafline tesla miltai vanduo user posted image cia skolinta foto pas mane komplekte visokiu rusiu ten formeliu yra esu ne namie negaliu nufotkint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orile1: 09 liepos 2010 - 08:49
vat ir dekui,rankos nukrito kad atsaket turbut hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2010 07 08, 21:51)
sveikos,

kalba ejo apie oriles torta...... mirksiukas.gif
QUOTE(orile1 @ 2010 07 09, 08:54)
gelytes yra pacios darytos turiu formeles  thumbup.gif,taip yra ju ir pirkti bet sios darytos mano thumbup.gif ,aisku jei kalbate apie oriles torta

kažkaip drysčiau suabejoti...... g.gif
Atsakyti
na as jus neitykinesiu juk kiekvieno valia galvoti ka nori,kiek zmoniu juk tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orile1 @ 2010 07 08, 14:22)
sveikos noriu ir as parodyti savo padaryta krikstynu torta

dar noretusi sužinoti koks torčiukas,kuo papuoštas...mes čia dalijames savo patirtim ir papuošimu paslaptimis....jeigu nesunku-papasakokit......
Atsakyti
Orile,labai grazios gelytes ant torto,bet isduok 4u.gif su tom formelem tikrai neiseina tokios gelytes,tad greit pasakai mirksiukas.gif
Atsakyti